- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
megyei93 #27012 üzenetére
Amikor növeled a hangerőt nem jön fel egy ablak, hogy halláskárosodást okozhat és akarod-e tovább hangosítani?
Ilyesmire emlékszem hogy volt, rányomtam hogy oké aztán rendesen hangosodott tovább.
Azóta nem jött ez az ablak elő.Én nem érzem halkabbnak, a gyári fülest használom.
Egyébként megjelent egy lehetőség, hogy ki tudod választani milyen fülest használsz.
Ott ha állítgatod nem lesz változás? -
Scooter86101
tag
válasz
megyei93 #27007 üzenetére
Szia ezt már én is észrevettem a telefonon, ezelőtt is tök gagyi volt ez a hangerő de most meg pláne , olvasgattam már erről és azt írták hogy szoftveres a gond .. ne de ilyet, ha teljes hangerőre veszem a másik szobában nem hallod ha hívnak ..
vizet nem ért , fólia pedig semmiképp nincs rajta ..
-
törölt tag
válasz
megyei93 #25865 üzenetére
milyen rendszer van fent? .283 vagy .292?
érdekes, mióta 4.2.2-ről frissítettem 4.4.4-re azóta az eddigi tapasztalt hibák eltűntek(se némulás,se fekete képernyő feloldáskor) és jóval gyorsabb a teló mint ha a .292-et tettem volna fel
ha valaki szeretné blokkolni a reklámokat root nélkül, az a Play Áruházból töltse a Block It appot, a VPN kapcsolatot engedni kell és meg is szűnnek az idegesítő reklámok
-
daniel909
addikt
válasz
megyei93 #21045 üzenetére
Ugyan ez van most velem is. Akad mint a sz.... Nagyon zavar eddig olyan 20-25 fps volt a sebesség most néha 5 re lenegy most ez csak viszonyitas miatt hwsrautott értékek.
Sry lejárt az idő. De most is ahogy gepelek sokkal lassabban veszi be.
Az üveg vs műanyag témához: biztos nem üveg. Az csak marketing bullshit. Lehet van benne uveghez hasonló anyag 1szazalekban de az biztos nem full üveg. Műanyag plexi.
-
törölt tag
válasz
megyei93 #21045 üzenetére
Nálam nincs ilyen.
Lehet pont az a baj hogy kikapcsoltad az animációkat.
Gondolj bele, amíg pl. 1-2 mag számolja és végrehajtja az animációt a többinek van ideje elvégezni magát a programbezárást az oldalra dobásnál.
Ha nincs animáció ennek a bezárásnak is azonnal végbe kell mennie hogy ne láss megröccenést.
Persze ez csak elmélet
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- PlayStation 3
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest