- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
srácok az android frissités után hol csörög a telóm, hol nem
de inkább nem hanem csak rezeg, beállításokban ujra beállítom semmi, de ott lejátsza. minden hang megy minden jó de ha hívnbak nem csörög, email pittyeg sms szintén, de a hívásdallammal gondok vannak
-
spanglee001
addikt
válasz
Reignman #26062 üzenetére
inkább magyarul írd és érthetően
mert egy katyvasz amit írtálkb olyan, mint samsung 4 et nem tudom kipróbálni, telenoros, pannonos, praktikum ász, függettlen e vajon? vagy jó e az?
esetleg: mik a tapasztalatok az xperia z-vel kapcsolatban, előnyök hátrányok bugok, ár érték arányban van e jobb stb.
de hogy westel 900-as, független e vajon azúgymiha független akkor az van írva, ha tmobilos van írva akkor nem független, vagy mi a kérdés?
-
spanglee001
addikt
válasz
#97246720 #25572 üzenetére
én is mondhatnám nem nehéz rönkfából raklapot csinálni, csak egy kis szalagfűrész, egy kis méregetés, egy két szeg ide oda, egy két embléma égetés szárítgatás stb
,
mégis hallok sok olyat, hogy téglásította a telót, na majd egyszer lehet nekiállok. volt már ilyen reklámos időszakom de elmúlt, hátha megint öngyógyulásba kezdene. Elvileg jön egy új rendszer a z re első negyedévbe ha jól hallottam, majd talán az rendet rak remélem. -
spanglee001
addikt
valaki tudna segíteni a teló szoftverezésében Pesten, nem merek hozzáálni egyedül
televan reklámokkal, x elgetni kell, az animációk darabosak bevan lassulva az egészpedig nincs telepakolva sok hülyeséggel, go launchert használom. és pár egyéb progi a playről.
-
spanglee001
addikt
válasz
MaxxDamage #22493 üzenetére
A zárójelzett részek miért kérdések?
ha megnyomod tölt, hamegint megnyomod akkor nem, ezt írtad ez így is van ha igen akkor valszeg én is beruházok egyre.Esetleg lenne fotó erről a hátlapról, és a hátlapot lehet e vezeték nélkül tölteni?
-
spanglee001
addikt
Olyat lehet, hogy ne reklámozzanak az appok?
valamelyik elkezdte szórni a főképernyőre, hogy frissitsek androidot, de 6 % szabadhelyem van stb angolul, ha rámegyek a google playon hoz be egy alkalmazást, aminek semmi köze semmihez, és mostanában nem raktam el semmit a telóra. 1x már volt ilyen akkor gyáribeállításokkal kezdtem előről a telót.
-
spanglee001
addikt
Z1 re tegnap kijött a 4.4.4 és elvileg tuti
sima Z re várható valami, vagy kibe kapcsolgatni kell gps-t, hogy neszívja le az akut fél nap alatt?
De legalább már nem pörög mint a búgócsiga -
spanglee001
addikt
Most néztem a beállításokban, a gigafibe nem kap hozzáférést semmihez, a frissités óta.
Nem is kell neki hozzáférés? Úgy emlékszem mintha előtte lett volna hozzáférése -
spanglee001
addikt
válasz
MaxxDamage #21583 üzenetére
Az elmenő térerő másnál is van?
Eddig csak ha bontottam a hívást akkor elment és visszjött a térerő, de mostanság van hogy elmegy magától 1-2 percre. -
spanglee001
addikt
válasz
thebencus90 #21019 üzenetére
Ház orrvérzésig 8asoztam de semmi sem történt
-
spanglee001
addikt
válasz
burgatshow #21011 üzenetére
és azt hogyan, nálam minden gyári semmibe sem volt piszkálva
-
spanglee001
addikt
Az előző frissités előtt is gond volt a gps el, nálam.
A térkép programnál körbe körbe forogva értzékelte a gpst, tehát jó helyen volt jól is mozgott kb, csak forgott körbe körbe, azelőtt 90 fokkal volt elfordulva jelezte a haladási irányt. Ilyennel találkozott már valaki? -
spanglee001
addikt
válasz
todorati #20912 üzenetére
detto, írtam is, hogy langyi a teló tuti valami megy, nálam is google meríti, a frissités előtt minden oké volt.
51 perce szedtem le a töltőről hozzá se értem, most 87 %on van
ha segítene valaki rootolni romolni, házhoz mennék, a leírás kicsit kínai nekem, a flasheléshez sincs írva mire való
barnabas: azt kilőttem, ahogy a biztonsági mentést is -
spanglee001
addikt
válasz
todorati #20902 üzenetére
Kikapcsoltam a biztonnsági mentést.
Most szedtem le a telefont a töltőről.
1 per alatt merült 1 százalékot.
Google play szolgáltaások 35 százalék, kijelző 24 a többi elenyésző.
Majd meglátom, hogy javult e valami.
De köszi az érdeklődést.
Gondolkodom a rootoláson, ha segít benne valaki, plusz valami jó romot felrakni, láttam valaki itt linkelt, hogy azzal a rommal mijen jól bírja az akksi. -
spanglee001
addikt
Mióta volt ez a kikat frissítés azóta a google szolgáltatások eszi meg az akksi 85 %-át.
Gyári rendszer, nincs flash root stb. semmi.
Mit tudok tenni?
Valaki segítenie a telefon Rootolásában meg ami kell, hogy jó legyen (csak az fusson amit akarok, és csak akkor amikor akarom, és nem szeretnék reklámokat sem, ha már egy ekkora értékű telót megvettem)
Esetleg Pesten házhoz mennék, ha lenne valaki segítőkész
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest