- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
arnyekxxx #29880 üzenetére
Így én is jártam OnePlus 6-tal. Ott működik, itt nemtudom, hogy működik e.... Power gombot elkeztem gyors egymásutánban nyomkodni. Ugye 2 nyomásra bekapcsol a kamera, full fényerővel. Lehúztam az értesítési sávot és vissza kapcsoltam az automata fényerőt. Kamera appból kilépve már működött is.
-
pcnet
addikt
válasz
snyper990 #28591 üzenetére
Mindegyikben. Dinamóban, generátorban vasat mozgatunk tekercsben. Ergó a bicikli kereke, szíj hajtja a forgó részt az álló tekercsek közt. Mi ez ha nem indukció? Transzformátorban, hegesztő trafóban a primer tekercsről hogy mászik át az "áram" a szekunder tekercsre? A primer tekercs elektromos mezeje gerjeszti a szekunder tekercsben az áramot. Tehát nem vezetéken jut át a primer tekercsről a szekunder tekercsre. Ugyan úgy mint a telefon esetében a qi pad és a telefonban/telefonra csatlakoztatható tekercs esetében. Folytassuk privátban, ha gondolod, mert itt már tényleg uncsi és mega off.
siddis: Használtam iOS-t, most androidot. Mindegyiket szerettem/szeretem. Win 10 mellett van Linux Mint is a gépemen. Politika meg... Nem politizálok.
Tényleg befejeztem. Privátban megkeres aki akar. Ha akar...
-
pcnet
addikt
válasz
snyper990 #28589 üzenetére
Ja, meg az autóban se működik a generátor, mert fém a motorblokk, ugye? Meg biciklin se működik a dinamó, mert vas a bicikli váza. Meg a transzformátor se, mert vas a transzformátorház ajtaja, vagy a villanyoszlop amin van. Sőt a hegedztőtrafó sem működik, mert fém a háza. Hagyjad már! Na, itt tényleg befejezem, mert kár a billentyűzetet koptatnom. Legyen Neked igazad, ha ettől nyugodtan alszol.
-
pcnet
addikt
válasz
Dhampir #23419 üzenetére
Nem érdekelt ha ez (is) volt az ára, hogy újat adhattak. Mondhatták volna azt, hogy karcos volt és nincs gar. Vagy kókányolhatták volna. De korrekten újat küldtek.
Samsung pl nem egy embert küldött el kijelző beégéssel, mert felvállt a kijelző, ami amúgy gyári hiba. Vagy megvonták a gart, mert ujjlenyomat olvasó csere után nyomáspróbázott telefon beázott. Vagy Sony pl elhajtja az ügyfeleket mert poros vagy épp párás lesz belülről a kamera. Szóval pont nem érdekel mit kamuzat a lapra. Cserélték szó nélkül és utólag még a GLS-t is felhívták (helyettem gyakorlatilag), hogy pikk-pakk pontra menjena csomag, mert nem vagyok otthon. Szóval számomra pozitív volt. De megértem, hogy van aki meg szív velük.
-
pcnet
addikt
Egy kis pozitív tapasztalat is álljon itt WayteQ szervizzel kapcsolatban.
[link]
Annyit hozzátennék, hogy felhívtam újra őket és mondták, hogy nem a szervizben töltött idővel hosszabbodott meg a garancia, hanem újra indúlt, mivel nem javítottak, hanem zsír új készüléket kaptam. Végül eladtam, a vevőm kb egy hónapja írta itt, hogy Neki is ugyan azzal a hibával ment tönkre mint anno nekem. Neki cserélték Redmi 5re. Szóval ismét korrektek voltak. Nekem is csak azért volt 3 hét csere, mert nem volt raktáron Redmi 4X. Amint kaptak, küldték is futárral.
-
pcnet
addikt
válasz
picur10 #21782 üzenetére
Ha több Google fiók van, lehet nem elég csak a naptár szinkront bekapcsolni, lehet Google Naptár mobil appban ki kell választani melyik fiókból jelenítsen meg eseményeket. Legalábbis nálam így volt. 2 Google fiókot használok, mikor belakom a rendszert, kiteszem a Google Naptár widgetet, de csak nagy fehérség van, nem jelenít meg semmit. Ha Google Naptár appban beállítom, hogy melyik Google fiókomból jelenítsen meg eseményeket, akkor frissül a widget és mar szépen kijelez mindent.
-
pcnet
addikt
válasz
infectedmann #17425 üzenetére
3 napot kell várnod. Persze a telefont és az Mi fiókodat is össze kell kapcsolni. (Fejlesztői lehetőségek menüben)
-
pcnet
addikt
válasz
grafnet #16205 üzenetére
"Vissza eust...-hoz: ha, a szervíz azt mondja, hogy csere, ők rögtön küldik az újat mindenféle költség nélkül!"
Nekem WayteQ cserélte szó nélkül a készüléket, (hálózat eldobálás) kihagyják EUStockot. 3 hetet kellett igaz várnom, mert nem volt nekik raktáron. Nagyon korreltek voltak amúgy. Szervizbe küldést költségét nekem kellett állni, de vissza már ingyen jött. Illetve nem jött, mert GLS hozta.
Orso0355: Már én is akartam írni, nem vagyok nyelvtan náci, de sok topicban látom így. Most legalább nem engem utálnak majd érte!
Fagyalllo írta anno, hogy "a szervizben munka folyik, nem víz".
-
pcnet
addikt
válasz
Viktor0610 #14186 üzenetére
Már nem tudom szerkeszteni az elözőt. Bocsi, elítram a nickedet. Nekem már csak Viktor6210 maratsz. Nokia 6210 után. Bocsi mégegyszer!
Erre reagáltam pontosan: "Végülis ártani nem ért attól hogy telefonok áztak benne.
"
Norby86 is tett smileyt, vettem, hogy nem komolyan gondolta, ehhez szándékoztam csak fűzni egy gondolatot szintén smileyval.
-
pcnet
addikt
válasz
Norby86 #14184 üzenetére
Max bevisz egy kis nehézfémet a szervezetébe. Mi baj lehet belőle?
Viktor6210: A mobiltelefon nem véletlenül veszélyes hulladék. Van benne ólom pl. Kóla még az emberi fogat is kikezdi. Gondolom a bele merített telefonból is old ki ezt-azt. Nem épp elixirként hat a szervezetre ha megissza miután megusztatta benne a telefonját. De csak poénnak szántam a kommentet, gondolom ti sem gondoltáltok komolyan, hogy megissza.
-
pcnet
addikt
EUStocknál újra van 4X. 42e ft.
-
pcnet
addikt
válasz
-FLY-> #11637 üzenetére
Kijelző típus ellenőrzése:
Tárcsázóba beütöd: *#*#6484#*#*
vagy kernel verzióra tapicskolsz párat majd Device wiev. Ott lesz az LCD sor végén a betűkód.Egyik sem jobb a másiknál szerintem.
BOE: Fehérebb a fehér, talán magasabb a max fényerő.
EBBG: Kicsit sárgásabb, ez mondjuk nekem jobban jött olvashatóság szempontjából, nem égette ki a retinámat. De lehet színekkel játszani menüben. -
pcnet
addikt
Basszus én meg MIUI9-et vártam, hátha... Nem tudok megbarátkozni a telefonnal, de leginkább a MIUI-val. Hétvégéig már nem akarok várni, inkább feldobom Hardverapróra meg Jófogásra. 4 naposan talán el lehet még adni kis buktával.
Felhívom WayteQ-et, hogy akkor most meddig is garos, szeptember 11ig vagy november 17ig. Aztán ha tudok tudtit, lövök pár képet és meghirdetem.
Köszi mindenkinek a segítséget!
További kellemest és bugmentes frissítéseket!
Sziasztok!
-
pcnet
addikt
válasz
St3ven #11045 üzenetére
10.6.2.5-re frissült épp az imént. Töltőre dugtam a telefont és elkezdett mindent frissíteni Playről. Pedig MIUI 9ig nem akartam belakni meg frissíteni appokat, mert úgyis nyomni fogok egy factory resetet.
Akkor eddig úgy fest, hogy holnap jön a MIUI9?
Amúgy S7 töltőjével írja, hogy gyorstöltés és az akksi jel mellett is ott van egy villám jel egy körben, de nem vettem észre, hogy valóban gyorsabb lenne a töltés mint "normál" töltéssel a saját töltőjével. Pláne szerintem a Samu töltője nem is QC kompatibilis,mert Exynos más szabványt használ gyors töltésre. Vagy tévednék?
-
pcnet
addikt
válasz
manager2220 #10899 üzenetére
Szia!
Sajnos nincs.
-
pcnet
addikt
WayteQ szerviz tapasztalat
Nos! Hálózat eldobálással küldtem ugye a telefont szervizbe október 24-én. Munkalap szerint másnap délután meg is érkezett hozzájuk. Tegnap hívtak, hogy kicserélték, átadják futárnak, ma megkapom. Közben GLS csomagpontra kértem, letelefonálták, vissza hívtak, hogy oké. Szóval segítőkészek.
Ma meg is jött a telefon. A telefon teljesen új, kijelzőjén a matt fóliával, hátlapján az IMEI-t tartalmazó matricával. Töltő, adatkábel, doboz a régi telefonomé. A munkalapra azt írták, az átvett telefon állapota "koszos, karcos". Ez mondjuk érdekes, mert direkt tisztára töröltem LCD tisztítóval és szemüveg tisztító kendővel, mert hallottam több helyről, hogy némelyik szerviz "előszeretettel" karcolja meg a készülékeket. Ezért minden oldalról lefényképeztem feladás előtt. A vissza út költségét a szerviz állta.
A garancia időtartama a szervizben töltött idővel nem hosszabbodott meg!!! Ez fura!
BOE kijelzős telefont küldtem szervizbe, EBBG-st kaptam vissza. Persze nem tragédia, nálam ez nem e-pénisz, de már beállítás varázslóban észrevettem, hogy sárgásabb a színe. Szóval szabad szemmel kiszúrható a panel típus.
Kb ennyit szerettem volna leírni. Nálam 4/5 pont a WayteQ-nek.
Úgy döntöttem egyelőre megtartom. Aztán majd elválik, hogy megszokjuk egymást, vagy elválnak útjaink.
-
pcnet
addikt
Tegnap felhívtam WayteQ-et, hogy hol tart a telefonom szervizelése. 3 hete van Náluk. Azt mondták ha minden jól megy, tegnap feladják és 1-2 napon belül megkapom. Ma hívtak is, hogy cserélték és holnap küldik futárral. Annyira megörültem, hogy el is felejtettem, hogy holnap nem leszek a városban. Vissza hívtam Őket és kértem GLS csomagpontra. Azt mondta az úriember, hogy nem biztos, hogy menni fog, de konzultál a futárral s vissza fog hívni. Kb 5 perc múlva hívtak is, hogy csomagpontra küldték. Tök korrektek voltak. Arra gondoltam, ha bontatlan csomagolással kapom, eladnám. De most meg olvasom, hogy jön a jóság.
Dilemma! Lehet adok neki még egy esélyt.
A MIUI rajongóktól kérdezném, hogy mi az a plusz amit csak a MIUI ad? Tényleg nem kötekedni akarok, de nekem 4X után vissza térve Galaxy S7-re csak az adatforgalom számláló hiányzott az értesítési sávból, de azt meg megoldottam widgettel. Részben azért is vettem 4X-et, mert nálunk van pár rossz arcú ember, aki pl Penny parkolóban oda megy emberekhez, hogy egy hívás erejéig oda adnád e a telefonod?! Sokat Ingressezek, S7-be igaz elég halványan, de fél év után kezd beégni a játék. Ezért kellett egy combos akksival rendelkező megbízható, kompakt méretű telefon. De valahogy S7-et mégsem volt szívem lecserélni. Most azon töprengek, hogy vagy eladom a 4X-et ha bontatlan állapotban kapom, vagy kipróbálom MIUI 9-cel. De bevallom a MIUI nekem nem jött be. Funkcionalitásban nem érzek semmi pluszt, ezért is kérdezem ki mit használ ki a MIUIban, ki mit szeret amit csak itt kap meg? Leginkább az értesítési rendszer nem tetszik, beállítok mindent az összefoglalóban leírtak szerint, van, hogy mégsem jelez hanggal Messenger vagy leddel Viber Eddig kifogtam bugokat is. Ugye 4G-n nem voltam elérhető, aztán a rezgő bug, majd az automatikus fényerő. Jó, tudom, ha ennyi nyűgöm van, adjam el. De maga a telefon nagyon tetszik. Launcher nem jön még be, de Novát megvettem, sok telefonon használtam. Azt meg tudom oldani. Idő, akksi kijelzés ami még nagyon kicsi. Ez ami még zavar. Ha tudnám, hogy 1 hónapon belül tuti kijön kernel forrás és lesznek jó kis custom ROMok, akkor megtartanám. De most a bontatlanra csere meg nagyon afelé húz, hogy adjam el. Bocs, tudom world first problem.... Tényleg nem kekeckedni vagy trollkodni akarok, épp ellenkezőleg. Testre szabni a kis jószágot, mert külsőre, akksi kapacitásra, méretre nagyon is bejön. És ha a rossz arcú emberekkel Isten ne adja összetűzésbe keveredek, nem mindegy, hogy egy 40e ft-os telefont visznek, vagy egy 1,5 100e-est. Köszi, ha tudtok segíteni a döntésben.
u.i.: És tényleg nem kekeckedésből írtam.
-
pcnet
addikt
válasz
gabo9201 #10532 üzenetére
Van valahol zseb mód. Beállításoknál írd be a keresőbe. Sajnos nincs nálam a telefon.
LED egyelőre fehér. Dolgoznak rajt, hogy tudjon több színt is, vannak már sikerek, de akkor lesz az igazi, ha kiadják a kernel forrást. Kernel szinten van (állítólag) fehérre korlátozva. Maga a LED, RGB.Kopasznyak: Beállítások / Alkalmazások (talán. Sajnos nincs nálam a telefon mint fentebb írtam.)
-
pcnet
addikt
válasz
kaposznyak #10528 üzenetére
Szia!
Igen, normális.
-
pcnet
addikt
válasz
kzsolt86 #10316 üzenetére
Köszi a tapasztalatot, akkor tényleg felhívom őket. Azért tényleg nem lenne jó arány az 5 nap használat, 40 nap szerviz.
Ha újat kapnék, szerintem inkább eladnám. Esetleg ha közben kijönne kernel source és megindulna a custom rom áradat... De fene tudja... Jobban tetszik a mostani telefonom. Na, de ez már nagyon off itt.
-
-
pcnet
addikt
válasz
bunnyhu #10040 üzenetére
Nem lenne rossz tényleg berakni az összefoglalóba. Végig olvastam a topicot, a rendeléseknél mindig könyvjelzőztem a linket, aztán mikor megjött a fólia és azt írták, hogy valamiért nem jó, töröltem. Hát nem sok link van a könyvjelzők közt.
Keresőbe ha be is írod, hogy üvegfólia, van találat, megrendeled, aztán kiderül, hogy a találatokban pont az nincs, hogy nem vált be.
-
pcnet
addikt
"Egyébként vegyél olyan telefont, ami minden igényedet, elvárásodat kielégíti, és akkor nem kell "barkácsolni"!"
Megtaláltam Galaxy S7 személyében.
Szerk: Mondjuk megnézném, hogy édesanyám, unukatesóm, unokahugom, nagybátyám, hogy nyitna bootloadert... És ez csak a közvetlen környezetem. De haveroknak is romoltam sokat.
-
pcnet
addikt
válasz
Black_Raven #8182 üzenetére
És tényleg, este van már.
Úgy olvastam, másik romot. Nem másik devet. Mindegy, majd szerviz megoldja. Ha rom hiba lenne, akkor kezdettől fogva nem lenne hálózat, nem tudtam volna használni egy hétig. Már be van csomagolva, reggel viszem postára.
-
pcnet
addikt
válasz
Black_Raven #8179 üzenetére
Lócitrom által linkelt toolra gondolsz? Mert gyári Frissítő appal nem tudtam feltolni a stabilt, eltérő android verzióra hivatkozva.
-
pcnet
addikt
válasz
Black_Raven #8177 üzenetére
Zárva van a bootloaderem. Tuti hardveres gond, ha szoftveres lenne, akkor abban az egy hétben sem ment volna amíg tudtam használni.
-
pcnet
addikt
válasz
trebrona #8171 üzenetére
Igen, ez az.
lócitrom: Wifi van, csak mobil hálózat hol van, hol nincs, de inkább nincs, ha meg van is, akkor csak 2G a kijelzett 4G ellenére. Lást Speedtest.
Szerk: MIUI 9en telefonhívás természetesen működik, nem a MIUI 9re fogtam, sem a fejlesztői romra. Nálam is ment 1 hétig, egyéttelműen hardver hibám van, mert másik telefonokban működik mindegyik SIM kártya amivel a telefonomat próbáltam.
-
pcnet
addikt
Haveromnak Redmi 3S Prime van, dev ROMmal használja, küldött screenshotot, ők most kaptak olyan funkciót, hogy az apphoz minden akku kimélést, jogokat berak. Kvázi nem kell ezer felé menni biztonság központba, engedély kezelőbe, indítópultba, csak kiválasztja a menedzselni kívánt appot és ott van szépen minden. Ezt bele tehetnék 4X-nél is a stabil verzióba.
-
pcnet
addikt
Hogy tetted vissza MIUI 8at? Nyitott a bootloadered? Nekem egy hétig jó volt a hálózat, (1 hétig használtam a telefont, használtan vettem) aztán egyszer csak "Nincs hálózat" fogadott. Kipróbáltam mindhárom szolgáltató kártyájával, vagy nem volt szolgáltatás, vagy csak 2G volt. Kikapcsoltam, töltőre tettem, másnap reggel bekapcsoltam, hogy nyomok egy gyári visszaállítást és küldöm szervizbe. Akkor 4G-n volt. Megörültem, hogy megjavult, de nem volt mobilnet. Reboot után volt net, de baromi lassú. Kb Chrom be se töltött semmit. Nyomtam egy Speedtestet és valami 445 ms-os ping volt 0.2 Mbps letöltés és 0.02 Mbps feltöltés. Nyomtam factory resetet, utána Speedtest már el se indult. Kommunikációs problémával kiakadt. Nyomtam még egy factory resetet és becsagoltam a telefont. Azóta egy Galaxy S7-ben van a SIM és stabil 4G-n. Speedtest 12 ms ping, 135 Mbps letöltés, 85bps feltöltés.
4G-n nem megy hanghívás, 3G/2G-re lép vissza. Ez normális. VoLTE-vel megy még csak itthon a 4G-n hívás Telekom havidíjas előfizetőknek, iPhone 6S-től és Galaxy S7-től felfelé. De ott is csak Telelomtól vásárolt telefonokkal.
-
pcnet
addikt
Holnap küldöm szervizbe a telefonomat hálózat eldobálás miatt. Akinek a legfrissebb MIUI 9 / Android 7 alapú fejlesztői ROM van fent, megnézné nekem ha megkérem, hogy ha a fényerő szabályzás automatikusra van állítva, akkor önhatalmúlag elkezdi e random 0 közelire levenni a fényerőt majd pár mp múlva felcsavarja e maxra? Azt tudom, hogy a fényerő változásra lassan reagál és a fényerő csuszkával állítva nem egyenletes a fényerő eloszlása. Nálam az a jelenség, hogy automata fényerő mellett beállítom a csuszkát egy bizonyos szintre ami pont jó olvasáshoz, aztán egyszer csak fogja magát és leveszi a fényerőt. Nem nyúlok a csúszkához, nem korrigálok, aztán magától felnyomja maxra, majd gondol egyet és megint vissza veszi. Mintha random tologatná a mximum és minimum közt. Nem tudom ez a béta bugja e, vagy a fénymérő szenzor krepált be. Ha már úgyis szervizben lesz, megnézetném a fénymérő szenzort is.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
pcnet
addikt
Az előző 4X-emet azért adtam el, mert a rezgő bug miatt csomószor nem értek el olyankor, mikor a legjobban szükségem lett volna rá. Adtam még egy esélyt a márkának/modelnek. Most megjavították a rezgőt, de bugos az automatikus fényerő. Gondolom majd javítják. (Aztán elszúrnak mást.) Fényerővel még úgy voltam, hogy állítom manuálisan. Nem kényelmes állandóan állítgatni ha kimegyek a szabadba vagy bemegyek a lakásba, de bugfixig kibírom. Viszont, most megint nem vagyok elérhető, nem tudom használni a telefont. Azt hiszem szerviz után megy Hardverapróra. Én meg költözök vissza S7-be. Igaz 3x annyiba került mint a 4X, de vele március óta nem szívtam annyit, mint 4X-el csak ma reggel. Mi A1-et szerettem volna, de ahogy olvasom a topicját, azzal is van gond bőven.
mpo: Hardver tesztet még nem próbáltam, köszi!
Bár ha antenna gond lenne, akkor szerintem az elmúlt egy hétben se lett volna jó.
-
pcnet
addikt
Ennek a telefonnak lelke van! Éjszaka kikapcsolt állapotban feltöltöttem, reggel bekapcsoktam, hogy nyomok egy factory resetet, kiveszem a SIM-et, össze csomagolom és postára adom, szervizbe. Legnagyobb megdöbbenésemre kapásból feljelentkezett 4G-re. Ki érti ezt? Tuti a telefonnal volt valami, mert este mindhárom szolgtató SIM kártyájával kipróbáltam és mindegyikkel csak 2G volt, vagy nem volt hálózat. Remélem csak egyszeri eset volt.
-
pcnet
addikt
Ma délután 4G-t jelzett a telefonom, de nem volt mobilnetem. Repülőgép üzemmódba tettem, majd vissza engedtem volna hálózatra, de "Nincs szolgáltatás" jelent meg. Reboot nem oldotta meg. Hazaértem, kivettem a SIMet, majd vissza tettem, feljelentkezett hálózatra, de csak 2G volt. Azt hittem Telekom szórakozik, letettem a telefont, nem foglalkoztam vele. Kis idő múlva megint "Nincs szolgáltatás" fogadott. Áttettem a SIMet egy Galaxy S7be, ott volt 2G, 3G és 4G is. Direkt végig próbáltam hálózat választásnál. Tehát a SIM jó. Vissza tettem Redmibe, most hol van hálózat, hol "Nincs szolgáltatás". Ha van, akkor is csak 2G. Mi lehet a gond? Egy hete vettem a telefont, (1 hónaposan, használtan) azóta ezzel a SIMmel használom. A kártya holnap lesz 2 hetes. Számhordozással jöttem Bluemobiletól T-hez.
-
pcnet
addikt
válasz
orso0355 #7866 üzenetére
Egyáltalán nem mindegy, hogy készenlétre vagy SOTra megy el a nafta.
Egy példa: két hétig az asztalon hever a telefonod csak készenlétben, mondjuk az akksid merül ez idő alatt 35%ra. Elkezdesz rajt böngészni, eleve a fenmaradó 35%ból nem lesz már anyi SOT, mintha 100 vagy akár 80%on kezdtél volna el böngészni. Kvázi lesz egy 2 hetes készenléted 2 óra SOTtal. Ellenben ha 100%on elkezdesz böngészni, lesz kb 12 óra SOT mondjuk 15 óra készenléthez. Teccik érteni?
-
pcnet
addikt
válasz
hzsolee #7633 üzenetére
Itt linkeltem egy leírást, ami alapján ADB-vel is meg lehet adni a jogokat a Wakelock Detectornak. De ha nem értesz a roothoz, akkor ADB sem a barátod.
Kamerát ugyan azzal a kóddal tudod megnézni Device infónál, mint a kijelző típusát. Vagy kernel verzióra tapicskolj párat, úgy is behozza.
Senki nem mossa le rólam, hogy ma nem hozzászólást gyűjtök!
-
pcnet
addikt
válasz
lócitrom #7630 üzenetére
2017.08
aelod: BOE színei inkább kékesek, míg EBBG kicsit sárgásabb. Előző 4X-en EBBG volt, a jelenlegi BOE. Mikor vásárlás után megnéztem és láttam, hogy BOE, nagyon megörültem, de hosszú távon kényelmesebb a szememnek az EBBG. Előző tulaj fólia nélkül használta, teljesen hajszálkarc mentes, de azért rendeltem eBayről egy fóliát.
-
pcnet
addikt
válasz
Black_Raven #7624 üzenetére
Wakelock Detectornak lehet adni jogokat ADB-n is. S7 topicból linkelem a leírást, remélem a kolléga nem bánja. (De Googleben is van rá találat.)
mpo: Köszi!
-
pcnet
addikt
válasz
Dhampir #7607 üzenetére
Nekem is BOE kijelzős példányom van. Fekete színű, 1 hónapos, Eustockos vásárlás.
lócitrom: Telekom topicban 1 hete kértem segítséget, de nem látogatom rendszeresen a topicot.
hzsolee: Nelem 3%ot merűlt éjszaka 6 óra alatt. Wifi be volt kapcsolva, 4G-n vagyok, 50-60%-os térerővel.
-
pcnet
addikt
válasz
lócitrom #7596 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom!
Bár elvileg, holnap este már nyithatok bootloadert is...
"újratelepítés előtt egyébként nem kell leválasztani semmilyen online szolgáltatást sem."
S7 topicban olvastam, hogy 6.0 óta ki kell jelentkezni factory reset előtt, mert kizárhatom magam a készülékről. (Factory Reset Protection) Egy konkrét eset is volt, mikor egy fórumtag el szerettem volna adni a telefonját, de nem jelentkezett ki. 24 órán át nem lehetett belépni a telefonra, így nem is tudta eladni. A vevője nem tudott annyit várni. Ezt a YT videót linkelték anno, mint megoldást.
"ja igen. amibe te beléptél az a bootloader menüje. ahogy írták váltani lehet angolra."
Jártam recoveryben is.
Itt csatoltam is róla képet.
ADB és Fastboot ismeret valamilyen szinten megvan, így e módszer felé is nyitott vagyok. Nexus 4-et nagyon sokat romoltam Fastboot módszerrel parancssorból.
A nickem HTC HD2, Nexus 4 vagy LG G2 topicból lehet ismerős. Ezekben voltam leginkább aktív. Linuxos topicokban nem jártam.
-
pcnet
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #7575 üzenetére
Widget valóban nincs, csak parancsikont lehet kitenni az eszközhöz. Szintén M9 Beta.
-
pcnet
addikt
válasz
Black_Raven #7542 üzenetére
Lehúztam. Semmi nem történt. Simán bebootolt a belakott rendszerem. Ez már jel, hogy ne piszkáljam. Majd vagy megszokom, vagy eladom.
Köszi az infót a stabillal kapcsolatban.
Akkor nem is piszkálom.
-
pcnet
addikt
válasz
snyper990 #7538 üzenetére
Kiléptem Google fiókomból, töröltem a feloldó PIN-t és az ujjlenyomatot. Mi fiókból nem tudtam kilépni, azt írta a rendszergazda nem engedélyezi.
Telefont Fastboot módba tettem és ránéztem MiFlashel, látta a telefont. Ezután ránéztem MiUnlockra is, bár tudtam, hogy még nem telt le a 72 óra. 45 óra nyitásig.
MiFlashbe betallóztam a fastboot ROMot és a Flashre nyomtam. 1000s-nál érte el a folyamatjelző a 100%ot, de még most is számol, 1500s-nál tart. A telefon kijelzőjén a nyúl berheli a robotot, Fastboot felirattal. Semmi folyamatjelző nem jelent meg. Nem merem lehúzni. Mi lehet ilyenkor?
-
pcnet
addikt
Egyelőre még zárt a bootloaderem. Péntek hajnalban kaptam meg az engedélyt a nyitásra, de csak péntek este olvastam, hogy a fejlesztői lehetőségeknél is hozzá kell adni a telefont a Mi fiókhoz. Így legkorábban hétfőn este tudom nyitni. Fastboot ROMot mindenesetre már betáraztam és letöltöttem a toolokat is.
-
pcnet
addikt
Végig olvastam a topicot. Illetve már első vásárlás előtt, most csak az utolsó 1 hónap termését.
Látom mindenki inkább a fejlesztői rom felé igyekszik. Csak egy fórumtárs és én gondolkoztunk el a vissza váltáson. Már letöltöttem a legfrissebb stabil ROM-ot, átmásoltam a telefonra és átneveztem update.zip-re. Tegnap elvileg javították az automata fényerő bugot, de nálam még midig jelen van. Gondoltam első körben nyomok egy wipe cache-t, hátha helyre áll, mert amúgy több mint 13 óra SOT jött össze.Recoverybe lépve rögtön letettem a szándékomról. Annyit értettem a sok kínai írásjel között, hogy recovery, bootloader és fastboot. Nem sok! Recoveryre nyomtam, az arcomba tolt valami kérdést kínaiul. Jó, marad a fejlesztői ROM! Kibírom keddig, aztán majd bootloader nyitás után ráérek "bohóckodni". Akkor már nem lesz akkora tétje a ROMolásnak mint most.
Auto fényerő másnál megjavult a tegnapi frissítéssel? Csak nálam rakoncátlankodik még?
Ami még fura, a wifi jel melletti adatforgalom jelző. Főleg ha az ébresztő is be van kapcsolva. Adatforgalom esetén ide-oda ugrál a wifi jel és az ébresztő jele. Böngészés közben eléggé vonzza a tekintetem és zavar. De majd megszokom. A fényerő bug inkább ami aggaszt. Minden mással együtt tudok élni és inkább maradok a fejlesztői ROMnál.
-
pcnet
addikt
Hölgyek, Urak! Valaki mondja meg legyen szíves, hogy fejlesztői romról stabilra vissza lehet e állni bootloader nyitás nélkül? Gyári updaterrel nem, azt olvastam az összefoglalóban. De a gyári recoveryvel, tiszta telepítéssel? [link] Fontos lenne! Köszi!
-
pcnet
addikt
Nos, tovább olvasgatva, nem ilyen egyszerű a dolog, mert most Nougat alapú rom van fent, az utolsó Stable pedig Marshmalow. Fastboot romot kellene feltennem, de az meg csak nyitott bootloaderrel megy. Akkor várnom kell még két napot.
Azt hittem egyszerűbb vissza váltani stabilra. A 72 óra nem az engedély megadásától, hanem a fejlesztői lehetőségekben a készülék és a Mi fiók összekapcsolásától számít, ugye? Mert akkor még +1 nap.
+1 kérdés: ROM csere előtt miden esetben ki kell lépni a Google fiók(ok)ból ugye? Nem szeretném 3 nap várakozás után még egy napra kizárni magam.
Stock android ROM ügyben továbbra is várom a tapasztalataitokat. Melyiket érdemes feltenni? Fő szempont a stabilitás és a gördülékenység. Akksi idő másodlagos. -
pcnet
addikt
Sziasztok!
Előző 4X-emet eladtam, mert néma módban nem működött a rezgés és nagyon idegesített. Haveromnak megtetszett a telefon és inkább megváltam tőle. Kicsit elhamarkodott döntés volt, tegnap bele futottam egy egy hónapos full karcmentes példányba, BOE kijelzős, jó áron volt és megvettem. Az előző gazdája Global Beta-val használta. Most meg az automata fényerő kerget az őrületbe. Hozzá se nyúlok a csuszkához és hol elsötétül, hol kivilágosodik a kijelző. Főleg este nagyon zavaró. Ma jött frissítés amiben elvileg javították, de mégsem. 1 hónap lemaradásom van a topicban, folyamatosan olvasom, de nem szeretnék tovább várni a ROM cserével. A legfrissebb Global Stable-t szeretném feltenni. Egyszerűen csak letöltöm és az updaterrel felteszem?
Ez van most fent pontosan:
Ha összefoglalót jól értelmezem, akkor innen kell letöltenem a Stable ROM>Full ROM pack alatt lévő ROMot.
Kértem bootloader nyitást, 2 óra múlva meg is jött az engedély, de a telefont csak ma csatoltam a fiókhoz. Valami stock androidon gondolkozok, esetleg MIUIHU-s ROMon. Stock androidból Ti melyiket ajánljátok? MIUI nem igazán jött be.
Köszi a segítséget!
-
pcnet
addikt
válasz
firesharker #5031 üzenetére
Meddig bírta a gyári? Nekem 3 hete van meg a telefon, de még el sem kezdett feljönni. Szeretem a matt fóliát, több telefonomon is használtam, nem gyűjti az ujjlemyomatokat, így egyelőre nem tervezem a cserét. Csak hát a színeket nagyon tompítja és gyanítom a fényerőt is, mert napfényben alig látható a kijelző. Van már sima átlátszó fóliám, de az nem véd a hangszórónál, a szenzoroknál és a kameránál. Így amíg bírja a gyári matt, marad az. Csak érdekelne kb mennyire tartós.
-
pcnet
addikt
válasz
thomas77 #4936 üzenetére
Odaát az S7 topicban többen használják már a VoLTE-t. Elvileg egyelőre csak Samsung Galaxy S7től és iPhone 6tól felfelé megy és ugye csak kártyásoknak. S7ben is csak a Telekomos és a független magyar ROMban van VoLTE. Ügyfélszolgálaton be lehet kapcsoltatni ha nem akarod kivárni amíg a szolgáltató maga kapcsolja be. De mivel Xiaomi nincs Telekom kínálalatában, gondolom ha be is kapcsoltatod, sanszos, hogy nem fog működni, mert Telekom nem hitelesítette a készüléket a hálózatukra.
Szerk: Ismét megelőztek, de akkor nem írtam nagy butaságot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest