- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jumapili
tag
válasz
SteveJobs #28654 üzenetére
Root nélkül jelenleg 32 alkalmazást figyel a Greenify. Ennyi nem indulhat el magától, és ezek közül bármelyiket (egyszerre többet is) egy pillanat alatt le lehet állítani.
#28652 kép:
Látszik, hogy a rendszer programjaiból Greenify felügyelet nélkül (mivel nincs Root) is csak az futott, ami a készenléthez szükséges volt.
-
törölt tag
válasz
SteveJobs #28640 üzenetére
Első dolgom letiltani a g+.
Kijelző nem feltétlen az első, ha nem használod sokat, márpedig most 7% / óra készenléti merülés mellett nem használtam sokat.Ez a telefon készenlét most az első, elvileg az valami lollipop bug, de ezzel már könnyebben megleszek.
Egyébként bekapcsolt stamina mellett se vészes a merülés, nálam csak az inbox és a hangouts van a fehérlistán, csak kicsit zavart ez az Android OS mindig a lista elején.
-
Jumapili
tag
válasz
SteveJobs #28595 üzenetére
90 %-nál már leveheted, de később 15 %-nál se legyen kevesebb. A fény jelzések is ebbe az irányba terelnek.
Ez már egy új generáció. Bármikor tölthető. Leginkább az nem szereti, ha teljesen fel van töltve. Ha 12 óráig rajtahagyod, akkor egy kis merülés után újra 100%-ra tölti, ami gyártók szerint rontja az élettartamát. -
Scooter86101
tag
válasz
SteveJobs #28537 üzenetére
Teljes mértékben igazad van .. maximalisan igazat adok! Elmehet az anyukájába az ilyen már rég elcseszet rendszer , akár az 5/5.2, vagy osszes frissiteses társai amikor a nem fogadott hívások nem jelennek meg .. hagyjuk már ! Bujjon el, már nekem régóta a kitkat ment vissza. Ez a lolli szerintem még nem kiforrott erre a típusú sony telefonra. De az egész koldus sony telefon megy a vérbe ahogy tehetem és messziről kerülöm ezt a ganajt !!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest