- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
moya#no1
aktív tag
Sikerült a frissités, viszont következők a hibák: bejövő hívásnál nem old fel a kép, amikor pedig a telefonrol hívok bevibrál a kép. De van higy menünél is meg kimenő hívásnál is. Valaki ? :/
-
moya#no1
aktív tag
-
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28760 üzenetére
kikapcsol álapotból, power + volume down elindul a telefon de a flasher programot nem engedi a BLU gombot
igen csak nekem itt a program cseszekszik mert az íja hogy mozgassam c:\Flashtool\firmwares tartalmat a c:\users\xxx\.flashTool\firmwares mappába
ez megtörtént de ugyan ezt a hibát irja egyfolytába..... -
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28758 üzenetére
áhhháááá bocsánat de nekem az android rendszer mindig is kínai volt lesz
régen PSP flashelést be bele ástam magam másnak segítettem benne
Akkor lehet most neki ugrok a műveletnek. Mik az esélyek? ahogy írtad ha szerencsém lesz. Mitől függ hogy visszagenerálja a DRM kulcsokat ? -
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28756 üzenetére
akkor ha jól értelmezem annyira nem is jó hogy frissítem, hiszen akkor rossz kamerakép meg pár dologtól elesek, így viszont jelen esetben ezek működnek. Tehát akkor az esetebben a frissítés funkcióvesztéssekkel kamera romlása és még pár dolog.
régebben jártunk szfehérvár kórház és szennyvíztelepre dolgozni, de már nem :/
-
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28754 üzenetére
ha nem, gondolom nagyobb kárt okozok mint ahogyan jelenleg van a telefon
mert ha tudok rombolni itt a rendszerében, akkor inkább egy telefonosra bíznám, ő talán nem először csinál ilyet, már ha el vállaljaui ha a lépéseket amit leírtál végigcsinálom, akkor mér engedi frissíteni ?
-
moya#no1
aktív tag
Hú skacok profi válasok. Tisztelet! Jelenleg melóban vagyok de este 10 utàn ismét kézben a teló és akkor meglesem. Addig is köszönöm!!
-
moya#no1
aktív tag
akkor úgy tűnik maradni fog a 4.4.4
inkább használnék egy régebbi androidos verziót mint egy halott telefont
-
moya#no1
aktív tag
válasz
#97246720 #28738 üzenetére
Letöltöttem a következő az üzenet: ( indítani se tudtam mert a következőt írta: )
Nincs SU bináris telepítve, és a SuperSU nem telepíthető. Ez probléma! Haön csak frissítette az Android 4.3 ra, akkor manuálisan kell újra rootolnia, erről konzultáljon az illetékes készülék forumán. -
moya#no1
aktív tag
Üdv. Vásároltam a mai nap folyamán egy Sony Xperia Z telefont. Feldobta a frissítés lehetőségét 5.0-ra. Kiválasztom letöltés telepítés, majd a telefon újraindul és ki írja hogy nem sikerült telepíteni.Valaki tudna segíteni? ( eddig csak iOS használtam )
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest