- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Van-e valami ötletetek a problémámra;
Volt egy régi Xperia P-m. T-s, sajnos zárt bootloaderrel- Rootolva volt, próbaképp volt bele telepítve egy Cerberus lopásgátló, ami kitűnően működött. (rendszerappként)
Sírt a program kiadója, hogy frissítsem, hát megtettem. Az oldalán kint vlt a nagy örömhír, hogy most már nem kell terminál emulátorban pötyögni, elég a app2SD-ben nyomni egy "Rendszeralkalmazássá teszem" parancsot és öröm.
Megtörtént, újraindítás, egy app frissítése, látszólag minden jó.
Aztán nyomtam egy gyári beállítást, és azóta nem hajlandó kb. semmit.
Igazából most már idegességemben összefolynak az események. Még rootolt állapotban sikerült rendszerapp eltávolítóval kiszednem a cerberust.
Viszont; nem hajlandó programokat telepíteni; a sajátokat tudja frissíteni, de ha letöltök egy újat, akkor az elakad, és csak újraindítás után teszi fel végül, meg néha amikor kedve támad... :/
Gyári beállításokban, mikor rányomnék az utolsó gombra, akkor nem történik semmi. Hiába nyomom a telefon törlését, semmi.
Gondoltam legyalulom, rádugtam a gépre, fel akartam tenni a SUS-t, de kisült, hogy nyár óta nincs.
Ok, akkor PCC. Az mintha nem akarná megtalálni egyszer sikerült rábírni, nyomtam egy frissítést, de utána sem lett jobb a telefon. A folyamat végén írta, hogy ha nem lett jobb, akkor legközelebb javíthatjuk. De azóta akárhogy dugom rá, nem hajlandó megtalálni. Ha rádugom, feltűnik az eszközkezelőben, mint Xperia P, de egy idő után rádob egy kis felkiáltójelet, és a driverinfo-nál kiírja, hogy az eszköz nem indítható.
Még holnap munkahelyi gépnél bepróbálkozom, de nem látok sok reményt.
EDIT:
Ez egy agyrém basszus. Az USB-mód kiválasztása menünél nem lehet a PCCcomp telepítése mellől a pipát, és egyáltalán nincs ott a választómenü az USB módokhoz...
Szóval;
Mit csináljak,
ha zárt a bootloader
Nem reagál a gyári beállítások gombra
és a PCC nem hajlandó kapcsolatba lépni vele, de valószínűleg ha sikerülne sem volna benne köszönet? -
Wilika
aktív tag
Bár volt már párszor szó róla, de csak a biztonság kedvéért;
Ha a telekomnál vettem, zárt bootloader, függő, akkor az életben nem fogom más kártyával használni, igaz? -
Wilika
aktív tag
válasz
mekker #29098 üzenetére
No hát ja, én pl. BT fülest is szinte minden nap használok, és néha BT-n keresztüli fájlátvitelt is.
Meg egy-két romnál a videofelvétel hiányát/akadozását is láttam :/ pedig az is egy olyan funkció amiért ezt a telefont szeretem.
Persze, ha tényleg nem nyitható, akkor feleslegesen erőlködöm itt. -
Wilika
aktív tag
válasz
darvinya #29086 üzenetére
De hát ki lehet nyitni, nem? Vagy valamit benéztem?
@Mekker: Na jó, de pl. a bluetooth részét napi szinten használom, mert vezeték nélküli fülesem van. Meg sokszor van, hogy azon küldök át valamit. A wifimegosztást is sűrűn használom a tabletem végett. Ezért is mondtam, hogy az FM rádión (tényleg használ még valaki olyat?), meg az NFC-n kívül kb. mindent használok.
De csomó romnál olvastam pl., hogy a videófelvétel nem megy, vagy nem olyan... :/
Szóval egy darabig úgy voltam, hogy "Hööö, custom rom, majd legyőzhetetlen lesz a telefon" aztán most hogy kicsit utánakeresgéltem, kezdek elbizonytalanodni.
ICS-et nem akarok, mert visszalépni minek. :/
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok.
Hamarosan lejár a gari a céges telefonomon, és mielőtt sírnék a beszerzésnek, hogy szeretnék újat, azért megpróbálnám megmenteni (főleg, hogy látom, hogy a telekom kb. drágább a független forgalmazóknál (jó, sarkítok és persze csomagfüggő)).
Igazából a hívásbug zavar nagyon, a ~6-7 órás üzemidő, meg néhány indokolatlan lassulás, valamint boldogabb lennék egy frissebb, natúr droiddal.
Hanyagul visszaolvasgattam, de tény, hogy nem bújtam végig a topicot, viszont különféle kérdések merültek fel bennem;
Tényleg nincs olyan frissebb rom (4.2+ (4.4!!!)), amiben ne jönnének elő további bugok? (itt fagy le, az nem megy... kiderül, hogy a mostani rommal lennék mégiscsak a legmegelégedettebb? Az a baj, hogy az FMrádión, meg az NFC-n kívül lényegében mindent használok benne)
Akksit cserélni érdemes benne? -
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Arra vajon van valami mód, hogy fel tudjak rakni teljes funkcionalitással egy Cerberust (kell hozzá root, hogy olyan szinten beegye magát a rendszerbe, hogy egy "Gyári beállítások" után is fent maradjon és fusson), úgy, hogy azt a pár hónap garit, ami még van rá, megőrizhessem? -
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a Sony SBH20 vezeték nélküli headsetet?Másnak is van, hogy olyan nyögvenyelősen játssza a zenéket (néha szaggat?)
(stock T-mobile JB)
-
Wilika
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem magamnak rápattintós tokot. Egy olcsóbbat, meg egy csinosabbat. Az olcsóbb vált be nekem végül, a csinosabbat nézegetve rájöttem, hogy ennyire nem vagyok raj gyerek.
Nem kell valakinek?
Kép alant:Budapesten mozgok, főképp Budán Margit híd és Graphisoft park közötti vonalon.
-
Wilika
aktív tag
Na, olyat láttatok-e hogy;
Fülhallgatóból csak a jobb szól. Na mondom fasza, megdöglött a gyári füles. Mocorgatom a kábelt, semmi. Kirántom a telefonból a jack-et, és hallom a bal fülemben is a pattanást. Na mondom, akkor mégiscsak megy. Újraindítottam, jó is volt. Megint elkezdte, megint újraindítottam, de sajnos most már nem hat rá.
Beléptem a szervizmenübe, és elkezdtem a sztereó tesztet nyomogatni. Bal fül, semmi. Adok rá hangot, aztán rám szól, hogy vigyázzak, meg fogok süketülni, erre hirtelen tisztán hallom a bal csatornát, majd elhallgat. Nyomok még egy hangerő felt, megint hallom, majd megint csend. Nyomkodom össze-vissza a hangerőgombot, majd hirtelen megszólal rendesen, és marad is. Ugrálok-táncolok körbe a szobában, csavargatom a kábelt, pörgetem körbe a csatlakozót az aljzatban, szól végig, semmi kontakthiba, vagy sercegés.Aztán egyszer csak elunja, és szépen elhalkul a bal. Szervizmenüben maxra csavarva a hangot, nagyon halkan, a teszthang leghangosabb részeit meghallom. Néha.
Más fülhallgatóval szól rendesen. Most már csak egy másik Xperia-t kéne találnom, amivel kipróbálhatom a fülhallgatót, hogy azzal hogyan viselkedik. Illetve egy másik ilyen fülhallgatót, hogy meglessem azzal mit csinál.
Mióta felment rá a JB, csak a baj van vele...
-
Wilika
aktív tag
válasz
bluemirage #19752 üzenetére
Nna, visszanéztem kicsit a képeket, és az EXIF adatokat. Valamiért egy ideje előszeretettel használ a telefon 800-as ISO-t, még akkor is, ha kint a réten ugrálok a napsütésben. (gondoltam, hogy ó, biztosan a tábortűznél felkúrtam 800-ra, és azóta ott maradt fixen, de nem, vannak azóta magasabb iso-val is képek (alacsonyabbal viszont nemigen))
Remélem, ha más nem a reset megoldotta most. -
Wilika
aktív tag
válasz
bluemirage #19752 üzenetére
Szoktam foglalkozni a beállításokkal, meg van egy alap fotós ismeretem (régen még hívtam is otthon
), szóval nagyjából képben vagyok.
Sajnos nem tartom valószínűnek, mert általában az ISO-t pl. automatán hagyom. Most teljesen friss telepítésben is látok olyan részleteket a képeken, amik nekem gyanúsak, de kezdek félni, hogy csak beleőrültem, és csak "látok" dolgokat.
Mindegy, kösz a tippet, elszórakozom picit, aztán meglátjuk mi lesz. -
Wilika
aktív tag
...aztán lehet, hogy visszavonnám... :/
Mennyi esély van rá, hogy fizikailag megmakkanik a kamera érzékelője?
Mert nézegettem most megint a képeket, és eleinte a JB is szép képeket csinált, majd egy céges kirándulás fotóitól kezdve még nappal is össze-vissza zajos. -
Wilika
aktív tag
Konkrétan sokkal szarabbak a képek, mint régen.
Visszanéztem a dropboxomban a képeket, és a frissítés előttiek tök szépek, viszont a JB alatt készültek, meg tipikusan tré, mobilfotóknak néznek ki. -
Wilika
aktív tag
Egyelőre megpróbálkozom egy gyári beállítás után újra feltenni a JB-t, szimplán SUS-szal. (bár nem hinném, hogy attól jobb lesz a kamerának
)
Aztán ha nem jön be, akkor lehet tényleg ICS lesz.
Az összefoglalóban lévő romok között mi a különbség? Nekem melyiket érdemes? -
Wilika
aktív tag
válasz
darvinya #19731 üzenetére
Oks, köszi, elolvasom (bocsánat, ezt kihagytam
)
Milyen mintaképre gondolsz? Mármint, az utóbbi hónapban lövöldöztem egy csomót a telefonnal, és mindegyik durván zajos.
Igen, ha nem emlékszem rosszul, frissítés -> gyári beállítás -> belső tároló formázása módon tértem át a JB-re. -
Wilika
aktív tag
Nem mondom, hogy szar, mert pl. a tabletemen nagyon szeretem, semmi bajom nincs vele, viszont a telefonom több fronton is szerencsétlenkedik, mióta feltettem.
Nyomtam egy frissítést, aztán egy resetet.
De ezek szerint csak nálam zajosodtak el borzalmasan a képek? Másnál nem? Vagy csak én feszülök annyira a fényképezés témára?
Ha úgy döntenék, hogy szeretném visszakapni az ICS-et (habár félek, hogy akkor megint ugrik a GPS
( ), akkor arra van valami egyszeri kliens alkalmazás? (nem baszkodtam még soha telefonnak a rendszerét, még egy akármilyen ROM-ot sem raktam, pedig Blade-del kezdtem
)
-
Wilika
aktív tag
Elgondolkodtam, hogy visszasírom az ICS-et...
Az akku érezhetően lassabb, a kamera minősége borzalmas lett (pedig nagyon beleszerettem először, hogy milyen képeket csinál)...
Egyedül a GPS működik jobban (amit sosem fogok megérteni, hogy mitől függ)
Csak nekem csinál ilyet? (Stock JB, T-mobile) -
Wilika
aktív tag
Sziasztok.
A kamera csak nálam szerencsétlenkedik? Nemegyszer memóriahibára fut, múltkor pedig a legnaogybb jégverés alatt akartam egy videót lőni, mikor kiírta, hogy kamera nem elérhető...(kis híja, hogy földhöz vágtam) Persze mire újraindult, és működött, addigra pont elállt a zivatar.
-
Wilika
aktív tag
Nna, frankó, épp hogy sikerült megoldanom a GPS-gondomat, most van újabb;
Éjszakára kikapcsoltam adatforgalmat, wifit, és reggelre azt tapasztaltam, hogy 20%-ot esett azalatt a 6-7 óra alatt. Mire bejöttem munkába, újabb 10-et zuhant. Mi a franc van ezzel?háttérben aligha fut valami. Most újraindítottam, megnéztem a futó alkalmazásokat, remélem így okés lesz.
-
Wilika
aktív tag
Nah, tegnap hazafele sétálva pár fórumposzt átböngészése után, nulláztam a maps-et (gyorsítótár, adatok törlése), és a gps toolbox-szal elkezdtem nyektetni. Végül sikerült elérni, hogy hamar, stabilan jelet találjon. Remélem most már marad ez az állapot.
-
Wilika
aktív tag
válasz
dajkapeter #7705 üzenetére
Ez 25 (!!!) műholdat is lát, de eggyel sem akar összekapcsolni. Földhöz vágom basszus. 2.3-mal nekem is valami pár másodperc alatt harapott egyből, akár autóban ültem, akár az utcán sétáltam, magas házak között.
-
Wilika
aktív tag
csöppet elkeserítő: Az ICS szép, meg minden mindenhol nagyon tetszik, de a frissítés óta nem talál a gps jelet. A gps tester szerint lát vagy 7-10 műholdat, mégis valami 5 percig sétáltam az utcán, és semmi, csak én leszek egyere szomorúbb és dühösebb...
csak nálam jött elő? gb alatt 5-10 másodperc alatt talált jelet. -
Wilika
aktív tag
Nagyon alap kérdésem lesz, de mivel magam sem hiszem el, hogy nem jövök rá, ezért felteszem:
Az SMS hangját hol tudom megváltoztatni? (4.0.4 T-mobile) Mert az alapértelmezett jelzőhangot beállítottam, e-mail, facebook, stb. esetén tényleg csak szolidan pittyen egyet a saját igényem szerint, de ha sms-t kapok, akkor a teljes T-mobilos indulót lenyomja, ami hát no, elég ciki, és idegesítő.
Ja igen, így gyors keresés után sem találtam rá választ itt, szóval ezért írtam. -
Wilika
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #6362 üzenetére
Részemről ami szórakoztat:
Monsters Ate My Condo. Eleinte agyatlan dobálózásnak tűnik, de ha megtanulod, hogy mi mire jó, milyen kombókat hogyan lehet elérni, és hogyan lehet még feljebb tornászni a pontokat, akkor nagyon zsír.Ami elkápráztat:
Nova3
Dead Trigger (ez még ingyen is van (sajnos, mert így további vásárlásokra ösztönöz), és bár én a tegra3-as tabletemen játszom, de láttam haverom U-ján is hogy mocsokszépen fut) (mondjuk lehet, hogy a 4"-on kaparászva nem olyan jól működő, mint 10"-on, de gondlom, hogy egy Xbox/PS3 kontrollerrel megfejelve nagy rajság lehet) -
Wilika
aktív tag
Nnah, még backupolok, aztán nyomok egy gyári beállításokat. Remélem tényleg megoldja, mert ez így katasztrófa. (ha nem, mondjuk az se baj, mert jó meleg a telefon, legalább hazafele nem fog fázni a jobb combom, olyan gyilkosan fűt).
-
Wilika
aktív tag
válasz
fluttershy #6338 üzenetére
Wifi jelszavak a telefonhoz kötve, telefonszámok, meg úgy alapva eltároltatnak a gugli-fiókodban. Illetve van egy progi ami még az sms-eidet is fel tudja tolni oda.
-
Wilika
aktív tag
Jah, épp azt csinálom
mindent nyomok ki pendrive-ra... ha addig le nem merül :/ mocskosul zabál. Hálsitennek a legtöbb dolog az online van, és a képeket is automatikusan lehúzza a munkahelyi gépem, és felnyomja dropboxba... de a Monsters Ate My Condo rekordomnak búcsút mondhatok.
)
-
Wilika
aktív tag
Nah, egy darabja nem követem már a fórumot, aztán ma mikor rádugtam, hogy lementsek pár képet a telefonról, jelzett, hogy van frissítés. Mondom szuper, "haddszóljon".
Szerintem már vagy egy órája kerekezik az asztalon a "Rendszerindítás befejezése" szöveggel a képernyőn. Kezdek mocskosul ideges lenni, és cefetül aggódni. Vagy ez így okés? Ez ennyi ideig tart? Vagy azért van, mert meg volt pakolva appokkal? -
Wilika
aktív tag
Most jön az első agybaj, mióta megvan;
Többszöri újraindítás után is azt csinálja a munkahelyi wifivel, hogy felkapcsolódik, meg pár másodpercet, aztán elszáll. Ha megpróbálok újracsatlakozni, akkor kijelenti, hogy rossz a jelszó (míg amúgy az account-omban van eltárolva, nem változott, és a ZTE-m gond nélkül felcsatlakozik)... Agyvérzés. -
Wilika
aktív tag
Ez KURV*JÓ!
Emlékeztek rá, hogy a box.com az Xperiásoknak ad 50 giga tárhelyet? Ugye.
De van most egy akció, amivel a "co-worker"-eknek is ke lehet osztani tetszés szerint 50-50-et.
Csak egy egyedi domaines e-mailcím kell hozzá. Lecseréltem a gmail-est a saját wilika.hu-s címemre (50 felhasználót hozhatok létre ingyen a domain alatt) és engedi, hogy az adott domain alatt lévő címekre kiadjak 50-50 gigát.
HA nem néztem be valamit.
-
Wilika
aktív tag
válasz
darvinya #2263 üzenetére
Egyszerű leszek, mint kiskoromban:
Nem az.Oda vagyon írva, hogy tölthetjük róla a kütyünket.
Másik amit még találtam:Ez is tetszik, ez beépített táppal van ellátva, és ha jól látom ki is jelzi a töltöttségi szintet.
-
Wilika
aktív tag
Ezekről a kütyükről mit tudtok? Mert bizsergető érzés, hogy fogok KÉT DARAB 2700 mAh-s ceruzaelemet és megteszem őket majrétápnak.
Vajon van valami különbség az 1 dolláros, és az 5 dolláros verzió között? Vagy mindegyik csak két elem, melynek a pozitív és a negatív pólusa az usb csati megfelelő lábaira be van kötve?
-
Wilika
aktív tag
válasz
Anulu79 #2076 üzenetére
Ilyesmit csinált nekem is valamiért az OperaMini. Nem tudtam mit csinálni, bementem az alkamazáskezelésben a menüjébe, és rányomtam az "adatok törlése" gombra, mert volt, hogy csak úgy állt helyre. Lévén, hogy az Xperia-n nem használom nagyon az operaminit (csak ha 2G-s környezetben vagyok), így nem áldozat.
-
Wilika
aktív tag
válasz
spawn21 #2054 üzenetére
Két program kell neked:
Az egyik az NFC ReTag, ezzel tudsz 4 féle színű Xperia-tagkódot nyomni az üres tagedbe (én pl. egy djuice-os fityegőt csináltam meg annak).
A jobb kérdés az az hogy melyik program tud formázni...Ha jól emlékszem nekem az nfc launcher volt az, de még kutakodom picit, és írok, ha megvan.
Szerk:
Asszem az utóbbi az NFC Tag Writer & Reader voltAzzal lehet kipucolni egy taget.
-
Wilika
aktív tag
Persze, de az opera mini nem is arról szól, hanem arról, hogy az opera szervere küld neked egy "lesoványított fényképet", egy statikus másolatot (így persze se jscript, se flash, se html5), a nézett oldaról, hogy ne szenvedjen a pici telefon, a pár megás netcsomaggal, vagy a gprs/edge kapcsolattal.
-
Wilika
aktív tag
-
-
Wilika
aktív tag
Nah, frissítés óta ugyanazt játssza, amit a ZTE-m az utóbbi napokban;
Random felvillan a képernyője, vár picit, aztán megint elalszik... mi a f_sz van? Megfigyelnek? -
Wilika
aktív tag
válasz
Pepeninho #1847 üzenetére
Én egyere inkább azt tapasztalom, hogy Androidon a GPS az egy kaland. Általában pár másodperc alatt harap is már jelre, ha nem akkor érdemes valami segédprogival lössölni az AGPS infókat, és frissíteni. Múltkor pl. Szentendrén szívtam meg vele, hogy az istennek sem akart jelet találni. (végül meglett)
De mondom, itt Budapesten, csak bekapcsolom, és pár pillanat múlva már tudja is hol vagyok. -
Wilika
aktív tag
Hétvégén sátorozni megyek (csupán két nap), és elsőre megijedtem a gondolattól, hogy jaj, hogy fog töltés nélkül annyit kibírni. Gondoltam tartok egy kis próbát ma;
Lekapcsoltam csak GSM-re a hálózatot, sőt a netet is kikapcsoltam. Két és fél óra alatt esett egy százalékot.
Mindegy, rájöttem, hogy nem rosszabb az akkuideje, csak eddig nem használtam 3G-t a ZTE-men, az meg zabálja durván. (mondjuk ezt eddig is tudtam, csak nem gondoltam volna, hogy ennyire látványos)
Mondjuk valószínűleg EDGE-en is vígan ellenne egy jó darabig, majd holnap kipróbálom úgy is. -
Wilika
aktív tag
Nokiától (mind S40, mind S60) tudtok ti fogadni névjegyet? Nekem valahogy nem működik...
-
Wilika
aktív tag
Hát, nem tudom. Én nap mint nap mosom a nadrágjamat, mert folyamtosan összecsinálom magam azon, hogy milyen jó kamera van benne. A fényképek is jók, de a fullHD videókon teljesen lehidalok. (Ha youtube-on ránéztek wilikanet felhasználóra, szerintem csak ezzel atelefonnal készített videók vannak most. (Van egy makrós (!!!) fullHD, meg tegnap éjszaka, segédfénnyel lesiztem az egereket a Gödörnél
)
-
Wilika
aktív tag
Nna, megjött az OTG kábelem, boldogság.
A pendriveokat megtalálja, és egérrel is vicces volt matatni a képernyőn. Viszont a kompakt fényképezőgépemmel nem akar összebarátkozni. Vajon miért? A számítógép mint rendes, cserélhető meghajtó látja, ám a telefon nyugtázza, hogy csatlakoztattam, tudja a nevét, de semmi több.
-
Wilika
aktív tag
Létezik, hogy a wifi jobban meríti, mint a 3G? (mondjuk tény, hogy nem a router mellett ülök, hanem van két szint közöttünk az irodaházban.
)
-
Wilika
aktív tag
Le akarom tölteni a Rovio új játékát, az Amazing Alex-et. Van HD, meg simple version a Play-en, szerintetek melyiket érdemes erre a telefonra? A HD, az inkább a nagy felbontású tabletekre van?
-
Wilika
aktív tag
Amúgy k.rvajó, hogy a SmartTag-ek reklámjában ott van pl. hogy a GPS-t be tudod vele kapcsolni, és most abszolút nem találom ezt az akciót a SmartTag-ek menüjében.
Csak én vagyok ennyire béna?
-
Wilika
aktív tag
Nálam sem látszott eddig lassulás, még a képnézegető működése közben sem (igaz, én Quickpick-et használok).
Úgy istenesen elgondolkodni még nem láttam ezt a telefont. -
Wilika
aktív tag
válasz
adrenalin83 #1490 üzenetére
-
Wilika
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1469 üzenetére
Kamera fölötti vágás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest