- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kellene egy kis segítség. Skype-ot telepítettem a telefonra. Kipróbáltam videóhívással ami ment rendben. Egyszer elment a hang utánna még egyszer visszajött, de most már sem ez érintés hangja sem a csengőhang nem hallható. Mi lehet a gond? Vagy kiment a hangszóró benne? Mennyibe fáj a cseréje?
szerk.: most próbáltam fülessel van hang, vagy lehet ez egyáltalán szoftveres gond?
-
bozsozso
őstag
válasz
zsoltzsolt #28103 üzenetére
T-mobil szervíz, Miskolc, nem szóltak semmit talán szerdán voltam bent megrendelték elvileg mára igérték csk nem tudtam bemenni úgyhogy holnap viszem. Első alkalommal is így volt és szó nélkül kicserélték.
-
bozsozso
őstag
válasz
zsoltzsolt #28099 üzenetére
kb.2mm-es sávban 2-3cm hosszon. Nem feltünő csak augusztusig van gari és amíg lehet cseréljék
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A telefonkönyvben vannak társítások beállítva amikre automatikusan nem tudta elvégezni a telefon a társítást. Namármost ha csinálok egy biztonsági mentést névjegyekkel minden együtt akkor ha a biztonsági mentésből visszaállítom a telefont akkor ezek a társítások is visszakerülnek. Megy szervízbe a telefon elmondásuk szerint kötelező nekik a telefont gyári állapotba visszaállítani a legfrissebb verzióval amivel ugyebár minden törlődik. T-s szervízbe viszem az átlátszó sávot cseréltetni, mert még garis és másodjára bubisodik
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok abban segíteni, hogy egyik napról a másikra eltűnt néhány kapcsolatom mellől az fb-s kép. Sőt amikor megnyitom a kapcsolatot ott az fb kapcsolat is eltűnt. Holott ez eddig megvolt. Mit kellene megnéznem? Miért tűntek el a kapcsolat képek?
Előre is köszönöm a segítséget.
szerk.: gyári 4.1.2
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #24128 üzenetére
Elég gyorsak voltak T-ben a bubis sáv cserével ugyanis szerdán bementem igaz nem volt nekik, de megrendelték péntekre bevittem a telefont és cirka 15-20perc alatt kicserélték. Ami problémám volt az csak annyi, hogy minek ilyenkor frissíteni a telefont ha nem kérem. Mondjuk Ők azt mondták nekik kötelező egy javítás után.
más: tudnátok segíteni ahogy frissítették a telefont én pedig biztonsági mentésből visszaállítottam kizárólag a képeket, viszont az albumban nem jelennek meg. Mi lehet a gond? van erre valami megoldás, ogy megjelenjenek a fényképek?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nekem most közel 1éves a telefonom és most kezdett el bubisodni az átlátszó sáv. Mi a tapasztalat T-mobil-nál ha beviszem mennyi idő alatt javítják meg? Vagy egyáltalán gariban foglalkoznak vele?
-
bozsozso
őstag
válasz
darvinya #17904 üzenetére
Most néztem még csak meg monitorozóval, hogy mi lehet miért használja annyit az android rendszer az akksit olyan magas %-ban.
Ha jól nézem akkor valami sleep_broadcast. Ez micsoda? Bár ha őszinte akarok lenni akkor azt sem tudom jó helyen nézem-e mivel angol tudásom az nem valami erős és akkor még finoman fogalmaztam.
-
bozsozso
őstag
válasz
HuaweiU8500 #17915 üzenetére
Köszönöm.
Allure: Neked is köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
darvinya #17900 üzenetére
A gyáriakon kívül nem sok minden.
ES file explorer,időkép, aCalendar, Quickpic, gps status, messenge skype(bár ezek nincsenek bejelentkezve) ,wifi analyzer, xbmx remote valamint pár játék és office
Az általad leírtak szerint akkor az időkép lehet a ludas? Bár szerintem valamilyen időjárás app-ot mindenki használ. Vagy tévedek?
-
bozsozso
őstag
válasz
DonkeyRider8 #17460 üzenetére
Nekem is elfordul, bár ICS alatt is volt olyan, hogy elfordult, de az véletlenszerű volt.
-
bozsozso
őstag
válasz
duronx #17243 üzenetére
Én frissítés után vártam, mondjuk nem is volt más választásom mivel nem voltam itthon. A nagy eszemmel utazás előtt frissítettem a telót. Először azt hittem, hogy ahová utaztam annak a "különlegessége", hogy esetleg többet kell váltogatni 2g-3g(vagy van térerő nincs térerő) háló közt és ezért merül ennyire.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Nekem egyenlőre nagyon tetszik a JB viszont az első két napban megrémültem az akksi használattól. Mostanság úgy látszik kezd visszaállni a rendes kerékvágásba.
szerk.: nagyon meglepődtem, hogy a T-s telefonomra ilyen hamar kijött a frissítés. az ICS elhúzása miatt nem számítottam ilyen gyorsaságra a kiadásnál
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Meg lehet valahogy csinálni, hogy a kapcsolatoknál rögzített képet amit külön csatolok hozzá (tehát nem fb profilkép) az ne pixelesen jelenjen meg amikor megnézem a kapcsolat adatait? Ott a felső szélesebb sávban.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van arra valami megoldás, hogy a telefonkönyvben ha kiválasztok egy névjegyet akkor normálisan jelenítse meg az fb-s képet és ne csak kivágjon az eredetiből egy "darabot" és azt pixlesen mutassan?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Miért lehet az, hogy szinte az android operásciós rendszer fogyasztja a legjobban az akksit minden esetben? Szine már majdnem minden futó programot kilőttem, de mégis. Általában a képernyő van az első helyen olyan 27-28%-al, de többnyire a második az andorid operációs rendszer olyan 18-27%-al. Mi lehet az oka? Bár nem jelent akkora problémát mivel így is megvan a jó 1napos üzemidő, de mégis zavar. Eddig nem volt ilyen gondom ICS alatt csak az elmúlt 1-2 hétben most pedig ahogy frisítettem mintha még rosszabb lett a helyzet. Új program nincs fent a telefonomon csak azok amit eddig is használtam.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Találkoztatok már olyannal, hogy ha nem töltitek fel 100%-ig a telefont akkor nem nullázódik az akkuhasználat ideje. Ezt már többször tapasztaltam most utóljára biztos, hogy USB-ről töltöttem, de szerintem volt már ilyen hálózatról is.
Így lehet aztán bármilyen használat mellett akárhány napos üzemidőt produkálni.
-
bozsozso
őstag
válasz
darvinya #6494 üzenetére
Rendben köszönöm meglátom bele fogok-e vagy sem, lehet nem ér annyit az egész, mert csak kíváncsi lettem volna rá, hogy GB alatt mit művel az ICS mindenképpen megy vissza rá.
FB app az gyári így csak a gyári tárcsázó jeleníti meg.
GB alatt bármilyen tárcsázót tettem fel megjelenítette.
-
bozsozso
őstag
válasz
darvinya #6492 üzenetére
Na mindegy akkor hagyom ezt a GB témát, mondjuk ha most elmentem ICS build.prop-ot akkor vissza tudom rakni az eredeti ICS-t vagy rosszul gondolom? Bár tényleg hagyom a francba az egészet a profilképekkel meg majd lesz valami, de szerintem viszont ez valami hiba lesz mivel most már az előzőekben leírt módon megjelentek a profil képek a gyári tárcsázóban viszont most más tárcsázót amikor felteszek abban nem.
Azért nagyon köszönöm, hogy válaszoltál kérdéseimre.
-
bozsozso
őstag
válasz
darvinya #6484 üzenetére
Most lehet kérdezek egy pár butaságot.
A CDF szám az megváltozik a hivatalos szolgáltatós ICS frissítéssel? Honnan tudom, hogy az adott GB ami fenn van milyen CDF számos? Csak akkor tudom meg ha felraktam és megnézem a build.prop-ot?
Próbáltam visszaolvasni, de így egy picit zavaros és azt nem tudom ha nem mentettem el akkor a build.prop-ot akkor honnan tudom beszerezni? Nem írnád le picit szájbarágósan? Bár nem tudom, de ez nem lenne jó az 1.hozzászólásba?
-
bozsozso
őstag
válasz
darvinya #6482 üzenetére
Ezt ki tudod fejteni egy kicsit részletesebben a szervíz menü megvan melyik benne a cdf szám és hol, honnan kell menteni a build.prop file-t valamint a meglévő cdf számmal honnan tudok szerezni T-s GB-t?Ja most látom csak a gyárinál akkor a szolgáltatósnál mi a teendő?
-
bozsozso
őstag
Na már csak egy kérdésre szeretném ha válaszolnátok.
Ki szeretném most próbálni, hogy GB-n mi a helyzet ezekkel a kapcsolatoknál történő facebook profilképek megjelenítésével, mert már nagyon érdekel mi lehet a gond. Ezt már ugye csak flashtoollal tudom visszarakni? Az 1.hozzászólásban lévő linken van elvileg gyári t-s GB. Ez tényleg a gyári vagy ha nem akkor tudna valaki lineket adni ahonnan leszedhetem? Ha flashtoollal visszarakom GB-t akkor a PC Campanion megint fel fogja ajánlani a frissítést vagy ilyenkor már csak flashtollal fogom tudni felrakni?
-
bozsozso
őstag
válasz
darvinya #6419 üzenetére
Beléptem a beállítás varázslóba, majd fb-re katt felhozta egyből a nevem a profilképemmel együtt személyre szabásba benéztem minden ki van pipálva, tovább gomb automatikus szinkron be van jelölve tovább. Kapcsolatoknál így sem jelennek meg a profilképek. Gmail fióknál szinkroizálást indítottam így sem jó. Ezt is már többször próbáltam úgy is, hogy gyári beállításokat visszaállítottam és kezdtem elölről. Sorrend mindegy amikor elölről kezdem.
-
bozsozso
őstag
válasz
darvinya #6401 üzenetére
Be vagyok lépve fb-re és rámentem a fiókok szinkronizálásra majd ott a gmail szinkron és mégsem jó.
Tehát ahogy csináltam:
1.menübe be fb ahová beléptem feljöttek a hozzászólások
2.vissza a főképernyőre a középső gombbal
3.bemegyek a kapcsolatokba ott beállítások majd fiókok és szinkronizálás kiválasztom a gmail fiókot majd minden be van pipálva és akkor a menü gomb után kiválasztom a szinkronizálás most-ot
4.befejezte akkor vissza a kapcsolatokba és nem jelenik meg egyik név mellett sem a profilkép
5. megkeresem azt is amit nem tudott összepárosítani, tehát a megjelenítésnél kiveszem a pipát a csak telefonszámmal rendelkezők mödül így látok minden fb-s kapcsolatot(profilkép egyik mellé sem kerül)Légyszi segítsetek mit csinálok rosszul, mert GB alatt rendben volt.
-
bozsozso
őstag
Akkor ez nem csak az én problémám?
"Amint bejelentkezek fbookra és ott kiválasztom a sync with existing users-et utána megjelennek, de amint kijelentkezek eltűnnek a képek."
Ezt hogy érted? Tehát ha belépsz és csak a főképernyőre visszamész majd belépsz a kapcsolatokba akkor látod, de amikor kilépsz teljesen az fb-ből és vissza a kapcsolatokba akkor meg már nem?
-
bozsozso
őstag
Köszönöm, ezt is megcsináltam, de mégsem jeleníti meg. GB alatt nem volt semmi gond. Aki T-s ICS-t használ nála a kapcsolatoknál megjelennek az fb-s profilképek?
Mondom először csinálok gyár beállítások visszaállítását és akkor elölről beállítok minden fiókot majd ha így sem jó akkor ismét megnézem T-s GB-vel. Azt ugye már csak flashtoolal tudom visszatenni? A seria T-s GB az az eredeti? Vagy honnan tudok leszedni?
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #6347 üzenetére
Na ezt tényleg nem értem. Win frissítéssel nem szenvedek ennyit bár mint látszik nem értek hozzá, de légyszi segítsen valaki.
PCC-ben feldobja, hogy van elérhető frissítés a telefonra.
Frissítés gombra rákattintok.A számítógép előkészítése a szofverfrissítésre ablak
Letöltés...
Előkészítés... felvillan majd visszaugrik a kezdőképernyőre és nem csinál semmit sem a telefon sem a számítógép.Tehát nem megy át a 3. Frissítés pontra
Mit kellene ezután csinálnom?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Na belekezdtem T-s frissítésbe. Ahogy rámegyek a frissítésre és elkezdődik a letöltés megy a folyamatjelző majd egy idő után visszaugrik az elejére és nem csinál tovább semmit. Mit rontok el? Vagyis szerintem semmit csak miért nem csinálja meg a frissítést?
-
bozsozso
őstag
válasz
mrlujoak #6304 üzenetére
A PCC-vel nem jó a backup? Vagy milyen külső progit javasolsz? Ha a használatát is leírnád az sem gond ha nem ide hanem priviben jön. Tudom az android nem win, de az appok azok fognak műkűdni így is? Mert ugye win-t ha újrarakom akkor nem lehet csak úgy visszarakni az appokat csak ha újratelepítem. Tényleg ne haragudj ha buták a kérdések, de még nem csináltam és próbálok mindenre választ kapni.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Légyszi adjatok egy kis megerősítést a hivatalos ICS frissítésre mert még nem csináltam.
1.PCC-ben biztonsági mentés mindenről? vagy nem szükséges mindenről?
2.telefonon Beállytások-Adatvédelem-gyári adatok visszaállítása
3.telefonon beállítások-Tároló belső tárhely kiürítése(ez nem fontos, de így legalább tisztán indulok az SD-n lévő fontos képeket meg úgyis lementettem)
4.PCC-ben frissítés ICS-reHa rendben akkor hogyan érdemes a névjegyeket rátenni a telefonra? Biztonsági mentésből vagy google szinkronnal? Gondolom a biztonsági mentésből nem érdemes az appokat visszatenni hanem inkább jobb újra leszedni play-ből amire szükség van.
-
bozsozso
őstag
válasz
Ferenczi Áko #6263 üzenetére
A telefon számokkal nincs gond az a google fiókomba szinkronizálva van, sőt még az outlook-ba is a naptárbejegyzéseimmel együtt.
-
bozsozso
őstag
Na most mi legyen teszteljem a T-s ICS-t vagy sem? Nekem is megérkezett jelzett a PCC. A felrakás előtt mit szükséges megtenni? Ilyenre gondolok, hogy adataim, telefonszámaim megmaradnak frissítés után?
szerk.: 6.1.B.0.544
-
bozsozso
őstag
ez nem semmi tripla
bocs
-
bozsozso
őstag
ez nem semmi tripla
bocs.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A fentiekben leírt teszt szerint:
auto fényerőn: 68%-ról 64%-ra
50% fényerőn: 63%-ról 58%-raNem volt kedvem kivárni még feltölt 100%-ra a telefon.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítsetek minek hívják azokat a widgeteket amiben ki be lehet kapcsolgatni wifi-t,gps-t stb. Egyesével megtalálom playben de amelyiken mindegyik rajta van olyat nem. Olyasmi kellene mint az alap csak holo launcher alatt azt nem találom, hogy kitegyem.
-
bozsozso
őstag
válasz
satinskirt #6055 üzenetére
Akkor is meg tudod venni webshopban az Ő nevére a telefont csak akkor neki kell átvenni mindenképpen. Viszont ha személyesen veszed akkor is ott kell lennie. Az ilyen sim csere nem tudom díjmentes-e.
-
bozsozso
őstag
válasz
satinskirt #6053 üzenetére
Nincs mit. Gondolom webshop-ba rendeled akkor. Mások azt mondják, hogy vitték a számlát de én nem vittem és nem is kérték. Úgyis látják a számod mellett, hogy mit rendeltél, kaptál.
-
bozsozso
őstag
válasz
satinskirt #6050 üzenetére
Csak a saját tapasztalatomat írom:
T-nél vettem a telót webshop-ban majd bementem személyesen és mondtam, hogy webshopban vettem a telefont ezért kérek sim cserét. Szó nélkül díjmentesen kicserélték a sim kártyát. Máshol vásárolt telefonról nincs tapasztalatom.
Természetesen a szám marad.
-
bozsozso
őstag
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Légyszi segítsetek. Nem tudom mit állítottam el a telefonon, de amely névjegyeknél eddig volt képem most eltünt. Ha jól emlékszem facebook-os képek voltak és elvileg csak annyit csináltam, hogy kijelentkeztem a facebookból majd nem sokkal utánna vissza.
Ha tudtok légyszi segítsetek.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Bár már az android app topicban feltettem a kérdést, de hátha itt valakinek van ötlete erre.
Egyébként nekem jó 2 hónapja van meg a teló és elejétől fogva tokban tartom, igaz nagyon sajnálom mert vétek elrejteni ezt a szép telefont de így tudom megóvni a legjobban. Kopásnak, buborékoknak semmi nyoma, remélem nem is lesz, mert ezzel nem kellene elvenni a kedvem ettől a telefontól mert nagyon tetszik.
-
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #4895 üzenetére
Az ICS frissítésre az alábbi választ kaptam T-től:
Társaságunk az említett szoftvert letesztelte. A Sony a PC Companion-on keresztül fogja elérhetővé tenni az Ügyfeleink által használt telefonokra. A Pontos időpontról sajnos nem tudunk felvilágosítást nyújtani. Amennyiben a készüléke automatikus frissít, abban az esetben nincs teendője.
-
bozsozso
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5640 üzenetére
Nem annyira lényeges csak ha másfélét teszek ki akkor így már 2 helyen foglal el a másik pedig jobban tetszik. Csak ennyi kizárólag és gondoltam hátha.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A gyári akku jelzőt az értesítési területen azt ki lehet valahogy kapcsolni? Vagy ahhoz root kell?
szerk.: Vagy nem is lehet egyáltalán?
-
bozsozso
őstag
Nem tudom mit kell óvatoskodni. Egyértelműen meg kell kérdezni. Ha pedig utólagosan kiszámlázzák lehet reklamálni. Az utólagos kiszámlázás lehet olyan esetben volt amikor csak mondták, hogy megrendelték a telefont és nem történt ilyen. Egyértelműen kimondta részemre az ügyintéző, hogy a kártya csere díjmentes.
-
bozsozso
őstag
Nem tudom itt nagyon sokan pénzes cseréről beszéltek sim kártya esetén még akkor is ha a készüléket a szolgáltatótól veszitek. Én 2 hónapja vettem a P-met t-től webshopban. Amint megérkezett a telefon bementem személyesen elmondtam, hogy webshopban vettem a telefont és szeretném a simet kicseréltetni. Szó nélkül hozták a micro simet és cserélték. Még a telefont sem vittem le így kis sem törték akkor micro simnek mert a régi telómba raktam bele. Vettem hozzá egy százasért sim adaptert is ha valami gond lenne a telefonnal. Fel sem merült bennük, hogy a cseréért fizessek.
-
bozsozso
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5584 üzenetére
Köszönöm.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Ha egy művelethez beállítok egy használandó alkalmazást utánna lehet ezen módosítani? Vagy csak akkor ha törlöm az alapértelmezett alkalmazást?
-
bozsozso
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest