- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz freemanone #30520 üzenetére
No problem, legszebb öröm a káröröm!! A helyedben ugyanezt tettem volna!!! Amugy basztam már el 2000 ft -ot nagyobb hülyeségre is....
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz freemanone #30517 üzenetére
Bluemirage: igaz, Akkor idegesített , a k..rva apját!!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
őstag
válasz freemanone #29730 üzenetére
Hja és itt nem jött vele le vele a Sony felirat mint a Z1 Compact-nál
2 mozdulatos "debranding" -re van ott lehetőség.Meliora sunt bono inimica
-
CJ4567
nagyúr
válasz freemanone #29180 üzenetére
Allowed az engedélyezve, tehát ha no, akkor nem lehet, ha yes, akkor lehet
No Sana No Life
-
darvinya
titán
válasz freemanone #29180 üzenetére
Ez nem néztem, majd javítattom.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #29096 üzenetére
Igen, és egyedülállóan lockscreen alatt is elérhető.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
addikt
válasz freemanone #28947 üzenetére
nem tudom mi a baj nálam, de ma megint lesz egy újraflash, mert a maps konkrétan semennyire sem működik. útvonaltervezésnél totál lefagy. már telepitettem újra is, data-t és a cache-ét is töröltem, aztán újratelepitésnél ugyanolyan szar. sőt újabban azt csinálja a cim beirásnál, hogy kb 10 másodpercenként visz be egy betűt. én bepötyögöm, hogy petőfi utca, erre 10 másodpercenként irja be a betűket.
a chrome-ot mikor inditom szintén 5-10 másodperc vagy több mire bejön a kezdőképernyő, addig csak nagyából lehet látni a 3-4 nagy főbb mezőt. / cimsor, felette a fülsor, a weboldal mezője stb. mind tök fehér a fekete-szürke elválasztó vonalakkal határolva/
áááá, kész katasztrófa.
kezdem azt hinni, hogy nem firmwarefüggő a lassulás, hanem hardweresen van ez belekódolva vagy tervezve. x idő utánelhasználódnak a tranzisztorok a procikban vagy valami ilyesmi
mostanában asszony galaxy 1-es ace-e klasszisokkal gyorsabban működik mint ez a szar. pedig másfél éve pont forditva volt amikor meg lett véve a P. iphone4-el méregettük össze, mert minden munkatársamnak az volt. próbáltak nullázni, mert én nem azt vettem, de minden program legalább olyan jól futott ezen a vason. mostanában viszont botrány. kb ericcson t68-as a szinvonala.:)
-
s4tch
veterán
válasz freemanone #28588 üzenetére
Jaja, ahogy vicces kolléga írja: navigálni lehetett vele menüben, böngészőben, telefonkönyvben, ilyesmi. Az M600i fizikailag marha jó telefon volt, kézre állt, a billentyűzetét is pár nap alatt meg lehetett szokni, és úgy összerakták, hogy az sok mai telefonnak is becsületére válna. Egy baja volt: mai szemmel tetűlassú, és akkoriban sem számított gyorsnak.
-
addikt
válasz freemanone #28588 üzenetére
az nem potméter, hanem encoder. a sony j6-osomon is volt és imádtam. fel, le gomb és ha benyomod akkor okézik.
sőt, egyes telefonokon billenteni is lehetett[ Szerkesztve ]
:)
-
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #28108 üzenetére
köszi, ment a válasz
mostanában nem nagyon tesznek hdmi-t a telefonokra, ami szerintem azért nem jó, mert úgy nehéz "mini PC"-ként használni. vagy az usb tudja azt, h egyszerre: MHL, OTG és tölt is? -
darvinya
titán
válasz freemanone #28108 üzenetére
Legalább MHL képes a P6?
-
darvinya
titán
válasz freemanone #28106 üzenetére
P6-hoz nem jó?
-
darvinya
titán
válasz freemanone #28102 üzenetére
Ideje lenne egy Logout erről.
1-4 napon belül lesz.
Újra fogom építeni a kábelem, mert eltört egy szál benne erő lerántás miatt.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
attila.86
tag
válasz freemanone #27811 üzenetére
De már nyitott is, volt is fent CM múlt héten, de az én ízlésemnek még túl bugos szegény.
Majd egyszer talán, ha meg lesz addig. -
s4tch
veterán
válasz freemanone #27637 üzenetére
Na, lelőtték a topikot. Remélem, azért a benne található infót fel fogja tudni használni valaki, aki hajlandó nekiállni egy hívásbug-mentes ROM-ot zárt telefonra.
-
s4tch
veterán
válasz freemanone #27697 üzenetére
Viszonyítás kérdése. Ahhoz képest, hogy nem túl nagy a kijelző, nem kevés. Ahhoz képest, hogy egy iPhone 5s egy kétes használati értékű ujjlenyomat-olvasóval tud többet, kifejezetten olcsó. Ahhoz képest, hogy a legerősebb létező hardver van benne, kapott rendes kamerát, kijelzőt és akksit, valamint tisztességes minőségű, vízálló házat, már árnyaltabb a kép. Ez tulajdonképp egy csúcskészülék, a csúcstelefonokhoz képest kisebb kijelzővel.
Bluemirage említett egy 120 ezres küszöböt, annyiért best buy lenne.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Mekkora királyság. Ha készítenek egy hívásbug-mentes ROM-ot, az eredeti tervekkel ellentétben tavasszal le sem cserélem a P-t.
(#27646) bgyg1: sajnos nem. A hívásbug _minden gyári ROM alapú JB-re jellemző, a pucolás nem segít rajta.
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #27643 üzenetére
A legjobban az idegesít, hogy a mai játékokhoz már kevés a P, ezért is erősödött meg bennem a váltás gondolata.
-
razorka777
veterán
Én akkor is váltok, ez engem már nem érdekel.
A gyári fw ettől még nem fog "megjavulni"[ Szerkesztve ]
-
Ice_Man22
senior tag
Ez jonak hangzik..Elegem van mar a hivas bugbol.Viszont el jott egy uj problema.Mikor hivnak, csak rezeg es nem hallatszik a csengohang....Viszont hasznaltam valami cache cleaner programot, lehe, hogy attol van??
-
darvinya
titán
válasz freemanone #27465 üzenetére
Kösz.
Én a P-re kiadott .100 fw felrakása után egyfolytában használom.
Azaz nyártól kezdve nem lett fw csere és ez igaz a májusi fw-s Z-re(ekkor volt még rajta kijelző, csak 1 hónapja nincs) is.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz freemanone #27457 üzenetére
Átlagban 4 hónap után jelentkezik egy két helyen a lassúlás.
7 hó után már mindenhol.De ezek mind a szolgáltatások igénybevételtől nagyban függ.
Sajnos itt fog tönkre menni a Z-m, mert nem jön össze a kijelzőre a zseton és ráadásként Tmobilos, nekem meg Telenoros kellene.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #27452 üzenetére
Sajna igen.
Ez addig nem vehető észre, ameddig nem használ egy Op. rendszert(frissítés nélkül) huzamosabb ideig.
-
tarcsay
csendes tag
válasz freemanone #27293 üzenetére
és mennyi egy alaplap?
-
tarcsay
csendes tag
válasz freemanone #27291 üzenetére
vhogy nem lehet mégis csak visszahozni ha ez a helyzet?
-
tarcsay
csendes tag
válasz freemanone #27287 üzenetére
az a baj h amikor összedugom a géppel nem villan zölden a led. marad a piros led.
win7en is próbáltam a drivereket is felrakta egyből, de a képnél nem ment tovább se a flashtoolnál se a sony update service-nél semannyit kell még tudnod, h elvileg frissítés közben áramszünet volt és azóta nem kapcsol be a telefon.
ugyh most így kéne megoldás, de akkor a többi megoldást is leírhatnád[ Szerkesztve ]
-
tarcsay
csendes tag
válasz freemanone #27285 üzenetére
ez meg mivel most nincs rajta rom, ugy tölt h egy db-ig tölt aztán kialszik a led, de ha ujra bedugom akkor megint pirosan világít. de akár meddig nyomom nem rezeg
-
tarcsay
csendes tag
válasz freemanone #27265 üzenetére
értem, köszi. és akkor ez a reset-es dolog lehet a hiba?
-
ballington
addikt
válasz freemanone #27088 üzenetére
Ki van véve, de ez a nyamvadt viber folyton jelez.
Más: ezek a ROM-ok miért jobbak, mint a gyári op?
[ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
törölt tag
válasz freemanone #27055 üzenetére
Ha jól rémlik, nekem win7 alatt sem volt xperia P a választási listában. Na mindegy, amúgy is flashtool-t használok.
-
Kom-ancs
tag
válasz freemanone #27055 üzenetére
Az nagyon jó,most akkor egy rom cseréhez tegyem vissza a win7-et...
Most meg a frissen telepített,enigma nem ismeri fel a sim kártyát.Ez nooooormális?Már ez a rom van fent vagy három hónapja,most újra raktam és nem jó.
Milyen rom-ot tegyek fel akkor?Zárt bl-es a gép.
[ Szerkesztve ]
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
Bitpalace
senior tag
válasz freemanone #26865 üzenetére
Szia!
Én is szívesen váltanék egy P6-ra úgy, de egyszerűen nem tudok megszabadulni a P-től...Próbálnám eladni, de senkit nem érdekel, pedig még garancia is van rá és tényleg patyolat. Hüvelynél nem okoz gondot neked az oldal irányú jack kimenet? nem igazán szerencsés ha zsebre akarja vágni az ember zene hallgatás közben, mert nehézkes kivenni szvsz. Kamerája kijelzője milyen a P-hez képest?
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #26865 üzenetére
Szerinted a Z új fw-je nem tudja amit felsoroltál?
Semmilyen mokolás nincs, csak személyre szabás, persze root nélkül.De nekem ez adott most, amúgy nincs pénzem új telot venni.
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #26861 üzenetére
Valami kompromisszumot kötni kell és az a külső.Tény, a P nagyon ott van ezen a téren.
Mielött váltok meg fogom tapizni az LG-t és ha nem tetszik hagyom a francba.
Ha megcsinálják a kitkatot fullra még az is lehet maradok a P-nél.
Nem egyszerü megválni töle, pedig a munkatársam már nagyon rákattant.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #26861 üzenetére
Én maradok a Sony vonalon.
Lepogom, de a nálam lévő Z-t nemsokára betudom fejezni és akkor arra váltok.Bár nekem nagyon fog hiányozni a HDMI hiánya, és csak MHL lesz így le kell mondanom a kábeles billentyűzetről+egérről.
Nem teljes válasz akart lenni.
-
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #26781 üzenetére
egyetértek. a vmware player szerintem is jobb. és az is ingyens
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #26781 üzenetére
Arra jó, hogy kipróbáljak egy rendszert.Kb.kétévente ha egyszer használom.
-
razorka777
veterán
-
gerii
addikt
válasz freemanone #26766 üzenetére
Köszi a tippet, megnéztem ezt kilőve így már 20%-kal kevesebbet eszik (21 óra után 35%-on állt az akksi) a telefon, mostmár az Android oprendszert írja legnagyobb fogyasztónak.
Bluemirage: megnézem ezt a Greenify cuccot én is, hátha nekem is segít még egy kicsit.
-
SteveJobs
őstag
válasz freemanone #26766 üzenetére
Szia! ezt hol találom?
-
rob210
nagyúr
-
bubi92
őstag
válasz freemanone #26645 üzenetére
köszi mindkettőtöknek.
következő problémám flashtool,cmd: device must be rooted
na hát most ez csodálatos. de rootoltam a telefont.
supersu ott figyel a telon, egy app-nak adtam is jogot vele, szóval wtf?:S -
kk831228
addikt
válasz freemanone #26577 üzenetére
Látom azért csak nem tudsz elszakadni a Sony fórumtól...
[ Szerkesztve ]
-
faham
aktív tag
válasz freemanone #26577 üzenetére
jaaah értem, hát ezt sajnálom :/ De már az is nagy szó akkor, hogy probálja megcsinálni ha ennyire gázos
remélem összejön neki.
Kösszi az infot -
razorka777
veterán
válasz freemanone #26535 üzenetére
Igen, a legjobb választás a 10.1, ha a hibák felett szemet hunyunk.
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #26533 üzenetére
A CM 10 az oké, viszont ott meg a video recording nem megy.
Mondjuk ezt nem is értem, hiszen ahhoz minden forrás megvan.
Plusz még ott van a wifi alvó mód bug, akármit állítasz be lezárt képernyőnél kikapcsol a wifi.
Marad a CM9, mint tökéletes cyanogenMod.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
razorka777
veterán
-
XperiaP
csendes tag
-
TomWexX
addikt
válasz freemanone #26362 üzenetére
Bizony ég és föld. Ugyan nekem már augusztus óta megvan a P6, de a jelenlegi piacot elnézve most is ezt venném. Ár/érték arányban a legjobb.
Szerettem a SXP-t, ha nem lopták volna el akkor még most is az lenne, de hát nekem így alakult.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
darvinya
titán
válasz freemanone #26356 üzenetére
Az igaz.
Grat a telohoz.
-
razorka777
veterán
-
kk831228
addikt
válasz freemanone #26354 üzenetére
Szerintem minden androidos telónak vannak hibái... Remélem Te kivétel leszel... Sok sikert!! Biztos jó cucc a p6 , Nézegettem én is ,de annyiért inkább más sony...
-
darvinya
titán
válasz freemanone #26354 üzenetére
És nem félsz, hogy megint egy olyan proci van ami egyedi?
-
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #26033 üzenetére
ja igen.
bonyolult szó -
nintendojet
tag
válasz freemanone #26033 üzenetére
Én is örülök, hogy megszabadultam tőle!
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #25473 üzenetére
Hát többet bicajozok, mint gyalogolok.
Amúgy egyáltalán nem pontos, de az nem érdekel.
Mert rutinos vagyok így fejből tud mekkora távot tettem meg, és nem kell hozzá kütyü.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ted_mosby
senior tag
válasz freemanone #25288 üzenetére
Kösz a linket! Ahogy olvasom elég fontos része a telefonnak tehát inkább nem nyúlok bele.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
sziku69
őstag
válasz freemanone #25271 üzenetére
Hmmm...kicsit parázok tőle, de nekiesek ma. Nem az enyém a teló. A páromnak vettem. Őt zavarja, hogy most karcos a kijelző. Érdemes rá fóliát tenni utána?
-
őstag
válasz freemanone #25271 üzenetére
Úgy találták ki, hogy több töltési ciklust bírjon, mint pl. a Li-Ion akksik, nem úgy, hogy korlátlant. Az akkumulátorban keletkező kémiai reakciók (értsd töltés) darabszáma és hossza csökkenti az akkumulátor élettartamát. Ez a szabály erre az akksira is nagyon igaz. De szerencsénkre egy LiPo akksiban ez a határ tágabb, azaz a napi töltést, sőt akár napi többszöri töltést is jól bírja. Amit Te írtál az viszont már a határokat feszegeti, de így is ki kell bírnia min 2 évet úgy, hogy nem szabad észrevenned a kapacitás kezdeti csökkenését, ami egy lassú folyamat.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #25209 üzenetére
Nálam ez azért ciki, mert közel két hónapos használat során soha nem volt ilyen gondom, de most hirtelen ez a része bekrepált.
Most felrakom a legfrissebb "rilízt", hátha ez megoldja.
Inkább ezzel szórakozok, mint a stock-al.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #25128 üzenetére
Nem sűrűn nézek videót, úgy hogy ez a része nem hiányzik.
Annak viszont örülök, hogy tudok videózni, még ha nem is tudom rögtön vissza nézni.
Remélem idővel teljes értékű lesz, bár a csávó már belekezdett 10.2-be.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #25125 üzenetére
A saját kernelével használom és gondom nem volt vele.
A videó lejátszást én a VLC-vel oldottam meg és úgy tűnik, hogy azzal megy rendesen.
A videó felvétel trükkös, mert amit rögzítünk 1080-ban azt a telefon nem képes lejátszani semmilyen lejátszóval, viszont PC-n tökéletes.
Mindenképp jobb a 10.1, már csak azért is, mert végre az auto fényerő is működik.[ Szerkesztve ]
-
zsoltzsolt
addikt
válasz freemanone #24979 üzenetére
Nekem is mostanában gyakran van, hogy hívnak, de nem csörög... valaki erre megoldást talált már?
-
faham
aktív tag
válasz freemanone #24979 üzenetére
Ugyan ez a hívásos dolog volt nekem is... Nem jelezte ha hívtak csak utólag és lettt is ebből problémám és ezért tettem vissza az ICS-t. De jobb a JB sok tekintetben így vissza gondolva :/ de legalább most tudok telefonálni...
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #24976 üzenetére
Nekem sincs bajom a P-vel, most ép a "sima" CM10 amit használok, olyan, mint az álom(Tegnap két durva hívásbug), de szeretnék váltani, kipróbálni egy sallang mentes droidot és erre most a nexus a legjobb.
Persze ettől még a Sony iránti elkötelezettségem nem változik.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
faham
aktív tag
válasz freemanone #24976 üzenetére
Én is az U-t nem értettem a listában, hogy arra meg miért... :/
-
storm3
senior tag
válasz freemanone #24968 üzenetére
Persze,én se veszem ezt kőbe vésett dolognak csak forrásként ezt találtam. Az fb oldal nem verified,szóval akár még kamu is lehet .
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #24970 üzenetére
Valami olyasmi, nem konkrétan csere, csak váltás.
A kiszemeltem a Galaxy Nexus.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #24968 üzenetére
Én azért várnék egy hivatalos bejelentést, de ez ha be is következik engem már nem fog érinteni.
-
Daffchy
őstag
válasz freemanone #24753 üzenetére
Köszönöm! Utánanézek, hogy kell...
darvinya:
-
zerdelyi
tag
válasz freemanone #24485 üzenetére
sikerült minden, köszi
.
.
.
gps 10 másodperc... :-P
és minden más a régi jól működő formájában!
:-)iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
Mr.C
őstag
válasz freemanone #24377 üzenetére
ééértem, ezek szerint a téma összeoglalóban is helytelenül van leírva, valamint a dalvikor is dalwik-nak írták orvosolom a problémát
köszönöm az észrevételeket!javítva
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Deck
titán
-
darvinya
titán
válasz freemanone #24182 üzenetére
Akkor látom szereted rángatni a kijelzőt, hogy olvasd a szöveget.
Mint írtam ez a elmosódott és kockáspapírt 10 éves találmány.
De igaz ki így, ki úgy.
A tördelés kikapcsolható, etc.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #24179 üzenetére
Nemcsak az „Ős" Opera miatt, de még a mai napig lepipálja sebességben, laptördelésben, stb.
A többi webkit pedig egy rakás sz…r.
Anno már Wm alatt is utáltam IE-s kockáspapírt és az elmosódott nagyítosdít.
Semmi újat nem tud a webkit.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
oliwire
őstag
válasz freemanone #24177 üzenetére
Köszönöm! Bocsi, ha nem tudtam egyértelműen megfogalmazni.
-
oliwire
őstag
válasz freemanone #24175 üzenetére
Azt értettem, csak nem tudtam, hogy a linkedben a program fizetős és az ingyenes verziója miben különbözik. Sikerült megcsinálni, jól működik Olyat lehet ebben csinálni, hogy a képekről miniatűr megjelenítés? Nem csak a képfájl ikont látom?
ugyanezt a mobilos TC-ben miképpen lehet?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak érdekel, és szeretek tanulni új dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
-
Newlachka
őstag
válasz freemanone #24125 üzenetére
egy alapot megbírok én is csinálni,csak nem tudtam a menetét
köszi -
TomWexX
addikt
válasz freemanone #24082 üzenetére
Ne hülyéskedj, nem mondtál semmi sértőt. Megtettem a feljelentést.
Még az is lehet hogy a tolvaj olvassa ezt a fórumot. (bármi előfordulhat) Kívánom neki hogy legyen legalább három irtó dögös csaja, de soha ne álljon fel a f_rka. Soha!
Nekem még soha nem lopták el telefonomat, nem kívánom senkinek ezt az érzést.dekrer: Írok PÜ-t.
Jut eszembe! Távolról kilehet jelentkezni a gmail fiókból? (facebookot tudom hogy igen) Igaz már nyomtam egy távoli törlést, net nélkül meg úgy sem tudnak mit kezdeni a fiókjaimmal.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
válasz freemanone #24073 üzenetére
Na most én szakács vagyok egy étteremben, és a konyhában volt egy asztalon. Egy krva bátor valaki a hátsó ajtón bejött és elemelte úgy hogy én épp elől voltam a vendégtérben. Krézi lányét is elvitték aki épp 3 méterre mosogatott. Álmomban nem gondoltam volna hogy fényes nappal onnan elviszik. Bármikor visszamehettem volna... Tehát nem a munkahellyel van a gond.
-
TomWexX
addikt
válasz freemanone #24069 üzenetére
Azóta nem érhető el az eszköz. A device manager ezt írja. Csak nem tudom hogy az sdcard tartalmát törli e.
-
darvinya
titán
válasz freemanone #24069 üzenetére
Honnét veszi az új IMEI számot?
Mert csak úgy hasraütésre kitalált számot nem veszi be a rendszer.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
nintendojet
tag
válasz freemanone #24053 üzenetére
+1 én se akartam beégő amoledet. Az kéne csak még... Nagyon fasza kis kijelzőt kapott a pé.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #24053 üzenetére
nem szereted a boltban elsőre talán látványosnak tűnő túlszaturált színeket? megértem.
de ez tetszeni fog: Triluminos[ Szerkesztve ]
-
kuk@c
tag
válasz freemanone #23942 üzenetére
Köszi, ezt kipróbálom
"Csak a Puffin adhat Nekem erőt és mindent lebíró akaratot..."
-
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #23942 üzenetére
én sem tudok ilyenről (és nagyon meglepődnék ha lenne), de nem ismerem az összes telefont.
jobb óvatosan fogalmazni -
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #23937 üzenetére
+1
nekem is ezzel volt problémám, tök normálisan, segítőkészen írunk, ő meg nem túl kedvesen válaszol (kb. azt, h hülyék vagyunk? vagy miért nem értjük amit mond? és közben nekünk van igazunk), amikor ezt szóvá teszem akkor meg kötözködöm[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
válasz freemanone #23935 üzenetére
Ha visszaolvasol,leírtam már,hogy nyaralni voltam,nem tudtam pontosan milyen papírjai vannak meg.Bocs a stílusért,csak picit felhúztam magam(életemben nem szóltam még moderátornak,ezután sem fogok)szerintem itt mindenki van olyan értelmes ember,hogy a félreértéseket normálisan meglehet beszélni.Az előző hsz-ért elnézést,h. picit sértő voltam.Részemről nincs harag,és neked is köszönöm a segítséged!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz freemanone #23933 üzenetére
már bocsi,de vasárnap van,nem érem el őket.Holnap felhívom őket.Egyébként ha zavar amit írok,nem kell elolvasni,és azért kérdeztem meg újra,mert most értem haza és néztem meg milyen papírok vannak meg.Esetleg van olyan felhasználó,akinek szintén nincs meg a blokk hozzá,és van tapasztalata.De nyugi,többet nem kérdezem meg,csak h. ne idegesítselek
Ha a nyílt BL miatt fizetni kell a javítást a számlát elküldöm neked oks?Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
Dave1984
őstag
válasz freemanone #23792 üzenetére
Köszönöm a helyesbítést,rosszul emlékeztem!
Azt hiszem meggyőztél,h.mégis küldjem el gariba!
1 kérdés.Anno pick-pack pontban vettem át,bankkártyával fizettem.kaptam is számlát,de ott felejtettem,mire visszamentem már nem volt meg!
Ez mennyire gáz?Garancialevél nevem ár kifizettem stb megvan!Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23747 üzenetére
Még mindig meleg van.
Mi lesz itt csütörtökön.
Itt nálunk már nem csak az aszfalt folyik délben, hanem a villamos sín is.
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23743 üzenetére
Szerintem magyarul könnyebben érthető.
(#23740) oszi666 & (#23741) faham
Fejlesztői lehetőségek-Képernyőfrissítek megjelenítése.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23719 üzenetére
Kávára rá van ragasztva LCD hátulról, plexi körbe oldalt, arról csak sérüléssel lehet lehámozni.
Mert a káva egyben hátsó fémpanel amire ragasztjuk az aksit, fizikai gombokhoz a szalag kábelt, külső hangszórót, jack érintkezőket, és ezen vannak a panel tartó bütyök, csavar tartó menetek.Itt egy kép.
Van ott egy kis ovális ablak és benne egy X az a kijelző LCD.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz freemanone #23717 üzenetére
Csak legyen minden rajta, mert különben kidobott pénz/idő.
-
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #23711 üzenetére
a következő telefonom éppen ezért lesz nexus.
amikor megvettem a P-t sajnáltam rá azt a plusz pár 10k-t, de ma már lehet, h máshogy döntenék..[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
válasz freemanone #23711 üzenetére
(#23710)
Sajnos ez igaz. Szeretem a P-met, jól boldogulok vele, de sajnos nagyon nem hozzáértőnek nem tudnám annyira ajánlani, mert ha teleszemeteli, utána csak megy a szidás, hogy milyen rossz.[ Szerkesztve ]
-
horvath85g
aktív tag
válasz freemanone #23709 üzenetére
egyetértek. de ez részben az android hibája is. meg igazából root nélkül is le lehet állítani pl. a fb-ot.
de ha megveszek egy viszonylag drága telefont akkor elvárnám, h működjön. ne kelljen hosszú órákig a neten keresgélnem, és terminálban parancsokat kiadnom csak azért, h normálisan lással el a feladatát.
az egy másik dolog, h engem ez érdekel, és szívesen csinálom. de nem mindenki tekinti ezt jó mókának, hobbinak -
badmad
senior tag
válasz freemanone #23665 üzenetére
Na akkor futás leállítva ...olvas...olvas...és megcsinál és lön világosság kész van a telcsi...nem olyan csilli -villi mint a jelly bean de mükszik rendessen.Sőt még annál is jobban ezért akartam én az icet..nemcsak a hőség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás