- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Nem akarom továbbfokozni az off-ok számát, de ha már megemlítetted az akkut, például a mobilomban Li-Po 1500 mAh akkumulátor található, mégis naponta kell tölteni (új korában is kétnaponta ajánlott volt), pedig csak telefonálásra használom.
(#24927) aelod
Sajnos a Redmi 6-ban nincsen infra, de javíts ki, ha rosszul tudom.
(#24939) szimi57
Pedig szükség esetén jó volt sorozatnézésre az 5" körüli telcsi.
(#24914) Teaway
Igen, ez szomorú. Tényleg nincs közvetlen "utódmodellje"?
-
Dhampir
félisten
válasz
this is life #24112 üzenetére
Érthető, habár még a WP-re értettem a leírtakat, rossz szokás szerint én Androidon is elvagyok a gyári kiadással, az "E-sportot" inkább hanyagolom.
Egyébként ez a rugalmasság jó az Androidban, hogy még további lehetőségeket is biztosít.
-
Dhampir
félisten
válasz
this is life #24081 üzenetére
Sose találkoztam ilyesmivel, persze feleslegesen nem is piszkálgattam a rendszert, így minden szépen működött, ahogy kellett.
-
Dhampir
félisten
válasz
SenorGrande #24017 üzenetére
Tegnap csinálta először
Ja, így könnyű, nagyobbnak tűnt a baj.
-
Dhampir
félisten
válasz
SenorGrande #24007 üzenetére
Mit csináljak most ezzel a csodakészülékkel?
Nekem, ha ennyi gondot okozna egy mobil (elhiszem, hogy sokaknál jól működik), és a szervizben sem tudnák orvosolni az adott hibajelenséget (nem olvastam vissza, esetleg szervizben már járt?), akkor elgondolkodnék a váltáson, hiszen egy telefon legfőbb kritériuma a megbízható működés. Nagyon fontos, hogy el tudjanak érni és szintén elérhess másokat.
-
Dhampir
félisten
Milyen jó vón a Redmi 5, 22-ért, de csupán 20 darab lesz belőle.
-
Dhampir
félisten
válasz
lócitrom #22898 üzenetére
Meg kell ajándékozni ezzel a csemegével azt a bitangot.
-
Dhampir
félisten
válasz
YASKATIR #21920 üzenetére
Lehet, hogy "etetéssé" fog fajulni, de "véletlenül" nem Androidot, vagyis Linux alapú mobiltelefont használsz?
Léteznek egyéb ingyenes és fizetős alternatívák is, viszont tökéletes operációs rendszer nincsen, minden ilyesmit emberek programoznak, de ha náluk tudsz jobbat, akkor csinálj egyet, mutasd meg, hogy lehet ezt jobban is művelni.
-
Dhampir
félisten
válasz
lócitrom #20954 üzenetére
A kifutó után a BlackShark befutó lehetne (a cikket korábban trebrona linkelte).
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #17792 üzenetére
Néhány perccel ezelőtt pottyant le sima kőlapokra másfél méter magasról az S5610, ami "klasszikusan" szétesett (hátlap le, akku ki). Külsérelmi nyomot nem látok rajta (persze belül valamennyire megnyekkenhetett, de egyelőre még nem tapasztalható).
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #17570 üzenetére
Mi A1?
-
Dhampir
félisten
válasz
spiderpig820 #17332 üzenetére
Így van, de ha már egyébként is drágább, akkor véleményem szerint jobb a frissebb modell (hacsak el nem rontják).
-
Dhampir
félisten
válasz
trebrona #17059 üzenetére
Ezért érdekesebb a 4X, ebben van FM rádió is, cserébe gyengébb a kamera.
Egy olyan funkciót (FM rádió) felróni hibának, ami nincs is a specifikációban, megint csak érdekes.
A GSM Arena specifikáció megjelölése szerint van benne. Ezek szerint pontatlanok.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #17051 üzenetére
nem akarsz Te ilyet venni
Ha Te sem veszel újabbat, én már tényleg bele sem merek vágni.
(#17056) trebrona
Maradjunk annyiban, hogy még gyűjtök rá, mert ez így is van. Viszont a kamera és a videofelvétel hangja is számítani fog...
-
Dhampir
félisten
válasz
erwin89 #17034 üzenetére
Böngészéshez jól jöhet a nagyobb kijelző is; Xiaomi Redmi Note 5A Prime
(#17015) kokopo
Majdnem napi szinten kerül a kezembe P9 Lite 2017, az sem sem rossz teló, de annyira nem vagyok elájulva tőle. Igaz, hogy épp érkezett rá frissítés. Nem tudom, hogy a P10 Lite szoftveresen mennyi ideig lesz támogatva... vagy éppen a 4X?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Összehasonlítás miatt kérdezem: A Note 5A Prime is hasonló, csak méretében, jobb szelfi-kamerában, műanyag háza miatt és akksi kapacitásban tér el a 4X-től?
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #16888 üzenetére
Nálam akár 4-7 napig is eldöcög a mobil, ha a kijelzőt ritkásan "ragyogtatom". Persze intenzív használattal nyilvánvalóan aznapi órákra mérhetőre csökken.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #16877 üzenetére
Ezeken a merülési tájékoztatókon jót derültem.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #16806 üzenetére
Bocs, akkor félreértettem, mea culpa.
Ma a MM-ban (ha már a másik Tesco közelében volt egy) kezembe vettem a közszemlére kirakott Mi A1-et és mi tagadás, tetszett még nagyobb mérete ellenére is.
Egyébként egyes gyártók meg tudják oldani,hogy nagyobb kijelzővel, de mégis kisebb méretben készítik el az adott típust, ha ily módon lenne nagyobb, annak biztosan sokan örülnének.
(#16807) orso0355
Hát igen, mindig kompromisszumot kell kötni valamiben. Lényegében 5" alatt is kicsivel, akár a 4,7 körüli méret egy nem túl nagy szabású zseb számára is megfelelőbb lehet.
(#16809) trebrona
Így igaz, helyet kell adnunk a ROM(b)-olásnak.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #16798 üzenetére
Egyébiránt már tavaly majdnem megvettem, mert nekem nagyon tetszik a telefon (mint írtam, kezdetek óta kísérem a telefon "felhasználói útját", az értékes tapasztalatok megosztását ezúton is köszönöm a fáradozóknak), de mindig jött valaki valamilyen hibával; kezdetben hívásproblémák, videofelvétel hangja, kijelzők különbsége stb., így hirtelenjében.
Kicsit vicces is az, hogy már évekkel ezelőtt írtam a Xiaomi minőségi telefonjaival kapcsolatban különböző fórumtársaknak, akik szinte csak elnézően mosolyogtak akkoriban, most meg pont azok a legbuzgóbb hívei, akik addig más nagy márkák imádói voltak.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black_Raven #16798 üzenetére
Akkor vedd meg tőle.
25-ért simán megéri.
már hónapok óta nyüglődsz vele csak
Viszont ennyi idő elteltével a Mi A1 már jobban megérné, ha előretekintünk. Viszont ott meg az FM rádió előcsalogatása (aminek használata számomra egy szempont a kamera után) nyűglődés.
MM-nél olcsóbb volt régebben is az Eustock, de te tudod.
(#16797) LyonnaisFan1
Köszi, szerintem marad az Eustock vagy ha akcióban lesz még másutt, meglátjuk.
(#16800) Gerasz
5.7 colos és 6 colos? Jaj, de nagy batár! Tán majd lehet velük havat lapátolni is
-
Dhampir
félisten
Megkapja az Oreo-t a telcsi?
-
Dhampir
félisten
válasz
bodnar10261 #16576 üzenetére
[Oreo] Az értesítési sáv tartalmát a fekete terület fedezi. Javítva - A kezdőképernyő nem megfelelően jelenik meg, ha a nyelv arab nyelvre van állítva.
Akkor mindenki lenyugodhat, a Dzsihád elmarad.
-
Dhampir
félisten
válasz
bodnar10261 #16460 üzenetére
Dirty Unicorn?
-
Dhampir
félisten
válasz
trebrona #16357 üzenetére
Köszönöm!
Amennyiben ingyenes a szállítás, akkor a 4.20 USD (~1,044.98 Ft) valóban barátságos ár.
Persze jobb lenne, ha nem kellene ilyen alapvető dolgot külön rendelni (ami nélkül az FM-rádió nem működik), de hát ilyen világot élünk.
Mert ugyebár mennyiből állna a gyártónak, hogy eme "filléres tételt" még belepasszírozza a dobozba és rászámolja ezt a kisebb költséget a telóra.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy az Eustocknál lesz még olyan akció, hogy fülhallgatóval együtt adják a 4X-et?
-
Dhampir
félisten
makoj20
Aranyos cica.
Styleair
-
Dhampir
félisten
válasz
#73029888 #15839 üzenetére
Micsoda, egy macskás pasi, szárazon, józanon és nő nélkül?
Pedig jobb vidéken kapós lehetne, valahogy így:A Macskás Pasi
(írta: A zÉlet)(munkában megfáradt, a sok zöldségtől-hadovától-mahorkától kicserepesedett ajakú fehércselédek lépnek ki a gyár kormos kapuján)
- Nízzítek csak lányok, ott mögyen egy macskás pasi!
(a rekedtes kiáltásra mindenki felkapja a fejét, és szem hunyorítva valahová a távolba néznek)- Nosza hát, kapjuk el! Inkább őtet, mint mást, há' nem?.
(mire többen is belepirulnak az egészségügyi gondozóintézetben töltött kellemetlen perceket felidéző, kissé epés megjegyzésbe)- De hátha van őnéki barátnője vagy barátja.
(kissé tanácstalanul, bizonytalankodva összenéznek)(Ekkor a macskás pasi - aki eddig csöndben, somolyogva fülelt - felordít)
- Má' niiiíííncs!
- Hisz szabad vagyok, akár a szabadság. Mint a víz csap nélkül, mint a szél erőmű nélkül, mint a molnár malom nélkül, mint a majom állatkert nélkül, mint a kert kertész nélkül, mint a csillagos ég földi légkör nélkül, mint a galaxis világűr nélkül.- Akkó' uccu neki csajok, nehogy lömaradjunk az östi kandúrcirógatásró'. Viszem is a fagyasztóba eltárolt cirokseprűmet a náspángoláshoz, mert nagyon kipihentnek érzem magamat a három műszak lehúzása után.
- A' jó lösz, végre nöm pihenünk annyit, hogy lögyen nékünk annyi, hanem tovább folytatjuk a csölekvíst. (helyeslések)
- Hurrá! Hurrá! Hurrá!
(nagy dérrel-dúrral-tyúkhúrral elrohannak a macskás pasi irányába toronyiránt, aki ekkor már távozott a tettek mezejéről és elbújt a színfalakon túl egy Animal Cracker-t ábrázoló papírbáb mögött) -
Dhampir
félisten
válasz
Teaway #15694 üzenetére
Csak az akksin múlik és máris bővül a tudástár.
(#15693) orso0355
A Nokia 808 PureView elég jó képeket csinált, de emellett még létezett egy-két remek "fotósmobil" is.
-
Dhampir
félisten
válasz
orso0355 #15634 üzenetére
(Ha valaki fotóművész, az meg ne mobilt vegyen 😃)
De.
Ugyanis az mindig nálad van, míg a vaskos tükörreflexest nem viszed magaddal mindenhová és lehetséges, hogy lemaradsz egy jó pillanatról, a szelfizést már ne is említve. Például egy kiadós koncert után is jóleshet egy kis "szelfi-melfi".
- Aki navigálni akar, az vegyen navigációs készüléket?
- Aki távirányítani akar infrával, az vegyen külön távirányítót?
- Aki zenét akar hallgatni, az vegyen Hi-Fi tornyot vagy szállásoljon be állandóra egy verklist?
- Aki FM-rádiót szeretne néha hallgatni, az vegyen rádiót?
- Aki telefonálni akar, az vegyen telefonkészüléket?
- Aki játszani akar, az vegyen konzolt vagy PC-t?
et ceteraA végén nyakadban lóg egy tápos zsák, teli tömve mindenféle cuccokkal (vagy folyton sarkadra lép a hűségesen nyomodban járó "verklis").
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest