- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rhino666 #3029 üzenetére
Hmm, azért előbb nyugodtan tájékozódhattál volna, mondjuk itt a keresőben akár!
Lám, sokan - én is - elsőre a kijelzővédő fóliát véltük karcosnak...Időközben felmerült pár számodra érthetetlen dolog...
1.) A karcálló - legyen az normál, Dragon, vagy Gorilla Glass - nem megkarcolhatatlant jelent!
- gondolom azért a golyóálló mellényekkel tisztában vagy. Hiába hívják golyóállónak, csak egy bizonyos kaliberig hárít, és véd...2.) Az eleve karcálló kijelzőre tett gyári fólia pedig nem csak nemes gesztus, de plusz védelem is. Ha nem kell, azonnal leveszed, vásárlás után. Ezért a gyártóra "haragudni", hát neharagudj, de ez nagy butaság!
Szóval, összegezve:
Baromi jó fej a Sony, hogy sok modelljére tesz gyári, jó minőségű, alig észrevehető fóliát.
Nincs megkarcolhatatlan karcálló kijelző, ha gondolod összehozlak egy iPhone 3G-vel (de lehet, hogy GS) amin GG ide, karcálló kijelző oda tele van karcokkal. Kulcs,és egyéb nyomok, amik a használat során keletkeztek. Ez a főnökömé, most i4S-t nyúz, és GG ide meg oda a megvásárláskor vett rá előre, hátra fóliát... -
pit stop
addikt
válasz
Rhino666 #3039 üzenetére
Szegény pára ha nem képes utánnanézni, akkor hülyeség miatt ne panaszkodjon... , Te is megkérdezted, te is kaptál választ elsőre szerintem
Fóliával meg pont usernek akar jót a Sony, hogyha véletlenül végigszánkáztatja a telefont a betonon akkor ne az üveg karcolódjon össze és ne azt kelljen kemény pénzekért cserélni...
GG-ban pedig akkora szórás van, amilyennek nem lenne szabad előfordulnia (akár még típusokon belül is). Te eddig olvastam hogy szerencsésen kifogtad a valóban karcállóra sikeredetteket, de nem keveset olvasni rólla hogy GG-t sem nehéz megkarcolni akár véletlenül akár nem.
Végezetül pedig ismerősöm most kapott egy Lumia 800-at, ami tudtommal GG-s, mégis gyárilag raktak rá neki valami hasonló fóliát...(#3041) nyakoati: +1
-
Knight666
aktív tag
válasz
Rhino666 #3033 üzenetére
Én is vettem rá fóliát (tok meg járt hozzá), de tényleg csak arra való, hogy megnyugtassam magam. A PDA-mra is vettem annak idején és most, amikor 10 évesen bedobtam a fiókba a többi elhasznált kacat mellé emléknek, még mindig makulátlan a kijelző. Kontaktos a dokkoló csati, meghalt az akksi, letört a fedlap, karcos a magnéziumváz, kopott a festék a műanyagelemeken, nehezen reagál 1-2 gomb, de a kijelző, az karcmentes
.
Viccet félretéve szerintem ha tényleg sikerült volna megkarcolni a kijelzőt, nem hiszem, hogy cserélték volna. Azért a "karcálló" nem azt jelenti, hogy megkarcolhatatlan. Amíg nem lesz minimum egy szabványban kidolgozva / definiálva, hogy mit kell érteni a karcállóság alatt, addig ilyen témában nehéz lesz reklamálni. -
Pepeninho
őstag
válasz
Rhino666 #3027 üzenetére
Az, hogy beleképzelsz dolgokat a mondanivalómba a te hiányosságod. Kérdlek ne adj a számba mondatokat. Nem írtam egy szóval sem, hogy minél minőségibb annál jobban kell vigyázni rá. Csak annyit írtam, hogy egy tokot és egy fóliát kell rávenni, biztos ami biztos. Én a tutifixgorillagerillaglass üvegre is veszek fóliát, mert így érzem biztosabbnak. Lehet, hogy az én hibám, hogy vigyázok a dolgaimra. Igen, egy troll vagy, mert csak a saját butaságod harsogod "minél hangosabban annál jobb" jeligével.
-
válasz
Rhino666 #3024 üzenetére
És most fólia nélkül milyen a kijelző? Én is le akarom venni, de megvárom míg zavaróan karcos nem lesz. Én visszavittem a szervizbe, mert a kijelző melletti műanyag áttört, volt benne gyárilag egy kis feszültség és a nagy melegben átpattant. E-mailre azt írta a cirma, h nem garanciális, de személyesen vittem be és szó nélkül cserélték, és mivel a kijelzővel egybe van építve, egyben cserélték az egészet.
-
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #3024 üzenetére
Akkor megértelek. De azzal nem leszel előrébb ha, folyamatosan visszakozol. Tegyél rá akkor egy Invisibel Shieldet azzal tuti jó lesz. Tudom hogy 120k telefon( vagy már kisszámítógép) de értékes
Nekem még így nem gyűlt meg bajom a szervizzel amióta élek. Segítettek, de ez én vagyok. -
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #3021 üzenetére
Lassan már 1 napja írod ezt a kijelző témát hogy agyonra lett vigyázva. Hiába ad mindenki értelmest választ. Trollkodással jössz vissza. Senki nem állította hogy tökéletes. De ha arra sem veszed a fáradtságot hogy addig még a szerviz mit mond, kicsit lejebb adsz. Addig csak trollkodás hegyek fognak itt menni.
Még egyszer leírom.: Ha van időd légy oly kedves menny el a szervizbe nézesd meg. Ha anyaghasználat akkor megértjük a háborodást. Ha unatkoztál és kipróbáltad mit tűr valójában az a te gondod. HOX nem igazán próbálgattad.
Szerk.: Mellesleg mit vársz tőlünk "hasznos" infó alatt. Mindenki leírta hogy van rajta fólia. Akkor Juszton nálad vannak a gondok a toronyba
-
DraXoN
addikt
válasz
Rhino666 #3011 üzenetére
Mivel rá van vasalva, eléggé nehéz leszedni (azt mondják legalábbis, nem próbáltam leszedni a sajátomról).
Sokan valamilyen segédeszközt használnak, hogy benyúljanak a fólia alá amit megindítva már le lehet "tépni" (mivel tényleg nehéz leszedni).Egyébként úgy lehet látni, hogy rajta van-e a fólia, hogy az üveg szélén és a hangszóró nyílásnál mintha egy kb. 1mm-es perem lenne, de az a fólia határa. (valahol a topicban lett már linkelve kép a kinézetéről).
-
-
TomWexX
addikt
válasz
Rhino666 #2996 üzenetére
A barátnődnek egyszerűen nem volt szerencséje. Vagy eddig neked igen.
De mint már többen is mondták van a kijelzőn fólia, így csak az karcolódott meg. Egyébként a fém nem karcolja meg az üveget mivel puhább anyagból van. Nyugodtan neki eshetsz csavarhúzóval, kalapáccsal, szikével, nem fogod tudni megkarcolni. (az üveget, nem a védőfoliát) De ha egy homokszem....
-
TomWexX
addikt
válasz
Rhino666 #2991 üzenetére
Köztudott hogy a homokszem megkarcolja az üveget, legyen az gorilla glass, dragontrail stb., pláne ha egy védőfólia van rajta. Na most ha jól tudom, homokszem van pár darab a Föld nevű bolygón. Megfordulhat zsebben is, táskában is.
Az előző telefonom kijelzőjén (wave) a híres gorilla glass van, amit nem egészen 1 hónap alatt sikerült is megkarcolnom. Na én azóta tartom a telefonjaimat bőrtokban, mikor zsebre vagy táskába teszem, és azt az egy karcot eltekintve a mai napig tükör tiszta a wave kijelzője. (A P-é is) Én azt mondom, hogy táskában/zsebben mobilt tartani tok nélkül nagy felelőtlenség, úgyhogy javaslom szerezz be egyet.
-
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #2991 üzenetére
Mellesleg a karc "mélyedéséből" a te állításod is igazolva lehet, hogy vigyázva volt. Nem holmi fúróval álltál neki "tesztelni" 100 e forintot
. Szóval hiába írod ide le 150x hogy akkor minek írnak le a gyártók olyan dolgokat ami mindig megcáfolható. Mivel ember keze is van a dologban így BÁRMIRE van magyarázat
. Egyszóval vidd el nézesd meg majd ott eldöntik hogy anyaghiba, vagy éppen unatkoztál. Sok mindent lelehet írni.
Bocs de kicsit már felháborít, a kukacoskodás.
-
DraXoN
addikt
válasz
Rhino666 #2991 üzenetére
Gyakorlatilag egy újabb védelmi vonal. Ha nem tetszik le lehet szedni, nem jár garanciavesztéssel a fólia eltávolítása (szerintem jó dolog, hogy rajta van, ráadásul olyan módszerrel van rajta pontosan amit utólag nem lehet rárakni, gyakorlatilag rá van vasalva egy vastag fólia amit emiatt még leszedni is nehéz, nem csak a felületi tapadást használja ki mint az utólag kapható fóliák)
Egyébként minden karcálló felület karcolódhat, még a híres Gorilla Glass is (de ez már számtalan esetben bebizonyosodott).
-
DraXoN
addikt
válasz
Rhino666 #2988 üzenetére
Szerintem a fólia karcolódott meg neked ha nem szedted le a gyárit (minden modellen úgy tudom alapból van fólia, csak egyes kiszerelések mellé adnak egy extra fóliát).. (ugyan én is raktam az ennyimre egy másodikat.. csak leszedtem mert szerintem sokkal jobban tükröződött a 2 réteg fólián át, így most csak a gyári rávasalt fólia van rajta.. karc még nincs nálam 2 hónap után)
(Igaz ez nem tartozik ide, de én valahogy úgy bánok a készülékekkel, hogy egy régebbi 4 éven át használt Alkatelem is eléggé jól nézett ki, csak a gumi részei már szétmállottak, és kicsit kopott ... pedig nem kímélem szándékosan, de nem is teszem ki a készülékeimet felesleges "stresszhatás"-nak.) -
neorow1
aktív tag
válasz
Rhino666 #2977 üzenetére
Indok nélkül felszed egy karcolást? anyaghibából adódóan megolvad az üveg és egy karc alakban szilárdul meg? Az enyém hogy nem karcolódott meg magától? A scratch resistant coat nem egyenlő a karcolódási garanciával. Ha ezzel beviszed úgy elhajtanak hogy nem állsz meg a lábadon. Mellesleg a Gorilla is karcolódik.
HTC modellek GG-vel:
Gorilla Glass is available on these HTC products:
One X
One S
Amaze 4G (US T-Mobile)
Droid Incredible 4G LTE (US Verizon)
Droid ERIS (US Verizon)
Droid Incredible 2 (US Verizon)
Droid Incredible (US Verizon)
EVO Design 4G (US Sprint)
EVO 4G LTE (US Sprint)
EVO 3D
myTouch 4G (US T-Mobile)
myTouch 4G Slide (US T-Mobile)
Vivid (US AT&T)
Desire
Desire HD
Desire Z
Inspire 4G (US AT&T)
Sensation
Sensation XL
TITAN
Radar/Radar 4G -
Damage401
senior tag
válasz
Rhino666 #2977 üzenetére
Szervusz!
Amúgy meggyőződtél már róla, hogy most a fólia nyelt be egy karcot, vagy már azt le szetted és az üveg? Mert ha az üveg és telefon úgy is van reklámozva hogy Dragontrail üveggel van akkor az garanciában cserélni kell. Úgy olvastam mindenhol hogy ezzel a technológiával megáldott üveggel van megáldva a kicsike. Azért miért pont egy alumínium házas teloból felejtenék kint pont ezt a fajta "előnyt" ha már minőségi cuccot raknak össze.
-
NY_A
őstag
válasz
Rhino666 #2900 üzenetére
Én azt tapasztaltam a telefonnál, de nem csak ennél hanem az előzőnél is, hogy az elején jelentkező kisebb bugok idővel eltűnnek. Ezen is volt olyan amivel az elején egyszer találkoztam, és azóta sem. Olyan, mintha be kellene járatni a gépet.
A legelső videó felvételemnél pl. nem tudtam leállítani a felvételt, csak sokadjára. Azóta sem volt ilyen.
Az akku pedig néhány töltés után áll be igazán. Nekem két napig simán húzza. Mondjuk képes vagyok egy hónap után is folyamatosan nyomkodni, így van amikor fél nap alatt lemerítem. -
xtibi
tag
válasz
Rhino666 #2760 üzenetére
Szerintem nem bántott senki.
Ha az alap kérdésedet vesszük, hogy milyen a P, mit tud, stb., aggályaid vannak adatod alapján, amire mind leírtuk, hogy szerintünk fasza, jó, megérte, akkor szerintem tök releváns.
Amikor azt igazolod oldalakon keresztül, hogy a HOX és mások bezzeg mennyivel királyabbak, milyen jók a paraméterei, a tesztadatai, stb., és a mi telefonunk milyen "ócska", ahhoz képest, arra talán ekkora erővel nincs itt szükség. Nekem legalábbis ebből sok volt mégha igazad is van. -
_Dumber_
őstag
válasz
Rhino666 #2610 üzenetére
De tényleg nem találok szarvashibát.. a többi meg megoldható
1 hibát találtam: A névjegyzékben nem lehet változtatni a vezetéknév/keresztnév sorrendjét.. (Illetve lehet, de mindig visszaáll). (GB alatt)
Ez egy másik névjegyzékkezelővel (pl Acontact) orvosolható. Ezért jó a droid -
_Dumber_
őstag
válasz
Rhino666 #2574 üzenetére
Új?... Ezt honnan gondolod?
2.5 éve van Droidom. Igaz ez még csak a 2. készülékem. Lehet azért nincsenek még nagy igényeim, mert jól választok
HOV:
Csak néhány link:
+ halk hanerő + esetleges sárgulás...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a HOV rossz, de én ezekért választottam a SXP-t
-
rbalint88
addikt
válasz
Rhino666 #2590 üzenetére
nekem a sensation volt a határeset, pedig a 186 centimmel nem érzem magam kicsinek, és a kezem is elég nagy, még a magasságomhoz képest is.
a 4"-t sokkal kényelmesebb használni, biztosabb fogás esik rajta.
próbáljatok meg felhajtani egy htc rhyme-ot, nagyon jó készülék, barátnőmnek olyanja van. ha minőségérzetre mentek rá, akkor az is etalon cucc, ráadásul csak 3,7". átlag felhasználásra tökéletes és nem tömegtelefon. na meg jár hozzá dokkoló is azért a szép árért, amit elkérnek érte. hardveresen meg desire s-sel egyezik meg.
vásárlásnál szívod a fogad, hogy hűdekurvadrága, de utána csak az elégedettség van -
rbalint88
addikt
válasz
Rhino666 #2574 üzenetére
Nálam wildfire, defy, nexus s, sensation volt androidból, meg volt egy htc trophy 7 is kis ideig, ami jó kütyü szintén, de nekem az android az igazi.
Ezek után mondom azt, hogy a P a legjobb telefonom.
Szifont nem kell utálni, jó telefon, csak nem nekünk készült.
HOX biztos jó, de lapátkéz kell hozzá plusz irdatlan drága
Másrészt sensationtől többet vártam, az első okostelóm volt, ami csalódás volt kicsit. Ezután nem fizetek többet érte, ha nem tud érdemi pluszt -
neorow1
aktív tag
válasz
Rhino666 #2574 üzenetére
Ma délután berootolom és felteszek rá egy Apex vagy GO Launchert és majd nyilatkozok, van egy tippem, hogy a gyári Sony launchernél van gebasz, mert mint mondtam az alkalmazásoknál nincs hiba, egyedül a Chrome képes beakasztani magát, de az teljesen. Kár, hogy kiszedték belőle a Holo-t nekem nagyon tetszik, főleg, hogy így buktuk a mappába rendezést, alkalmazások elrejtését és a folyamat kezelőt, amit az ICS tud(na) gyárilag.
-
darvinya
titán
válasz
Rhino666 #2574 üzenetére
Mobilnet be
5 lap nyitva böngészőben, melyben egy képekkel teli erről - home lerakás
Gmail frissítés az app-ban - home lerakás
AppDrawer lista beállítások alkalmazások Mind - home lerakás
Böngésző átlép másik lapra - home lerakás
Play app - home lerakásNa ekkor AppDrawer és biztos a röccenés.
-
spawn21
veterán
válasz
Rhino666 #2574 üzenetére
De hát még is quadrant meg benchmark eredményeket kértél vagy nem?
Hidd el, nem tükrözik azt, amit képvisel.
Teljesen rendben van.
Azt meg ne mond, hogy nem akard egy kicsit sem a HOX mert az nem igaz. Nekünk is van. Frissítve, igaz nem az enyém, pontosan nem tudom mikori a....
De ez is akad. nem is beszélve az orbitális melegedéstől, ja és persze a pixel hibás kijelzőről. amit szinte lehetetlen javíttatni. (ne értsd félre, nagyon jó telefon)Noch einaml:
Minden napok során nem érzek durva akadás, de igen van lapozás közben. (igaz én azonnal lecseréltem a launchert spb-re, mert azt szeretem) Na ez viszont smoth
Kamera nem rossz, videó lehetne jobb is, de bőven abban a határban van, amit a hasonló árú gépek tudnak. Kijelző baba. Stabil mint az atom, nm volt vele gondom. Az elején voltak gondok, de kiderült pár program volt a ludas. Hiába gb van rajta, nagyon szépen ketyeg a gép -
Tomacko
őstag
válasz
Rhino666 #2547 üzenetére
Üdv !
OT-995 fórumot olvasom és végig olvastam, én is telefon vásárlás előtt állok. Szóval végig olvastam anno és most is feszt figyelem azt is, de......az minden csak nem stabil cucc, elég sok a harver hiba ajnos, igaz szervizelik ahogy olvasom avval nincs gond de arányait nézve úgy kb 10-ből 6-7 darabnak tuti van valami baja.
-
rbalint88
addikt
válasz
Rhino666 #2547 üzenetére
Időtálló telefon: Nokia 3310
Röccenésmentes: iPhone 4, 4 s, Nokia Lumia 800
Az Android sose lesz teljesen lagmentes, ez rendszerbeli sajátosság. Sajnos, tegyük hozzá.
El kell dönteni, hogy mit akar az ember. Tökéletes dolgok nincsenek, maximum az egyéni preferenciák alapján találsz valamit, ami megfelel. Androidban sokkal több lehetőség van, mint a másik két mérvadó mobil OS-ben. Ha ezt nem használná ki barátnőd, akkor a fentebb írt telefonok, egyébként P. Samsungokkal összemérni tök felesleges, egészen más filozófia szerint épített telefon ez, mint az SGS sorozat. Sok Samsung cuccom van, de telefonom addig nem lesz tőlük, amíg nem csinálnak végre egy olyan telefont, ami nem tejfölöspohárból van. Józan elvárásokkal közelítve a telefont szerintem nem lesz kivetnivaló a P-ben női szemmel sem, főleg hogy ezt kézbefogva rögtön érezni, hogy minőségi cucc. -
xtibi
tag
válasz
Rhino666 #2547 üzenetére
Ha két lábbal a földön állsz és telefont veszel, nem hiszed, hogy bármelyik is hibátlan lesz és nem lesz benne olyan pont, ami nem tetszik. Ilyen nincs, ezt még almáék se tudták megvalósítani. A többi meg teszt és számok, amik adott pillanatban válaszolnak adott kérdésekre, melyek a következőben már nem biztos, hogy úgy igazak... Hagyjuk.
Ez a vas egyben van, annyit tud, amennyit állítanak róla és nincsenek túlzások. Nekem a HOX,S3, de a HOS,XS nagy volt, ráadásul elvből nem adok ki 150-200e Ft-ot egy telefonra. Ízlés kérdése. Ez nekem szép, jó és a kezemben is jó tartanom és nem létezik telefonban tartósan kíváló, mert mindennél van/azonnal lesz valamiben jobb.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Rhino666 #2547 üzenetére
Ha ennyire kritikus kérdés, hogy megröccen-e a menü vagy nem, akkor talán egy IPhone-al kéne próbálkozni. Úgy látom te abból próbálsz következtetéseket levonni amit itt olvasol, de élőben még nem próbáltad a rendszert. Megértem, hogy ennyi pénzért tökéleteset várnál el, de sajnos kompromisszumokat is kell kötni a rendszer nyíltsága miatt. Ahogy xtibi írta, a fórumba leírt legtöbb hiba/anomália user error, így érdemes lenne átgondolni ezt a kérdéskört és élőben is kipróbálni a telefont ICS-el, ha van rá lehetőség.
Egyébként ha bekapcsoljátok a fejlesztői lehetőségekben a 2D hardvergyorsítást akkor a menü is olyan gördülékeny lesz mint 2.3 alatt volt
-
xtibi
tag
válasz
Rhino666 #2538 üzenetére
De mennyire egyetértek Davinya-val.
Ugyebár a Pentium1-en elfutott a win3.1, aztán jöttek a fogyasztói igények meg a generált kereslet és kellett a nagyobb proci, a nagyobb vinyó, a video-, a hangkártya, miazmás. És onnantól nem fagyott le, nem kellett újrahúzni és ha méginkább megterhelted, mindent kibír? Nem. Itt is ez a helyzet, az Apple-nél IOS6-ra és a W8-ra is ezért van szükség. Ez a fogyasztói társadalom.Más oldalról, ne tegyünk már úgy mintha ez a telefon egy döcögös, lefagyós, laggoló és röccenő masina lenne. Nekem megvan kb. 1-1,5 hónapja. Nekem pl. nincs ilyen panaszom és ha itt olvasom a panaszlistát, igazán sok, valós, általános nem merül fel. A többségben részt vesz a terheltség kérdése.
Hasonlítsuk a HOX-hoz? Jó. Magok száma? Mekkora, milyen proci? Mit bír az akksija? Mekkora a képernyő? Szerintem nem egy kategória.
Ebben pl. nincs algoritmus, ami folyton kinyír mindent, hogy ne lassuljon, fagyjon le a telefon mégsem teszi csak szélső esetekben. Ettől még a HOX is egy zseniális telefon. Lehet letölteni Task Managert, ami kinyír mindent folyton s akkor itt sem lesznek még apró gondok sem.A döntés a Tietek. Nekem ez jó vétel volt, amit vártam azt tudja és igyekeztem a földön járni.
-
spawn21
veterán
-
darvinya
titán
válasz
Rhino666 #2540 üzenetére
Akkor az lesz a nyerő számisztikus.OneV
Ja meg azok a becsapmárkok akinek mindent el lehet hinni.
Ha ilyen jó lenne az ICS akkor nem jött volna ilyen hamar a JB ICS nagy javítás.Na pont emiatt mondtam.
Ezek nem „buta” fonok.
Ahol kapsz egy telot és kész ennyi.
Ami benne van annyival gazdálkodhatsz.
Aki nem figyeli mivel tömi tele annak mindig is értékelhetetlen lesz. -
darvinya
titán
válasz
Rhino666 #2538 üzenetére
Bocs, de rég olvastam ekkora ökörségeket.
Anno mikor megjelent a kétmagos proci mindenki csodát várt.
De hamar rá lehet jönni, hogy a régi op rendszer nem jó rá és tré.
Na erre kapot egy új op-ot ami úgy használta ahogy kell, de evvel maga az op is terjedelmesedett.
Na ez alapján ki lehet találni, hogy mekkora az igazi újítás, sebesség. -
HardSanyeee
őstag
válasz
Rhino666 #2483 üzenetére
Egész pontosan merre található meg 95 ezerért?
A Domino nekem nem opció, mivel djuice-os vagyok és nem szeretnék függetlenítéssel és hasonló dolgokkal foglalkozni.#2484 nintendojet: Igen, pont tegnap voltam egy Sony boltban, én is láttam ezt. Abból a szempontból viszont érhető, hogy a telefonok jelenleg le vannak akciózva (bár nem mindegyik 10%-al, az tény).
-
NY_A
őstag
válasz
Rhino666 #2493 üzenetére
Hát azért ez erős túlzás, hogy rontotta volna. A pozitív változások sokkal nyomatékosabbak, mint a negatív változások. Én egyelőre csak ezt tudtam felhozni, mint esetleges romlást. Ez sem azt jelenti, hogy folyamatosan akad a menü, hanem néha amikor belépek észreveszem, hogy az első lapozáskor megröccen.
-
TomWexX
addikt
-
TomWexX
addikt
válasz
Rhino666 #2430 üzenetére
Ezekre 2 óra használat után nem tudok érdemi választ adni, de 1-2 nap múlva leírom a tapasztalatokat. Addig is mond a barátnődnek hogy azt olvastad hogy ez sokkal jobb mint az S Advance.
Viszont:
- Fényképek eddig is szépek voltak
- GPS kezeléssel eddig sem volt semmi gond
- Eddig sem volt döcögés
- Sparkle-ről tudom hogy hibátlanul ment
- Akku HOX-hoz képest (szerintem) sokkal tovább bírja(#2431) mrlujoak: A háttérben szól a zene, (nem, nem a soho party
) valószínű az kavart be. Kiejtésemmel nincs gond, csendben próbálva jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest