Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmisi
senior tag
válasz
CortezX #28256 üzenetére
Felraktam a XZ-lockeddualrecovery2.8.21, de valami lilás phil toch recovery 6.0... izé jön fel. Valami januári fordítási dátummal.
---------------------------------------
Nah megoldva, install nélkül újraindítottam a telefont, majd ujraindítva és recovery lépve lila lednél,
Már a jól ismert twrp jött fel tadáám...
El is indítottam a flashelést és most csinálja is. -
Daw93
senior tag
válasz
CortezX #26421 üzenetére
Te még jól jártál, én egy Galaxy Ace-t kaptam
Majdnem leszoktam miatta a telefonhaszánlatról
Nekem konkrétan felsorolva nincsen semmi, hogy mit cseréltek, csak 18 darab cikkszám, meg annyi hogy alkatrész csere. Létezik, hogy 18 alkatrészt cseréltek ki rajta? Bár végülis úgy néz ki mintha most vettem volna ki a dobozból -
törölt tag
válasz
CortezX #25306 üzenetére
csak 3ezer forint és majdnem 1 hónap szállítási idő van a kettő között, mondjuk én az ebay-t veszem alapul, de ha ilyen olcsó itthon is akkor inkább megrendelem a clickshop-on
azt az árat még nekem is megéri hogy ne várjak rá majdnem 1 hónapot
meg legalább itthoni garis lesz
ami nem rossz szempont
-
CortezX
aktív tag
válasz
CortezX #24653 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Nekem C10-es volt mindegyik. Az előző úgy meghalt, hogy még a recovery progik sem látták a kártyaolvasóban. Ezt a másodikat látják ugyan, de nemigen tudnak vele mit kezdeni. Hiába van rá lifetime gari, az oda-vissza postázás (Kaposvár-Bp.) annyiba kerülne mint Ebay-ről egy új 16 gb-os. És ezek után már nemigen bízom a Kingston-ban...
Valószínűleg C10-es Samsung lesz a befutó, mert egyrészt jó áron van, másrészt a Tablet Z-ben 1 éve hibátlanul megy egy 32 gb-os.
-
samuki
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest