- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TomWexX
addikt
Tényleg jó! Egyszer majd lehet használni fogom.
Most hogy PC-ről írok, betudom linkelni azt amiről beszéltem pár hsz.el lejjebb: Gyönyörű, de egyben fizetős élőháttérkép: Fresh Leaves
-
-
Sfmc
csendes tag
Én már kezdem megtanulni a fordított névlistámat
De van egy gondolatom ha végképp nincs más megoldásnevek átírása.
+1 megjegyzés ha valaki mint én is a szemüveg helyett a Big Font (change font size) programot használná egy-két program indítása előtt állítsa vissza alap méretre mert akkor nem fogja szétverni a telefonját és a programok is elindulnak /sparkle, navigon, fruit ninja.../ -
rhen
senior tag
szuper, köszönöm
dave_gahan, atenza: nálunk cégesbe, vodánál most 70-ért adják, szerintem az már reális ár.
biztosan esni fog t-nél is az áradave_gahan: ha főleg optimailzálnak, az jó hír, mert akkor a régebbi hardverből is talán majd többet ki lehet csikarni
arra én is kiváncsi leszek, hogy hogy sikerül megoldani az ICS-t ezekre az új sony masinákra. Szerintem én megvárom a vásárlással amíg kijön a frissítés, meglátom milyen és attól függően veszem meg. -
ronda
aktív tag
Ha jól látom itt valahogy úgy alakult, hogy kb 10 óra alatt merült le 100%-ról 20%-ra, aztán 8 óra repcsi után reggel készült a képernyőmentés. Tehát a valós, minket érdeklő érték az a 18 óra 40 perc helyett inkább 10 óra.
Még azzal együtt is hogy első feltöltés (ezeknél már nem annyira számít hogy első, vagy harmadik), így elég gyengusznak ítélem az akksi teljesítményét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest