- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage401
senior tag
válasz
Damage401 #19688 üzenetére
De épp ma tapasztaltam, hogy ha szűz telepítés van, akkor az emített anomáliák, furcsa módon eltüntek (T-mob) Nem akad a névjegy, egyből feltudom venni nem cseng még 2 ms ik. Nos javaslatom, próbáld ki, te is aztán ha nem tetszik itt segítünk hogyan kell visszavarázsolni az ICS-t
-
-
törölt tag
válasz
Damage401 #15788 üzenetére
Nekem van egy vezetékes ps kontrollor utánzatom és otg kàbellel simán futnak vele a játékok. semmi logolás, teljesen élvezhető az autózás. Még azon filózok, hogy az Xbox wifi kontrollerét kellene valahogy felismertetni vele. Mondjuk 4"-on játszani nem biztos, hogy pár percnél tovább élvezetes lehet.
-
zuzu000
őstag
válasz
Damage401 #15797 üzenetére
Hali!
Nekem van PS3-as kontrollerem, és megy vele. De kell egy gép, mivel a telefon nem bírja, ha csatlakoztatod hozzá, ezért gépen kell átírni a master bluetooth ID-t.
Viszont nekem úgy tűnt, mintha kicsit laggolna. Mármint a gomb megnyomása, és a parancs végrehajtása között van 1 másodperc. De lehet, hogy csak nekem, vagy csak akkor, mivel csak egyszer próbáltam.
Remélem érthető volt ^_^
Én a Legend Of Zeldát próbáltam ki N64 emulátorral, TV-n, kontrollerrel. Nem volt semmi, de merítette az aksit mint a fene -
dajkapeter
senior tag
válasz
Damage401 #15336 üzenetére
Ha egyes appok megbeszélése mondhatni tabu, akkor szerintem ez sem tartozik ide.
Egyébként erősen megvágva: Avicii vs Nicky Romero
Más:
Az miért van, hogy ha feldugom töltőre és feltölti 100%-ra, akkor ha kikapcsolom miért nincs tele az elem??? Nem először, pontosabban mindig így járok (ha kikapcsolom 100%-nál).
-
lacy027
tag
válasz
Damage401 #15147 üzenetére
Nem birom ki tovább, hogy csak olvasó üzemmódban legyek itt. Ezúttal írok is.
Két mikrofon van a telefonban, az egyik alul a kupak alatt ahol lyukas, a másik a kamera és a vaku fényforrás között. A gyári videórögzítő nem tud sztereóban felvenni, de az LgCamera nevű alkalmazás igen. Gyárilag nem tudom mi van a programban beállítva, de külön be lehet kapcsolni a sztereó rögzítést, ami a P esetében működik. -
kengyel
nagyúr
válasz
Damage401 #11034 üzenetére
Vajon GB-vel milyen képet csinálhatott ? Mert én azonnal frissítettem ,és nem próbáltam ki azt a lehetőséget.
(#11035) Zigi ! Igen azoknál a képeknél a színek is rendben vannak. De némi mosottság ott is kandikál
Főleg ha nagyítva van. Ha megnyitod alapon ,és nézed akkor király. Na majd nyáron a Balatonon
-
Szabi78
csendes tag
válasz
Damage401 #7327 üzenetére
Velem a múlthéten történt hasonló eset. Nálam úgy jelentkezett, hogy egy Samsung fülessel szerettem volna zenét hallgatni, és kiírta hogy nem kompatibilis. Ezek után egy hang sem jött ki a telefonból. Próbáltam újra rakni, GB majd ICS de nem oldotta meg a problémát. A megoldás az lett, hogy a saját fülesét egy párszor rádugtam és megoldódott a probléma. Azóta tökéletesen működik. Az előző telefonom " Samsung W " is csinált ilyet ,
de nem gondoltam volna , hogy a Sony is ilyet produkál. -
istika
tag
-
Dany007
veterán
válasz
Damage401 #4505 üzenetére
Ja, hát ez van... Azt tudom, hogy ez valami szoftveres hiba lehet. De ha ilyen "egyszerűen" megoldható, mint ahogy nálam, akkor ezért nem fogok flesselgetni.
Egyébként kipróbálhatnád, hogy kikapcsolod a GPS-t, majd így restartolod a telefont és utána próbálsz meg műholdat fogni, megy-e... -
Rhino666
addikt
válasz
Damage401 #3022 üzenetére
Már megtörtént. A szervíz volt szíves hülyének nézni a barátnőmet és azt mondani hogy az nem egy fólia és egyébként sem karcálló a készülék, szóval a karcok miatt visszavenni se fogják él a hiába 8 napon belüli akármi. Lefejtettem róla bicskával, visszamentem vele és lebasztam az asztalra a nem létező fóliát és megmutattam neki hogy mit jelent a karcállóság (a kulcsom hegyét végighúzogattam a HOX-on, ahogy szoktam). Látszik hogy értenek a dolgukhoz.
Na mindegy, most nem látszik rajta sérülés, remélem ez így is marad mert ez a "rakjunk karcosodó, de legalább alig levehető fóliát a karcálló kijelzőre trollkodásból" móka nálam kivágta a biztosítékot. És ez messze nem tökéletesség kérdése, alap elvárás ebben a kategóriában.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
Damage401 #2367 üzenetére
Szerintem ez butaság. Hónapok óta használok ICE-t, több tableten, és a P-n is egy korai verziót, de semmiféle hibát nem találtam, minden fut rajta. Nyilván korai 1.5-ös Android programok talán nem, de olyan már nincs is. Sokkal jobb a memória kezelése, három hónap alatt egyszer sem fagyott - korábban sokszor, - kiváló az energiatakarékos app. 2-3 napig simán megy átlagos használattal. Nekem nagyon bejött, a 4-es, sokkal jobbnak tartom használhatóság szempontjából is mint a 3-as verziókat. (új appok, widgetek, más kezelői logika)
-
.:ZS:.
senior tag
válasz
Damage401 #2367 üzenetére
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van xperia P-je, sikerült neki leejteni és lett egy kis szépség hiba a "kupakon". Lehet-e már valahol kapni ilyen kiegészítőket hozzá? Illetve az előlap is picit sérült, lehet cserélni az előlapját, vagy ő csak kijelzővel együtt cserélhető?
Köszi!
-
WolfferWolf
csendes tag
válasz
Damage401 #2268 üzenetére
A bántáshoz azért kicsivel több kell. Egyszerű egyébként az ok. Egy helyen dolgozunk kollégával, ugyanazt a PC-t használjuk. Neki Xperia S-e van, nekem pedig P-m. Az ilyen érdekes megválaszolások akkor jönnek elő amikor nem látja az egyikünk, hog ynem a saját nevével van bejelentkezve.
Sajnálom. Ennek ellenére azt hiszem érthető, hogy mit is akarok. Más kérdés ,hogy választ nem sokat kapok, csak kioktatást. Ez egy idő után lesz bántó... -
Tomacko
őstag
válasz
Damage401 #2230 üzenetére
Köszönöm a gyors válasz(oka)t. ami még érdekelne ha tudja valaki konkrétan, melyik kamerájával lehet szebb videót készíteni sötétben, koncerten stb? Tudom, hogy a P kamerájával full HD a felbontás, de ez nem biztos, hogy élvehetőbb videó felvételt jelent a fenti helyeken nézve....
Előre is köszi.
(Eddig akkor ez nyert)
-
neorow1
aktív tag
válasz
Damage401 #1561 üzenetére
1. Ez szubjektív, neked kell eldöntened.
2. Igen
3. Az antennák a műanyag kupak(ok) alatt vannak, nem számít a fémház
4. Nekem 2 napot elmegy úgy, hogy ebédidőben ezzel netezek wifin, 10-20 perc GTA3/World of Goo/Angry Brirds, esténként pedig elalvásra be van állítva 30 percre a TuneIn Pro meg pár perc beszélgetés. Folyamatos szinkron van 2G-n, 3G-t nem használom mert az tényleg zabálja a cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest