- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
válasz
Freeman01 #11122 üzenetére
Igen próbáltam a ME-t, sőt még a telefon típusát is átírtam, de valahonnan még mindig tudja, hogy nem frankó a dolog. Érdekesség, hogy olyan apk-t használtam amiből ki van lőve a modell, a szolgáltató és a root ellenőrzés, mégis azt írja, hogy nem kompatibilis. Úgy látszik a Google nem bízza a véletlenre ezt a Wallet cuccot, elég komolyan körbe van bástyázva.
-
-
neorow1
aktív tag
válasz
Freeman01 #10381 üzenetére
27-én kipróbálom a Bárdi autósboltban, ott van ismerős.
Esetleg valaki nem tudja, hogy lehetne megoldani, hogy más ID-t kapjon a telefon, Pl azt, hogy Galaxy Nexusként lássa a Market? Mert a Market Enablerrel megoldottam, hogy US T-Mobile-nak lássa a szolgáltatómat, de a telefont még mindig látja hogy SXP. Hátha ezzel megoldódna ez a hibaüzi, mert a Walletben még nem látom eszközként a telefonomat, azt írja még nem léptem be semmiről.
darvinya: nem kér SU jogot, egyszerűen látja, hogy rootolva van.
-
Knight666
aktív tag
válasz
Freeman01 #5986 üzenetére
Ez még az USB hubos változat, vagy már a BT-s? Nem találtam infót a linken erről. Egyébként nem valami olcsó a cucc
. Gondolom inkább az USB hubos lesz az. Bár nekem a BT-s is jó lenne, mert van egy elfekvő bill.+egér szettem, amihez nincs meg a gyári vevő. Valamiért a telefonhoz nem tudtam csatlakoztatni, bár nem sokat bajlódtam vele.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Freeman01 #3372 üzenetére
Hát volt vele egy kis malőröm, mert a microsim nem akart belemenni (nem tudtam,hogy teljesen tövig kell nyomni neki
). Szenvedtem vele fél órát. Már majdnem kitömtem a nyílást,hogy bennemaradjon
, de aztán fogtam a microsim keretét és azzal addig nyomtam amíg be nem kattant a helyére. Volt ám megkönnyebbülés.
Hát mit mondjak... Semmi kifogásom nincs. Látszik a színtorzitás, de annyira nem zavar, hogy szót nem érdemel. Akkora fényereje van, hogy megvakultam tőleJa és mindhárom érintőgomb alatt egyformán világítanak a ledek.
Remélem, ez így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest