-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
janakbacsi #21797 üzenetére
ha ez valahogy működik is nem más, mint egy bug. ezt valószínűleg kifoltozzák ugyanúgy, mint a korábbi trükköket és csókolom.
-
vince
őstag
válasz
janakbacsi #21796 üzenetére
Mivel, hogyan? Tavaly májusban, mikor én nyitottam a 4X-emet, még működött az 1.x verziójú unlock tool (és az nem ellenőrizte a várakozási időt), de azóta ez a kiskapu megszűnt.
(#21797) janakbacsi
látom, közben született egy új hsz, köszi -
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #21796 üzenetére
mondjuk ez.
[link] -
kerobi
senior tag
válasz
janakbacsi #21458 üzenetére
Pixel experiencet ne tedd fel. Én is feltettem az ujat gyorstöltéssel forró volt a telefon, majd félpercenként merült kb. 1%ot. Egészen 64%ig esett vissza ilyen ütemben, majd beállt notmálisra. Feltettem az új dot ost de ugxanezt produkálta annyi különbséggel, hogy ez utóbbi nem töltötte gyorsan. Szerintem a PE elrontotta az akksiját.
-
SÖ
addikt
válasz
janakbacsi #21345 üzenetére
Az mi lehet, hogy a hívasokat nagyon rossz hanggal építi fel. Vajon ezt javítják a következő gyári ROM-ban? Illetve nálatok jó a hang. Video hangja is tele van digitális zajjal. Amúgy semmi baja nem lenne de ez sajnos kritikus.
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #21347 üzenetére
Nincs.
-
trebrona
nagyúr
válasz
janakbacsi #21342 üzenetére
Ennyi erővel a teljes 4-es széria romok átjárhatóak lennének. Dehogy lehet.
epic rom global MIUI-ból készül.
-
siddis
őstag
válasz
janakbacsi #21332 üzenetére
Olvasd el előbb a saját topikjában a hozzászólásokat, véleményeket stb stb. Biztos van aki nekiáll ész nélkül, aztán meg 'jé, törlődött minden a telómról, de xar ez a telefon'..
-
siddis
őstag
válasz
janakbacsi #21322 üzenetére
Alaposan ki van gyomlálva az biztos.
De teljesen más.
Azért olyan kicsi mert nincsenek benne a Google cuccai, az még plusz 150 MB kb. minimum.
Azért elsőre ne ugorj neki... -
Sutee89
aktív tag
válasz
janakbacsi #14035 üzenetére
Belépsz Magiskba, bal felső sarokban hamburger gomb, majd "Magisk hide", itt pedig bepipálod, amelyik alkalmazást el akarod rejteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest