- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #24128 üzenetére
Elég gyorsak voltak T-ben a bubis sáv cserével ugyanis szerdán bementem igaz nem volt nekik, de megrendelték péntekre bevittem a telefont és cirka 15-20perc alatt kicserélték. Ami problémám volt az csak annyi, hogy minek ilyenkor frissíteni a telefont ha nem kérem. Mondjuk Ők azt mondták nekik kötelező egy javítás után.
más: tudnátok segíteni ahogy frissítették a telefont én pedig biztonsági mentésből visszaállítottam kizárólag a képeket, viszont az albumban nem jelennek meg. Mi lehet a gond? van erre valami megoldás, ogy megjelenjenek a fényképek?
-
darvinya
titán
válasz
bozsozso #17901 üzenetére
Tévedsz egyrészében.
messege Skype, WiFi Analizer, remote, játék, GPS, stb. ez mind kérhet hálózati jogot, és egyéb periféria hozzáférést.
Ami egyenlő a proci pörgetés, akku merüléssel.
Kellene monitirozó ami megmutatja ki tartja ébren, vagy használja.(#17902) lacy027
Nálam a gyári Album app van fenn és ilyen soha nem volt.
Az volt, hogy nem mutatta, de gyorsan orvosolható volt egy LOST.DIR mappával és App adatok törlésével. -
darvinya
titán
válasz
bozsozso #17898 üzenetére
Egyszer már leírtam, de idézem magam.(fórum keresője az Android Op. Rendszerre)
Mi ez? Android Operációs Rendszer
Ez egy olyan modul rész ami az app-oknak ad jogot a rendszer erőforrásaihoz.
pl: időjárás app, különböző közösségi app, stb.Ezért lenne jó, hogy nálad milyen app-ok vannak a telon.
-
duronx
senior tag
-
Imike20
senior tag
válasz
bozsozso #8695 üzenetére
hali!
Ismerős a dolog! Nekem is ezt csinálta sőt a telcsi be is volt lassulva amikor kiléptem a menüből az ikonok szaggatva jöttek elő! És nekem is az Android operációs rendszer zabálta az aksit! Nekem az volt a megoldás hogy visszaállítottam a gyári beállításokra és minden töröltem róla! Majd amit tudtam hogy jó progi volt és működött rendesen visszatettem! És tökéletes lett a telcsi!
Remélem megoldódik a problémád!
-
magicbox
senior tag
válasz
bozsozso #6504 üzenetére
DW Contacts tárcsázó hibátlan. A gyári Facebook app nyugodtan eltávolítható. Helyette Friendcaster. Hibátlan a szinkronizáció, képek stb. + képes normális minőségben leszedni a kontaktok képeit, nem pixeles vackokat. Sajnos normális használathoz mind a kettőből a Pro kell.
-
darvinya
titán
válasz
bozsozso #6493 üzenetére
FB app az gyári így csak a gyári tárcsázó jeleníti meg.
ICS build.prop csak ICS-en működik.
De ha ezt most lemented akkor bármilyen ugyanolyan ICS széria számú(.544, .550, stb).
Root után kicserélve a CDF számot és ekkor újraindítás után PCC/SUS-szal javítás, és lehívja azt az ICS-t amiből kimentetted CDF-et.És máris meg van az kiinduló ICS.
Ha már az elején megteszed azt, hogy elkészíted a fw-ed akkor nem kell ennyit szórakozni.
Egyszerűen fel flash-eled.Mivel neked meg van a gyári GB-re érkező ICS, de vissza akarsz menni GB-re.
A meglévő ICS-t a Logout-mon lévő a fw készítés SUS/PCC file-okból poszt, azzal elkészíted.
Ekkor vissza GB-re, nem tetszik.
Akkor ott az eredeti ICS fw és azt felrakod és kész a visszaállítás. -
darvinya
titán
válasz
bozsozso #6486 üzenetére
Ha nem mentetted le CDF számot és elkeztél más fw-t felrakni, akkor nincs lehetőség a visszaszerzéshez.
Csak a gyári szerviz(nem T) tudja lehívni(gyártási szám alapján), de ekkor felhívod a figyelmet az fw-re amit te megbolygattál és ekkor bukta a gari.
A CDF szám változik GB-ről ICS-re, és változik blabla… már mondtam.
-
darvinya
titán
válasz
bozsozso #6483 üzenetére
Nem csak gyári függetlennél. .
Minden olyanon amit a Sony rakot fel fw-t.
Ez a szolgáltatókra is igaz, mert ők is úgy kapják a készüléket a Sony-tól.Ha akkor kimented (kb. 2 hónappal ez előtt már írtam erről, mert Neo/V-nél és Arc/S-nél pont ez volt ICS eljövetelkor) nincs semmi probléma.
Rendszer gyökér system/build.prop EsExplorer UpToRoot(ezt nem root jog) és másolás SD-re.
T-s van a linket oldalon, de hogy a tied lesz az nem biztos.
Már leírtam, több verzióú készülék van forgalomban és arra más fw kerül. -
-
darvinya
titán
válasz
bozsozso #6477 üzenetére
CDF szám fw azonosító száma.
Ez nem SI szám.
Szolgáltatóként 3-5 CDF fw-s telefon van forgalomban.
Ez átlagos fogyás esetén van, de T-nél sikeres volt ezért ott már 7 különböző CDF számú fw van.
Ezek sajna apró HW különbségeket jelent, és apró bosszantásokat tud okozni.WinXP-esnek tanács
winXP-re javasolt .NetFramework családot és sp3-at feltelepíteni.
-
sssz
őstag
válasz
bozsozso #6389 üzenetére
van egy olyan pont a beállításokban hogy xperia, azon belül van a facebookintegráció engedélyezése illetve a fiók és szinkronizációnál külön fel kell vinned egy facebook xperias (vagy valami hasonló néven van) fiókod. csak akkor kapcsolja össze a facebook profilal az adott google névjegyet
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #6347 üzenetére
Na ezt tényleg nem értem. Win frissítéssel nem szenvedek ennyit bár mint látszik nem értek hozzá, de légyszi segítsen valaki.
PCC-ben feldobja, hogy van elérhető frissítés a telefonra.
Frissítés gombra rákattintok.A számítógép előkészítése a szofverfrissítésre ablak
Letöltés...
Előkészítés... felvillan majd visszaugrik a kezdőképernyőre és nem csinál semmit sem a telefon sem a számítógép.Tehát nem megy át a 3. Frissítés pontra
Mit kellene ezután csinálnom?
-
s4tch
veterán
-
válasz
bozsozso #6322 üzenetére
Jónak jó, de nyűgös.
Google play-en van sms beckup és app beckup progi. Azokat telepíted, és a mentést a progi a háttértárba menti. Ezt Te kimásolod oda, ahol biztonságos helyen van, és miután megvan a frissítés, vissza tudod állítani őket.Telefonkönyvet az android saját körben tudja pl. szintén a memkarira/tárhelyre menteni. System/PIM mappába teszi. Innen szintén másolod, elküldöd, mindegy a *.vcf fájlt, majd telepítés után egy fájlkezelő progival megkeresed és visszatelepíted a telefonra.
Ha gmail-el szinkronizálod a kontaktokat, akkor nincs egyéb teendőd.
-
válasz
bozsozso #6302 üzenetére
Szia! Legegyszerűbb és legjobb megoldás, külsős beckup progival az smseket es az appokat kimenteni, kapcsolatokat szintén. Ezeket és a kepeid, zeneid mentsd át számítógépre. Aztán gyári visszaállítás. Mindent. Majd vagy PCCvel, vagy SUSszal tedd fel az ICSt. Így tiszta telepítést kapsz.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bozsozso #6258 üzenetére
Vagy teszteld, vagy ne. Én kipróbálnám. Én a helyedben a telefonsgámaimat elmenteném a google fiókomba, meg a könyvjelzőket is. A képeket, zenéket, videókat feraknám a gépre. Ez után a telefonon csinálnék egy teljes törlést. Majd frissíteném ics-re. Ha meg nem jön be, akkor visszatenném a Gb-t. Én már csináltam, tudom miről beszélek!
Más: EGY TELENOROS VISSZAJELZÉS IS JÓ LENNE, HOGY NEKÜK IS FELAJÁNLJA-E A PCC A FRISSÍTÉST?? Nem vagyok otthon holnap estig és nem tudom csekkolni..
-
_Dumber_
őstag
-
satinskirt
csendes tag
-
bozsozso
őstag
-
n000rbi
senior tag
válasz
bozsozso #5709 üzenetére
Az rendkívül érdekes, mert nekem meg ezt írták kedden ICS-re:
"Az Önt ért kellemetlenségért elnézését kérjük. Jelenleg a gyártótól sajnos még nem érkezett meg az említett szoftver. Így nem tudjuk ügyfeleinknek biztosítani."
Az igaz, hogy utána írtam egy "felháborodott ügyfeles" választ
(úgyhogy lehet nekem köszönhetitek
)
Egyébként a Neked írt válaszlevelél is a nagy semmi, ha jobban belegondolok... "Pontos időpontról...nem tudunk...nincs teendője." Tehát üljön türelmesen a kedves ügyfél. Elmehetnek a p...ba.
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #4895 üzenetére
Az ICS frissítésre az alábbi választ kaptam T-től:
Társaságunk az említett szoftvert letesztelte. A Sony a PC Companion-on keresztül fogja elérhetővé tenni az Ügyfeleink által használt telefonokra. A Pontos időpontról sajnos nem tudunk felvilágosítást nyújtani. Amennyiben a készüléke automatikus frissít, abban az esetben nincs teendője.
-
-
-
neorow1
aktív tag
válasz
bozsozso #5081 üzenetére
Szívesen, ezért vagyunk itt, bár néha nagyon fárasztó kérdéseket tudnak feltenni
Más: Ma valami gond volt a nettel és úgy indultam el, hogy a facebook elkezdett betölteni valamit, én meg kinyomtam a képernyőt, nem foglalkoztam vele.. Ugye wifiről leszakadt de ő próbálkozott tovább, viszont valamilyen oknál fogva nem csatlakozott fel mobilnetre így folyamatosan pörgette a rendszert és sikerült 2 óra alatt 30%-ot levennie a semmire. Ahogy visszakapcsoltam a képernyőt kellett neki egy 5mp mire felment netre és betöltötte az oldalt. Jó lenne ha kiadnának végre egy normális fb appot, mert volt, hogy 150 MB ramot zabált fel, ami egy kicsit irreális szerintem.
-
harijani
tag
válasz
bozsozso #4895 üzenetére
T-s válasz (2012.09.24):
Az új szoftverek elérhetősége a készülékek gyártójától, jelen esetben a Sony-tól függ. Információink szerint a frissítés hamarosan megérkezik hozzánk, ám erről pontosabbat jelenleg nem tudunk mondani.
Reméljük, hogy válaszunkat megértéssel fogadja, és bízunk abban, hogy a Sony Xperia P-re rövidesen elérhető lesz az új verzió társaságunknál!
No comment....
-
xtibi
tag
válasz
bozsozso #3951 üzenetére
Akkor passz, igazából nem próbáltam. De a mobilnet beállítás nem wifi függő.
Még egy ötlet: piszkáld meg a csatornákat a wifi b/g eleg lesz mindenhez. Aztán restart. Egyszer jártam így és ez segített. Aztán kíváncsiságból visszatettem 1 héttel később bgn-re és működik. -
spawn21
veterán
válasz
bozsozso #3067 üzenetére
Valamelyik nap nekem is csinált ilyet. Na mondom mi a lóf..sz
Újraind és vóáláá, 100 %
ICS bug lehet, de érdekes,mert eddig csak egyszer vettem le!
Fólia ügyben : még a töltő fejről sem vakartam el a fóliát, mert olyan dolog nincs ami nem karcolódhat meg!
Fateromnak odaadtam a wave3-am, mondom neki óvatosan mert egy karc és veszem vissza!
Tegnap átnéztem, és a kezébe nyomtam egy 6230i-t, mondva :ez jobb neked.
Féltem a holmiaimat.Ez van -
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso #2880 üzenetére
Most teljesen feltöltöttem a telefont és készenléti időnek 47órát ír, nem kevés ez? Nem tudom mire jó de a battery HD-ben elindítottam egy akku kalibrálást hátha ezzel helyreáll. Mondjuk egyszer már elindítottam csak amikor megláttam, hogy 1,5óra így leállítottam mert akkor nem volt időm rá. Lehet ez kavarhatott be?
Mondjuk reggelre nem tudom pontosan, de kb.20-30%-ot esett az akku bekapcsolt wifi-vel. Eddig még ilyen nem volt bekapcsolt wifi-vel sem. A kapcsolatok meg leállított állapotban is 53-ról 57%-ra emelkedett.
Ez inkább program hiba lehet vagy akksi?
Most mindenesetre megvárom a végét ennek a kalibrálásnak.
-
s4tch
veterán
válasz
bozsozso #2342 üzenetére
Dettó: kb. 2 évente váltok, szolgáltatónál. A 10%-os leárazással és a webshopos, állandó 10%-os akcióval, a 8 ezres díjcsomagra vállalt hűséggel, valamint a beváltható pontjaimmal szumma 50e alatt volt a telefon. Csak azt sajnálom, hogy nem lehetett pirosban vagy feketében kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest