Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ChoSimba #26728 üzenetére
A neten mar minden nagyobb tech portal megirta, hogy jovo het vegen fog jonni, persze mindezt egyetlen twitter bejegyzesre alapozva, amit valami tavolkeleti sony support munkatars irt.
De ha meg kiderul hogy ez az ember tevedett, vagy szimplan hulyeseget irt mindenki itt fog sirni, hogy dehat meg volt igerve hivatalosan. -
törölt tag
válasz
ChoSimba #25729 üzenetére
Ne szívassatok, most akkor jó a G2 vagy nem?
Nekem is ZL van és időnként elgondolkodom a G2-n, de eddig még nem váltottam.Az LG nekem nagyon szimpatikus mióta vettem egy g pad 7 tabletet, ami gyengébb hardverrel (snapdragon400, 1Gb ram, hd kijelző) érzetre sokkal reszponzívabb és pörgősebb a ZL-nél.
Mindezt úgy, hogy közben tele van mindenféle hasznos fícsörrel a rendszere. -
flegga92
senior tag
válasz
ChoSimba #25283 üzenetére
Samsungnak ritka rossz a menüje Touchwiz egy hányadék, szerencse, hogy ezt ez lehet orvosolni. 1 év alatt nem sikerült megszoknom ezt a fajta beállítás menürendszert. Erősen gondolkodom, hogy a Z-lesz a fő telefonom, az S4 pedig a céges csak telefonálós. A Z-ben mindent elsőre megtaláltam, kivéve az akkustatisztikát de már ez is meglett. Mind külső, mind belső megjelenésben sokkal igényesebb, komolyságot sugárzó a Z, szamszungék elfelejthetnék már ezt a zöld kapcsolókat (e miatt kellett rootolnom), bugyuta gyerekes színeket a felső kategóriás telefonokon. Az előretelepített alkalmazások sem zavartak eddig még (S4-en mindig zargatott valami), és jóval kevesebb van rajta. Mellesleg némelyik még használható is.
Hátrány viszont hogy nem cserélhető az akku, mindig volt nálam plusz egy, illetve némelyik appnál nem tűnik el a softkey úgy mint a nexus 7-en.
A stamina mód pedig fantasztikus!Mindig be van kapcsolva mivel szinte csak telefonálásra van használva, netezni is csak wifin tudok. 2,5 napja megy 47% on áll az akku, még 2 napot ír hátra. 1 óra képernyőhasználat van közepes fényerőn és 2 óra telefonálással.
Utólag bánom már, hogy anno az S4 helyett nem ezt választottam, de a cserélhető akku, infra, korábbi pozitív tapasztalat volt a Galxy S, míg az SE x8 és Active személyes tapasztalata elég negatív volt, ismerőseim is panaszkodtak rájuk mindig. Ezek egyike sem volt egy csúcskategóriás telefon számomra mert az SGS 2,5 évesen került hozzám, de nagy megelégedéssel használtam 1,5 évig.
Jelen pillanatban úgy érzem szoftveresen jobban össze van rakva a Z, idővel meglátjuk, hogy sikerül az 5.0 (ez a guglinak sem sikerült a 2012 es nexus 7-re, az S4-re pedig a 4.4-re is sokan panaszkodnak, én nem frissítettem, illetve még itt az a kérdés, hogy mikor dobja ki a Samu, ha egyáltalán megteszi) -
norbert1998
nagyúr
válasz
ChoSimba #25283 üzenetére
Ahogy mondták. Samsung. Ráadásul meg abból is a rosszabbat fogtatok ki. 3 munkanapon keresztul vissza vihető ha ott vetted (elofizu esetén is) vagy 8,hogyha neten keresztül rendelte d (meg személyes átvételkor is).
Tehát ma még visszaviheted, ha hétfőn vetted. Eltekintve attól hogy már semmi nincs nyitva és személyesen vetted. -
törölt tag
válasz
ChoSimba #18374 üzenetére
Szintén ZL? Üdv a klubban
Egyébként osztom a véleményed, a Z összes típushibája a vízállóságra és az üveg hátlapra vezethető vissza, így mi ezeket mind megúsztuk.
Ráadásul sokkal kompaktabb is a ZL.Mondjuk az is vicces amikor a Play Áruházban kiválasztom, hogy csak erről a készülékről érkező vélemények érdekelnek, aztán mindig csak Lakatos András és Tölcsér Róbert található a listában, ha épp nem üres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest