- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
skynet666
tag
Igen azt nagyjából éreztem az alatt a pár perc alatt, hogy nem nagyon akadt egy pillanatra sem, pedig trémobilos kiállított darab volt, a kijelzője meg gyönyörű tényleg.
Csak úgy vagyok vele, ahogy nintendojet kolléga is mondta, hogy nem biztos hogy érdemes ArcS-ről váltani, mert pillanatokon belül véget ér a modell életciklusa és nem kategóriákkal jobb mint az Arc. Most járt le a hűségem, újabb 1 évre keresgélnék valamit, jó lenne a jövőbe látni
-
Patikus
csendes tag
szia
köszi
belevágtam volna, de nekem váltva kell telenorhoz és vodához
üdv
p
a garija meg nem marad meg, bár láttam a neten nck kódot áruló webhelyet ill az ehhez szükséges eszközöket
már csak az kérdés, hogy ha nyitja valaki akkor a szervízben nézik -e ezt , vagy csak a vízkövet...
-
rbalint88
addikt
route66-ot megvettem próba után, alap navigációra elég és 50euro-ban lifetime világszintű licenc van, ami azért nem rossz dolog.
működésre jó, gyorsan újratervez, -mint mindenben- van pár hiba benne, de teljesen vállalható és messze a legolcsóbb.
ja és az augmented reality navigáció menőség -
spawn21
veterán
Ugye! Nekem is az volt az első, hogy rendelek hozzá fóliát, de szerencsére kiszúrtam.
Házon belül másfél perc alatt. Utána tartotta.
Kocsiban 40mp kellett neki, de közben mentünk. Nem dobta el a jelet. A tempó kb 110 körül volt.Van egy wave 3-am, fogok csinálni összehasonlítást képekkel (kijelző, kamera stb)
-
gpek
tag
Na egy napja van a kollégámnak egy ilyen fon, konklúziók:
- a kijelzője a LG optimus black hez képest elég sötét, kollégám szeirnt nem rossz, szerintem lehetne jobb is, pl nincs fehér igazán. Kicsit az a hatás mintha a lumia 800 lett volna a cél, és a black kristályt a fényerő nem létével akarták volna elérni. Kint jól olvasható, kb mint az SGS
- a készülék sokkal jobban összerakott mint a defy vagy az optimus, bár talán a lumia 800 kicsit jobb leszámítva a fémes érzést. Talán a HTC sensation az amihez tudom hasonlítani, vagy a régi fém V3-hoz
- gyors, bár szokásos meg lehet akasztani.
- egyenlőre nem sokat piszkáltam de usb tárnak nem igen használható úgy tünt. az On airel megy.
- Aksija átlagosnak tűnik
- elég sok a fölös program
- ami sokakat érdekel a színei közel sem zavaróak, tehát az némi túlzás szerintem.
- root egyenlőre macerás még nem vállalta be...
G
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest