- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
megyei93
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy a beállításokba van az hogy gyári adatok visszaállítása minden adat törlése a telefonról. Ez 100%-osan letöröl róla minden személyes adatot? Ma adom el a Z-met és azért kérdezem mert nem szeretném ha az új tulaj találna benne rólam valamilyen személyes információt!
-
megyei93
csendes tag
válasz
#03372544 #27018 üzenetére
A fülessel nincs gond az jó hangos. A hangszóróra neheztelek egy kicsit. Nekem sokkal halkabbnak tűnik, mint a kitkat-be, olyan mintha a hangszínszabályzóba be lenne valami állítva. Pedig nullán van minden nincs semmi kiválasztva. Próbáltam mindent de nekem nem az igazi!
Olyan fedett a hangja nem szól tisztán. Tegnap mielőtt felraktam előtte nem sokkal hallgattam rajta zenét és sokkal tisztábbnak, és hangosabbnak hallatszott mint most.
-
megyei93
csendes tag
válasz
Scooter86101 #27008 üzenetére
Sajnálom hogy ilyen hallk. Hátha jön majd valami javító frissítés!
-
megyei93
csendes tag
Tegnap felraktam a HK lollipopot és sokkal halkabb a telefonom ha zenét hallgatok mint 4.4el. Beállításokba mindet kiprobaltam de még mindig hallk. Amikor fel van teljesen hangosítva olyan mintha még csak félig lenne.
-
megyei93
csendes tag
Olyan gondom van hogy a 4G internetet abszolúlt nem fogja a telefonom semmilyen körülmények között mióta megvan.
Több ízben megkérdeztem már más oldalakon, de sehol nem kaptam olyan választ ami orvosolta volna a próblémámat. Ha itt se sikerül akkor bemegyek most már egy T-pont-ba
Leírom röviden:
T-Mobile-os vagyok Mozaik S csomagba van benne 500 mega internet amikor megvettem azt mondták van benne 4g internet (2013 november). meg utánna néztem én is hogy van. Eltelt több mint egy év miután olvastam hogy nagy szabású bővítés történt tavaly év végén országosra bővült a Telekom 4G hálozata. Utánna ugrott be hogy hoppá nekem van 4g a csomagba, De eddig csak 3G-t használt. Gyorsan fel is mentem a honlapra megnézni hogy itt ahol élek van e lefedetség térképen is jelöli meg a listában is írja hogy van. Ezután belementem a hálozatüzemeltetőkbe ki is adta a két választási lehetőséget 2G vagy LTE, de hiába nyomok rá manuálisan az LTE-re eldobja.Ilyen válaszokat kaptam máshol a kérdésemre:
1.lehet hogy az LTE modem tönkre ment a telefonomban
2.Fontos, hogy a 4G/LTE használatához speciális SIM kártya is szükséges.
3.4G használatához USIM kártya szükséges.Utoljára még megpróbálok egy olyat hogy felrakom a 4.4.4 Telekomos ROM-ot illetve váltok egy másik díjcsomagra hátha.... Ja és mások tudnak netezni ezen a településen 4G-vel csak én nem mindig 2G-van nekem
Ezt a screenshot-ot beltéren az ágyamba fekve csináltam. Tehát még nem csak kint hanem házon belül bent is jelzi hogy van LTE. Ja meg még annyi hogy a hozzáférésipont-neveknél internet.telekom van beállítva mert ezt a választis is kaptam hogy ez a 4g-s apn. Illetve Hálozati üzemmódnál Lte előnyben részesített van beállítva de semmit nem használ....
-
megyei93
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni visszaraktam flashtoolal a 4.3-at és az xperia billentyűzetem is ugye vissza frissült nem az van mint a 4.4-be. 6.2.A.0.30 van fent jelenleg.
Ezt szeretném felrakni de hiába töltöm le az android 4.3 apk fájlt nem engedi telepíteni pedig beálítottam az ismeretlen forrásokat. Lehet én vagyok a béna de nem sikerül. Azért is szeretném ezt felrakni mert teli van mindenféle hangulatjelekkel stb.
http://sonymobil.hu/2014/06/18/uj-verzioja-erkezett-az-xperia-billentyuzetnek-6-4-1-24/
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2786651
-
megyei93
csendes tag
válasz
norbert1998 #25259 üzenetére
appslog, cache, data, Data marad ugye?
-
megyei93
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni! 4.4et nem szeretem vissza akarom rakni a 4.3-at na most a gyári adatok visszaállításánál van olyan hogy belső tárhely tartalmának törlése, zene, képek, videók.Ha most ezt nem pipálom be és csak azt szeretném hogy az alkalmazásokat, fiókokat viber google, facebbok, skype ezeket törölje le. És ezután rádugom a telefont a flashtoolra hogy tegye vissza a 4.3at akkor megmaradnak a belső tárhelyen lévő dolgok? Vagyis na arra vagyok kiváncsi hogy a flashtool csinál telepítés közbe még egy teljes formázást amivel elvesznek a képeim videóim stb a belső tárhelyről?
-
megyei93
csendes tag
Tapasztalt már valaki akadást az utoljára megnyitott alkalmazásoknál, amikor jobbra, balra lehet őket kihúzgálni? Nekem tegnap óta akadozik ahogy zárogatom be őket mindig megakad. Volt 280 óra indítás után eltel időm mióta 4.4-re frissítettem. Gondoltam ráfér egy újraindítás hátha azért akad, de azóta is fent áll ez a probléma fejlesztőibe nem nyomtam el semmit csak azt a 2D-s gpu kényszerítést kapcsoltam be a beállítások akadozása miatt, illetve kikapcsoltam az animáció léptéke menüt, mert olvastam az is pörgeti egy kicsit a telefont. Új vagyok itt remélem nem leszek leszidva de a problémámra nem találtam megoldást pedig visszaolvastam elég sokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest