- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi baj? Sajnos még nem tudom megmondani!
Épp azt ecseteltem minap, hogy a mérete miatt a Mi 9 SE lesz a választott a RN7 helyett.
Egyébként én mindkettővel abszolút meg vagyok elégedve. Mióta élőben is tudtam nézegetni Lurdyban, főleg bejönnek! Ja igen, az volt ott a baj a Mi 9 SE-vel, hogy mindhárom szín tesztkészülékének cimkéjére ki volt írva, hogy jelenleg nincs készleten!!!
Ez azért elég nagy baj!
-
Lackooo84
nagyúr
Nem kell találkoznotok.Csak add meg neki az email+jelszó párost, egyszer be kell ütnie és ennyi, utána már bármilyen fiókkal be lehet jelentkezni, te meg utána megváltoztatod a jelszavad. Ezt FRP locknak hívják, és azért van, mert nem google account kijelentkezés után csináltad a gyári visszaállítást.
-
Lackooo84
nagyúr
Őszinte legyek? Semmiben.
Ugyanazokat a fájlokat csomagoltam bele a non-hlosba.
De azt hiszem rájöttem vmire... De a lényeg, hogy megy, és azt hiszem tudom hogy módosítsam a telepítőt, hogy 100% mindenkinek pöccre menjen. A színes ledek mennek neked, vagy fehér a telód?
-
Lackooo84
nagyúr
Úgy értettem, hogy telefonon frissítetted, vagy PC-re töltötted le, és sideloaddal flasheled? Nem értem ezeket az anomáliákat egyébként, ennek mennie KELL, mert bemásoljuk a megfeleő fájlokat a megfelelő helyre.... A telefonod nem akarja az igazságot.
Utolsó próba, flasheld fel ezt a NON-HLOS.bin-t
-
vince
őstag
/data restore után nem engedett be a telefon, nem fogadta el a feloldómintát, de ez segített.
-
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Feltelepítettem a romot, és csak ráengedtem a VoLTE fix zipemet:
VoLTE kapcsolód nem szürke? ims APN-t írd be újra, hátha. Próbáld meg azt, hogy kibontod a romból a NON-HLOS.bin-t, adb-vel flasheld rá, reboot. Ha bebootolt a rendszer akkor telepítsd recoveryből a VoLTE fixet. Ja, és töröld a sim kártya adatokat a /data/user_de/0/com.android.phone/files - és shared_prefs mappából (törölj midnen ott levő fájlt).
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem ugye a sok sok sok próba teszt során volt sokszor olyan, hogy próbáltam egy fájl konfigot, ugye nem ment, visszamásoltam azt, ami tuti jó, és nem ment. Olyankor mindig újra kellett húznom vagy a romot vagy az eredeti non-hlost és utána bemásolva/flashelve ugyanazt már ment. Egyik sem jár adatvesztéssel, csak idő, mármint a rom flash, jó 10 perceket elvett az életemből.
Szerintem nálad is ez a gond, mert ezekkel a fájlokkal minden miui verzión mennie KELL, kivétel a digi (még).
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem is az lesz a következő - majd talán a télen. Egyelőre semmi nem indokolja a váltást, a teljesen gyári 4X hibátlanul teszi a dolgát, semmi bajom vele. A 9 SE-nél nagyobb készüléket meg nem szeretnék - sem most, sem a jövőben (az én kezem, meg a farzsebem nem nő évente 10-20 mm-t sajnos)
-
siddis
őstag
Na de ez NAMCNXM és 10.3.1.0.
-
Lordus
senior tag
szia(sztok) Vince,
még mindig a jól bevált 8.3.15-ös muihu-n vagyok, de már tényleg jó volna frissíteni, tetszett a 9.3.7-esben a dark android lehetőség, illetve a mi2s-en én is nagyon szerettem a lekerekített sarkokat! (apropó, a miui4-ben ez már benne volt, miért is kellett kivenni és visszarakni évekkel később?
)
szóval ez mennyire stabil és akkukímélő?
ja, meg gcam is jól jönne...
szóval nagyon nehéz szívvel, de beáldoznám a stabil, jó üzemidőjű romot, ha VÉGRE jönne valami friss, de használható...
köszi -
orso0355
őstag
Ezt sose találtam volna meg, köszönöm szépen 😃
Hogy miért ide rakták, az rejtély, mint ahogy az is, hogy ha van 3 fiókom, és abból egyet így függőbrn hagyok, tehát nem jelentkezem be rá, akkor a másik kettőnél miért jelez hibát 😃 se play frissítések, se semmi. Remek, na.
Ahogy leszedtem a problémás fiókot, helyreállt a világ rendje. -
muki95
csendes újonc
Nekem 20-as simem és egy mikro SD-m van a telefonban. Velem is előfordul, hogy megszakad a hívás.
Megoldja a dolgot vajon az EU rom, vagy ez hálózati hiba? Jelenleg globálom van.Egyáltalán fel lehet tenni root nélkül?
Az értesítő LED-et hogyan lehet színessé varázsolni? (Ez is csak az EU romban működik?)
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
Most néztem meg az adatait:
- NEM fém házas, ugyanannyi (tehát nem több) RAM és tárhely, sokkal kisebb akksi, ótvar MediaTek processzor. Ja, meg nagyobb a 4X-nél. Valakinek megérheti megvenni - a kedvező ára miatt - , de semmiképpen nem egy 4X utódjaként. Szerintem.(#24922) Dr.NX: én nem barkácsolok custom ROM-okkal, a MIUI-t viszont szeretem, a Stock androiddal ellentétben
-
pischta
csendes tag
Köszönöm trebronának, és neked is, de: ha a fiókomba belépek, és azt látom, hogy társítva van a készülékem a fiókhoz, az nem elég?
Tegyük fel, hogy nem, ezért megpróbáltam, amit javasoltatok. A fiók és készülék hozzáadása-ra nyomva a Couldn't add. Error code 20091 üzenetet kaptam...
Rákerestem a neten a hibaüzenetre. Ennek eredményeképp a következő vicc jutott az eszembe:
Doktor elmondja a páciensnek a diagnózist.
Páciens visszakérdez:
-Ez valami ritka betegség?
-Nem, tele vannak a temetők ilyen betegségben meghaltakkal.
Találtam egy megoldást MI4C-hez. Ebben az a szép, hogy ezt át kellene írni 4X-hez, és alkalmazni. Nagyon nincs kedvem ennyit szórakozni a telefonommal. Valakinek jobb ötlete?
https://en.miui.com/thread-3111302-1-1.html -
Mi mix 2 , de majd megnezem a redmin illetve a mi4c-n is . A miui 10-ben elerhetoeknek kellene lenni ezeknek a beallitasoknak .
ezzel a modszerrel se tudtok proximity szenzort kalibralni ? -
bunnyhu
senior tag
Hát a hangok itt is furák. Van külön SMS hang beállítási lehetőség. Meg törlés hangja is.
Nekem inkább az a fura, hogy az akksinál az alapértelmezett a nincs korlátozás, eddig meg az energiatakarékos volt. Meglátom hogy merül a cuccos, és hogy a gps pl. hogy működik lekapcsolt kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged