- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtibi
tag
válasz
Imike20 #29471 üzenetére
Sajnos az utolsó frissítés (4.1.2) óta ilyen, idegesítő, bosszantó, nem javítják, már nem jön ki újabb gyári frissítés, újabb rendszer a vasra.
rezeg, zenél, ha felveszed, de azt a túloldalon is hallják, viszont olykor nézed a kimerevedett képernyőt, ha lerakod, majd eltelik egy kis idő, ha megmozdult, hogy meg is lóduljon. Sajnos.
Lehet azért üresedett ki a topic, mert emiatt sokan eladták, lecserélték a telót, a többiek, herkelik és van egy pár őrült, aki örül, ha a gyári ROM-on van egyben 4-5 nap, amikor nem jönnek fel a hibák.
-
lacy027
tag
válasz
Imike20 #26297 üzenetére
Nagyon sok a képzaj bármilyen kicsit sötétebb környezetben, apró fekete pontok formájában jelentkezik. Nekem sötétben soha nem szaggatott a kép, mindig folyamatos volt. Saját videóm. Kevés utcai fénynél látszódik valami a videón, de rosszabbak a képességei mint egy másik Xperia telefonnak. (Nem tudom pontosan melyik Xperia, de jobb videót készített éjszaka.) Jó közilágítás esetén talán jó lenne a felvétel, ha nem lenne rajta az a rengeteg zaj. Főleg ICS alatt kevés fénynél hajlamos volt elveszteni a fókuszt.
Próbáld törölni a kamera adatait az Beállítások/Alkalmazások/Mind menüpontban. -
Dave1984
őstag
válasz
Imike20 #16724 üzenetére
teljes pucolással,de megy vissza az ICS,pedig gyorsabb a JB így elsőre
@ Darvinya Azt írja ki,amit ICS alatt is,hogy a headset gombjai nem fognak működni,de ettől még kezelte az ICS,de a JB nem
Lehet ha kipucolnám a rendszert működne JB alatt is,de nem sikerült a root,rohadt bénának érzem magam
Ráadásul Jb alatt a XP se ismeri fel a telót.nagy nehezen a flashtoolsal sikerül visszatennem az ICS-t. -
d3kk
senior tag
válasz
Imike20 #12558 üzenetére
Nincs valakinek valamilyen 5lete a térkép beragadására? Valamilyen alternatív térkép app vagy vmi..
más:
Ti használjátok a GEKTHEBOSS - féle Flash Playert? (11.1)
Ja meg kipróbáltam az új Cyber-Shot MOD-ot (5.1.1)! Na erre már azt tudom mondani hogy: THE BEST Tényleg nagyon állat, csökkentették állítólag a képek zajszintjét, viszont amit nem értek.. Azt írja a changelog-ban hogy javította a JPEG quality-t de hogy javíthatja ha tudtommal a 4.7.2-ben már 100% volt a jpeg minőség
Akkor most 115%
Na de inkább élvezzük a dolgokat!
Köszönjük Rizal Lovins
-
TomWexX
addikt
-
d3kk
senior tag
-
dorkacica
csendes tag
válasz
Imike20 #11221 üzenetére
wow gratulálok
én dec.27-én vettem és eddig 4x volt feltöltve,de mivel mindig nyomogattam minden este fel kellett tölteni, viszont repgépes módban 5-6 óra alatt 100%-ról reggel 99%-ot mutatott
de már olvastam majdnem az egész topikot és írtátok,hogy 2-3 hetet kell várni,amíg beáll az aksi. ez igaz?
Más:
1.Kérdés: Szerintetek érdemes a green power programot rá tenni a telóra? valóban segít az aksi élethosszán?2.kérdés: Ti bekapcsoltátok-e a telón az Xloud-ot, mert ismerősöm,amikor állította be nekem azt mondta,hogy az XLoud-dal Torzít-recseg max.hangerőn és jobban járok vele,ha inkább kikapcsolva tartom
igazából már szinte minden jó a készüléken csak ezt kéne beállítani az aksit, a hangot,hogy hogy szóljon.
várom megtisztelő válaszotokat!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Imike20 #10275 üzenetére
Koleganőmnek van ilyen telefonja,rózsaszín kupakkal, rózsaszín témát használ stb.. Egy csajnak egy dupla magos kicsike telefon,megfelelő gyorsasággal stb..Ha nem játék és fim mániás,akkor elég neki a beépített 4 gb memória. Szerintem jó választás lenne! ( van már erre is ICS)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Imike20 #10265 üzenetére
Én az ion-hoz kaptam ilyen tokot,de nem szeretem,nem is használom. Mégpedig azért,mert az Ionnál a töltő csatlakozó el van rejtve egy kis kihajtható fül alá,amit így a tokban elég bajos kinyitni. Amúgy ha olyan lenne a töltőcsatlakozó mint a P-nél,hogy nem védi semmi,akkor használnám én is!
-
darvinya
titán
válasz
Imike20 #9902 üzenetére
Csak 1 javaslat.
Ha úgy döntesz:
Én is hasonlót tettem.
-Csinálnék .544-es fw-n egy javítást SUS-al.
-Amit letöltött SUS file-okból elkészíteném a telo saját fw-jét. (Logout-omon van segítség)
-Frissíteném a telo fw-jét .54-esre.
-Amit letöltött SUS file-okból elkészíteném a telo saját fw-jét. (Logout-omon van segítség)Így meg kaptam mindkét fw-t a telohoz amit neki szántak és bármikor feltehetem.
-
sajo13
senior tag
válasz
Imike20 #9741 üzenetére
A játék is meríti, de elhiheted, hogy nem ennyire.
A 3G is elég jól tudja szívni, hiába "modern" már a telefonban a gsm modul, ha gyengus a hálózat.Egyszerűen nézz rá a screenshot-odra. Nálad a mobilhálózat jele zöld+sárga vegyesen. Nálam 2G-n a mobilhálózat jele stabil zöld csík. Hidd el, ez is számít.
-
válasz
Imike20 #9510 üzenetére
Én segítek!
Mi az ami hiányzik az 544-es ICS-ből és emiatt az 54-est szeretnéd felrakni, ....mert AZ abban benne van, vagy azért mert AZ jobb benne?
Ha viszont nem racionális alapon közelíted meg a dolgot, akkor:
A kísérletező kedved, kíváncsiságod miatti eufória nagyobb vagy egyenlő, mint a telepítés után várható esetleges bosszúság, vagy csalódás okozta düh? Ha igen, akkor hajrá!
Természetesen a GB és az ICS között vannak különbség. De az egyes Build-ok közötti váltások, főleg úgy, hogy az első sorban leírtak ezt nem teszik szükségessé... hát te tudod...
challenge accepted Ahogy egy híres ember szokta volt mondani... -
darvinya
titán
válasz
Imike20 #8568 üzenetére
Opera Mobil 12.0.4-es a legstabilabb, afeletti bug-os.
(#8566) stfx
Locked -igen zárt bootloader-t jelent.
De flash módban lehet gyári kernel-t cserélni gyári kernel-re.(Logout-omon Neo/NeoV-re is ugyanez van)
Nyitott bootloader-nél lehet egyéni kernel-t feltenni és ahhoz van fastboot mód.
-
-
Csaszi87
tag
válasz
Imike20 #8558 üzenetére
Ugye a mini sokkal kisebb méretre is mint a sima. A mini egy lebutított böngésző, kiveszi a képeket, flasheket stb, még a másik sima böngésző. A minit inkább azok használják akik csak olvasgatnak a neten vagy gyenge a telefonjuk a sima böngészéshez. Kb ez a különbség, legalább is én erre jöttem rá
-
nintendojet
tag
válasz
Imike20 #8524 üzenetére
Gyári böngésző, ha itthon netezek. Mert nekem tetszik a kék csík, és mert korrektül megy - igaz, csak néha netezek rajta itthon, inkább gépen.
Úton: opera mini - elérem a gépi opera könyvjelzői közül azt, amit szeretnék. iPhone-on is ezt használtam, megszoktam, gépen is ezt használom már nagyon rég óta és ott bárhogy is néztem nem tudtam leváltani, mert se a firefox, se a chrome egérmozdulatai nem működnek rendesen. A könyvjelzők mellett meg a képeket kikapcsoltam rajta, így csak szöveget tölt be, mivel elég kevés mobilnetem van, ezért ez így király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest