- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Amúgy találtam egy nagyon részletes, mindenre kiterjedő szerelési utasítást, ahol még a kijelzőt is cserélik. Akinek esetleg kell a pdf, keressen fel. További szép estét.
Miért nem teszed fel valahová és belinkeled?.
Én kíváncsi vagyok rá hogyan szedi le a kijelző set-et a keretről.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
-
kengyel
nagyúr
-
-
s4tch
veterán
Teljesen mindegy. System tunerrel is meg lehet oldani. Egyébként azt vettem észre, hogy az akksiidőre hosszú távon minimális hatással van: a governor interactive módja elég hatékony, tényleg csak akkor hajtja a procit, ha nagyon muszáj. Most minden trükk nélkül 3,5 napja megy a telefon, hétfőn reggel húztam le töltőről, nem panaszkodom.
-
TomWexX
addikt
Annyi hiányzik a leírásból hogy mikor a telefonon bejön a Biztonsági mentés és visszaállítás app, ott a visszaállító rekordnál válaszd ki a RootMe rekord-ot, majd azután nyomj egy visszaállítást!
szerk.: No igen... Akkor mégis csak kell kernel csere.... Ezesetben csacsi67 leírása a jó.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
csacsi67
addikt
A legujabbat szedd le azt rakd fel amit linkeltem mert ami neked van fent bugos az 599 kernelt bemásolod a frimwares mappába a gépen majd elindinditod a flashtoolt villám ikon majd feljön egy kis ablak flashmode majdiujra egy ablak ott csak alul a no finálba legyen pipa telo kikapcs majd amikor kéri hangerö gomb le rá dug.Végig megy utánna lehuzod a telot majd bekapcsolod rádugod inditod a flashtoolt amikor felül a falshtoolba a lakat feketére vált rányomsz és rootolja.Majd amikor kész a root telo kikapcs.Bemásolod az erdeti kernelt a másikat kitörlöd inditod a flashtoolt majd megint rádugod amikor kéri a telot és kész.Természetesen fejlesztöi mod USB hibakeresés be legyen kapcsolva a telon.
-
Zigi
senior tag
-
Dany007
veterán
Passz még sose próbáltam, de ez érdekes :S
Itt még nem olvastam ilyen hibáról. Múltkor volt akció több játék és programok 55 forintért. Többen vettek is belőle... nem hallottam ilyet.
Viszont én is mostanában szeretnék egy kártyát beélesíteni rá. Úgyhogy kíváncsi vagyok mi lesz a vége. -
darvinya
titán
Csak, hogy 64bit-esnek a Flashtool-nak külön driver-ja van.
Én nekem a P-ről nincs leírás csak 1 általános ICS felrakáshoz.
Igaz nincs szó benne GB-ről ICS-re váltáskor mindenféleképpen kell GB-n 1 gyári visszaállítás.
És nem ajánlott a GB-s mentések(app-ok) visszarakni ICS-re, mert tudnak igazán anomáliákat okozni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dany007
veterán
Megnéztem azt a zöld pöttyöt.
Az valószínűleg egy törött sörösüveg darabkája, amint megcsillant rajta a napfény. (na ez most majdnem úgy sikerült, mint a ManInBlack-ben gázkisüléssel magyarázott ufó )Amúgy igen, a kültéri képek nagyon szépek. De beltérben mesterséges fénynél nem tudom mit csináljak. Majd megpróbálok ISO értékeket változtatni ha lesz egy kis időm. Azért ennél a minőségnél több kell... Mondjuk kárpótol a fullhd videófelvétel minősége. Na az kifogástalan. Igaz eddig azt is csak kültérben próbáltam. : )
-
s4tch
veterán
A gyári élő háttérképet cseréld le bármire (másik élő is lehet), a menü onnantól helyre jön. A Timescape viszont nem egy túl jól optimalizált cucc, attól ne várj tökéletes működést, erősebb telefonon (S) is be tud szaggatni... Egyik első dolgom volt letiltani.
Általánosságban az androiddal az a baj, hogy a gyártók televágják a gépeket a saját szaraikkal, és az alapvetően gördülékeny felületet belassítják. Miután használtam Samsung és Sony(-Ericsson) droidokat is, teljesen egyértelmű, hogy a felhasználói élmény javításához elkerülhetetlen a rootolás, és a fölös gyári szemetek kigyomlálása törléssel vagy tiltással. Tableten a gyári touchwiz szaggat ICS alatt is, a kigyomlált ROM-ok meg száguldanak.
-
xtibi
tag
A mozgó háttér nekem nem tetszett és hasznát sem látom (nem nézegetem a képernyőt, ha nincs oka), így gyorsan lecseréltem statikusra, de erre sokan panaszkodtak itt a fórumon.
Nem használom a Timescape-et, így az nem tudom mennyire befolyásol, de elég masszívan nyúl mindenhez.Próbáld ki, hogy egyiket-másikat leveszed és kiderül befolyásolja-e a problémát.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
Damage401
senior tag
automata közelítsd meg a tárgyat meglátod
[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
TomWexX
addikt
Hajrá! Eddig senki sem csalódott az ICS-ben, remélem Te sem fogsz. Viszont most megyek, ha most állsz neki akkor sok sikert. Remélhetőleg nem lesz gond a telepítés közben. (nem szokott gond lenni, max driver gubanc, de arról is olvashatsz itt a fórumon)
-
TomWexX
addikt
Felteheted az nélkül is, de mindenesetre ajánlott nyomni előtte egy visszaállítást. Bár a full wipe is elég (elvileg), de biztos ami biztos...
Ha pedig PCC-vel teszed fel, akkor mindenképp érdemes előtte visszaállítani alaphelyzetre.[ Szerkesztve ]
-
-
Knight666
aktív tag
Én sehol sem látom leírva, hogy gyártói garancia lenne rá. Óvatosan vásároljatok, mert néha direkt ködösítenek a boltok. Példaként leírom a levelezésem részletét egy hasonló bolttal:
- Van bármilyen hátránya, ha Önöknél szerzem be egy hivatalos márkabolt helyett (itt garanciális feltételekre gondolok)?
- Nem nincsen semmilyen hátránya!
- Pontosan hány év garancia vonatkozik erre a modellre?
- 1 év bolti garancia van rá.
- A 2 éves gyártói garanciát tudom itthon érvényesíttetni, amennyiben a bolti garancia lejárata után lenne gond a készülékkel?
- Nincs ilyen lehetőség rá sajnos.Más: ICS frissítés után próbálgattam a telefont, mikor egyszer csak a program listában átváltott fekvő képernyőre. Visszaléptem a kezdőképernyőre és ott is működött az oriantációváltás mind2 irányban. Azóta sem tudom, hogy csináltam mert legközelebb már nem sikerült. Ötlet?
-
nintendojet
tag
Az oldal azt írja. hogy nem gyári a gari, hanem 1 év hw bolti + arra még egy év sw. Én gyári garira a speedshopot látom most legolcsóbbnak és afelé tendálok majd én is, csak még várok picit.
@HandySanyeee: én mindenhol 125-t látok árnak, ami Sony Centerben kerül meghirdetésre. És az már jó ideje "akciós".
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
HardSanyeee
őstag
Szépen esik az ára? Szabad tudni, hogy egész konkrétan hol nézed az árát? Csak mert a Sony megjelenéskor 131 ezerért árulta, bő negyed évvel a megjelenés után pedig csak 125 ezerre esett az ára. Persze egyes GSM boltokban van 100 körül is, de leginkább csak egy év bolti garival.
-
Domy
aktív tag
-
xtibi
tag
Ha az S példájából indulsz ki nagyon rossz nem lehet. Ott még az üzemidő is javult.
Igaz a 2011-es modelleknél akadnak még ki nem javított hibák (Mini Pro led nem müxik), de semmi komoly, ami ténylegesen rontaná a készülék használhatóságát.
Szerintem No para.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
Wilika
aktív tag
Hát, nem tudom. Én nap mint nap mosom a nadrágjamat, mert folyamtosan összecsinálom magam azon, hogy milyen jó kamera van benne. A fényképek is jók, de a fullHD videókon teljesen lehidalok. (Ha youtube-on ránéztek wilikanet felhasználóra, szerintem csak ezzel atelefonnal készített videók vannak most. (Van egy makrós (!!!) fullHD, meg tegnap éjszaka, segédfénnyel lesiztem az egereket a Gödörnél )
mitcsinalanyul.com - Tényleg, mit csinál?
-
_Dumber_
őstag
Ezzel csak az a baj, hogy ott szinte méterenként változik (Balaton térsége).
A parton volt, hogy hasított a 3G. A szálláson hullámzott. Ráadásul időponttól is függött. Ha a cellában sokan voltak akkor csak 2G. Ha látótávolságban nem volt más akkor meg száguldott...
Érdekeség, hogy a tó kellős közepén nagyon jó volt a vétel.
-
pit stop
addikt
16 gb-t akkor a 8 gb-hez hasonlítsd, azért ne ferdíts le ennyire
Többiben egyetértek. White Magic, hogy átlátszó sávot kell tapizni és Alu ház azért messziről láthatóan prémiummá teszi ezt a kis gépet#1617: Arc kijelzője törött, vagy mi van vele ezen a videón? Automata fényerő meg mindent jól megold magától
#1619: Csak nem volt egyenrangú a hasonlítás. Lehet 4 (5,5) oldaláról nézni U-t ami többeknek kevés, de akkor P-ben is 11-et nézzük (azt hiszem itt ennyin lehet usernek garázdálkodni)
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
fury71
aktív tag
S, mert árban majdnem ua, mint a P, elég nagy tudás,1 gb ram, kétmag 1,5 ghz, kb 29 gb tárhely, viszont nagyon eszi az akksit.
Hát ez így ebben formában nem igaz. Az S-ben más az SOC A P-ben csak 1 GHz-en megy proci, a gpu is csak Adreno 205 az S-é Adreno 220.Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás