- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
itachi01
csendes tag
válasz
ADAM1337 #20994 üzenetére
Köszi
. Jó ez a csoport. Én is örülök egyébként, hogy sikerült visszahozni, viszont most már az a probléma forrása, hogy repedt az érintő is, ebből kifolyólag nagyon érdekes dolgokat művel. Nincs valakinek egy komplett kijelzőstől mindenestől cuccosa? Akár lehet repedt is, csak működjön rendesen.
-
itachi01
csendes tag
Mint írtam is. Egyszerűen nem volt hajlandó tölteni az akksit, annyira alacsony volt a feszültség benne.. Hiába próbáltam bármiről is tölteni. Gondoltam hát ha nem elég neki a 850Ma. Akkor töltöm labortápról.. Terhelhető 6 amperral 5v-on. De semmi. Dokkoló csatlakozón keresztül se, sehogy, semmivel. Mivel annyira 0 volt az akksi, egyszerűen meg sem próbálta tölteni, csak megjelent a sony felirat és restart (Pontosan úgy, mint ha egyáltalán nem lenne rajta akku). Ilyennel még nem igazán találkoztam, főleg ilyen árkategóriában, de most már rendben van
. Tölt is szépen, szóval hepi minden
-
itachi01
csendes tag
Nos, megoldódott a probléma a sudden death-el kapcsolatban. Éreztem Én, hogy nem szoftveres lesz a probléma. A lényeg: Ha az akku feszültsége totál lent van (Olyan 2volt körül), akkor egyszerűen a drágám nem hajlandó tölteni, és olyan, mint ha az akksi se lenne rajta.. Egy viszonylag egyszerű módot választottam, amivel már nagyobban találkoztatok, de ilyen kategóriában még nem hinném
. Bebikáztam.
Halál komolyan mondom, hogy semmilyen felelősséget nem vállalok azért amiket most ide leírtam, tehát ne próbálkozzatok vele, ha nem értetek hozzá, de gondoltam még jól jöhet
De tényleg hangsúlyozom, hogy ilyet ne csináljon aki nem ért hozzá, ha pedig még is, akkor hozzám ne gyertek, hogy rosszabb lett mint volt
.
Mindenesetre köszönöm a segítségeket, remélem Én is tudok segíteni ezzel valakinek!
-
itachi01
csendes tag
Még azon gondolkozom, hogy nem lehetne-e felrakni valami rootolt cuccost twrp-vel, hát ha azzal beindulna.
-
itachi01
csendes tag
válasz
csiziktomi #20964 üzenetére
Sajnos nem jó. Se a SUS, se a másik töltő. Se sok töltés, se kevés töltés, se usb, se varázslat, semmi érdemleges. Ennek szerintem egy jó pár méter repülés tenne már igazán jót, de ha a telefonnak nem, hát az idegrendszeremnek biztosan. Próbáltam már mindenféle ftf-et felnyomni, már szerintem mindet felraktam ami létezik, de sajna nem segített :/
-
itachi01
csendes tag
-
itachi01
csendes tag
válasz
ADAM1337 #20956 üzenetére
Nem, sajnos nem megy. Nem téglásításról van szó, hanem "sudden death" xperia z hiba. Ha nincs töltőn, akkor egyátalán nem csinál semmit. Ha töltőre dugom, akkor a sony felirat fogad újra és újra, de ha töltőn nyomom a pwr + vol up-ot, akkor rezzen hármat, de ugyanúgy kezdi is előről. Szóval nem téglásításról van szó, mert eddig semmi nem volt rajta buherálva. Se rom, se root, se bl, se semmi az ég világon. Stock T-mobile-os telefon. Egyszer csak úgy gondolta és behalt.
-
itachi01
csendes tag
válasz
oliwire #20954 üzenetére
Próbáltam mindkettőt, de sajna nem megy
. Egyszerűen hiába. Életfunkciót is akkor mutat csak, ha usb-n van, vagy töltőn. Tehát ha közbe nyomok 10mp-ig hangerő fel+pwr-t, akkor rezzen hármat és kezdi előről, hogy újraindulgat a Sony felirat után. Érdekes, mert tényleg felmennek rá a romok gond nélkül.
-
itachi01
csendes tag
Sziasztok! Az Én tepsim sajnos hirtelen halált halt
. Tudtok erre valami megoldást? A Sony updater-el nyomtam már rá frissítést, de sajna semmi. Ha töltőn van a sony felirat után újraindul, ha simán akarom bekapcsolni, akkor még ennyi sem. Ha próbálok hard resetelni, akkor rezzen hármat és ugyanúgy csinálja. Viszont flash mode, fastboot mode van. Esetleg valami flashtool varázslat segíthet rajta??
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PayPal
- Windows 10
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest