- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Ha frissítem a T-Mobile-os, gányolt ICS-s telefont 6.1.1.B.1.54-re OTA, lesz valami gond? Rootolva nincs és nem is lesz, de elveszíteni nem kellene a dolgokat róla...
Üdv:
Rhino666 -
Rhino666
addikt
válasz
Knight666 #3037 üzenetére
Igen, az ő oldalukat is megértem, hogy ne lehessen azzal visszavinni a telefont hogy már a harmadikat karistolják meg szándékosan, de azért ne csak akkor legyen hiperszuper karcálló amikor az előfizetést kell rásózni a vevőre.
Ha látszik rajta, hogy vigyáztak rá akkor azért elég valószínű hogy tényleg a kijelző ellenállósága gyengébb a kelleténél valami gyártási hibából kifolyólag. Vagy ilyenkor törvényszerűen sz*pnia kell a szerencsétlenül járt vevőnek? Elég negatív és elutasító volt a T-sek hozzáállása, csak kibújni akartak volna a felelősség és a segítségnyújtás alól, mert "úgyis hülye a vevő"...
(#3038) neorow1: Egy női táska mégis kikezdte gond nélkül, nem is kicsit.
BTW a kommentek között rengetegen panaszkodnak, hogy milyen durván karcosodik, szóval nem csak "én" vagyok "hülye". Szegény párák nem tudják hogy csak a fólia az.
-
Rhino666
addikt
válasz
Pepeninho #3034 üzenetére
A fóliát eredetileg azért találták ki az okosok, hogy a könnyen karcosodó kijelzőt lehessen védeni. Vagy van ezen felül más funkcionalitása is? Tudtommal nincs. És ha nincs, akkor a karcálló kijelzőnél már maga a kijelző gondoskodik erről, tehát a fólia felesleges. Emellett ott vannak a hátrányai, töri a fényt, nehéz feltenni úgy hogy szép legyen, rontja az érintőpanel pontosságát stb. Ezekért én nem fizetnék. Tokom nekem is van a HOX-on, de az csak a hátlapot védi, a kijelző ugyanúgy szabadon van. A kijelzőt is védő tokoknak megint ott a hátrányuk, egy kézzel nem lehet előbányászni belőlük a telefont, vagy ha épp hívnak, lerakják mire kiszenveded belőle stb. Ha már 120 ezret költ valaki telefonra, szerintem joggal várja el hogy ne kelljen ilyesmire se beruházni, se szenvedni. Főleg ha ekkora márkáról van szó, mint a Sony.
Mindegy, haragszom a Sony-ra, hogy ilyen helyzetbe hozott, ketten is ettük az ideget tőle mert azt hittük hogy maga a kijelző ennyire sérülékeny (hála a fölös fóliának) és a T-Mobile munkatársaira is a félrevezetésért (nincs is rajta fólia, nem is karcálló a kijelző, nem is garanciás hiba, mi okoztuk rajta a sérülést ezért nem veszik vissza). Bezzeg mikor személyesen bementünk kipróbálni és eladni akarták minden áron akkor ilyen ütésálló meg olyan Gorilla Glass üvegű volt.
Mikor már szervizelni/cserélni kellene, akkor már "nem karcálló, csak kevésbé érzékeny a karcokra".
-
Rhino666
addikt
válasz
Pepeninho #3030 üzenetére
Véleményem szerint aki 120ért vesz telefont az mindenképp rakja tokba és vegyen rá egy fóliát.
Ezt a mondatot feltételezem hogy nem én adtam a szádba. Nem hiszem hogy troll lennék attól hogy igényes vagyok és vannak elvárásaim. Mert igénylem és elvárom, hogy amire ennyi pénzt költenék, az legyen igenis minőségi és ne kelljen rá vacak fóliákat ragasztani meg plüssmacis tokokba rakni. Vagy ha nem tűri a karcokat, akkor ne állítsák azt hogy karcálló, és akkor meg se fordul a fejünkben, hogy ezt vesszük. És úgy mi lenne, ha még csak nem is vigyázna rá?
(#3032) DraXoN: T-Mobile szervíz és ügyfélszolgálat is hülyének nézte szegényt.
-
Rhino666
addikt
válasz
Memmaao #3028 üzenetére
Most tökéletes, tényleg csak a fólia volt (szerencsére) megkarcolódva (aminek még mindig nem látom értelmét, hogy minek egyáltalán fólia egy karcálló kijelzőre, főleg olyan, ami könnyen karcolódik és ami miatt azt mondják hogy sérült terméknek számít). A kijelző alatti, szintén karcálló burkolaton ki mertem próbálni a kulcsomat, az úgy sem lenne zavaró még karcosan sem. Ugyanúgy ellenállt, mint a HOX, de azért messze sem mertem olyan erősen próbálni. Hétköznapi sérülésektől szerintem ez is ugyanúgy véd, fóliát biztos nem teszünk rá, de egy tokot egyébként is akart venni. Egy biztos, a gyári fóliánál biztos sokkal karcállóbb.
És szebb is.
(#3026) Pepeninho: Akármelyik nap nekimehet az ember az asztal sarkának úgy, hogy a zsebében van a telefon, az sem kíméli jobban. Sajnos nem kell annak ácshoz lenni, hogy ekkora erőhatás érje egy pontban a kijelzőt.
-
Rhino666
addikt
válasz
Damage401 #3022 üzenetére
Már megtörtént. A szervíz volt szíves hülyének nézni a barátnőmet és azt mondani hogy az nem egy fólia és egyébként sem karcálló a készülék, szóval a karcok miatt visszavenni se fogják él a hiába 8 napon belüli akármi. Lefejtettem róla bicskával, visszamentem vele és lebasztam az asztalra a nem létező fóliát és megmutattam neki hogy mit jelent a karcállóság (a kulcsom hegyét végighúzogattam a HOX-on, ahogy szoktam). Látszik hogy értenek a dolgukhoz.
Na mindegy, most nem látszik rajta sérülés, remélem ez így is marad mert ez a "rakjunk karcosodó, de legalább alig levehető fóliát a karcálló kijelzőre trollkodásból" móka nálam kivágta a biztosítékot. És ez messze nem tökéletesség kérdése, alap elvárás ebben a kategóriában.
-
Rhino666
addikt
válasz
Pepeninho #3017 üzenetére
Ugyanmár, mit kell ennyire sarkítani? Ez a teszt mindennap előforduló baleseteket szimulál. Aki 120-ért vesz telefont az joggal várja el hogy ne legyen karcok 4 nap után, főleg ne magától.
Mindegy, túl sok hasznos infót nem tudtam meg mert a legtöbben csak sértődöttek vagytok azon hogy elégedetlen vagyok ezzel a csodálatos készülékkel...
-
Rhino666
addikt
válasz
spawn21 #3004 üzenetére
Felelőtlenség? Minek? Felénk ezt hívják karcálló kijelzőnek.
(#3015) darvinya: Hát, azért a saját szememmel láttam, van összehasonlítási alapom. Majd megpróbálom vele, ha a szervízben nem lesznek olyan készségesek hogy leszedjék. Nem lesz csere semmire, karcálló a kijelző, fölösleges rá a fólia, csak rontaná a színeket és az érintőkijelző érzékenységét.
-
Rhino666
addikt
válasz
TomWexX #2995 üzenetére
Hát nálam megfordult HTC HD2, HTC DHD, most HOX-om van és egyiket se sikerült megkarcolni az utóbbi 2 év leforgása alatt, pedig nem vigyáztam egyikre se különösebben (sőt, néha unalmamban a kulcsaimmal "simogatom" a teló kijelzőjét). Ezek mellett nem elfogadható, hogy a barátnőm karcállónak titulált Xperia P-jén 4 teljes nap alatt ormótlan sérülés keletkezett, annak ellenére hogy kesztyűs kézzel bánt vele és még a széltől is óvta. Ezen nincs mit szépíteni, ha tényleg a kijelző karcolódott úgy meg (ne így legyen), akkor vagy egy gyári hibás darabot fogott ki, vagy a Sony részéről hatalmas hazugság volt a karcállóság.
-
Rhino666
addikt
válasz
neorow1 #2989 üzenetére
Ez a vicc az egészben, hogy vigyázva volt rá. Ha leesett volna, nem lennék így felháborodva. De milyen jogon van bátorságuk karcállónak nevezni, ha nem vállalják a felelősséget utána?
(#2990) DraXoN: Nagyon remélem, de nem értem hogy minek van rajta gyárilag fólia ha karcálló? Hogy jobban szedje az ujjlenyomatot?
Vagy hogy 4 nap alatt összekarcolódjon?
-
Rhino666
addikt
Ezt honnan veszed?
A One V-n Gorilla Glass van.
(#2980) Damage401: Nem az enyém a teló, nem tudtam tüzetesen megnézni. Néhol azt láttam, hogy a kijelzővédő fóliát mellé csomagolják, itt azt írtátok hogy rajta van gyárilag a lehúzós alatt, nem tudom...
A hivatalos oldalon annyit ír hogy 4" scratch-resistant display, szerintem ez már önmagában elég kell hogy legyen, főleg hogy semmi behatás nem is érte. Már ha tényleg a kijelző lett karcos.
-
Rhino666
addikt
válasz
neorow1 #2974 üzenetére
Már nem azért, de ha valami karcállóként van eladva, annál talán nem számít hibának ha mégis megkarcolódik?
Tehát ha a gyártáskor olyan hiba csúszik a dologba ami miatt elveszíti a karcállóságát és minden indok nélkül felszed egy ormótlan, üszkös karcot, az már a vevő hibája? A vízállót is kicserélik ha beázik, a karcállót is illik ugyanúgy kicserélniük ha látszik rajta hogy nem szándékos rongálás vagy gondtalanság következtében lett olyan.
-
Rhino666
addikt
Nektek mar sikerult osszekarcolni a kijelzot??
-
Rhino666
addikt
Na, meg is erkezett baratnom teloja tegnap. Nagyon oda van erte, tenyleg nem veszes a sebessege es az ICS is poccre felment ra (T-Mobile fuggo). Nem akartam hogy GB alatt szenvedjen aztan meg egy het mulva biztonsagi mentest kelljen csinalni mindenrol mikor a T ugy dont hogy vegre kiadja az ICS frissitest.
Nektek mar csinalt olyat (ICS alatt) hogy kepernyozaron a fizikai kameragomb hosszu megnyomasa csontta fagyasztotta a telot es csak a kikapcsolo gomb nyomva tartasa segitett?
Ez a bug annyira nem tetszett neki de amugy egy aldas a nyamnyung borzadaly utan...
BTW az akksi eleg harmatos, 4-5 ora alatt kifekudt. Ez is olyan naponta toltos fajta lesz ugy latom, pedig belefert volna egy 1800mAh koruli boven.
-
Rhino666
addikt
válasz
spawn21 #2762 üzenetére
Az lehet hogy nem konkrétan nekem szántad, de ezzel kb. mindenkit kizártál a témából akinek nincs és/vagy nem szereti.
Pl. azokat is akik ilyet akarnak.
Kipróbáltuk a Media Markt-ban GB rendszerrel és sokkal folyamatosabb, gyorsabb mint amire számítottam, ha az ICS nem lassít rajta érezhetően, akkor nem lesz gond. Végülis emellett döntött (megértem, jobbat én sem találtam neki, talán a Rhyme lett volna még jó ha forgalmaznák még a T-Mobile-nál), elvileg pénteken érkezik meg, remélem addigra lesz T-Mobile ICS is.
Ha meg nem akkor lesz belőle egy kis force-feeding, sosem okozott gondot a telefonok "zaklatása".
-
Rhino666
addikt
válasz
_Dumber_ #2607 üzenetére
Annyira agyondícsérted, meg hogy nem is tudnál hibát találni benne, az újoncok elfogultságát fedeztem fel a szavaid mögött.
Úgy nézem hogy szerencsére a HOV-nál is csak szoftveres (vagy garanciális) problémák vannak, amik a közelgő frissítéssel (valószínűleg) eltűnnek.
-
Rhino666
addikt
válasz
spawn21 #2576 üzenetére
A korábbi kérdésekre nem kaptam érdembeli választ, ezért inkább így próbáltam. Pedig összefüggni összefügg. Nálam frissítés óta nem akad, nem melegszik egyáltalán (töltés közben ShadowGun THD-zés tokban, csak langyos lett - frissítés előtt túlmelegedési hibával megállt a töltés ilyenkor). A csúnyán pixelhibás kijelzős darabokat cserélik, én kifogtam egy olyat amin csak egy szubpixelhiba van, 312ppi-nél nagyítóval se látná senki, szóval nem számít.
(#2577) darvinya: Végigcsináltam, nem akadt meg. Sokat javult a frissítés óta.
(#2578) neorow1: Várom a fejleményeket.
Gyanús nagyon, hogy a Sony GUI optimalizálatlan, vagy maga az ICS frissítés van összehányva. De ez majd kiderül a teszted alapján.
(#2579) rbalint88: Nekem lapátkezem van (ezek szerint), kb. annyival jobb a P-nél, amennyivel drágább, szóval nem rosszabb az ár/érték aránya semmivel szvsz. A Sensation tényleg gyalázatos volt, ki is hagytam azt a szériát.
De a 4" is már annyira de annyira határeset a pici kezeinek hogy nem is érdemes a nagyobbakról beszélni. 3.7"-4" lenne neki az ideális méret tapizás alapján.
(#2589) g0n21:
-
Rhino666
addikt
válasz
darvinya #2548 üzenetére
Arra kíváncsi lennék mert én magam eléggé poweruser vagyok és az update óta nem igazán sikerült.
(#2549) _Dumber_: Beleolvastam a HOV topikba is felületesen és nem igazán értem mire célzol, nem igazán panaszkodnak rá.
(#2550) neorow1: Igényesség kérdése és pont ezért szóba se jöhet a szifon. Még nem próbáltuk ki a telefont, mert nem tudtuk, pedig már 3 boltban is voltunk de egyik helyen sem volt kirakva.
De holnap levadásszuk és kipróbáljuk, csak ugye ICS-el esélytelen lesz (ahol kint van, ott gondolom GB-vel van kint), épp ezért kérdezem a tapasztalataitokat.
Vagy esetleg ha van egy olyan kedves szegedi ICS-es tulaj aki hagyná körbenyomkodni a sajátját, azt hálásan megköszönnénk.
(#2552) xtibi: Nem hibátlanságot várunk, csak alapvető elvárásai vannak és hosszútávon gondolkozik, nem cseréli évente mint én, inkább ~2 évre vásárol. Ahhoz meg ugye nem szabad zsákbamacskát. Az oké, hogy annyit tud, amennyit állítanak róla, de sajna nem annyit tud, amennyire képes lenne hardver alapján és nem is annyit, amennyit várna tőle az ember ár alapján (itt jön megint az OT-995 példa). De hogy ez mennyire zavaró, az csak akkor derül ki ha kipróbálja. Hogy ez mennyire zavaró "belakva", az akkor derül ki mikor már megvette. És hogy mennyire zavaró hosszútávon... Hát ez az amit elkerülni próbál.
(#2555) rbalint88: Azért Androidok között is van röccenésmentes, eleget fogtam már kézben ahhoz hogy tudjam. Sőt, update óta nekem a HOX is az. Szeretné kihasználni az Android adta lehetőségeket, a másik két rendszer meg amúgyis olyan embereknek való akiknek ötletük sincs a számítógépekhez és még csak nem is tetszenek neki.
Nem mellesleg habzó szájú Apple-ellenes vagyok, nem tudnám megbocsátani neki ha a kezébe is venne egy szifont.A Samsungok tele vannak banális hibákkal, facepalm-ot indukáló szerencsétlenséggel, ráadásul egyforma mind, iPhone-koppincs az összes, szappantartó-burkolattal, szánalmas. Ez mondjuk az én véleményem, neki tetszik az Ace 2 (a kettő közt vacillál éppen), én meg kibékülnék vele a javára de az ár/érték aránya meg az időtállósága jobb az Xperia P-nek, szerintem ez nem vitás. Meg persze nem egy semmilyen tucatfon, ez is pozitívum. BTW neki nagyon tetszik külsőleg, jó kézbefogni (egyet kibontottak neki a T-nél, de bekapcsolni nem engedték). Nekem nem teljesen, szerintem a hátapja úgy néz ki, mintha krómra fújt műanyag lenne, miközben fém. Ha már minőségi fémből van, látszódhatna is rajta.
Ezerszer jobban mutatna szálcsiszolt alumíniumból, vagy akár feketén is, de sajna T-nél csak szürke van. Bár ez csak az én véleményem, ami nem igazán számít, tekintve hogy nem nekem lesz...
(#2557) Tomacko: Lehet, az OT-995 nem felel meg neki, tehát nem is jön szóba, csak egy példa volt, hogy azért mégse lehetetlen fluid GUI-t csinálni Android alatt, még ha egy erőforrás-zabáló launcher is van rajta gyárilag.
(#2561) nyakoati: Sosem mondtam, hogy a számok lázba hoznának, sokkal inkább az hozna lázba, amit a számok reprezentálnak. Gyorsulás, problémamentes felhasználói élmény stb. Olvastunk róla már vagy 10 tesztet és mindenhol írtak hibákat a röccenéseken felül is, nem tökéletes telefon ez azért, de olyan dolgokra panaszkodtak szerencsére, amivel együtt tudna élni hosszútávon is. Az elvárásainak megfelelne, úgy tűnik.
(#2563) _Dumber_: Azért érződik hogy új vagy az Androidnál, a gombos Nokiák után csupa örö é bódóttá lehet, de az 5. Android készülék után már kissé háklis és válogatós lesz az ember, hidd el.
-
Rhino666
addikt
válasz
darvinya #2541 üzenetére
A One V nem tetszik neki és nem is alternatívaként hoztam fel, hanem egy példaként, hogy annál azért tényleg nincsenek ilyen alapvető problémák (és nem mellesleg a DHD-ben is ez a proci fut, mégis lassabb GB-vel, mint a One V ICS-el). Ahogy talán a tesztben is leírták, ilyesmit nem lehet elnézni egy 100k-s telefonnál. Azt reméltem hogy az ICS minden gondot megold, de ahogy olvasom a fórumot, csak vásárlói nyomásból adták ki és sikerült új hibákat is beleintegrálniuk.
BTW nem JB javítás jött, az év végére várható. Lehet hogy nőről van szó, de informatikusról, nem lenne teletömve minden sz@rral, de ha már gyári alaphelyzetben is vannak gondok, azok csak tovább fokozód(hat)nak, ha egyszer "belakja" az ember.
(#2542) spawn21: Nem, a felállított igények alapján akar telefont venni a barátnőm (nekem HOX van, annál egy jó darabig nem lesz jobb, még ha akarnám se tudnám mire lecserélni). Egyáltalán nem acélos hardver vagy izmos GPU kell neki (talán a One V-ben az lenne?!
), egyszerűen egy időtálló, stabil, megbízható, gyors telefon. Ugyan engedtessék már meg neki hogy elvárhassa azt hogy úgy tudja használni az Androidot, ahogy szánták (folyamatosan), főleg ha már ilyen árú készülékről van szó és végképp, ha már fele ennyiért olyat lehet kapni (gondolok itt az OT-995-re), ami abszolút röccenés mentes. És itt most ne mondd hogy akkor OT-995-öt kellene vennie, mert az több szempontból sem felel meg az elvárásoknak (pl. túl nagy, nem karcálló stb.). Ha már kétszer annyiért kiadtak egy telót GB-el és hónapokat kellett várni az ICS frissítésére, akkor legalább azt a szintet illene megütni amit a kiadáskor elvárt volna a jóízlésű ember tőle (arról még csak szó nem volt hogy kiadáskor még azt ígérték hogy egy hónapon belül lesz rá ICS, ezt hagyjuk is inkább). Szerintem elég alapvető elvárás, hogy két magon ne akadjon az Android, ha már egy magon is sikerült megoldani.
(#2543) xtibi: Nem hasonlítottam a HOX-hoz egyáltalán ilyen szempontból, nem is lehet, nincs értelme. Nem egy súlycsoport, neki az túl nagy, túl drága, túl "okos" lenne. Csak azt akartam alátámasztani, hogy a szintetikus teszteredmények igenis tükrözik egy bizonyos szinten a felhasználó élményt, tehát ha abban van számottevő gyorsulás, akkor az bizony a mindennapi használatban is érződik. Az Android ICS meg (ha utánanézel) leginkább bugfix, optimalizálás, rebranchelés a 2.3.x-hez képest, tehát ha ugyanaz a teló ICS alatt (3-mas kernellel!) mondjuk ugyanannyit ér el szintetikus tesztekben, mint korábban GB alatt, ott bizony vannak gondok, mert az azt jelenti hogy gyakorlatilag lassult a szoftver az update hatására. Ami ugye pont az ellenkezője annak, amit vártam volna. Persze nem erről van szó, de optimalizálás sajnos nem történt (pedig nem ártott volna) és újabb bugok is bejöttek, ami azért csalódás és kicsit olyan, mintha még mindig béta stádiumban lenne az Xperia P firmware. Vagy simán csak nem fektet elég hangsúlyt a felhasználói elégedettségre a Sony és nem is akar ennél többet kihozni belőle.
(#2544) Freeman01:
(#2546) neorow1: Ha azt mondod, hogy a felhasználói élmény összességében jobb ICS óta, akkor ennek csak örülök. Persze hajazhatna a tökéletesség felé is, de gyanítom hogy ez így már végképp megfelelne az elvárásainak.
Ezek ellenére valószínűleg Xperia P lesz a kiszemelt, mert a számára jobban megfelelő és jobb ár/érték arányú teló nincs most a piacon (elég sokat kutattunk utána de tényleg), de azért hagy legyek már elégedetlen azzal hogy nem tökéletesedett a szoftver az ICS update-tel, hanem simán csak "frissült" olyan "nesztek, ICS, ha már annyira ezért sír a szátok" stílusban.
A "T-Mobile-os" ICS-t és a tapasztalataitokat azért még megvárjuk, aztán ezek alapján még augusztusban dönt és vásárol.
-
Rhino666
addikt
válasz
darvinya #2539 üzenetére
És akkor mivel is írtam én ökörséget?
Az ICS nagyobb lett, de jóval is optimalizáltabb és lekezeli normálisan a többmagos hardvert is, tehát minden ok meg van az érdembeli gyorsulásra. Az hogy a Sony ezt a frissítést is sürgette és csak összetákolta, az nem azt jelenti hogy hülyeséget beszélek. Nézd meg ugyanez a proci ICS alatt milyen eredményeket produkál más telókban, vagy akár főzött ICS romok alatt mennyit ér el az Xperia P. A One V is elér kb. ennyit, pedig az egymagos és 2 évvel ezelőtti alapokon nyugszik.
-
Rhino666
addikt
válasz
spawn21 #2536 üzenetére
Nem, de a HOX-nál pl. 4800-ról 5800-ra ugrott fel az eredmény 4.0.3-ról 4.0.4-re, ami ugyanúgy érezhető is "normál" használat közben is (ezt [is] próbálják tükrözni a szintetikus tesztek). És mivel írtátok hogy döcögős volt a GB itt-ott, meg hogy csak az egyik magot használta, na meg alapból gyorsabb az ICS... Én azért vártam volna egy 50%-os gyorsulást összesen, az már azért eltüntetné az alkalmankénti döcögést is. Barátnőmnek lenne a telefon és a Galaxy 3 után már eléggé herótja van a lassúságból, döcögésből, használhatatlanságból és nem is fél évre tervez (ugye a Galaxy 3 se mai csirke). Már napok óta olvasunk teszteket hogy biztosra menjünk és én sem szeretném hogy csalódjon ha már közel 100 ruppót ad ki egy új telefonért.
-
Rhino666
addikt
Gyári ICS QUADRANT eredmény? Valaki lefuttatná?
-
Rhino666
addikt
válasz
nintendojet #2506 üzenetére
A gyari ket ev gari is ugyanigy mukodik, legalabbis a T-Mobile-nal biztosan.
-
Rhino666
addikt
válasz
HardSanyeee #2500 üzenetére
-
Rhino666
addikt
válasz
HardSanyeee #2482 üzenetére
Függetlenül 95k, Dominoval 90k.
-
Rhino666
addikt
válasz
TomWexX #2432 üzenetére
Nem átverni akarom, tényleg elég nehéz dönteni a kettő között, papíron az sem rossz és neki az se lenne gond hogy Samsung (szerintem persze tűzrevaló az összes de az elfogultságommal nem akarom befolyásolni).
Egy-két nap múlva akkor várom a tapasztalatokat, jövő héten szerintem megvenné (valamelyiket).
Ide a fórumra (és a tesztben) kirakott fényképek azért néha elég okádék minőségűek, a GPS-s a tesztből szedtem és azért a sebességgel sincs mindenki megelégedve ahogy olvasom a témát...
Esetleg a többi játékot is próbálta valaki?
Screen on time megüti a 4-5 órát azért?
-
Rhino666
addikt
Üdv!
Hivatalos, gyári ICS-el (és T-Mobile függő készülékkel) rendelkezőket kérdeznék:
- határozottan jobbak-e a fényképek az update óta?
- jobb-e a GPS kezelés?
- döcögések elmúltak-e?
- Sentinel 3 HD, Sparkle, Osmos HD stb. játékok (hogy) futnak?
- akku hogy bírja (pl. HOX-hoz képest)?
- Quadrand score?A barátnőm már egy ideje az update-et várta, ez alapján fog dönteni S Advance és eközött (és remélem hogy az utóbbit választja mert a nyamnyungot ki nem állhatom
)
Üdv:
Rhino666
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest