- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCiklon
csendes tag
-
MCiklon
csendes tag
Hát, nem tudom.. a tok nagyon jó, a fólia eddig nem annyira. Ma délelőtt raktam fel, elsőre sikerült is felraknom de elég buborékos lett még így is, hogy nem szedtem fel-le. Ha pár nap múlva ezek elmúlnak akkor azt mondom ez is jó, de ha nem akkor felejtős. Amúgy méretre passzentos, képernyő széléig ér el pontosan úgyhogy a tok nem bántja
-
MCiklon
csendes tag
Szerintetek az miért lehet, hogy miui után felraktam lineageos 15.1-et, fél óráig hagytam az első bootot de semmi, újratelepítés után szintén semmi, aicp 5 perc első boot után simán ment. Közben leszedtem aoex-et, ugyanazt csinálja mint lineage, mást eddig nem próbáltam. Ennek vajon mi lehet az oka?
Mindezek előtt factory reset és data format recoveryn keresztül megvolt(RedWolf ha számít). -
MCiklon
csendes tag
Treble Lineage OS-t valaki próbáltam már, vagy más treble támogatott romot? Megéri kipróbálni és használni vagy még nagyon gyerekcípőben van?
Amúgy csak megjegyzés, miuipro támogatja a magyar nyelvet! Legfrissebb developer updates van fent, azon biztos van. -
MCiklon
csendes tag
Azt hogy tudom elérni hogy az alkalmazások mobilneten keresztül is küldjék az értesítéseket? Facebook üzenet, email meg hasonlókra gondolok. Napközben nem jön semmi értesítés amíg mobilneten vagyok, amint otthon csatlakozik wifire azonnal jön minden.. Gondolom valalmit az akkukímélőben kell állítani, de eddig nem jöttem rá hogy mit hogyan.
-
MCiklon
csendes tag
válasz
siddis #21228 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat.
Mi accountom már van, több éve használok mi band-et ahhoz meg muszály úgyhogy telefonnal is azonnal összekapcsoltam. Az mit jelent, hogy a telefon titkosítva van, ilyenről még nem hallottam?
Mentés nélkül semmikép nem álltam volna neki, régen volt belőle többször is gondom amikor még nem gondoltam így előre
A Mi Cloudba amit csinál mentést az mindent ment, értem a minden alatt a programok-program adatok(mentett jelszavak facebook-twitter és társai, vagy pl google authenticator) névjegyek sms előzmények, stb, tehát utána úgyanúgy áll vissza mintha mi sem történt volna? Másfél hete van meg a mobil és nem akarok mégegyszer egy fél napot arra áldozni hogy mindent visszaállítsak, ahhoz most nem lenne türelmem -
MCiklon
csendes tag
Lenne pár kérdésem azokhoz akik jártasak a boot unlock-ban és a rootolásban.
1.Ha a hivatalos MI oldalon keresztül unlockolom a bootloadert a folyamat közben factory resetelődik a telefon, vagy marad minden?
2. Ha rootolom a mobilt és rekakok fel egy custom recoveryt reseteli-e?
3. Ha mindezek után még egy custom kernelt is felrakok akkor mi a helyzet az adatokkal?
A lényeg, hogy szeretném unlockolni a bootloadert, meg root twrp és kernel felrakása, a ROM az marad az alap miui(egyenlőre). Nem újkeletű dolgok ezek számomra, csak 2 évig iphonom volt(előtte 4 év android) és azért elfelejtődtek a dolgok meg azért 2 év alatt sok minden változott. A válaszokat előre is kösziJah meg az érdekelne még, hogyha MI Suittal csinálok egy mentést a gépre az milyen adatokat ment? Valamint hogy tudtok-e javasolna olyan programot gépre/appot mobilra ami minden program minden adatát menti root nélkül(hogyha ez a mi suitban nem történik meg). Root után tudom, könnyebb a dolog twrp-vel meg titanium backuppal.
-
MCiklon
csendes tag
válasz
Styleair #20929 üzenetére
Mobilneten még nem próbáltam mert már elfogyott erre a hónapra, úgyhogy nem tudom azzal volt-e gond. Délelőtt óta viszont nem jött még elő ez a hiba, remélem már nem is fog, így sajna nem tudom megállapítani mi okozhatta. Mindegy, ezt a kis hibát leszámítva eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, iphone 5 után igazi felüdélés.
-
MCiklon
csendes tag
Fordulat a történetben. Elmentem itthonról másfél órára, visszajöttem és megint minden jó. Még nem fríssítettem a mobilt, most szépen tölti le. Nem értem
-
MCiklon
csendes tag
Hali mindenki!
Tegnap megjött végre a 4x-em, elsőre nagyon meggyőzött, minden szépen megy rajta. Ma reggelre azonban felfedeztem egy furcsaságot: ugyan csatlakozik wifire, de amikor használnám is sokszor úgy csinál mintha nem lenne alatta net, meg ha hajlandó is tölteni akkor is csak nagyon lassan. A routerrel tuti nincs gond, a családban 5 különböző telefon van és eggyikkel sincs probléma, és igazából tegnap ezzel sem volt(vagy csak nem vettem észre). Frissíteni sem tudom a mobilt mert vagy el sem indul a letöltés vagy max 5%-ig eljut és azt mondja megszakadt a kapcsolat miközben csatlakozva vam még mindig. Valami ötlet mit lehetne csinálni? Jelenleg gépen töltöm le a legújabb frissítést, hátha az orvosolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest