- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
válasz
_Dumber_ #28964 üzenetére
Ugyanúgy semmi
.
Eszközkezelőben ott van,a driver frissítésre vagy azt kapom,hogy fent van a legjobb,vagy azt,hogy a telepítéskor hiba történt,vagy azt,hogy hozzáférés megtagadva.
Gép USB-vel nincs gond,más eszköz rendesen megy róla.
Maradt a próba másik kábellel,vagy a WIN-em zakkant meg.
-
m.zso
aktív tag
-
razorka777
veterán
válasz
_Dumber_ #9681 üzenetére
Igazad van,de milyen érdekes,hogy mindenki másképp tudja.A srác mikor vettem a telót azt mondta,töltsem először 16 órát és utána már ne engedjem teljesen lemerülni.
Magamba jót kuncogtam,mert egy idő után lekapcsol a töltő elektronika,így feleslegesen hagynám rajta annyi ideig. -
darvinya
titán
válasz
_Dumber_ #9075 üzenetére
De írtam, hogy GB-n próbáltam ICS-el szemben, és ICS-el is ki akarom próbálni.
A probléma amit mondtál a böngészőkre lehet, hogy igaz, de nem jó nekem.
Ezeken nem menne azok az oldalak amik nem kell.A Sony felület nekem eddig a legjobbnak tűnik és nem szeretem azokat a Launcher-eket.
Próbáltam nagyon sokat, de mindegyik egy-két dolog nem ment így kuka lett.És emiatt hangsúlyoztam ki inkább a böngészőt.
Nagyon jó érzés fogni, nagyon tetszik.
De ezek külsőségek és erre nem adok annyit mint egy használhatóság miatt. -
darvinya
titán
válasz
_Dumber_ #7509 üzenetére
Nagyobb valószínű, hogy a cella amiről veszi a pontos időt ennyivel el van csúszva. (idő és dátum automata módban a mobil hálózat toronyról veszi az adatokat.
pl: bp-en a keletinél gyakran előfordult, hogy a Telenor toronyok leterheltek 3G-n és 2G-s torony több órát késik/siet, mert akkor a ébresztőóra/óra alkalmazás leállt hibát kapom.
Erről nem a telo tehet) -
Knight666
aktív tag
-
Dany007
veterán
válasz
_Dumber_ #4517 üzenetére
Mondom, ha úgy indítom a telefont, hogy a GPS ki van kapcsolva, majd rendszerbetöltés után engedélyezem akkor csinálhatok bármit, nem talál jelet.
Illetve műholdat talál, v.színűleg a netkapcsolat miatt, de nem képes fixálni azt vagy így nem ér semmit.
De a probléma úgymond megoldódott. Azóta nettel együtt 3 másodperc a gps fix. -
s4tch
veterán
válasz
_Dumber_ #4076 üzenetére
Használj külön szoftvert, pl. valami ilyesmit.
(#4078) papi77: ha egyre gondolunk, akkor persze, lehetséges; ez az OTA frissítés lényege.
-
Dzsuditt
tag
-
Rhino666
addikt
válasz
_Dumber_ #2607 üzenetére
Annyira agyondícsérted, meg hogy nem is tudnál hibát találni benne, az újoncok elfogultságát fedeztem fel a szavaid mögött.
Úgy nézem hogy szerencsére a HOV-nál is csak szoftveres (vagy garanciális) problémák vannak, amik a közelgő frissítéssel (valószínűleg) eltűnnek.
-
WolfferWolf
csendes tag
válasz
_Dumber_ #2361 üzenetére
Nem nyálaztam végig a blogot mielőtt kérdeztem. Nem vettem észre a linket. Egyébként meg moderátor vagy? Vagy népszámláló? Bunkó nem vagy az tuti. Inkább egy kukacoskodó troll. Ezúton kérlek, ha látsz kérdezni itt engem, akkor ne válaszolj, hagyjad figyelmen kívül, nem foglak emiatt bunkónak tartani. Köszi
-
Pepeninho
őstag
válasz
_Dumber_ #2253 üzenetére
Köszönöm
. Köszi!
Köszönöm szépen.Hihetetlen, hogy ez valakinek ennyire fáj....Ez egy fórum. Hülyék és amatőrök bőven vannak. Ezt el kell fogadnod. Türelmetlen voltam,azért tettem fel (megjegyzem 3szor) ugyanazt a kérdést. Vagy figyelmen kívül hagyod, vagy válaszolsz megjegyzés nélkül. Szerintem az én 3 kérdésem elfért a 2250 hozzászólás között.
-
Joe63
tag
válasz
_Dumber_ #2124 üzenetére
napfényben nehéz észrevenni, de pl. szobában elég feltűnő
2129. task manager vagy killer
én ezt használom -
NY_A
őstag
válasz
_Dumber_ #2012 üzenetére
Én sem tapasztaltam semmi változást csupán egyet, ami számomra eddig kissé zavaró volt. Az előző rommal volt úgy, hogy wifire lépés után hiába látta a hálózatot, mégsem volt net. Ezt egy wifi ki, és aztán bekapcsolással gyógyítottam. Ez nagyságrendileg 10 alkalomból kb. 3-4-szer jött elő. Nos ez ezzel a frissítéssel nálam megszűnt.
-
-
neorow1
aktív tag
válasz
_Dumber_ #2007 üzenetére
Megint félinfókból építkeztek és riogatjátok a kevésbé tájékozatlan embereket aminek az lesz a következménye, hogy jönnek az agyonismételt kérdések. Egy frissítés nem véletlenül jön ki, akinek meg felajánlotta a frissítés után a hard resetet, az sem véletlen volt szvsz. Többen telepítettük, attól, hogy nem lesz benne semmi új eye-candy, még valószínűleg tartalmaz hibajavításokat ami nem szembeötlő, de szükséges. A Windows frissítéseket sem telepíted mert nem látod mi változik?
-
xtibi
tag
válasz
_Dumber_ #1931 üzenetére
Bluetooth-on is átküldheted a névjegyeket az XP-re, aztán ott egy mozdulattal beimportálod a kapcsolatokba. Ez a gány megoldás, de low-end telóknál valami vacakolás mindig van.
Van app a Nokiára úgy emlékszem (jó pár éve volt még E52-vel), ami kontaktokat feltolja a gmail-be, onnan meg már sima ügy. Ha lehet rá telepíteni.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
_Dumber_ #1879 üzenetére
Akkor neked is játszott a One S?
Ha nem bántad meg a választását S-el szenbem, akkor lehet nekem is P lesz.
És mi a helyzet az Xperia S-el?P hogy teljesít játékok, programok terén? nem akad semmi? rendszer, böngésző sem döcög?
Visszont most ezek a frissítéses dolgok amiket írtatok srácok, egy kicsit eltántorít :S
-
soultrapp
senior tag
válasz
_Dumber_ #1538 üzenetére
hát az jó lenne én is így gondoltam,mert hiába kapok hozzá egyet,de nekem a régi sim kártyám kell a számom miatt.
Egyébként ray-t akartam legelőször,de utána láttam ezt.csak mivel ez sokkal drágább elgondolkodtatott,hogy ér-e nekem ennyivel többet.mert azért minimum 40k különbség van köztük:-((
ti szerintetek ér ennyivel többet??
-
rbalint88
addikt
válasz
_Dumber_ #1450 üzenetére
ez mondjuk erősen függ attól, hogy milyen hőmérsékletű közegben (meg hogy süti-e a nap pölö) van használva, illetve a fogástól is, hogy mennyire tud eltávozni a hő.
eddig egyszer volt kényelmetlenül meleg a telefon, amikor direktben sütötte a nap a kocsiban, álló helyzetben és éppen navigációt pöcögtettem rajta.
utána fél percre a klímahűvösbe tartva visszahűlt rendesre.
általában langyosra szokott felmelegedni, ha kényelmetlenül meleg lenne, nem .aszkurálnám ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest