- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalmancsaba
tag
válasz
dajkapeter #31180 üzenetére
töltöre dugva se semmi gép bekapcsolásánál felvillan a sony logo ennyi aztán feketeség
-
Obyboy
addikt
válasz
dajkapeter #31160 üzenetére
Jelen állás szerint nekem is a P az első és egyben az utolsó Sony mobilom.
Én a oneplus two készüléket megvárom mennyire lesz flagship killer aztán meglátom mit veszek.
Ha nem jön be akkor jöhet a Lenovo vagy a Motorola.(az aláírásom ne tévesszen meg senkit, a Moto G-t a menyasszonyom használja)
-
razorka777
veterán
válasz
dajkapeter #31158 üzenetére
Az, hogy a Sony elqrta és magasról leszarta.
-
razorka777
veterán
válasz
dajkapeter #31156 üzenetére
Tedd fel az ICS-t, azzal nem lesz ennyi gond.
-
AHA181
tag
válasz
dajkapeter #24138 üzenetére
Köszi,HP-m nekem is van, legyen inkább HB.
-
AHA181
tag
válasz
dajkapeter #24134 üzenetére
"furcsaságba ötlöttem"
(van még pia ?)
-
Dave1984
őstag
válasz
dajkapeter #23787 üzenetére
Nagyonis kihasználom okostelefon funkcióit,nem erről van szó!Garanciakérdés pedig macerás,mert a bootloader nyitási kód lekérdezésével,lemondtam a garanciáról!Érted?
Ezért necces mégha visszazárom is és gyári kernelt,rendszert visszarakom,IMEI szám alapján letudják kérdezni a Sonytól,h.kértem-e kódot a bootloader nyitáshoz!Magyarán attól is tartok feleslegesen küldeném szervízbe,visszadobnák!
Nekem is volt X8om,mint 1.androidos telefonom,imádtam,nem volt vele semmi baj,max a kevés ram,de ezzel a telóval ismertem és szerettemmeg magát az OP rendszert:-) -
freemanone
addikt
válasz
dajkapeter #23745 üzenetére
Tedd fel ezt a telóra: [link]
Állíts be egy felhasználót és egy jelszót a progiban, semmi mást nem piszkálni! Csatlakozz wifi-re. Amikor ez megvan nyomd meg a start gombot a swiftp-ben.
Kapni fogsz egy ip címet: 192.168.x.x:2121
TotalCommander:
nyomd meg ezt: ctrl+f
katt az új kapcsolatra
első mező az csak egy kitalált név, akármi lehet
másodikba a swiftp-ben látott címet kell gondosan átmásolni 192.168.x.x:2121
felhasználónév / jelszó adott, amit beírtál a swiftp-ben (könnyítés, akár 1-1 karakterből is állhat, úgysem bank vagy és nem folyamatosan fog menni az ftp server a telefonodon, csak amikor másolsz)
semi mást nem piszkálni!
Ha kész: OK megnyom, majd csatlakozás és élvezd a gyors vezeték nélküli file másolást.wifi direkt sem bonyolult, de azt most nincs kedvem kivesézni nekem se, vagy az alternatíva az airdroid, kinek mi. Én ftp párti vagyok.
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #23745 üzenetére
Hálózati meghajtó, stb. keres rá.
Vagy használj Airdroid -ot.Most fáradt vagyok ehhez.
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #23624 üzenetére
File korlát miatt.
WiFi direkthez mind két eszköznek ismernie ezt a tulajdonságot.
Tehát gépről telora WiFi direkttel:
gép adja a jelet, a telo meghívja, gép elfogadja.De egyszerűbb a mappát megosztani FTP-n, telon betallozni TC FTP kliensel.
-
TomWexX
addikt
válasz
dajkapeter #23624 üzenetére
Próbáld meg Airdroiddal!
Amúgy nem tudom miért nem működik a bluetooth, de 100 megával ne vesződj azon. -
válasz
dajkapeter #23519 üzenetére
Az már eleve rajta volt, már régen ellopta a helyet. Nekem csak a belső tárhely kiürítése segített. Igaz, előtte megpróbálhattam volna gyári beállítások visszaállítását, de most már mindegy.
-
sz.cs
tag
válasz
dajkapeter #23159 üzenetére
Nekem is szokott néha ilyesmit csinálni, de engem nem zavar
. Na jó novembertől kb 5x csinálta
Lehet ezért nem zavar
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #23159 üzenetére
Nem.
(#23160) mikesa
Nem lehet.
Az csak a gyárin működik.(#23161) Needfor
Ez pech, pedig köztudott volt ez a hiba.
-
NEMO1968
őstag
válasz
dajkapeter #22724 üzenetére
Ahha!
Tehát nem csak nálam vacakolt a hangválasztó?
Én egyszerűen kèptelen voltam csengöhangot feltenni.
Volt,aki szerint összeomlott a rendszer,de ezt egy vadi új tiszta telepítésről nehéz elképzelni.
Ha visszanézel pár hsz.-t,láthatod mi volt a gond. -
dorkacica
csendes tag
válasz
dajkapeter #22562 üzenetére
ok akkor használom
köszi neked is
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #22088 üzenetére
Töröld ki a ébresztő beállítást és újra vedd fel.
Ha ekkor sincs változás, akkor T-s fw gyártók megkötötték, hogy csak T-s hangra ébredj.(#22096) sz.cs
Bootloader nyitás.
-
Deck
titán
válasz
dajkapeter #22082 üzenetére
Gyalulás ajánlott mindig. Flashtool JB fel majd sd kártya formázása, ezután root.
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #22076 üzenetére
Ez jelenti, hogy T-sek is belenyúltak a fw-be.
Gondolom Alarms mappában vannak azok a ébresztő hangok.
(#22075) freemanone
Tudom mit jelent, csak eddig kellett, de akkor az újabb Flashtool-ban ezt már javították.
Nem futtatja le a ellenőrzést, mert a v9-nél ilyenkor szép piros felirat van, és sárga háromszög a telon. -
Deck
titán
válasz
dajkapeter #22076 üzenetére
Nálam jó. Passz nálad miért nem.
JB verziód? Telepítés módja?
-
davidfun
tag
válasz
dajkapeter #22066 üzenetére
Király!
-
janes1976
őstag
válasz
dajkapeter #21057 üzenetére
Erről itt nem olvastam, mondjuk azért azt bevallom, hogy nem olvastam el az összes hozzászólást. Ezt egy szóval nem mondtam, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e hibátlan egyáltalán. Mondjuk itt pont azt javasolták, hogy vigyem vissza, mivel 72 órán belül cserélik.
-
nandow
aktív tag
válasz
dajkapeter #20823 üzenetére
Köszi, hogy válaszoltál!
A szolgáltatóm ügyfélszolgálatát még nem hívtam zajosabb helyen, majd kipróbálom.
Egyébként meg tényleg bárkivel beszélek, nem hallom rendesen (pl kint az utcán telefonálok stb).
Lehet beviszem szervízbe... -
horvath85g
aktív tag
válasz
dajkapeter #20823 üzenetére
tulajdonképpen mindegy, h droid vagy telefon hiba. ezen a telefonon ez a droid csinál furcsa dolgokat
a többi fórumot nem olvasom lehet, h ott is ugyanez megy. azt tudom, h a hívás bug a note-2-n is jelen van. csak ott 3-4 másodpercig nem lehet felvenni. a note2 előtt kettővel volt neki egy htc legendje, azon ugyanez volt , eleget lett a droidból ezért utána vett egy iphone-t. aztán látta, h az iphone is szar, ezért most újra droidja van, de azt mondta, h lenne nagy iphone akkor azt venne -
horvath85g
aktív tag
válasz
dajkapeter #20787 üzenetére
amikor nekem kb. 30%-ot merült akkor nem futott semmi. skype-ot, vibert, fb-t eleve nem használok.
repülőgép módban volt.
és reggelre átállt angolra a telefon nyelve+eltűntek a telefonszámok. ez user hiba?
sztem az van, h akinek nem merül az meg van róla győződve, h a userek a hibásak, mert nála minden milyen jó. a hívás bugra én is azt hittem, de aztán egyszercsak megjelent nálam is -
Magnat
veterán
válasz
dajkapeter #20783 üzenetére
Köszi a választ, kinézetre nekem is jobban begyön a Sony, ráadásul ebben NFC chip is van, ami nekem valszeg kelleni fog hamarosan, úh akkor valszeg inkább ez lesz.
-
Zigi
senior tag
válasz
dajkapeter #20776 üzenetére
Nem nincs mindenkinek fészbúk-ja.... az élet máshol zajlik
Nem oktató szövegre volt szükségem hanem egy másik linkre, de majd meg csinálom az sus mentett fájljaiból flashtool-al.
Kösz a segítő szándékot....freemanone
Kösz ezt nem találtam! emlékeztem hogy valaki linkelt ilyet, de nem találtam meg. Köszönöm szépen!
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
dajkapeter #20763 üzenetére
Nyilván nem a telon néztem a filmet... Csak az időt akartam érzékeltetni
-
bdani94
tag
válasz
dajkapeter #20706 üzenetére
Szóval elveszik a telefont is bevizsgálják ha a töltö fej rossz meg a füles nem érintkezik?
Okés akkor beviszem.
Köszi a segitséget
-
Blamazs
senior tag
válasz
dajkapeter #20636 üzenetére
felraktam, de nekem nem derult ki, hogy mi miatt van a hiba. most flashtool-al csinaltam egy uj telepitest. semmit nem pakolok fel a rendszerre megnezem igy mit csinal.
epp most lett kesz. most "alszik" a telo. ha igy sem jo, megy vissza az ics nekem. -
Blamazs
senior tag
válasz
dajkapeter #20620 üzenetére
Sajnos az ismeroseim egyik resze skype a masik viber hivo
ezek az appok folyamatosan futottak nalam ics alatt hibatlanul.
JB alatt ezekrol pedig le kellene mondani, ha jb-t akarok futtatni a telefonomon. -
Deck
titán
válasz
dajkapeter #20399 üzenetére
Leírtuk már párszor csak vissza kellene olvasni. Én is T-s vagyok mégis nekem a legelsők közt frissült. Nem kell várni a frissítésre mivel az nem tiszta telepítés és szinte biztos, hogy lesznek anomáliák. Ott a flashtool van ftf. Nem harap.. Fél perc mire felrakja. A generic meg ce verziók közt semmi különbség nincs.
-
Csa_ba
tag
válasz
dajkapeter #20399 üzenetére
A PCC nekem sem kínálja fel a frissítést, de a SUS igen.
-
davidsone
addikt
válasz
dajkapeter #20056 üzenetére
De az volna a normális nem? Ha fordítom forduljanak az alkalmazások meg a főképernyő is!
-
csacsi67
addikt
válasz
dajkapeter #19721 üzenetére
Ment egy pü
-
TomWexX
addikt
válasz
dajkapeter #19721 üzenetére
Töröld az ébresztőben a meglévő beállítást és hozz létre újat. Abban már tudni fogsz csengőhangot állítani.
Wakelock detector: [link] -
válasz
dajkapeter #19700 üzenetére
(#19699) Zigi
Nem is lenne akkora baj, ha két rezgéssel indulna a hívás, ha ezt direkt így írták volna meg, és nem egy bug lenne. De mivel hol csinálja, hol nem ezért bug, ergo ez így szar.
-
kk831228
addikt
válasz
dajkapeter #19614 üzenetére
Úgy jó kb...
A Magyar posta viszont nem lesz olyan olcsó.
-
kk831228
addikt
válasz
dajkapeter #19007 üzenetére
(#19009) darvinya
Nekem kb üzemanyag 2-szer több lenne ha bevinném valahova...
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #19007 üzenetére
-
freemanone
addikt
válasz
dajkapeter #18027 üzenetére
Nekem ICS alatt is 3-4 napot bírt a teló, szóval részemről nem változott a dolog. Ja és stamina nélkül...
-
Knight666
aktív tag
válasz
dajkapeter #17471 üzenetére
Programmal (pl. ezzel) meg lehet oldani, hogy mindig elforduljon. JB alatt még nem próbáltam, de elvileg ott is működnie kell.
-
kk831228
addikt
válasz
dajkapeter #17268 üzenetére
Múltkor én is ezt kérdeztem...
Én mondjuk csak böngészőben vettem észre abban is a gyáriban. sms-t még nem írtam meg jegyztet se hát ha ott is ilyen akkor...
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #17268 üzenetére
-
vontod
tag
válasz
dajkapeter #16563 üzenetére
Egy kerékpáros tartóban van elhelyezve a teló. Namármost az alapvetően függőleges tárolásra van kitalálva. Eddig még nem sikerült megoldanom a vízszintes elhelyezést, de ez rövidesen megoldódik. Szóval azért kellett elforgatni, mert egyszerűbb a videót forgatni, mint a monitort.
A konvertálásnak egyszerű oka volt, a méretcsökkentés. Full HD-ben 10 perc az egy giga körüli helyet foglal el, ha automatikus beállításokkal használod a telót. Ráadásul az eredeti formátumot nem szereti minden video szerkesztő. -
rObika8802
aktív tag
válasz
dajkapeter #16521 üzenetére
na egyre jobb hírek vannak naponta
am nem kell a T-st megvárni ha meglesz Flashtoollal fel kell nyomni gyorsan
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #16470 üzenetére
Egy próbát megér, max. nem kéred a fizetős javítást.
-
roland091
senior tag
válasz
dajkapeter #16235 üzenetére
ez LEAK verzió ha jól tudom ezek fejlesztői verziók, amik még kijavitatlan buggokat tartalmaznak ilyen már van P-re is
-
d3kk
senior tag
válasz
dajkapeter #16217 üzenetére
Piac Utca-i T-Pont (a gambrinusz köznél)
-
Knight666
aktív tag
válasz
dajkapeter #15997 üzenetére
Én úgy tudom, hogy gyárilag nem szereti az NTFS-t, de létezik rá megoldás.
Szerk.: Én egy Note2-vel próbáltam a Beam-es fájlküldést, de nem akart összejönni. Észrevették egymást és lehetett kezdeményezni a küldést, de nem jött össze a dolog.
-
darvinya
titán
válasz
Igen elméletileg.
(#15999) Dave1984
Igen.
kb. 3000Ft
-
Dave1984
őstag
válasz
Nemrég jött elő
Magyarán lassan elromlik?
Garanciális javítják?
Egyébként mennyibe kerül egy ilyen headset,h. érdemes-e egyáltalán postára adnom? -
eami
veterán
válasz
dajkapeter #15879 üzenetére
szintén edigitalból vettem egy 10400mAh verziót. Hosszú hétvégén teszteltem kicsit, 5 egységből 3 ment le a töltőn 2,5-3 nap alatt úgy hogy gyakran töltögettem róla a telefont + egy nexus 7et
-
Atmo
senior tag
válasz
dajkapeter #15588 üzenetére
Nem, az ics-en belül a beállítások menü alatt található adatforgalom számlálót szertném nullázni... valahogy biztos lehet....
VANESSZA1 ... vicces, vicces
-
Maxentius
addikt
válasz
dajkapeter #15358 üzenetére
Annyi biztos, hogy a Sony műve, és valami köze van a Timescape-hez, de ennél többet én se tudok róla.
-
Maxentius
addikt
válasz
dajkapeter #15346 üzenetére
A Play Áruházban nekem jelez egy 'Games & apps' nevű appot, amit még Titaniummal se sikerült leszednem. mert nem találom. Valakinek megvan ez?
-
törölt tag
válasz
dajkapeter #15346 üzenetére
És ha újraindítom a telót, akkor ezt megint meg kell tenni?
Illetve ha letiltom, és mégis használni akarom, akkor ismét engedélyezni kell?
(erre már tudom a választ)A megadott alkalmazások némelyikét már le is töröltem rootolás után.
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #15337 üzenetére
Mivel soha nem lehet feltölteni.
Mint minden elemet.
(#15336) Damage401
Crank
-
kk831228
addikt
válasz
dajkapeter #15292 üzenetére
Miről megy a tmc? Mobilnet?
-
freemanone
addikt
válasz
dajkapeter #15282 üzenetére
Azt hiszem ez a link rövidre zárja a témát: [link]
A lényeg:
"Please be aware that you cannot purchase and download the iGO My way application for Android to your mobile phone.
This iGO My way navigation solution for Android is available to our business clients only. If you are a manufacturer or network provider, here you can find more info about the product.
The iGO My way application for iPhone remains available in iTunes on App Store. For the available packages and the details visit our iGO My way for iPhone page."Ilyen formában mivel nem tudod beszerezni a szoftver-t legális forrásból, csak akkor ha IGO üzleti partner vagy, a téma bármilyen nemű érintése wareznek számít. De ha továbbra is kérdéses, kérdezzünk rá a moderátoroknál.
Amennyiben üzleti partner vagy, tekintsd ezt semmisnek. Ezt látod nem tudhatom. -
kk831228
addikt
válasz
dajkapeter #15282 üzenetére
A Tts hang mondaná az utcaneveket és egyéb infókat...
-
Allure
aktív tag
válasz
dajkapeter #14979 üzenetére
A tárolt folyamatokat felesleges kilőni, a rendszer megteszi helyetted ha több RAM-ra van szüksége.
-
Allure
aktív tag
válasz
dajkapeter #14787 üzenetére
Az időzítő nekem is ilyen, rosszul van megírva.
-
Thorax89
csendes tag
válasz
dajkapeter #14693 üzenetére
Budapesten adtam be a hivatalos Cordon szervizbe, 3-4 nap volt, de ez csak akkor megy, ha oda adod be egyből.
Én anno küldtem e-mailt a Sonysoknak, hogy ugyan ez tényleg garanciás-e, írták is, hogy persze, cserélik és ha szolgáltatóhoz viszem akkor is, csak több idő.
-
d3kk
senior tag
válasz
dajkapeter #14693 üzenetére
igen tudom.. ez 1-2 hét.. nekem is van buborék..
de most próbálom erre a max 2 hétre szerválni magamnak egy telefont (nem szeretnék egy 6600-val mászkálni 2 hétig..)
-
Thorax89
csendes tag
válasz
dajkapeter #14633 üzenetére
Kb 3hete cseréltettem a sávot, nem jelent meg újra, sőt még "átlátszóbb" mint amilyen volt
-
d3kk
senior tag
válasz
dajkapeter #14633 üzenetére
me too... csak nem bizom benne hogy normalis telot kappok cserének..
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #13722 üzenetére
Ennek a König-nek van gyárilag külön táp csatlakozója és nem volt drágább sőt 1900Ft-os árral olcsónak számít.
-
Deck
titán
válasz
dajkapeter #13532 üzenetére
Nem találsz tokot? Rengeteg féle van. Én most vettem gyári Sonys fekete bőr tokot. Roppant jól néz ki és tökéletes számomra.
További Xperia P tokok: [link]
-
Danny750
őstag
válasz
dajkapeter #13532 üzenetére
pedig a p-n ugyanúgy cserélhető ,csak maga a készülék mérföldekkel elegánsabb
-
Deck
titán
válasz
dajkapeter #13356 üzenetére
Csinálok majd róla videót meg le is írom milyen
-
AHA181
tag
válasz
dajkapeter #13220 üzenetére
Én meg innen:[link]Pick Pack Ponton vettem át,szállítási díj sem volt.
-
Danny750
őstag
válasz
dajkapeter #13038 üzenetére
Igen tudunk rendelni feketét, ezüstöt és pirosat!
Köszi Darvinya a linkeket ,de ezért nem szeretném root-olni!
(annyira nem vészes+jb-el remélhetőleg a pb miatt ez is megszűnik.......) -
atika88
senior tag
válasz
dajkapeter #13044 üzenetére
persze persze értem én ezt a részét, csakhogy pl ha nem hímestojásként bökök egy linkre pl akkor már egyből ilyen lilaság lesz egy pillanatra körülötte :-/ tehát ez akkor nem garis gond??? szokjam meg?
-
Knight666
aktív tag
válasz
dajkapeter #12935 üzenetére
Ha jól emlékszem, nem kérdeztem, hogy miért
. Szerintem nem lehetséges a dolog. Ha a hardver lehetővé tenné, akkor szerintem nem tiltaná le a klienst, amikor bekapcsolod az AP-t. Amit még el tudok képzelni, hogy OTG-n ráhaxolsz valahogy egy wifi adaptert, de arról már fogalmam sincs, hogy ezt hogyan kéne kivitelezni
.
-
100kg
tag
válasz
dajkapeter #12844 üzenetére
Hát ez érdekes....
-
Knight666
aktív tag
válasz
dajkapeter #12838 üzenetére
Nem nagyon értem, hogy mit szeretnél. Wifi-t megosztani wifi-n? Bridge-et akarsz csinálni a telefonból? Vagy a kábelen jövő netet akarod a PC wifi adapterével a telefonnak megosztani?
-
100kg
tag
válasz
dajkapeter #12840 üzenetére
Megnéznéd azért hogy ugyan azt a képet ami a háttered megnézed az albumban majd egyből kilépsz az asztalra és akkor nem veszel észre különbséget?
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #12838 üzenetére
Nincs benne két WiFi modem így akkor a vétel leáll.
Úgy meg, hogy Bluetooth-on osztod a WiFi-s net-et. -
Knight666
aktív tag
válasz
dajkapeter #12836 üzenetére
Használati utasítás, 81. oldal.
Szerk.: Van hozzá widget kapcsoló is a gyári launcher-ben, azzal később egyszerűbb kapcsolgatni ha gyakran használod. -
SG3rg0
őstag
válasz
dajkapeter #12709 üzenetére
Ennyit nem ér az a tok!
Akkor inkább a Nextől megveszem a P-t gyári tokkal meg fóliával! Mert a Voda egyiket sem adja!
-
kengyel
nagyúr
válasz
dajkapeter #12588 üzenetére
Én most ezt füles nélkül hallgattam. Még konkrétan nem is olyan halk hanem szinte mélyen dobozból szól. Adtam neki magasat ,de nem igazán változott. Mindegy úgy sem nagyon hallgatom
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #11891 üzenetére
Ahhoz nem kell függetleníteni, hogy JB (akár független telora lett kiadva) felmenjen.
Pont erről volt idáig szó.
Az enyém. függő, zárt bootloader-es és még is a független fw-t használok rajta.
-
s4tch
veterán
válasz
dajkapeter #11883 üzenetére
Jól érted. Olvass utána xda-n, függetlenített szolgáltatói telefon bootloadere sem nyitható.
Ha valaki szeretne kernelcserés buherálást, az vásárlás _előtt_ gondolkozzon. Szolgáltatói telefonnal a dolgok jelen állása szerint ez nem fog menni; csak gyári kernelre épülő custom firmware-t lehet feltenni. Ha hivatalos forgalmazótól veszel független telefont, annak a bootloadere nyitható lesz; gyárilag zárt, de nyitható. Ha meg gsm-sufnibizbaszban vesz az ember telefont, az vétel előtt ellenőrizze, nyitható-e a bootloader, nehogy otthon derüljön ki, hogy nem is azt a lovat akarta, aztán meg ide jöjjön sírni, hogy micsoda szart vett.
-
válasz
dajkapeter #11639 üzenetére
és pdonut (#11614)-nak is.
A MédiaMarkt nem hivatalos szerviz, csak telefon leadási pont! Azaz oda leadod és küldik a hivatalos szervizbe. Javítás után pedig szint a MM-ban tudod visszavenni. Ez egy kényelmi szolgáltatás. Tehát kb. ugyanaz, mint egy PickPack pont, ahova a postázást lehet kérni, ha veszel valamit. -
Dave1984
őstag
válasz
dajkapeter #11604 üzenetére
igen,ezt az ábrát találtam meg youtubon!
Lehet inkább teszek 1próbát a Vodánál,hátha kicserélik ingyen,de nekem kevesebb,mint 1éves kártyám van,lehet,h.már microsim méretüre bevágott!Mindjárt megnézem!
szerk: sajnos nincs bevágva,mint a telenoros:-( -
darvinya
titán
válasz
És ha régi típusú a kártya?
Akkor jól megszívja a kivágással, mert fizikailag alkalmatlan és fizikai rongálást nem nézi jó szemmel a szolgáltató.
Ellenben amit én mondok, hogy a szolgáltatónál panaszkodik a hibás SIM kártyát ír a telo, eldobja a hálózatot, stb. ingyen köteles cserélni.
(Telenor-nál csak microSIM-es kártyát adnak egy jó ideje)(#11607) csacsi67
De csak legújabb kártyából tudod ezt megtenni, azaz microSIM_ből.
Különben nemsokára furcsaságok sora fog jelentkezni. -
Frozzy
őstag
válasz
de jó kis rajz. aki tanult műszaki ábrázolást annak könnyen megy
-
James Dean
csendes tag
válasz
dajkapeter #11533 üzenetére
"Lehet, hogy a nyalogatós témának köszönhető, de nálam újra működik az időjárás! :-)"
Nem nyaltad meg gumi vagy ????!
Egyébként kb 1 napja mindnkinek megy ha visszaolvasol.
Na de a lényeg elég a nyalás offból befejeztem én is. -
Imike20
senior tag
válasz
dajkapeter #11431 üzenetére
Én ezt csináltam + mindent töröltem a telcsiről összes progi! És jó lett!
-
Imike20
senior tag
válasz
dajkapeter #11370 üzenetére
egy teljes visszállítást csinálj! nekem is volt ilyen szaggatott volt az ikonok betöltése!
-
darvinya
titán
válasz
dajkapeter #11370 üzenetére
Pontosan mi és mikor tesz ilyet.
Újrahúztad a rendszert?(nem csak gyári visszaállítást) -
s4tch
veterán
válasz
dajkapeter #10152 üzenetére
Igen, jövő március végén lesz JB a P-re.
-
razorka777
veterán
válasz
dajkapeter #10152 üzenetére
2013 március!?
-
s4tch
veterán
válasz
dajkapeter #9396 üzenetére
Többen is jelezték a problémát, ismert bugról van szó. Megoldás:
- feltenni más fw-t
- átállítani a fényképező felbontását 4:3-as képarányról valamelyik 16:9-es képarányra (csak a 4:3-as felbontásoknál jelentkezik a hiba)
- várni a Sony megoldására, és közben durrogni
- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2026881 -
törölt tag
válasz
dajkapeter #9396 üzenetére
:gonosz: Te vagy vak.
Sajna elqrta a sony, 8Mp módban jelentkezik. -
baalika
tag
válasz
dajkapeter #8962 üzenetére
A buborék nálam is megjelent, szintén bal oldalon a vissza gomb alatt. Tovább terjed összenyomtam eltűnt kicsit. Most már hiába nyomorgatom nem tűnik el.
Remélem nem lesz belőle nagyobb gáz, sokan írták, hogy előjött sony forumon és xda-n is.
-
gege321
tag
válasz
Nekem a kezdetektől így van, 1. fehèr, 2./3. lila ès halvànyabb.
-
Imike20
senior tag
válasz
Csinálj már képet arról a Bubiról
Kíváncsi lennék rá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest