- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
Hegyirabló #23521 üzenetére
Benne van a használati útmutatóban.
+ szerintem gáz ha nem ismered a saját telefonodat, ugyanis ez egy baromi egyszerű folyamat (ráadásul te magad is említed pár hsz-el feljebb). -
freemanone
addikt
válasz
Hegyirabló #23516 üzenetére
belakták a bitmanók!
-
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #23516 üzenetére
Ezt mi honnét tudjuk.
-
freemanone
addikt
válasz
Hegyirabló #22335 üzenetére
na tessék, saját magadat hallgatod le!
99% hogy az lesz a "mumus".
-
AHA181
tag
válasz
Hegyirabló #22326 üzenetére
Nálam hívásrögzítő app produkált már ilyet. Töröltem és eltűnt a visszhang.
-
freemanone
addikt
válasz
digitális rendszerben nem fogod észrevenni ha lehallgatnak, ez leginkább gagyi headset-eknél fordul elő és akkor ha nem működik normálisan a zajszűrés valamilyen indoknál fogva, esetleg túl érzékeny mikrofon, vagy túl hangos hangszóró is tud ilyet jelenséget okozni.
gyakorlatilag minden hívást rögzítenek 2 hétig a szolgáltatók, így értelme sem sok lenne. -
sz.cs
tag
válasz
Sziasztok
Először is szerintem is lehallgatnak munkahelynem is ez van kb. mindenki tudja de már senkit nem érdekel
Másodszor. 3 nap .100 használat után tök boldog vagyok (majdnem) minden javult ami idegesített. Hívásbug 1x jött elő, de az sem volt zavaró kb. 1 másodperc utáncsörgés hívás felvétele után.
A híváslista szaggatott scrollozása megmaradtde ezzel még együtt tudok élni.
Összességében gyorsabb lett minden. Kevesebbet gondolkodik a telefon, szinte azonnal reagál mindenre
Én tök elégedett vagyok.Harmadszor. Olvastam feljebb, hogy lesz e valamiféle frissítés e még P-re. Logika azt diktálja, hogy max bug javítás. Bár ahogy olvastam, hogy mit terveznek az 5.0 Androidba...hát nem vagyok lenyűgözve, meg tudnék lenni nélküle. Bár szerintem már egy ideje a mérnökök izzadnak mint malac, hogyaszondja "milyen tök felesleges, de mégis hasznosnak feltüntetendő appot rakjunk az oprendszerbe" nem irigylem őket....
-
Deck
titán
válasz
Lehallgatják a beszélgetést.
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Hegyirabló #19724 üzenetére
Ha ezen #19665 hsz-ed képénél jól látom, akkor az a sárga az Avast vírusirtó. Én (bár, lehet hogy felelőtlenség) nem használok vírusirtó progikat, próbálom megbízható forrásból beszerezni a programokat.
Ill. ezen hsz-edben nem látszódik, hogy olvasatlan sms-ed lenne...Köszönöm! Az ébresztő már működik.
Erre a lehetőségre nem is gondoltam.
-
Newlachka
őstag
válasz
Hegyirabló #19665 üzenetére
szerintem beállítások>idő>automatikus hálózati idő nincs bepipálva neked. így 5 perc alatt nekem kb 2 s csúszás jött ki a digitális és a felső óra között..
-
razorka777
veterán
válasz
Ez lenne a legnagyobb bug az androidban.
De jó is lenne -
Newlachka
őstag
válasz
kiraktam pontosan ugyanezt az órát nekem teljesen pontosan jár mind 3
Nekem a digitális késik.. nem siet.. -
Newlachka
őstag
válasz
Hegyirabló #19662 üzenetére
akkor nem nyávogni kell
Tökéletes telefon nincs, mert akkor nem gyártanának újjat.
Xperia U-n is van ez a jelenség, szvsz nem a telefon számlájára kell írni mindent..
Andro betegség ez
Azon a pár másodpercen pedig az életed fog múlni.... vagy egyszerűen nem tudsz pontra egyszerre fókuszálni..
egy képernyőmentést csinálhatnál erről -
Newlachka
őstag
válasz
Hegyirabló #19650 üzenetére
szerintem vegyél másik telefont, nem neked való a SONY
-
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #19652 üzenetére
-
anorche1
őstag
válasz
Hegyirabló #19646 üzenetére
Esetleg ezt megpróbálhatod: [link]
-
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #19633 üzenetére
De hogy gondoltam ilyet.
Csak egy ötlet volt.
-
wmzr
csendes tag
válasz
Hegyirabló #19595 üzenetére
Nálam JB alatt a telefon funkció hibái egy újraindítással eltűntek, azóta ez a rész tökéletes. (Elsőre iszonyat idegesítő volt, másodperces késések, fél perc rezgés után kezdett csak el csörögni, stb).
-
darvinya
titán
válasz
Én örülök, hogy előbb rezeg és utána rezeg-cseng, mert így nem kell némítanom a telot hogy másokat ne zavarjon.
SMS mindig eltűnik a megnézem mi áll az SMS-ben, de ahhoz be kell menni az SMS-be.
Hangtárcsázás csak angolul tud.
(#19596) bluemirage
Nálam minden oké.
Április 27-e óta van fent pedig adok rendesen a rendszernek. -
válasz
Kicsit vissza az ollókkal.
Ha csak ez az apró gondod van, akkor Te vagy az egyik legszerencsésebb JB felhasználó itt. Vannak ennél durvább tapasztalatok is.
Visszaolvasás után rájössz erre.
Csengőhang ICS alatt nekem: előbb rezzen hosszan, majd cseng. Pedig gyári csengőhang... és ettől még mégsem hulladék. Egyéb maszek csengőhangnál érdemes megnézni, hogy az milyen formátumú stb.. Ha egy 5MB-os 320CBR-es mp3, akkor lehet, hogy lassan tölti be, és addig 2-t rezzen. Ez csak egy tipp.Nagy szerencse, ha nem vagy megelégedve a JB-vel, akkor fel tudsz rakni egy jó ICS-t, a téma összefoglaló szerint. Hogy ez milyen hátránnyal jár? Semmivel!
Jó hétvégét! és egy kicsit Take it easy
-
nintendojet
tag
válasz
Hegyirabló #17052 üzenetére
Köszönöm szépen a beszámolót! Egyelőre nem tudom mikor fogok eljutni hozzájuk, de muszáj lesz
-
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #17052 üzenetére
Inkább a jogász miatt volt ez az igéret.
Míg egy vásárló reklamálása állt szemben a szervizzel addig nem túl sok az esély.
Hiába van NFH, a szerviznek rendelkeznie kell elektrosztatikusan védett, steril körülmények szerelő helyiségnek a szerelésre.
Itt csak szándékos rongálás útján lehet bármilyen károsodást okozni.
Viszont ez alól mindig kivétel lesz a szerviz.A jogász előtt kijelentett mondat, csak annyiban lesz más mint egy vásárló.
Hogy hatósági kijeltésnek számít és abba pillanatban neki kell bizonyítani a kárt nem Ők okozták. -
nintendojet
tag
válasz
Hegyirabló #16795 üzenetére
Majd szólj kérlek, hogy mi volt.
-
eami
veterán
válasz
Hegyirabló #16792 üzenetére
amúgy csak egy tipp... de ha valaki azt gondolja, hogy direkt bevizeték csak az indikátort, akkor az szerintem elég egyszerűen lehet bizonyítani, hogy nem nálad történt. Ha jól hiszem az indikátor olyan helyen van ami csak akkor kap vizet ha még sok minden más is. Azaz, ha nem ejtetted vízbe, áztattad meg esőben, de ennek ellenére visszadobja a szerviz hogy az víz indikátor elszíneződött, akkor egy független szakértővel simán bizonyítani lehet, hogy szándékos volt, a telefon többi részén nyoma nincs víznek.
-
nintendojet
tag
válasz
Hegyirabló #16787 üzenetére
Ez a baj, legszívesebben azt mondanám, hogy szerelje meg előttem. Ki tudja, hogy mikor vizezik be az indikátort, karistolják meg belül a telefont - ez bármelyik szerviz lehetne. Én ugye előtte nem szedhetem szét a telót gondolom, mert ugrik a gari, utána megint nem, ergo azt csinálnak belül amit akarnak és bármit letagadhatnak. Ezért nem túl jó, hogy olyan a szerviz, amiben senkinek sincsen bizalma.
-
nintendojet
tag
válasz
Hegyirabló #16784 üzenetére
Csutkára ugyanilyenem van, csak bal oldalt!!!!! Megy is majd szervizbe, de csak egy hónap múlva, mert addig nem érek rá és kell a teló.
-
razorka777
veterán
válasz
Hegyirabló #14919 üzenetére
Sajnos előfordul.nálam is volt már ilyen.
-
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #13293 üzenetére
Hát ezt neked kell megtenni, mert ilyenkor töröl mindent a teloról amit te raktál fel.
De visszaállítható a névjegyek, naptár, SMS, híváslista, stb. -
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #13288 üzenetére
GB-ről ICS-re váltásnál volt gyári visszaállítás?
Intelligens csatlakozó-ban nincs semmi beállítva?
-
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #13225 üzenetére
És ezt hol veszed Max-ra?
Nincs olyan beállítva, hogy ennél tegye ezt meg ezt?
-
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #12433 üzenetére
App-ot törölted már úgy, hogy előtte az Alkalmazások menüben az app adatait törölted?
Azután újra leszedted a Play áruházból? -
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #12431 üzenetére
Hát itt a baj.
Amiatt van mert a Hand GB-s marad viszont a rendszer ICS.
Ez pont olyan mint már mondtam.Töröld le és rakd fel újra.
Ha ekkor sem megy akkor, marad a gyalulás és utána javítás az fw-n.
Ekkor már biztosan mennie kell. -
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #12429 üzenetére
Újra lett telepítve vagy visszaállításból lett felrakva?
Mert az utóbbi akkor az baj, mert GB-s fw nem kompatibilis ICS-el.
Értsd úgy, hogy win98-as program nem működik XP-n. -
rbalint88
addikt
válasz
Hegyirabló #6456 üzenetére
igen, csak ebay-ről van, gyári "hátlap" 20dolcsiért. ebben az alsó kupak és az átlátszó sávos rész nincs benne. illetve komplett ház van 50-ért, megbízható helyről. (no.1-tech)
-
DraXoN
addikt
válasz
Hegyirabló #3735 üzenetére
Ez minden amit találtam: [link]
Tartok tőle, hogy az a felső kis műanyag elem csak teljes házzal együtt van.. legalábbis nem látom külön...
-
DraXoN
addikt
válasz
Hegyirabló #3730 üzenetére
A szerviz nem tudom mennyit kérne, de ebay-en érdemes keresgetni ezen alkatrészért, ott lehet találni már ehhez a telefonhoz szinte mindent (még a házat is lecserélheted más színre pár ezer forintból ha nem kaptál olyat amilyet eredetileg akartál).
Knight666: A led felett van a mikrofon (ha megnézed lehet látni egy kis nyílást), a kamera és a led közötti rész nem nyitott.
-
DraXoN
addikt
válasz
Hegyirabló #3728 üzenetére
Az a felső elem műanyag
-
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #3722 üzenetére
Autójavító filc.
Gyorsabb és biztonságosabb, mert ha egyszer belenyulnak akkor bizony az összerakáskor más hiba képződhet.
-
darvinya
titán
válasz
Hegyirabló #3161 üzenetére
Cordon elektrik Bp újpest.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Hegyirabló #2468 üzenetére
Már elég régóta, annyi a trükk, hogy megnyomod a menü gombot a GMaps-ban és ott lesz egy olyan, hogy legyen elérhető offline és utána ki kell választanod egy területet amit le szeretnél menteni offline használatra.
-
klai
csendes tag
válasz
Hegyirabló #1744 üzenetére
Így van, csak a restart segít. De nekem Pest belvárosban jó térerő mellett is csinálja.
-
Wilika
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1469 üzenetére
Kamera fölötti vágás?
-
m.zso
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1469 üzenetére
Arra még nem sikerült rájönnöm, de valószínűleg ott lehet.
-
m.zso
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1455 üzenetére
Én voltam az, aki megkérdezte.
Megtaláltam hogy van benne a másodlagos mikrofon.
Itt írnak róla:
[link]
"We had no problems making and receiving calls on the Xperia P. With a built-in secondary microphone for active noise-cancellation, calls are loud and clear even in noisy environments" -
Sfmc
csendes tag
válasz
Hegyirabló #1420 üzenetére
LiveWare kezelő
-
s4tch
veterán
válasz
Hegyirabló #1216 üzenetére
Navigon, Sygic
-
Wilika
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1213 üzenetére
Egy része a rendszeré.
-
vlaho
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1095 üzenetére
Azért nem kell elkeseredni, a Windows intéző simán látja a telot, ott tudsz rá másolgatni.
Amúgy keress rá a topikban, van a TC-hez valami modul, amivel látja a telefont. -
Wilika
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1095 üzenetére
Neee, azért na. Amúgy is létezik wifi, ha meg valami a gépen van, akkor mobilnetezgethetek, akkor is onnan kell behúzni. A lehetőség amúgy is adott, csak nem ehhez vagyunk hozzászokva.
-
Wilika
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1093 üzenetére
Hogyhogy? Mármint hogy jön ehhez a mobilinternet?
-
Wilika
aktív tag
válasz
Hegyirabló #1090 üzenetére
Hát, ha jól vettem ki, ez csak ilyen külső médiaeszközként működik, ami nem igazi meghajtó.
Nah, sikerült a Dead Space-ben egy sűrűbb jelenettel kiakasztanom szerencsétlen telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest