- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfegor17
senior tag
válasz
zsoltzsolt #31427 üzenetére
de próbáltam ugyan ez a hiba.
-
NEMO1968
őstag
válasz
zsoltzsolt #31344 üzenetére
Van bizony,de ilyen problémával még nem találkoztam.
Szerintem újratelepítés oldaná meg.
Rootolod,az ICS-t,kidobálsz minden gyári appot,letöltöd újra,amit használsz,probléma nélkül megy több mint 1 éve..
-
davidsone
addikt
válasz
zsoltzsolt #31348 üzenetére
én elsődlegeskén használom, már nemérdekel semmi megszoktam
-
válasz
Igen, minden nap használom, második telefonkent egy lumia925 mellett. Ezt is róla írom. Semmi baja. Nincs hivasbug, de a tarcsazo lassú.
-
Zigi
senior tag
válasz
Igen nekem, igaz a fiókba van de még működik
-
Obyboy
addikt
válasz
zsoltzsolt #31295 üzenetére
Én inkább Alfréd segítségével csináltam belőle egy IP kamerát.
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #31297 üzenetére
Nincs, még tavaly augusztusban eladtam, akkor még sikerült 20k-ért.
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #31295 üzenetére
Igen, kb annyit megér.
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #31238 üzenetére
érdekes eddig azt hittem az ics bugosabb, lehet akkor kiprobálom azt. azt nem tudja valaki hogy ics alatt az értesítési sávban megjeleníti az új email tárgyát, vagy csak annyit hogy uj email?
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #31236 üzenetére
A hívás bug gondolom ics alatt volt, nekem jb -nél semmi ilyenem nincs... nálam a legnagyobb problémám hogy a gps nem megy
-
neil_mullen
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #31234 üzenetére
meg még pár dolgot
na de meg tudtad oldani a problémát?
-
davidsone
addikt
válasz
zsoltzsolt #31012 üzenetére
Amúgy is poénra vettem
de köszönöm szépen!
-
davidsone
addikt
válasz
zsoltzsolt #31009 üzenetére
bagoly mondja
-
CJ4567
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #30997 üzenetére
Még egy kérdés: nem fog belassulni a telefon? Interneten azt olvastam hogy igen.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #30997 üzenetére
Tehát akkor nem fog bootloopolni, köszi!
-
kopida
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #30395 üzenetére
Szia!
Próbáld meg kalibrálni az akkumulátort (root-al rendelkező módszer ajánlott). Ha más nem, akkor ha hibás az legalább ki fog derülni.
http://www.androidpit.com/how-to-calibrate-the-battery-on-your-android-device
Üdv:
Attila -
kopida
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #30375 üzenetére
Szia!
Ezt csak ICS alatt csinálta, JB-vel már nem (természetesen nem cseréltem akkumulátort). Ott viszont volt hívásbug és/vagy gyors merülés (értem ez alatt, hogy egy éjszaka a szokásos 3-4% helyett 20+% merült).
Üdv:
Attila -
kopida
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #30372 üzenetére
Nos, ez tényleg érdekes.
Nekem anno ilyen eséseket produkált:Azért nálam is volt ilyen "rejtélyes" töltések, de korántsem akkora mértékben, mint Nálad. Az is látszik, hogy relatív magas töltöttségről nagyot esik. Volt olyan is, hogy kikapcsolt, majd visszakapcsolva 1x százalékon állt a akkumulátor kijelzője.
Attila
-
Obyboy
addikt
válasz
zsoltzsolt #30372 üzenetére
Ilyen funkciót szeretnék az enyémbe is, töltés nélkül bekapcsolt képernyővel és wifivel nő az akku töltöttsége.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #30359 üzenetére
Ha csinálsz magadnak kernel-t és felrakod.
(#30360) kk831228
Nem tudom mi lehet, de jó lenne az egész Screenshot.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #30357 üzenetére
Volt egy restart, viszont egy kernel hiba fenn áll.
Azért nincs infó. -
s4tch
veterán
válasz
zsoltzsolt #30330 üzenetére
Nézd meg az "ébresztés" és a "képernyőn" sorokat, a kettőnek nagyjából átfedésben kellene lenni (tehát a telefonnak aludni kellene, amikor nincs képernyőn). A tiéd meg majdnem végig ébren van. Ez szerintem nem akksi probléma.
Programot ilyesmire még nem használtam, de ezeknél egész jók a visszajelzések:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ijinshan.kbatterydoctor_en -
s4tch
veterán
válasz
zsoltzsolt #30324 üzenetére
Ez tényleg fisifosi... Mi az a sok program, ami fut a háttérben? Az állapotsor tele van ikonokkal. Wakelock detector mit mond, mi tartja ébren a telefont?
-
calamites
őstag
válasz
zsoltzsolt #30324 üzenetére
Mi az az ébresztés sor?
-
s4tch
veterán
válasz
zsoltzsolt #30321 üzenetére
5 óra minél? 5 óra képernyőhasználatnál vagy 5 óra készenlétnél?
-
Deck
titán
válasz
zsoltzsolt #30268 üzenetére
Nálunk húgom tudta
-
Deck
titán
válasz
zsoltzsolt #30266 üzenetére
Darvinyat kérdezd, ő tudja
-
Deck
titán
válasz
zsoltzsolt #30264 üzenetére
Nálunk csak leesett a P a földre majd beszartak a fizikai gombok. Persze ezt nem közöltük a szervízbe.
-
Deck
titán
válasz
zsoltzsolt #30261 üzenetére
Sp-t is kaphatott volna csak az most nem volt, míg S meg volt nekik így lett
-
Deck
titán
válasz
zsoltzsolt #30259 üzenetére
Sok minden. Kijelző egy helyen megint sárga foltos volt. A sim kártyánál letört az ajtó. Aztán nem reagált a fizikai gombokra. Felhívtak mondták, hogy P-jük nincs de egy új S-t tudnak adni helyette. Újra 2év gari stb.
-
válasz
zsoltzsolt #30127 üzenetére
A rootolt telón, a fizetős Greenify igenis segíthet. Rengeteg rendszerapp-ot tud fagyasztva tartani. Olyanokat, melyeket nem akarsz törölni, mert néha kell... de a skynet sajnos tudtod nélkül is elindíthatja, futtathatja... és hiába húzod ki őket, attól még a háttérben futva darálnak.
Magától jól futó droid nincsen, de létezik már olyan erős SOC és akksi páros, aminél nem tűnik fel, hogy szar az egész. Egy csúcs SOC lagg nélkül elhúzza a skynet szekerét még akkor is, ha annak 1-2 kereke nem forog... miközben az egyébként 4 napot is kibíró böszme akksi, simán hozza a 2 napot és bódog a tulaj, mert van egy röccenés nélküli telója, 2 napos üzemidővel. De a skynetnél egy átlag user-t figyelembe véve ágyúvel kell verébre lőni, kell a csúcs gép.
Ha nincs csúcs droid telód, akkor neked kell a csúcson lenni és kordában tartani a skynetet... amiről ez a topik és majd minden Mobilarena-s készülék topik szól... Ezek segítségével több kevesebb sikerrel lehet uralni a skynetet. Nekem sikerült... vagy csak szerencsém volt... nem tudom.
Ellenben nem várható el egy hétköznapi vásárlótól az a tudás amit darvinya, s4tch, razorka777 és még sokan képviselnek. Akik nem jutnak ennek a tudásnak a közelébe és nincs pénzük az előbb említett csúcshardverre, akkor ők szívnak. De nem kell sajnálni őket, mert ahogyan körbenézek egy nagy részük hozzá vannakk szokva ?!?!
Hogy ez ilyen, mert a többieké is szar. Egy másik részük a lázadozó elégedetlen. Ők azok akik potenciális készül, esetleg plattform váltók.
Nálam a méret számít és szeretem a szögletes telókat, így a Z1C-t vettem volna meg ha nem lenne számomra(!) gagyi a hátlapja. BB-t nem vennék... még halottabb, mint a WP. Úgy vettem észre a néhány hónapos WP-s életemben, hogy a WP-s csúcsgépek és IOS között van átfedés... ide-oda vándorló vásárlók.
A 930 és az I5S is gyakran kerül együtt említésre. A 925-t kártyás csomagban vettem függetlenül a telenornál. Néhány hete a hivatalos, végleges 8.1Cyan van rajta. Ha a 930 mérete kisebb lenne, akkor azt megvártam volna.. -
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #30127 üzenetére
Ha csak telefonálni akarsz, akkor tilt minden közösségi app-ot/h.megosztást és akkor nem fog meghülyülni (remélhetőleg).
-
válasz
zsoltzsolt #30123 üzenetére
Én párhuzamosan használom az Xperia P-t (telenoros kártyával) tartalék telefonnak, inkább már csak netezéshez, a lumia 925-öt pedig már fő telefonnak.
A kis P alig fogyaszt netezés alatt, miközben a lumia 925 2 Krait magja úgy be tud lendülni a gyári IE alatt, hogy a teló melegszik és ahogyan a fizika törvényei megkívánják... merül. Az alternatív UC browser speed üzemmódja alatt egy fokkal jobb a merülés, de ez a 8960 SOC már anno is teljesítménykirály volt és nem fogyasztás király.
Ezzel szemben rengeteget lehet telefonálni a L925-el és alig merül... miközben a P... ugyanúgy 2G hálózaton, ugyanott sokkal gyorsabban merül. Márpedig én főleg telefonálásra használom a telefont.
Hívásbugom, ahogyan többször írtam csak egy rövid ideig volt. Root-olás Greenify és tisztogatás után megszűnt a gyári JB mellett. A WP-be beleszerettem és droidot meg már az első naptól kezdve utáltam. De ha lenne P-re WP, akkor életem végéig azt használnámEgy szép telefon, egy nekem tetsző OS-el.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #30121 üzenetére
Igen.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #30119 üzenetére
Új telo, vagy hívjon net-en keresztül.
Utóbbinál nincs bug.Amúgy rakd kihangosításra és vissza.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #30010 üzenetére
Én meg elégedetten használom JB-vel
-
Zigi
senior tag
válasz
zsoltzsolt #30010 üzenetére
Én meg elégedetten használom ics-vel
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29799 üzenetére
Csak a snapi proci miatt gondoltam rá.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29789 üzenetére
Nem lenne rossz, ha nyitottabb lenne.
Én Wm-et szerettem nagyon meg X1 miatt, mert sok mindent ki lehetet hozni.
Igaz inkább a telonak és a mögötte lévő Dev-eknek köszönhetően. -
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29785 üzenetére
Számomra is igaz.
Anno SE korszak tervezői alkoták az irányt és szétválás után sem tértek vissza a régi S vonalra.
(#29777) bluemirage
Ha lenne olyan SW fejlesztő aki UB-s telora feltudna rakni WP-t (vagy vágy Wm tovább fejlesztve), akkor igencsak meglepődnék mi van még ebben a vasban.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29782 üzenetére
Hát nem vagyok BB rajongó így inkább nem mondok véleményt.
-
s4tch
veterán
válasz
zsoltzsolt #29779 üzenetére
Egy jóbarátomnak kb. 2 hónapja ajánlottam a BB Z10-et. Első okostelefon, általános használat: gyerekek fotózása, e-mail, telefonálás, sportfogadáshoz eredmények követése, ilyenek. Tökéletesen bevált neki, imádja, egyedül a rövid üzemidőt kellett szoknia a régi 6-os sorozatú Nokiához képest (az elvolt 4-5 napig egy töltéssel), de ez okostelefonos átok. Droidos appokat, legalábbis jelentős részüket is lehet telepíteni egy új BB-re, és a bluemirage által is említett kiszámíthatatlanságok sem érintik. Szerintem hajrá.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29772 üzenetére
Bármi olyanra ami min.5”-os Snapi800 2Gb-s kijelző min.HD legyen.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #29741 üzenetére
Azt el is felejtettem, azoknak már kb. nincs hibája, igaz én még custom romos X8-al kezdtem ahol az volt hogy böngészek és magától bezárja, úgyhogy én nem panaszkodok
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29737 üzenetére
Mint minden ilyen HW-es telo ennyibe kerül ±30eFt, de mindegyik most 100eFt feletti.
(#29738) CJ4567
Vedd meg és ugyanazt fogod kapni kicsivel más köntösben.
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #29733 üzenetére
Azon csodálkoznék, ha valaki ezek után még a Sonynál marad.
-
Obyboy
addikt
válasz
zsoltzsolt #29549 üzenetére
Ez nekem szokatlan hogy ennyire belassult a telefonkönyved.
Én gyári ROM-mal sem tapasztaltam ilyet.
Bár mikor fent volt a telefonon a Clash of Clans játék akkor előfordult telefonkönyv lassulás is meg olyan is hogy nem tudtam felvenni a hívást, elhúztam a felvevő "gombot" majd kb 15-20 mp múlva fel is vette.
Lehet neked is valami alkalmazás a hibás. -
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29549 üzenetére
Valami veszettül dolgozott a háttérben.
-
Obyboy
addikt
válasz
zsoltzsolt #29531 üzenetére
Én kaptam hozzá gyárilag bőrtokot így ha nem a kezemben van akkor az ideje nagyrészét a tokban tölti.
Így a ház sértetlen és a kupak sem kopik csak a sarkoknál fényesedett ki a tok miatt.
Jack dugót egy évig rendszeresen használtam naponta többször de semmi kopás vagy karc nyom a környékén. -
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #29531 üzenetére
Látnád az én telómon a kupakok hogy néznek ki.
-
nintendojet
tag
válasz
zsoltzsolt #29518 üzenetére
Ha már...
Nova - clean & bugfree -
CJ4567
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #29452 üzenetére
Talán az hogy 1 nanomiliméterrel(most már létezik ilyen is
) arrébb van a kamera
-
CJ4567
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #29450 üzenetére
Az semmilyen telón nincs középen
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29413 üzenetére
GemXperia-ban:
SystemUI részben engedélyeztem egyéni beállításokat és átkapcsoltam átlátszóságot.
De előtte fontos a Xposed keret rendszer és beállítás után restart telo. -
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29410 üzenetére
Elsőre letöltöd az Xposed installert, benne telepíted a keretrendszert.
Utána jöhetnek a modulok, restart telo.Átlátszó StatusBar GemXperia
Óra GravityBoxXuiMod-ról nem tudok SC-t készíteni, mert animáció.
(#29411) SuTty
Itt is tud venni [link], v. eBay-en, v. Skyphone -tól.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29407 üzenetére
GemXperia, GravityBox, XuiMod
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #29398 üzenetére
LG F6, ha nem ragaszkodsz a Sonyhoz.Ár/érték arányban most verhetetlen.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #29396 üzenetére
Z2
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29396 üzenetére
E1 új modell 2014, de a felsoroltak között a M2 legjobb.
-
Csa_ba
tag
válasz
zsoltzsolt #29302 üzenetére
Már méretben is különböznek a Z2 kisebb,kecsesebb.
-
neorow1
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #29295 üzenetére
jézusom.. és csodálkoztok, hogy haldoklik a telefon.. gondolom nem sok ramod marad ezekkel a cuccokkal.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29240 üzenetére
Van egy alap alak és azt hozzá illeszti a képhez.
pl: Z2-es itteni bemutatójában jól mutatják. -
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29163 üzenetére
Holnap benézhetek, de egyszerűbb lenne topikjában érdeklődni.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29159 üzenetére
Mint minden CM
-
CJ4567
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #29100 üzenetére
Béta app, béta tesztelők használhatják csak
-
Spett14
tag
válasz
zsoltzsolt #29100 üzenetére
yowindow.com - regisztrálni kell a béta-teszt programba!
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #29046 üzenetére
Nagyon durva.
Kiakasztani az fw-t nehéz, sebes mint az atom.
Hátlap nem az igazi, de engem nem érdekel, mert nem a hátát nézem.
Minőségi érzés megvan.
6 app-ot egyszerre futtatva sem zárt be semmit és közöttük ugrálva villámgyors.
Viszont az nem tudom, hogy tudja a Sony mindig a tárcsázót elb…ni, mert még itt megröccen. (mondjuk ez engem speciel nem érdekel, mert GSM hívást alig használok)Ha lenne elég kp és 50-60 között lenne, akkor venném egyből.
Viszont azért sokkalom azt 100+.Méretre kisebb, mint a P.
De kijelző ugyanakkora és szép is. -
válasz
zsoltzsolt #28996 üzenetére
Egy példa...., ha törölte az agps adatokat, akkor ezt GPS hidegindításnak nevezzük, de ha a GPS nem fért hozzá az új aGPS adatokhoz (nincs pl. NET kapcsolat vagy aGPS-re is beállított NET kapcsolat), akkor lehet pl. gond.
Clean Master
és társaihoz hozzászólva
azaz hasonló gondolatkőrben mozogva greenify -főleg fizetés verziója- alap és ajánlott egy root-ol droid telefonra... Segítségével kordában tartható a skynet vagy lagdroid... amit sokan androidnak hívnak
De a különféle tisztító meg app kilövő programok nemhogy feleslegesek, hanem akár árthatnak is, ahogyan ezt már többen megírták.
A javasolt progi telepítése és főleg használata nem egyszerű... sajnos nemcsak apunak, anyunak és 17 éves Rékának lehet nehéz...
Ez a másik dolog ami miatt nem életszerű az, hogy tömegek használjanak jól droidot. Ezt nem rád értem, hanem általános ténynek gondolom
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #28991 üzenetére
Felesleges.
-
lacy027
tag
válasz
Nem.
-
horvath85g
aktív tag
válasz
nem.
-
nintendojet
tag
válasz
zsoltzsolt #28893 üzenetére
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #28898 üzenetére
Igen, ott van az app neve az előző hozzászólásomban.
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #28895 üzenetére
Töröltem Titanium Backuppal. Érezhetően gyorsabb, mint korábban volt.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #28893 üzenetére
power gomb+hangerő fel 1 rezgésig.
-
sesshou
senior tag
válasz
zsoltzsolt #28861 üzenetére
Negyen gyári firmware van a telón mióta megvan. anno sok gondom volt a gps kommunikációval ahogy te is említetted látta a műholdakat de nem kapcsolódott hozzájuk.
De miután a legujabb gyári romra frisítettem ez a hiba eltünedezni látszott majd ujra megjelent. Ennek utánna csináltam egy újra telepítést teljes legyalulással és azóta 15-20 másodperc alatt szokott műholdat találni. Egy jótanács nem feltétlenül neked hanem olyanoknak akik esetleg nem tudják.
Amikor a telefon műholdat keres csomagokat tölt le a műhold adataival amit az a-gps felgyorsít de nem helyettesít. viszont ha alkalmazások között váltassz akkor ez a komunikáció ha csak egy tized másodpercre is de megszakad és kezdődik előről ezért amikor műholdat kerestetsz vele ne váltogasd az alkalmazást hanem várd ki azt a kb 1-2 percet is akár. -
Krinyo
senior tag
válasz
zsoltzsolt #28861 üzenetére
Érdekes lenne, ha kommunikálna, nincs benne adó... ha látja a műholdakat, akkor valami szoftveres gebasz lesz ott, vagy egyszerűen türelmesen várni kell egy fixre. Sok percig is eltarthat, de meg kell találnia a pozíciót, ha látja a műholdakat.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #28833 üzenetére
Bővebben nem akarok írni.
A lényeg leírtam és inkább át mentem olvasni a HAY DAY topikba, és persze játszok is.(#28834) razorka777
Egyrésze vicces, egyrésze szomorú.
(#28835) nintendojet
Újoncként(?) 1-2x még elmenne, de mikor 10x ugyanazt a csinálja…
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #28830 üzenetére
Igen érvényes garancia végéig.
De akkumulátor cellazárlatkor nem tudod bekapcsolni a telot, tehát kizárt ez a hiba.
Arról nem beszélve, hogy a kijelzés egy statisztikai szám.
Ami nem pontos!Más mindenikhez:
Más telok topikját olvasgatva, teljesen kezd elmenni a kedvem bármi nemű segítségre.
Mert egyszerűen olyan emberek vesznek telefont akik a segítséget saját konokságával, bunkóságával honorálja. -
GyurosAki
tag
válasz
zsoltzsolt #28797 üzenetére
(#28798) CJ4567 Jó eséllyel cellazárlat. Nekem is ez a problémám. Hihetetlen, hogy másfél éves a készülék és már bajos az akksi...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #28797 üzenetére
Nálam olyan volt, hogy 10%-nál kezdtem egy videót felvenni, majd 15mp után 4%, majd 0%, de még volt benne 5%, bekapcsolás után 3%
-
válasz
zsoltzsolt #28482 üzenetére
nekem is valami lámás vagy tevés progi rémlik
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #28474 üzenetére
LG, nexus, HTC.ezekkel nincs annyi gond.
-
horvath85g
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #28474 üzenetére
nexusra. egyértelmű
engem a P teljesen meggyőzött, h nexus kell nekem -
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #28466 üzenetére
Ugyanazt csinálja, mint a SUS, csak sokkal egyszerűbb és átláthatóbb.
-
Shirchy
tag
válasz
zsoltzsolt #28466 üzenetére
Itt vannak linkek hozzá,ha gondolod:
Emma telepítési leírás -
TomWexX
addikt
válasz
zsoltzsolt #28441 üzenetére
Ez MIUI, ott van ilyen lehetőség.
-
XperiaP
csendes tag
válasz
zsoltzsolt #28168 üzenetére
Tudom, hogy erről már volt vita, de úgy gondolom, hogy az alapsávtól, modemverziótól vagy ilyesmiktől függ. Azért nem lehet kimenteni, mert én most a KK-et a gps miatt a .400-as JB alapon használom és nem megy az NFC, tehát kompatibilitási problémák lesznek.
Kimenteni talán úgy tudnád, hogy a flashtoolnál az exclude résznél mindent bepipálsz kivéve a
baseband, modem dolgokat. -
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #28168 üzenetére
Azért ennyire nem egyszerű.
-
bozsozso
őstag
válasz
zsoltzsolt #28103 üzenetére
T-mobil szervíz, Miskolc, nem szóltak semmit talán szerdán voltam bent megrendelték elvileg mára igérték csk nem tudtam bemenni úgyhogy holnap viszem. Első alkalommal is így volt és szó nélkül kicserélték.
-
bozsozso
őstag
válasz
zsoltzsolt #28099 üzenetére
kb.2mm-es sávban 2-3cm hosszon. Nem feltünő csak augusztusig van gari és amíg lehet cseréljék
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #27961 üzenetére
Ez szolgáltató függő.
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #27933 üzenetére
Feb. 6-án.
-
duronx
senior tag
válasz
zsoltzsolt #27765 üzenetére
Nem tudom hogy az jó e,de én tegnap a téma összefoglalóban található v15 root kit segítségével rootoltam sikeresen a telóm.
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #27725 üzenetére
Itt tudod beállítani a bankkártya adatokat, utána már tudsz költekezni.
-
horvath85g
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #27728 üzenetére
a neten
wallet
de semmi értelme feltenni, mert kiírja, h not supported -
horvath85g
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #27723 üzenetére
itthon még nem elérhető. (és amíg nem változnak a jogszabályok nem is lesz. itthon is elindult a mobiltárca, de az kicsit más mint a gw. szerintem rosszabb.)
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #27512 üzenetére
Ott más baj van, mert ez nem idő függvénye.
OTG kábelt használsz?
-
darvinya
titán
válasz
zsoltzsolt #27509 üzenetére
Fogyasztónak mind a kettő jó.
-
razorka777
veterán
válasz
zsoltzsolt #27340 üzenetére
Igen, egyszerűbb és biztosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest