- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
válasz
LiteCross91 #19958 üzenetére
Megkeresed, Beállításokon belül a teljes gyári visszaállítást mindent bepipálsz hogy töröljön, majd PCC vagy SUSra rádugod és újra teszed. Így 100% hogy szűz rendszer van fent
-
Damage401
senior tag
válasz
Damage401 #19688 üzenetére
De épp ma tapasztaltam, hogy ha szűz telepítés van, akkor az emített anomáliák, furcsa módon eltüntek (T-mob) Nem akad a névjegy, egyből feltudom venni nem cseng még 2 ms ik. Nos javaslatom, próbáld ki, te is aztán ha nem tetszik itt segítünk hogyan kell visszavarázsolni az ICS-t
-
Damage401
senior tag
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hozzátok. Ha veszek egy PS3 controllert és letöltöm ezt a SixAxis progit akkor tudom használni a játékokba? PS3 controllert fel fogja ismerni a P?
Üdv
-
Damage401
senior tag
Szevasztok,
Androidlib dobta fel a témát de elég ötletes. Ti milyen csengőhangot használtok?
-
Damage401
senior tag
Egyben bízok a JB eljövetelekor vagyis kettő dolog. Kamera 8mpx megjavul és mivel "állítólag" van benne 2. mikrofon hogy ezt ki is használja és szépen veszi fel a hangot a videóban. Szerintem nem nagy elvárás. Épp tegnap néztem a szerviz menüt és ott írt egy második mikrofont amit le is teszteltem szépen vissza is adta a hangot.
-
Damage401
senior tag
válasz
yodamester10 #14395 üzenetére
Igen,
SmartTV kell hozzá és DLNA támogatás
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdés, elveszett a fülese a telómnak. Mi a gyári száma? MH 750?
-
Damage401
senior tag
válasz
Cornelius79 #14198 üzenetére
Nyugodj meg, legtöbb USER errorból akad. Senki semmi ilyent nem tapasztalt még, ha meg valami furcsaság van akkor a 14.200 hozzászólásban már leírtuk és kitárgyaltuk. Igazán prémium telefon a maga szegmenségben, illetve ha nem vagy számbu*i(bencsmárk) akkor ezt a telefont neked is találták. Én játékra is használom, nekem tökéletesen kielégíti a kézi konzol fogalmát is. Nem fogsz vele rosszul járni. Egyetlen egy dolog van amire most váráslás előtt figyelmeztetlek a White Magic (tm) technológia végett a legmagasabb fényerőn a színek torzulnak. De ha auton használod még napos időben kiválóan tudod olvasni róla amit szeretnél. Röviden ennyi
-
Damage401
senior tag
Szia,
Mondjuk én nem e-mailra fogom megírni, de amióta P használok egyetlen egy negatív élményem van vele. Videózás közben mindegy milyen rözgítési módban, de a mikrofon nagyon halkan veszi fel a párbeszédeket kivéve aki veszi mivel ahhoz közel van a mikrofon, de aki már 1 méternél nagyobb távolságba áll az viszont szörnyen halk. SE Neomnál nem volt ilyen gond (talán a sztereo mikrofon végett)
Aksival megvagyok elégedve mivel ha nem piszkálom akkor 2 nap, ha játszok 1 órát GTA VC 20% eszik lemértem(maxon minden) és email fészbukozás 20 perces telefonbeszélgetés 2G hálón akkor 1 nap 12 órát bír. Autó fényerő abból is az energiatakarékos.
Képek: (külön fotós topikba szoktuk tenni, én oda illesztem be őket)
Ide tessék fáradni
Itt isNos ezek régebbiek és hozzászólásaimra mutat, de jó távpontok.
Személyes véleményem szerint, ha játszol is majd (én igen): S2 képest visszalépés lesz majd játékok terén kb 15-20 FPS el
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Én nem nyúltam bele még a bootloader nyításba. De tegnap próbálgattam mit csinál ha boot képernyőnél folyamatosan nyomom a le fel hangerő gombot. Képzeljétek Csökkentet módba indítottam el az android rendszert, gyári cuccok voltak rajta.
Érdekességképpen osztottam meg ezt a kis infót
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Olyan kérdés merült fel bennem. Hogy a kamera SCN téma felismeroje, mennyi darab jelenetet képes felismerni? Mert ami van most kompakt gépem az 24 szituációt. Gondolok itt makro,arckep,tajkep,ellenfeny,izzó és társai
-
Damage401
senior tag
-
Damage401
senior tag
Szervusz,
1 szónak is 100 a vége. Ha olyan intezítással, meg olyan munkaeszközként vásárlod meg amiket leírtál akkor ez nem a te telefonod (xperia aktív vagy Xperia GO). Akkor neked strapa telefon kell. Ha meg adsz az igényességre és tetszik az NXT series P tagja a tű éles képével meg fém házzal, akkor ezt a telefont neked is szánták. Nos a mindennapos használatot és azon felül (játékok is) teljesen kimeríti. Sőt ehhez hozzá jön hogy jó az aksi idő is (nekem jó, de ez relatív). Másodsorban jövőre ha minden igaz jön a Zselés cukorka is
Project Butteral
Szóval hajrá.
-
Damage401
senior tag
válasz
razorka777 #11043 üzenetére
Ezt aláírom. Sony Bravia Engine 2 meg tudja rendesen dobni
Vagy egy Samsungon
Razor: kedvedért felkutattam
Sony Ericcson Neo ICS képek:
Nos és egy összehasonlítás mindkettő készüléken GB volt mikor videót készítettem:
SE Neo VS S Xperia P -
Damage401
senior tag
Kedves Zigi,
Ez a két kép mikor készült milyen rendszer volt rajta?
razor: elég sokat macerálom a beállítást, hogy jobb képet hozza ki.
DE videó felvétel előtt le a kalappal, ott meg a távoli beszéd hangok kicsit rosszabbak, Neon nem volt gond ott 2 mikrofon volt.
Szerk.: Nem várok egy kompakt gép minőségét, de Neos tapasztalatom alapján ha ICSn jó algoritmussal szép képet készít,(relatív mi a szép tudom, de olajfestmény nekem nem szép)akkor egy 2012 Modellén várjuk már el ugyan azt a minőséget sőt +1 kicsivel megtoldva. Ezért is frissítettem, hogy hátha megoldódik. Mert láttam az átmenetet.
-
Damage401
senior tag
válasz
razorka777 #11039 üzenetére
Azért a fotós topikban mikor felraktam egy GBvel és egy ICS készült képet a GB javára több szavazat érkezett mint ICSre. Nos nem tudom mennyire szoktál telefonnal fényképezni, de szerintem GB alatt nem olajfestményt készített mint most az ICS, ráadásul 8mpx nem is lehet használni, nincs szinkronba a vakuval is. 3 ból 4. sikerül 8mpx lőni. 6mpx szoktam ez végett használni, de még mindig olajfestmény.
-
Damage401
senior tag
válasz
kengyel #11033 üzenetére
Szerintem itt a szofter algoritmusa is hozzá tesz, hogy kaka legyen. Mert párom SE Neo is ICS van. Ugyan azon beállítással ugyan azt a tárgyat/tájat elkészítve: NEO:2-4MB tömörítésű .jpg készít. P meg még mindig nem éri el a 2 MB sehogy sem. Ezért is nem értem hogy ICSvel miért ilyen ratyi a kép.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Nos .54 ICSvel amióta levetem az akkumulátor optimalizálótól a pipát. Azóta 8 óránként 4% esik. Amikor bent volt ez az érték 15-18% volt. Ki érti ezt. Szerintem többet fogyaszt az mikor vissza kell neki kapcsolnia a CPUt maxra, meg ha bent van a Wifi. Úgy írta, hogy ha ez be van pipálva akkor mindent kikapcsol és mikor használod újból akkor minden marad a régiben. Nos szerintem ekkor több energiát levesz "mindent" normára tesz vissza, mintha folyamatosan tartaná és csak a adatkapcsolatok vannak megszűnve (én feltételezésem)
-
Damage401
senior tag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
-
Damage401
senior tag
Nekem az .54 Fw-el.
40 perc GTA 3 (alatta Wifi adat szinkron) 96%-ról 75%-ra esett a töltöttség, energiatakarékos képernyő módban.
-
Damage401
senior tag
válasz
James Dean #10314 üzenetére
Amúgy azért ilyen Áramvonalasan mozog, vagy lassan, mert a rezgő kéz be van kapcsolva. Én ha kikapcsolom folyamatos. ISO 800 kell hogy jobb legyen bent
Szerk.: Kép stabilizátor
darvi. Olvasás 1 es ülj le. LAGOLT ÍRT
Te olvastad félre és még szerkesztve sincs a hsz.
-
Damage401
senior tag
Érdekesség, ha be van dugva a töltő, akkor a főképernyő elfordult
-
Damage401
senior tag
Szevasztok,
Gyors jelentés. Telenoros vagyok és most ajánlotta fel, hogy telepíthetem a legújabb szoftot. Hogy melyik azt még nem tudom, hamarosan jelzem
-
Damage401
senior tag
Sziasztok.
Képzeljétek el. Megadta magát a telefon hangszórója szombaton.
Telenoros a készülék tegnap volt is nyitva egy üzletük, így leadtam. Próbáltam mindent azt hittem szoftveres, újratettem, gyári visszaállítás, de nem segített rajta. Majd 2 hét múlva kiderül mi lesz vele. Legjobb az volt mikor a csaj elkezdte simizni a hátlapot hogy majd ő leszedi. Közbe szóltam hogy ez itt így ebben a formában nem fog sikerülni, mert ha igen akkor kezet fogok Önnel.Mosolygott egyet aztán írkálta is az adatokat. Valakivel fordult már ilyen elő egyik napról a másikra hangszóró Capulett M
-
Damage401
senior tag
Valakinek megérkezettem már a Telenor ICS? Mert ez már igen csak szégyen hogy Tmobile előbb adta ki
-
Damage401
senior tag
Én azon csodálkozok. Hogy a Telenor, mennyire nagy Android Fan így android Workshop meg úgy. Azt még mindig nincs P-re ICS
-
Damage401
senior tag
Nos nekem is 4% esett, közben ment a szinkronizacio. Mondjuk én mindig csak usbrol töltöttem. Max 2x volt hogy 220v vettem igénybe. Jónak mondható. Gb Telenorrom
-
Damage401
senior tag
Egy javaslat.
GB van ratja. Nos gyári visszaállítás megint(belsőt is formázza). kikapcs várj legalább 30 másodpercet (ténylegesen ekkor kapcsol ki minden) majd visszakapcs beállítod a neked megfelelőt, megint kikapcs 30 másodperc vár. Visszakapcs feltöltöd USBről (lassabb, de ha 100% lassabban merül kémia). Majd örülsz
-
Damage401
senior tag
-
Damage401
senior tag
Nos én a Neomból kiindulva, sokkal de sokkal jobb az ICSvel mint GBvel. Főleg mióta megkapta az új javítást. Pnek ez már falatka
-
Damage401
senior tag
-
Damage401
senior tag
A ezek szerint a prófécia igazakat írt le. A Cyber Háború elindult. Mindenki dobja a telefonját felém
-
Damage401
senior tag
Szép estét,
Akinek Telenor függő készüléke van kérem írja már le ide, hogy jelzett e már neki az ICS ?
Üdv
Stev -
Damage401
senior tag
Nem tudom figyeltetek e. De a Telenor a sim kartyait úgy árulja, hogy normális simkent ha pedig nem jó akkor mikrosimkent is ki lehet törni.
-
Damage401
senior tag
Szia Pár kép amit a Sony xperia P készített:
-
Damage401
senior tag
Telenornál még mindig semmi
Ez gáz már picit
-
Damage401
senior tag
Szevasztok,
Olyan kérdés foglalkoztat, hogy Gb alatt az energiamegtakarítás menunel, mikor a jó mikor működik hatekonyan mind három esetnél, ha minden bevan kapcsolva, vagy ha ki kis kikötők között, mert ha mindent engedélyek pepipalok, akkor természetesen minden bekapcsol, bt net, gps és társai. Nos akkor mi tevő legyek? Vagy ezek olyanok, hogy alvó állapotban, kikapcsolja
-
Damage401
senior tag
Ha valakit érdekel:
-
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #3024 üzenetére
Akkor megértelek. De azzal nem leszel előrébb ha, folyamatosan visszakozol. Tegyél rá akkor egy Invisibel Shieldet azzal tuti jó lesz. Tudom hogy 120k telefon( vagy már kisszámítógép) de értékes
Nekem még így nem gyűlt meg bajom a szervizzel amióta élek. Segítettek, de ez én vagyok. -
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #3021 üzenetére
Lassan már 1 napja írod ezt a kijelző témát hogy agyonra lett vigyázva. Hiába ad mindenki értelmest választ. Trollkodással jössz vissza. Senki nem állította hogy tökéletes. De ha arra sem veszed a fáradtságot hogy addig még a szerviz mit mond, kicsit lejebb adsz. Addig csak trollkodás hegyek fognak itt menni.
Még egyszer leírom.: Ha van időd légy oly kedves menny el a szervizbe nézesd meg. Ha anyaghasználat akkor megértjük a háborodást. Ha unatkoztál és kipróbáltad mit tűr valójában az a te gondod. HOX nem igazán próbálgattad.
Szerk.: Mellesleg mit vársz tőlünk "hasznos" infó alatt. Mindenki leírta hogy van rajta fólia. Akkor Juszton nálad vannak a gondok a toronyba
-
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #2991 üzenetére
Mellesleg a karc "mélyedéséből" a te állításod is igazolva lehet, hogy vigyázva volt. Nem holmi fúróval álltál neki "tesztelni" 100 e forintot
. Szóval hiába írod ide le 150x hogy akkor minek írnak le a gyártók olyan dolgokat ami mindig megcáfolható. Mivel ember keze is van a dologban így BÁRMIRE van magyarázat
. Egyszóval vidd el nézesd meg majd ott eldöntik hogy anyaghiba, vagy éppen unatkoztál. Sok mindent lelehet írni.
Bocs de kicsit már felháborít, a kukacoskodás.
-
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #2977 üzenetére
Szervusz!
Amúgy meggyőződtél már róla, hogy most a fólia nyelt be egy karcot, vagy már azt le szetted és az üveg? Mert ha az üveg és telefon úgy is van reklámozva hogy Dragontrail üveggel van akkor az garanciában cserélni kell. Úgy olvastam mindenhol hogy ezzel a technológiával megáldott üveggel van megáldva a kicsike. Azért miért pont egy alumínium házas teloból felejtenék kint pont ezt a fajta "előnyt" ha már minőségi cuccot raknak össze.
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Megmondva az őszintét, mikor a Neon ICS lett sokkal, de sokkal szebb képeket készített mint GBvel. GB alatt 1-2Mb képek "születtek" az ICS alatt 2-4 MB közöttiek.
-
Damage401
senior tag
Azért ez picit ciki: Sony Leírása Pdf fájlban
Legelején speckónál
a GPU vezérlő: Adreno 205. úgy tudom Mali -
Damage401
senior tag
Megkérnék mindenkit, hogy ne fájdítsátok a szívem. Mert Telenoros vagyok
. Neom már tudom milyen az ICS
, de hát no ez csak 2 mag csak 1 GB ram
-
Damage401
senior tag
Az a baj ezzel a nagy ICS várással, hogy oké szebb jobb, frankó lesz (Előző Neomon okés volt) de a programok java része még nem is kompatibilis vele. Összeakad. De várós
-
Damage401
senior tag
válasz
WolfferWolf #2269 üzenetére
Akkor elnézést. Most már tudom mi oka ennek rejtélye. Válaszom: Igen frissíthető az XP .184 re csak jobb lesz tőle. Mind Wifi, mind vaku terén.
-
Damage401
senior tag
válasz
WolfferWolf #2262 üzenetére
Szia,
Nem bántásképpen. De megtudnád oldani, hogy egy Nickel írsz csak ide. Elég fura, hogy ezzel is vagy meg a csigás Pepeninóval is.
-
Damage401
senior tag
Azért hozott egy kis változást a .184 frissítés. Kamerában is eddig ugye nem volt szinkronban a vaku és a képkészítés. 10ből 3 vagy 4 kép készült el értelmesen villanóval töksötétben. Most már nincs ilyen. Erősebb Wifi jel. Illetve az alsó sor szépen lassan alszik ki
Szerk.:
ArcS: Bő-vetíthető belső memória (MicroSD)
4,3" kijelző Reality Display
Jelenleg már ICS-vel (vizsgálják az JB)
Normál SimNegatív:
-Műanyag ház
-Nincs előlapi kamera
-Fent még mindig repedezik a ház
-512mb RamXperia P:
-Legfényesebb kijelző egyben legszebb is Sony háza belül
-Fémház
-2 magos rendszer( 45nm) Mali 400 grafikai gyorsítóval
-1GB LPDDR2 memóriaNegatív:
-Fix belső memória
-MicroSim (tudom e felé tart a világ)Röviden ennyi
-
Damage401
senior tag
Nagyon érik az első hsz. hiánya
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
Telenoros vagyok, de ma jelezte hogy van frissítés.
Ha valakit érdekel
.184 végü
-
Damage401
senior tag
Nekem még így is jó
100% megvagyok elégedve vele. Plusz dolog is van benne amit még nem tudtam kihasználni (lsd NFC)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest