- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
kocsiska15 #31367 üzenetére
Igen, az operációs rendszer itt megállt.
A telepített alkalmazások azonban mind a mai napig kapják a frissítéseket a play store-ból.
A telekom appot én a tableten futtatom. -
gyulaszu
senior tag
válasz
kocsiska15 #31361 üzenetére
Egyébként milyen verzió van a tiéden jelenleg?
Nálam folyamatosan frissítve volt és
Android 7.1.2 N2G47H
Biztonsági csomag 2018-10-01
MIUI 11.0.2 stabilÉn még mai napig megtartottam második készüléknek, mert az egyik banki app még ezen fut.
-
gyulaszu
senior tag
Nézd, én mindig folyamatosan engedtem neki frissíteni magát. Soha nem csináltam biztonsági mentést sem. Lehet túl bátor voltam, de nem volt adatvesztésem egyszer sem.
Azért egy nagyobb lépés előtt mentsd a dolgaidat...
Ha keresteted a frissítést, gondolom az utolsót találja meg.
Nálam működött mindig minden az összes frissítés után. -
gyulaszu
senior tag
válasz
Marcsello31 #30666 üzenetére
A telefonod Note 4 vagy 4X?
Csak hogy biztos legyen -
gyulaszu
senior tag
Nektek is jelez mostanság az akkukimélő, hogy kapcsoljátok be?
[kép]
pedig nekem éjszaka automatikusan bekapcsolásra van beállítva... -
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
Ti is kaptatok értesítőt a "Messaging" frissítésről, amit nem sikerül letölteni?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
csuporantal #29574 üzenetére
Nálam felment simán és működik minden továbbra is...
-
gyulaszu
senior tag
válasz
szazbolha #29310 üzenetére
Szerintem benne felejtetted a készüléket a google fiókodban, nem léptél ki a reset előtt.
Egy számítógépen google-ba bejelentkezve azt hiszem le lehet onnan törölni.A reset után szerintem át lehet ugrani a google fiók hozzáadását. Kicsit erősködik még utána is, de ott is lehet nélküle továbblépni. Nekem így van eltéve a lányom előző telefonja tartaléknak.
És igen, valószínűleg kipurcant az aksid. Én időnként töltőre szoktam tenni a tartalékot is... -
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
Ma reggel nekem is előjött 2x ez a dolog, pedig fenn van minden frissítés.
Először én is 4x5-ről átállítottam 5x5-re és vissza, másodszor pedig újraindítottam a telefont.
Mindkét alkalommal megszűnt a hiba. Kíváncsian várom mikor jön újabb bugfix...
MIUI Global 11.0.2, Stabil (NAMMIXM) -
gyulaszu
senior tag
BÚÉK 4X tulajok!
Nem tudom melyik frissítés óta, nálam a zárképernyő feloldásakor a home screen ikonjai "animációval" jelennek meg.
Szerintetek ki lehet ezt kapcsolni? -
gyulaszu
senior tag
Tegnap este óta a Gboard (8.9.11.282392478-...) alkalmazás folyamatosan "elszáll".
Járt már valaki így?
Most csináltam egy "adattörlést" és úgy tűnik ez megoldotta... -
gyulaszu
senior tag
-
gyulaszu
senior tag
Csak hogy legyen pozitív visszajelzés is.
Nálam eddig minden frissítés után jó volt.
Most is megvan [kép] és jelenleg 4:20 a SOT.PS: Éjszakára (23:00-5:00) aktív az akkukímélő
-
gyulaszu
senior tag
Csinálj reboot-ot és akkor újraindul a rendszer.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
csferke #27908 üzenetére
Horvátország gondolom nem probléma, ott eu-n belül nincs plusz költsége a roamingnak.
Nálam úgy van beállítva, hogy az adatroaming minden esetben engedélyezve, viszont ha nem eu országba utazom, akkor az adatkapcsolatot kikapcsolom.
Nekem így nem szokott pittyegni feleslegesen...Ps: ha pedig hosszabb időre kell menjek nem eu országba, akkor veszek egy helyi kártyát
-
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Lackooo84 #26856 üzenetére
Akkor számodra valószínűleg (csak) az a netezés, ha weboldalakat nézegetsz, zenét videót streamelsz, stb.
Nekünk már az is elég, ha aktív az internetkapcsolat és elérhetőek vagyunk. Mondjuk én a 3G-n ha megosztom a netet még a notebook-ommal simán dolgozni is tudok, de szokása válogatja... -
gyulaszu
senior tag
válasz
Lackooo84 #26847 üzenetére
Csak úgy kiváncsiságból...
Miért szeretnétek annyira ezt a VoLTE-t?
Ha jól értelmezem, akkor ez a Voice over LTE, vagyis a hangot is a 4G hálózaton küldi.
Annyival jobb lesz a hangminőség, vagy mi előnye van még?
Én amikor tehetem még a 3G-ről is lejövök, hogy ne fogyasszon annyit a telefon... -
gyulaszu
senior tag
válasz
bunnyhu #26675 üzenetére
Én is win10-et használok cégesen és privát is. Szerintem nem a kép villan, hanem 60 másodpercenként a tálcán balról jobbra végigfut egy impulzus. Neked nem ugyanez a jelenség véletlenül?
Először a videókártya driverre gondoltam, de mióta látom hogy más gépeken is ugyanez van, azóta nincs ötletem. -
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
Beállok a panaszkodók sorába...
Pár napja merül az akku, mint a veszedelem. Mai eredmény pld 1n10ó készenlét és 23perc SOT és -70%.
Semmit nem változtattam, viszont 02.26-án jött update a weather-hez és tegnapelőtt a themes-hez.
Nálatok mi a helyzet? Úgy látom, hogy valami folyamatosan ébren tartja a telefont.
Újraindítás már megvolt 2x. Global stabil 10.1.1.0 -
gyulaszu
senior tag
Más, és bocs ha túl láma kérdés:
Hiába aktiválom a wifi hotspotot a készüléken, a csatlakoztatott eszköz nem kap netet.
Ősszel volt itt róla szó, de nem értem a dns problémát.
El tudná valaki szájbarágósan magyarázni, hogy milyen beállítás szükséges a két készüléken?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged