- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
skylaner #8315 üzenetére
Én kénytelen voltam lecserélni a tp-link routeremet, mert ICS óta a p nem kommunikalt vele, sőt, valamit úgy elallitott, hogy utána már a többi eszköz sem csatlakozott, végül a szervizben adtak egy vadi új routert, mert ott is tapasztaltak a hibát, hogy nincs rajta adatforgalom, de javítani nem tudták. Az új tp- link router ismét két perc után megszűnik kommunikálni a telefonnal, szóval azt se tudom használni. Marad a tenda router. A p nek meg sok van a rovására ICS óta, nem kezeli az autóm bluetooth kihangosítóját, wifi hiba, januárban megy a lecsoba és veszek egy motorola razr i- t
-
Hát akkor ez nagyon jó! Megoldás van rá? Mióta ICS van fent : autós bt kihangosító nem működik a telefonnal, mindig szetkapcsol, asphalt 7 akkor kuka, csengohangokat keveri, hiába állítom be egy kontaktnal. Pozitívumot meg nem találtam. BT kihangosító hibára a cordon electronics ennyit mondott: ismert hiba, többen jelezték, küldjem be, visszaveszik a gb- t, azzal tökéletes. Erősen elgondolkodtam, hogy felkuldom pestre.
-
GB alatt az Asphalt 7 tökéletesen működött, most ICS alá is telepitettem és akadozik, valamint nem működik az accelerometer! Csak körbe-körbe megy az autó??? Miért lehet ez? A szervíz menube ICS alatt hogy lehet belépni? Meg akarom nézni, bár sztem nem hw hiba, a többi játék nem csinálja
-
Beszéltem a Cordon-electronics kft-vel, aki a hivatalos magyar szerviz. Azt mondták, hogy ICS frissítés óta a legtöbb feléjük jelzett hiba: wifi hálóati hibák, kifelyezetten TP-link router esetén. Valamint ismert hiba a BT telefonos kihangosító hiba. Több gyári autós telefonos BT beépített kihangosítóval nem tudja tartani a jelet (audi, bmw), szétkapcsol hívás közben, nem csatlakozik, főleg azoknál a fajtáknál, amelyek kezelik a telefonkönyvet, sms-t. Állítólag a gyártó már tud a hibáról a visszajelzések alapján.
Megoldásnak azt ajánlották, hogy garanciapapírral vigyem be a telefont és visszarakják a gyári GB-t.Remélem hamar orvosolják a hibát.
-
válasz
Dzsuditt #3946 üzenetére
A tiéden vodás rom van? Az enyém ugyan ezt csinálta, egy percig volt netkapcsolat, majd se fel,se le. Vettem egy más márkájú routert, azzal tökéletes.
Ami 100x jobban zavar: GB alatt az autóm gyári kihangosítójaval tökéletesen működött, most hívás közben szetkapcsol, kifagy. Ilyenkor a rádió sem kapcsol vissza, csak a motor leállítása után. Már csináltam teljes rendszervisszaállítást, sus-sal visszaraktam újra az icst, de semmi javulás. Már ott tartok, hogy eladom a vaterán. Előnyt még nem fedeztem fel! GB alatt igaz,hogy torzult a szín kultéren, de most a max fenyero is annak kb csak 50%a, már napon annyira nem jól olvasható! -
válasz
Krisz0630 #3869 üzenetére
Ne aggódj a szoftver miatt, szerviz protokoll szerint először szoftverfrissítéssel kezdenek, addig be se kapcsolják.
Én szsz gyűlölöm az ics-t! Mióta frissitettem, dobhattam ki a tplink routeremet. Az autós kihangosítót meg folyamatosan eldobja! Erre tud valaki megoldást? Bt autós kihangosító gb alatt tökéletes volt,most szart sem ér, állandóan szetkapcsol?? -
Én is vettem egy Tenda routert ( Szekszárdon vagy ez volt, vagy Tplink). Azóta a net tökéletes, asphalt7-et már le is szedtem, 1 giga felett van és nem szakadt meg, tesztnek jó volt. A frissítés óta nekem még csak gondjaim vannak a telefonnal. Csináltam teljes factory resetet, hogy minden flottul menjen, de pl az autóm BT kihangosítóját dobálja el. A smartwatchomat még ki se mertem próbálni...
-
válasz
darvinya #3826 üzenetére
lehúztam, bekapcsoltam, a telefon írja ki, felül kék felirat: android frissítése folyamatban... alatta egy dolgozó kör ikon, ami ezerrel pörög, mellette felirat: Rendszerindítás befejezése. De nem fejezi be, ezt csinálja már 10 perce legalább. Előtte valami 286/ műveleten végigment, meg a naptár, kontaktok stb dolgokat mentette.
Ez normális, hogy a rendszerindítás befejezése ennyi időt vesz igénybe, vagy megfagyott? -
a vodásra most ajánlotta fel a pcc a frissítést. Frissítettem is,de már 5 perce azt írja ki a telefon, hogy rendszerindítás befejezése, de nem indul. Ennek hány percig kell tartania??
-
Wifi hotspot hogy csinalhato a telefonbol? Defyn ment, itt nincs ra app?
Szerk: megvan
-
válasz
Rhino666 #3024 üzenetére
És most fólia nélkül milyen a kijelző? Én is le akarom venni, de megvárom míg zavaróan karcos nem lesz. Én visszavittem a szervizbe, mert a kijelző melletti műanyag áttört, volt benne gyárilag egy kis feszültség és a nagy melegben átpattant. E-mailre azt írta a cirma, h nem garanciális, de személyesen vittem be és szó nélkül cserélték, és mivel a kijelzővel egybe van építve, egyben cserélték az egészet.
-
válasz
rbalint88 #2246 üzenetére
Szerdán személyesen beviszem a Cordon-ba, hogy vegyék szemügyre, a telefon karcmentes, a kijelző sérülésmentes. Direkt nem lehet így megrongálni, hogy csak egy helyen megreped, más sérülésnyom nincsen! A 2 év garancia mellett 2 év szavatosság is jár a készülékre, ami a készülékházra is vonatkozik.
-
Én: T. Cordon Electronics! Vodafone üzletben vásárolt sony xperia p készülékem van. Már a vételt követően észleltem, hogy a kijelzőt körbeölelő lakkozott műanyag kereten van egy öntesi hiba ahol egy kis kidudorodas volt. A készüléket nem érte sérülés, karcmentes állapotban van, de az említett helyen a keretén keletkezett egy repedés, az anyagban lévő feszültség miatt. A garancia vonatkozik ilyen jellegű hibára? Valaszukat köszönöm!
Cordon. E.: Tisztelt dr. Merész Márton Úr!
Az említett sérülést nem áll módunkban garanciális keretek között javítani.
Készülékét leadhatja egy bevizsgálásra, mely után felkeressük Önt egy pontos árajánlattal.A bevizsgálás költsége br. 2500 Ft., amennyiben nem kéri a javítást.Nyitvatartási időnk: H-P: 9.00-16.00
?????? 110e ft-os készülék, szavatossági hibával, ami ront az esztétikáján és nem garanciális???? Félek, hogy békéltető testület lesz belőle!
-
A telefont, amikor megvettem, már észrevettem, hogy a képernyő külső műanyag keretén van egy kis öntesi hiba, egy kis pukli. Most, gondolom a feszültség miatt, a pukli helyén egy kis repedés van. A telefon nem esett le, egy karc sincs rajta. Szerintetek ez garanciális? Valszeg csak esztétikai dolog, de zavar.
-
Én GoLauncherEx-et használok, van értelme! Nekem jobban tetszik, hogy az alsó sor ikonjai egységesek, és testreszabhatóbb, mint a gyári launcher. Ráadásul rengeteg olyan plusz van benne, ami gyáriban nincs. Pl: dupla klikk a kijelzőn, felugrik egy ablak, amibe rajzolva külömböző betűkhöz külömböző dolgokat rendelhetsz. Pl: V- viber, M- mobo player, G- google C- camera stb... Kamerát így pl négyszer gyorsabban nyitja meg, mint a fizikális gombbal és nincs az a bosszantó jelenség, hogy rögtön csinál egy szar képet,mint a fiz. billentyűnél.
# Gzo 1411: Én szoftwerfrissítettem, nem tapasztaltam ezt a hibát, vodás vagyok. Bal kézben tartva van "halálos szorítás" effekt, de térerőt magátol nem dobál el.
-
-
-
válasz
Krisz0630 #1365 üzenetére
A T-s szervíz semmit nem fog csinálni, nyomnak egy hard resetet, esetleg újra felrakják a softwert és ennyi, visszaküldik, hogy nincs baja. Sztem első körben töltsd le mondjuk a watchdog alkalmazáskezelő progit. Lehet valami bentakad háttérben és pörgeti a cpu-t, meríti az akku-t. Ha le van tiltva a mobilnet, de az alkalmazásoknál, amik online frissülnek, nincs kikapcsolva a frissítés egyesével, az is fogyaszt, mert megpróbál nem létező nemtet keresni, megébreszti a telefont. Érdemes esetleg neked egy hard-reset-et csinálni és utána megnézni, csinálja-e még. Valamint ha a lakóhelyeden mondjuk nem túl erős a 3g, akkor az is iszonyat merít, hogy 2g-3g közt állandóan váltogat. Bnőméknél gyenge a voda, nálul piszkosul merül a telefon.
-
válasz
_Dumber_ #1276 üzenetére
Én gsm shopban vettem rá tokot, red ant márkájú, még jól is néz ki, 2,5k, van a hátulján övre fűző, bár én nem hordom úgy, mert nincs gyerekem
( Barney Stinson - Tesó Kódex)
Akku: Nekem egy nap, este töltő, de jól van ez így, fb-mail-imdb-fancy weather- folyamatos szinkron! Rengeteg viber hívás, sok telefonálás, sorozat nézés. Akit vígasztal, bnőm xperia mini pro-ja egy napot sem bír, de ő állandóan sudokuzik, meg dühös madarazik!
Defy-m is egy napot bírt a végén, úgy, hogy azzal nagyjából max beszéltem, de sorozatot nem néztem.Az is érdekes, hogy az embernek mindig az tetszik, ami nincs!Nekem ezüst tetszik, de az nincs vodánál, így feketét vettem. A feketével annyi a bajom, hogy jobban hasonlít az U-ra, mint az ezüst. De az ezüst felső műanyaga élőben gagyinak tűnt, így nem bánom a feketét! ( Amíg kopottra nem karcolódik véletlen...
)
-
válasz
Monk144 #1238 üzenetére
Próbáld ki a handcent sms-t, jobb mint a gyári! Csak ajánlani tudom. Pl handcent esetén ékezetes betűk: ö-ü-ú-í nem rövidítik a karakterszámot, 160 karakteres marad egy sms! ő-ű- esetében ö-ü lesz, de még így is jobb, mint a gyári, ahol ékezetek esetén drasztikusan csökken a karakterszám.
# Wilika: Szerintem ICS a szolgáltatói retail telókra kb ugyanakkor ki fog jönni, abból kiindulva, hogy a ginger frissítés is kijött ugyanakkor, mint a nem szolgáltatóira.
-
Már annyiszor leírtad, hogy ellopták az arcodat, hogy szerintem már eljutott mindenkihez! Ha kell telefonszám, küldök priviben, mert 32go Cl6 kártyát tudok nagyon jó áron, annyiszor kiemelted, hogy 32go kártyával, hogy biztos fontos neked! Két lopott telefon miatt meg nem éri meg többé nem menni a Balatonra! Ikertesóm összes iratát, bankkártyáját, citizen óráját, telefonját, laptopját és a felesége pénztárcáját, eljegyzési gyűrűjét lopták ki a nyaralóból, de ez nem törte meg a lelkesedésünket a tó iránt. Nem hagyunk értéket a házban, és figyeljük a "lopakodó indomagyarokat"! De a Balaton az BALATON!
-
válasz
AlrightSir #1197 üzenetére
A gyári töltő nekem órán belül tölt nulláról. A csatlakozó mellett akkor kopik, ha sötétben vagy ittasan erőszakolod meg a töltővel.
-
Na kész, már a 6.0.B.3.162 van rajta. Eddig csak annyit vettem észre én is, hogy talána kijelző fénykezelése jobb, élénkebbek a színek
-
Ezt a GB frissítést hogy lehetne felrakni, mert nekem a SPC nem ajánlja fel, azt írja ez a legfrisebb ami most rajta van. ICS-t vodásra lehet nem is lehet majd SPC-vel gépről felrakni, hanem be kell vinnem a vodába? Vodásra amúgy késöbb jön ki az ICS?
-
-
Ez a helyzet GoLauncherEX-el is, ha felrakod, pár widgetet nem engedélyez, de annyival jobb a GoLE, mint a gyári launcher, hogy nem igazán érdekel, hogy pár sony-s widget nem megy, a legtöbb úgyis fölösleges. Talán csak az időjárás widgetet bánom, mert az frankón néz ki, de a fancywidget jobb, én azt használom.
Agenda nézet Jorte naptárban van, jól variálható, én szeretem.
Gyorskapcsolókat meg ki lehet váltani Quicksettings-sel, a Sergej Shafarenka féle a legjobb, a lámpa alkalmazás használéja a led vakut! -
Nem értem, Ti hogy használtátok a defy-t? Nekem 1 nap sok beszélgetés, netezés mellett. De sztem egy okostelefon nem is arra való, hogy 2G-n háttérbe frissítsen, mer az elég neki!
Egyébként mi ez a töltsd fél órát első használat előtt? Nekem a vodában a csaj megcsinálta a microsimet, egyből belerakta és bekapcsoltuk, hogy működik-e. Én nem töltöttem fél órát, akkor most nem fogja úgy bírni az akku?
-
Mit értesz csusszanás alatt? A defyvel eltöltöttem másfél évet, volt időm kitapasztalni, nyilván a P-nél is majd jönnek szépen a hibák, de nem két hét után. Eleinte nem volt a defyvel sem bajom, 2.1 sok apró bug-ját 2.2 javította, gyorsabb is lett. Aztán idővel jöttek a 2.2 bugjai, mint pl a használhatatlan g.maps, aztán idővel jött a kijelző fagyása, a lassulás (amiről írtam, hogy nem defy specifikus, hanem android specifikus, mivel millio app fut a háttérben, van multitasking, és ahogy idővel a windows is töredezik, flash memoriás telefonnál és androidnál sincs ez másképp, nyilván itt nem lehet töredezettség mentesíteni, ezért kell a hard-reset!). A telefont pont azért vettem, mert úgy gondoltam, egy strapatelefonnak nem kell annyi figyelmet szentelni, mint egy nem strapa telefonnak, és sokszor jól jött a vízállóság. Fél év múlva a P-m nem fog úgy kinézni, mint a defy, mert ezt nem strapatelefonnak vettem, ilyen téren a defy-ben csalódtam hatalmasat, mert nem estem szöggel-kulccsal a kijelzőnek, mégis karcos lett, nem dobáltam direkt a kutyának, nem vittem strandra, mint a reklámban, nem dobáltam direkt táncparkettre, egyedül a vízállóságát használtam ki. Nem vettem rá hard-case-t, mobile-shell-t, szilikon tokot, brando fóliát, stb, mert minek, ez egy STRAPAFON!!, erre elég volt egyszer leejtenem, hogy a kis fülek eltörjenek, és úgy megnyomódjon, hogy kedvem se legyen ránézni. Akkor meg már ugye minek vegyek rá tokot?
A defy-t megelőző telefonom egy S.E. T650 volt, jelenleg is kb NOS állapotban van, mert azt tokban hordtam, vigyáztam, imádtam! Az én balgaságom volt, hogy a defyről azt hittem többet bír! A P is remélem, hogy gyönyörű állapotban lesz fél év múlva. Szilikont nem veszek rá, mert akkor minek vékony, minek design-os, de tokban lesz és óvom, hogy le ne essen, mert ez sztem az első zuhanás után fémszínűre nyomódik a fekete porszórás alatt.@TomWexx: Azt jó lenne tudni, gyári tokot hol lehet rá kapni, mert amit vettem bugatti tokot, az rövid lett, ami nagyobb, abból meg kiesik.
-
Érdekes, hogy sokan defy-ről, defy mellett döntün a P mellett. Én defy-t váltottam ki vele! A Defy anno 130e ft-ról indult, tény, hogy viszonylag (nagyon) gyorsan dobta el az árát, amiben ugye benne volt az is, hogy az egyetlen "félhivatalos" motorola árusító cég, a lengyel motoker kivonult kis hazánkból, másfelől a Voda iszonyat jó áron behozta előfizuval (39900ft) (persze hónapokig nem is lehetett kapni a sim-lock mizéria miatt blokkolták) Szóval egy szó mint száz, 2010 októberében jó kis gép volt a defy.
Azt nem tudom, hogy neked hogy bírja ilyen jól az akkuja és sejtem, hogy nem 2.2 gyári rom-mal használod, de az én defy-m hibasora elég hosszú lett gyári 2.2 mellett: A kijelző rendszeresen "lefagyott" ilyenkor hívó felet nem lehetett felvenni. A készüléket én a másfél év alatt kb 3x hard reseteltem, mert a rendszer-töredezettség miatt úgy belassult, hogy néha már a képernyő feloldás is hosszú mp-ekig tartott, a lapozás akadozott, és ez 1ghz-en sem változott. (Gondolom ez idővel P-nél is így lesz, mert ez az android miatt van). Netezés közben iszonyat melegedett. Nekem átlag 1 napot bírt az is, minden este töltőn volt. A hátlap nyitófüle megadta magát, ezért új hátlapot kellett venni. Lehet, hogy ütésálló, de minden egyes esés rengeteget rontott a telefon esztétikáján, a fényes műanyagon lettek benyomódások rendesen. GG sem karcolhatatlan, sőt! nekem lett rajta karc rendesen. Kamera pocsék volt. gyári FB nem ment rajta. A torx csavar melletti kis vékony fülek, amelyek az előlapot rögzítik, oldalt szinte egytől-egyig eltörtek, ami akkor cikis, ha szét kell szedni, mert akkor bizony ezek a kis darabok kiesnek, a telefonnak ez hatalmas konstrukciós hibája! Összességében én már alig vártam, hogy megválljak tőle, jópárszor csak hajszál híja volt, hogy nem vágtam földhöz, amikor megfagyott a kijelző, vagy lefagyott a google-maps...Xperia P:
Sebesség defyről váltva varázslatosan szélsebes, gördülékeny. GoLauncherEx-et használok ezen is, akadásmentes! Kamera jobb (de még ez sem fényképező szint, de mit várjon az ember egy telefontól, telefon viszonylatban sztem abszolút vállalható)
Ár kicsit húzós, szerintem úgy 100-ért vállalható (T webshop), mert design-os, fémházas, kétmagos (persze nem csúcsgép), és a hasonló tudású, prémium HTC-k sem olcsóbbak, sőt!
Xperia U memoriában gyengébb 512mb-tal, de tény, hogy sokkal jobb a beárazása, uszkve 40 ropival olcsóbb, amit először sokalltam a nagyobb kijelzőre, alura, tárhejre, memóriára, de kézbe véve a kettőt, az U minőségre mérföldekkel elmarad. Az alsó átlátszó sáv azon iszonyat plexi fíling, az egész telefonnal egyetemben.
Jó navi programmal nagyon gyorsan talál jelet, és nem, vettem észre, hogy gyorsabban melegedne a defy-nél, csak ha kirakom a 32 fokban az ablakba, akkor. A fekete fém szívja a napot rendesen, de ugye a bőrülésa is prémium, mint a fém-telefon, és arra se jó ráülni tűző napon!
Összességében leszámítva pár, már korábban írt apró hibát (illesztés, fekete galvanizálás tartósságának kérdése a fémen, gagyi műanyag talp) nem bántam meg, hogy kiadtam érte 113e ft-ot. -
Az alsó kupak lepattintása azért elég messze van a telefon szétszedésétől! Nekem nem lötyög, viszont elég erős recsegést hallat használat közben. Ez a telefon achilles-ina, az biztos! A design jó, de azért perfekcionistáknak messze nem tökéletes. Jó hype ez az aluház, de akkor lenne tökéletes, ha a teteje nem egy műanyag betét lenne, ami feketénél még annyira nem üt el a telefon színétől, de ezüstben néztem a saturnban és azon durván más színű, mint a fém! A kupakkal is az a helyzet, hogy nagyon elüt a fémtől, főleg napfényben és emiatt kicsit zavaró, hogy "ott van" az alján. Nekem a szerelés minősége sem 100%, a tetején lévő muanyag pl a jobb felén kicsit kiáll síkból, ha megnyomom, akkor kerül a fémház síkjába és van ott egy kis rés. A fekete galvanizált aluval is lesz baj! Az usb bemenetnél, ha az ember picit lekoccolja a töltővel, alatta rögtön aluminium szinű lesz. Gondolom az első zuhanás után is a mély karcok majd elütnek a háztól, sz@rul fog kinézni a feketén a fém színű karc... Szóval azért nem egy HTC, ájfon a szerelés minősége!
-
Én nem értem a sony filozófiáját, ha van egy sratch-proof üveg, arra miért kell "shatter-proof" fólia, ami viszont nem karc álló? Akkor mi értelme van az üvegnek?? Akkor lehetne simán plexi. Vajon a sony boltban cserélik majd a gyári fóliat, ha agyonkarcolom? Most vegyek egy fólia védő fóliat?? Ez vicc! És már van is rajta karc, pedig vigyázok rá mint a szemem fényére.
Viszont a gyári qwertz tényleg jobb, mint az anysoftkey! -
válasz
Dead_slow #802 üzenetére
Egy 800mhz-es defy is jól megjeleníti a flash tartalmakat, szerintem nincs az a website, amire 1ghz, két mag ne lenne elég. A gyári böngésző a ludas, legalábbis sok cikkben ezt írták, nekemm nem volt vele bajom vodás szélessávval. De annyi browser program van, csak találsz valami jót, ha nem tetszik. Én ezért imádom az androidot! Gyári sms helyett handcent, ebben ékezetekkel is 160 karakter egy sms. Gyári home helyett GoLauncherEx, szerintem nem kell részleteznem, miért.
-
Szerintem gyorsan utánajárhatunk a fólia dolognak: Aki kapott hozzá gyári fóliát, annak is van rajta egy vékony réteg? Ha igen, akkor még lehet, hogy ez egy gyári fólia és adtak egy fólia védő fóliát, de akkor ez azt jelenti, hogy ami rajta van azt ne b@sztassa az ember. Végül is ha valamit csak körömvágó ollóval lehet leszedni, ezt nem kell leszedni!
-
Amit többen fóliának néztek a kijelzőn, az maga a kijelző! Ilyen kis vékony a ragasztott karcálló-kristály üvegréteg.
@Dany007: a smartwatch funkcionálisan nem olyan nagy szám, akár fölösleges is lehet, mert ha jön egy üzenet, fb-üzi, akkor nem nagy idő zsebből kivenni a telefont. Jó, bringázás közben jól jön, meg mondjuk moziban, meg olyan szituban, ahol nem illik mobilt elővenni (bár olyan szituban általában az órát sem illik bámulni
. Nekem azért musthave, mert órabúza vagyok, ez az én saját hülyeségem!
Na, most nekiestem a kijelző szélének, nem történik semmi, nem lehet felszedni, nem lehet semmi csinálni vele.
-
Már meg is van a telefonhoz a must have! cucc: [smartwatch]
-
Bocs a két posztért, mire idáig elolvastam lejárt a szerk idő!
Én veszek rá brando fóliát! Soha nem voltam fólia párti, de sajnos már belátom, hoy kell. Nem a P-t karcoltam meg, hanem a Defy-m, ami elvileg GG! Nem is kicsit! Másfél évesen normál (tehát messze nem extrém) használat mellett volt rajta karc, nem is kevés. Így utólag, szerintem egy 5-6kval drágábban el tudtam volna adni szép kijelzővel, ha lett volna rajta fólia, de nem volt. A P-m most egy hetes és nem akarlak kiábrándítani, tudja fene milyen ez a karcálló üveg, de nekem már van rajta 1 db hajszálkarc, pedig nem esett le, nem volt kulcs mellett, csak zsebben. Szóval szerintem ennek egy kis homokkristály az ujjad alatt képernynyitáskor és ott a karc!
-
Tudom, hogy mit írtak korábban! Ha a sonymobilwebshopban veszed meg, leperkálsz 130e ft-ot és tuti megkapsz minden tartozékot és gyári garit, ha az xxlgsm-ben veszed meg 126e ft-ért megkapod minden tartozékkal gyári garival DE (és én ezt írtam!) ha az XXL-ben a 115e ft-os bolti garisat veszed, akkor ahhoz lehet, hogy nem kapsz hdmi kábelt, headsetet és csak bolti garit kapsz rá, mert az "akciós" szürke-import telefonok mellé se a gsmhome, sem az xxl nem szokta adni a tartozékokat! A gsmline igen, az nem veszi ki! Pl. amikor a defy-t vettem, a gsmhome akciós készülék mellé nem adott semmit, csak töltőt, a headseteket meg külön hirdette a vaterán. Szóval lehet fikázni a szolgáltatói készülékeket, de nekem feltöltőkártyával két év gyártói garanciával inkább megért 112910ft-ot, mint kijelzővédőfoliával, gyári tokkal 130e ft. A 17e ft differenciából olyan tokot, foliát, tag-et veszek, amilyet akarok! IGEN tudom, a sony ad hozzá smartheadsetet, akinek az megér 17k-t, az vegye meg, mert tényleg jó kis extra! De nekem nem lenne rá szükségem, AKG K370et használok és azt nem tudja egy agybadugós sem űberelni!
-
válasz
pit stop #695 üzenetére
Köszi a választ!
Kijelző torzulás: A plusz fehér pixel miatt van, ami az alapszínek mellett még megtalálható az lcd panelban. Csak magass fényerőnél "kapcsol" be, ergó kültéri fényviszonyok mellett a kijelző nagyon jól olvasható, viszont tény, hogy torzul a szín. De valljuk be, ez miért lenne zavaró? erős nyári napsütésben más kijelzőt meg nem lehet jól látni, és szerintem ilyenkor nem is fontos, hogy színhű e vagy nem, úgyis napszemüvegben olvassuk és a lényeg, hogy lehessen látni. A Defymet nyáron szabadtéren nem is lehetett olvasni. -
Ma reggel tapasztaltam egy hibát, amire lövésem sincs mi lehet a megoldás, mert az akku nem kivehető: Rockplayer sw decoding mode-ban lefagyott a video és semmit! nem lehetett a telefonnal csinálni. Ilyenkor ugye az ember kiveszi az akkut és újraindítja a rendszert. De itt??? Kb 10 percig csak a befagyott videokép, az akku meg melegedett, mint állat. Van ezen valami reset gomb? Már azon agyaltam, hogy ha így marad, megy vissza a boltba, aztán kb 10 perc után újraindult...
-
Én nem nyomogatom sokat, csak annyit, amennyit a régi telómat. A Defy-ről kb egy az egyben átköltözte, nem tetszett a gyári launcher, ahogy a motoblur sem, tehát erre is GoLauncher Ex ment, szóval nálam az újdonság ereje annyi, hogy jóval gyorsabb, nem fagy, nem akad és gyönyörű eye-candy a készülék. Az akkun meglepődtem, mert tegnap reggeltől estig volt rajta még 69%, aztán reggelre 15% alá merült. A defy éjszaka nem merült ilyen drasztikusan, szóval lehet megy repülő módba éjszakára. A kijelző napfényben tényleg brutál jól olvasható. Az mondjuk kicsit zavar, hogy amikor kültéren vagyok, akkor kapcsolja rá a plusz white pixelt és ilyenkor fakulnak és torzulnak kicsit a színek. Vicces és könnyen tesztelhető, ha kültérről elindul az ember beltérre, lehet látni, mikor kapcsolja ki a plusz fehér színt és lesz teltebb a szín!
-
Én ma adtam el a defy-met és nyargaltam át egy Pére. Vodánál vettem, feltöltőkártyával, 113e ft-ért. Sajnálom, hogy ezüst nem volt, talán az picit szebb. Nekem nem tetszett a gyári launcher, Go Launcher Ex-et raktam fel, és durván testre szabtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest