- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
RR-O-v6.2.0-20180915-santoni-Final, talán az utolsó nem treble ROM.
-
-
siddis
őstag
Na..
Beállítottam a *#*#4636-al LTE/WCDMA-ra, reboot..
Megnéztem, maradt ugyanúgy GSM only-n, vagyis a Beállítások >> Hálózat és Internet >> Mobilhálózat beállításait "veszi alapul" hiába állítom át ezzel a *#*#4636.. -al..
Ott is beállítottam LTE/WCDMA-ra, Javított 4G LTE pipa be, Szolgáltatói videóhívás pipa ki, Preferált hálózat LTE/WCDMA, reboot..Megtartja LTE/WCDMA-nak újraindítás után is, a *#*#4636.. -al megnézve is LTE/WCDMA..
-
siddis
őstag
Mármint hogy mit szeretnél ha beállítva lenne és mire áll vissza mindig.? LTE/WCDMA vagy miről mire áll vissza pontosan, ha újraindul.?
Megnézhetem neked az enyémen, hogy mit csinál ilyenkor, bár nálam most "gsm only"-ra van beállítva de azt megtartja akárhányszor indítom újra.. -
vince
őstag
-
sharp007
tag
Sajnos erre nem tudok egyértelműen válaszolni, mert csak akkor használom a 4G-t, ha nagyon szükségem van rá. Céges Vodafonos kártyám van és a munkahelyen nincs valami acélos térerő + van wifi. Csak a technikai részre akartam reflektálni. Talán valaki segít a megfelelő Rom kiválasztásában.
-
sharp007
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest