- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Valaki próbált már ilyen telót leadni az új készülék csere programban?
-
-
Lackooo84
nagyúr
Megint elment a qva rootom, pedig most nem rejtettem el a magisket. Mi a büdös franc ez.....
-
Lackooo84
nagyúr
Tegnap olyat kezdett csinálni a telóm, amit még soha. Egyszerűen eldobta a rootot, és magisk managerben azt írja, hogy a magisk nincs telepítve, és hiába csinálok bármit, nem változik. Már visszaflasheltem az eredeti boot.img-et majd újra telepítettem az egészet, próbáltam zippel, próbáltam a boot.img-et patchelni, sehogy nem jó. Ez most mi a lószar?!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Lacopapi #28810 üzenetére
Annyit kérdeznék még, hogy ugye nem használsz semmilyen TWPR -vel készített adat visszaállítást? Csakis a MiCloud-ost szabad, mert attól tuti nem hülyül meg. Én azzal állítottam vissza, persze az nem egy full backup, mert appok beállításait adatait nem állítja vissza, de az elrendezést, az appokat magukat, üziket, névjegyeket stb. igen. Szerintem gyalulj (wipe) mindent data, system, vendor, és mehet a rom, majd a 3 fix még restart előtt. Ja és nálam csak a 20-as magisk működik, a 19 nem.
-
Lackooo84
nagyúr
Formázás = wipe. Csak más szinoníma.
Persze, tökéletes. Aki akar minden szolgáltatós VoLTE-VoWifit, az még gyári MIUI-n állítsa be PDC-toollal a profilokat hozzá, mert ezen a romon nem működnek azok a módszerek. Szerencsére az EFS-t nem bántja a rom (miért is tenné), szóval ha váltunk romot a beállítások megmaradnak. A beállítás után mehet TWRP-ben egy EFS mentés, azt már bármilyen romon be lehet tölteni (abban vannak ezek a profil beállítások).
-
Lackooo84
nagyúr
Na feltettem ezt a pie alapú MIUI 11 eu romot, azt kell mondjam nagyon faszántos. Először dirtyflasht csináltam, akkor 1-2 app nem indult, azt leszámítva ment szépen, éjjel repülő módban 0%-ot merült. Aztán gyalultam a data partíciót, azóta meg tényleg perfekt. Minden működik ahogy kell, a sötét mód is. Egyedül 2 bugot találtam, automata fényerőt nagyon leveszi, minden újrandításnál adni kell rá fényt, valamint sehol nem írja/jezi a gyorstöltést, viszont megmértem, és 9V-al tölt QC2 töltővel ahogy azt kell. 1-2 menüpont maradt angol, de azokkal senkinek sem lesz gondja. Valamint végre helyre lett téve kernel szinten a ledek színe, már mind a 7 szín jó, nem csak 4 (lila, sárga, cián, fehér) van (működik a kék, zöld, és piros szín is). Ja, a legfontosabb, amivel anno nagyon sokat szarakodtam, de sehogy nem tudtam megoldani, véégre működik/megjelenik a statusbaron a VoWifi ikon. Szóval bátran ajánlom, letölthető INNEN.
(a 3 fixet is telepítsétek!)
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
maestro87 #28558 üzenetére
Az eu rom az gyári kinain alapszik itt vannak az extrák:
Based on China Stable / Weekly builds (except POCOF1, HMNote6Pro)
Enabled search gesture (swipe up) on the desktop
3way reboot menu (in dev settings)
Dark Mode (Night Mode) for 7.x/8.x/9.x devices (In the dev settings except 9.x)
Removed ads in MIUI system apps
Face Unlock for all 7.x/8.x/9.x devices
Vertical clock widget on lockscreen
Steps counter in Assistant screen
More shortcuts on left lockscreen
Wake up gestures for 7.x/8.x/9.x devices
AI preloading option in MIUI Lab for 8.x/9.x devices
Fullscreen gestures for 8.x/9.x devices
Option to auto-expand first notification
Notifications priority settings
More edit options in Gallery app
Enabled MiDrive in File Explorer
Added landscape mode for SMS app
Sunrise/Sunset in the weather app
Google apps support integrated
Removed 5GHz region restrictions
Confirm dials from call logs
Morning report on alarm at morning
More apps supported for AOD notifications
More styles for AOD screen
Raise to wake gesture
AOD notification received animation
Default volume control stream toggle
Tap fingerprint sensor to wake toggle
More Camera features
Double tap to lock screen
Battery AI scenes
Allowed disabling specific system apps
Importing theme .mtz from zhuti.xiaomi.com via ThemeManager
No useless Chinese bloatware apps
More free RAM due to less background processes
Unified flat style app icons for both system and 3rd party apps
Advanced menu with color icons
No any Chinese character under the full system
Mi Video, Mi Music, Mi Browser: No any useless Chinese content
No possibility to re-lock bootloader accidentally with flash any xiaomi.eu release
Added real 27 languages translation made by Official MIUI Fansites and MIUI Fans
Added EU T9 dialer support
Added charging sound switch
Added Spell Checker switch for 7.x devices
Added Screen-OFF animation
Optimized GPS settings for EU
Optimized Battery consumption
Optimized RAM consumption
Added 3D Touch to MI5S 3GB RAM version
Added GSMalphabet into SMS app options
Added more icons grid layout 4x5, 4x6, 4x7, 5x5, 5x6, 5x7 (depends on device)
SafetyNet passed (Google Pay)
Play Store Certified
Deodexed
Added automated tasks in Security app
Added game speed booster
Added erase module (magic elimination) to Gallery photo edit options
Fixed low volume sound via headphone
Charging screen for all Android 7.x/8.x/9.x devices
And more, and more made by our 8 years MIUI mods experience.A hu meg magyarok általl főzött rom.
-
Lackooo84
nagyúr
Eddig csupán ketten linkeltétek be újra, amit már 3 napja linkeltem. Még valaki esetleg...?!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
csferke #28485 üzenetére
??? Már kint van napok óta...
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Márton #28295 üzenetére
Ezek a képek alapból nem a legjobb minőségűek, belenagyítani sem nagyon lehet, mert alacsony felbontásúak. De az első képen tisztán látszik a legapróbb smd kondik, ellenállások stb. is szinte mind korrodáltak. Én továbbra is azt mondom, hogy úgy kezeld, mint egy időzített bombát, és örülj minden percnek amíg még működik. Azt, hogy meddig, megjósolni senki nem fogja tudni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Márton #28287 üzenetére
Ez csak az érintő flex kábele, de mint írtuk a kijelzővel egyben van, amit nem lehet bontani, tehát csakis új kijelzővel cserélhető. De ez a legkevesebb, ahogy nézem az alaplapodon nincs olyan alkatrész, ami nem korrodált, méghozzá elég csúnyán, nem hiszem, hogy sokáig fog működni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Márton #28285 üzenetére
A zöld cucc réz korrodáció, valószínű menthető lett volna, de így, hogy ügyesen levakartad szikével a rezet, sajnos kuka a kijelző. Drága vakarás volt. Azért nem semmi, hogy egy hét után eljutottál idáig...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Márton #28234 üzenetére
Hagyd száradni 1-2 napig utána a kis szalagkábelek végén nézd meg megvan e minden réz stb. Nem hiszem, hogy ennyitől bekrepált, de persze bármi előfordulhat. Az érintő próbálgatás helyett azonnal áramtalanítani kellett volna, mert ha kívülről száraz is, belül a sok apró helyen biztos van víz. Érintőnek külön kis szalaglábele van, a telefont hátulról nézve az alaplap jobb felsp csücskében, esetleg azt vizsgáld meg nem csúszott e ki/okés e stb. De szerintem még van valahol egy apró vizes rövidzár azért nem működnek a dolgok a telón és nem kéne erőltetni az áam alatt tartást egy ideig.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Márton #28230 üzenetére
Én vettem egy ilyen totál ázott telefont, az medencébe vagy hova esett és persze azt sem szedték szét, az akku szarrá volt ázva meg is döglött, meg 1-2 icipici USB panel korróziót leszámítva nem volt baja, vettem bele új akkut és kész. Ha lehúztad az akkut (és elég hamar szétszedted nem vártál napokig) akkor nem lehet semmi baja. Ugye ezekben a cuccokban nem maga a víz okoz kárt, hanem a víz + áram kombó (elektrolízis = korrózió eszi a rezet). Alaplapokat stb, is vízben szoktam mosni ha nagyon retkes, csak utána alaposan meg kell szárítani.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
kaposznyak #27783 üzenetére
Az a nincs sim kártya ikon. Vagy a sim kártyával, vagy a slottal van érintkezési gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged