- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Na megcsináltam.
Driver aláírások kikapcsolása mellett telepítettem a FLASHTOOL-os drivereket.
De így sem ismeri fel a P-t FLASH módban a Windows8. Úgy tűnik más gond lesz.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz freemanone #19141 üzenetére
Ezt hogy tudom kikapcsolni? Mármint az aláírást?
Mert próbáltam a FLASHTOOL-os drivereket, de sikertelen volt a telepítésük.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Üdv
Xperia P-t FLASH módban sehogy sem ismeri fel a WIN8.
Tapasztalt már valaki hasonlót?
Driver mind fent van, az biztos hogy nem lehet a hiba. PCC-vel mind feltelepült.
Rég foglalkozok Sonykkal de ilyet még nem tapasztaltam. Azt meg kizártnak tartom, hogy 64bit-es WIN8-al nem kompatibilis a FLASH Drivere a Sonynak.Így semmivel sem tudom újra húzni. Mert mindenhez Flash mód kellene.
Felvillan mindig a zöld, majd a WIN8 kiírja hogy az eszköz nem működik megfelelően, nem ismerhető fel.
ICS-n semmi baj nem volt vele ugyan ezen a gépen.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Megkérném azon segítő P tulajdonost-okat akiknek Magyarországon vásárolt telefonjuk van / t-mobil ; Telenor ; Vodafone ; Független / és már frissített valamelyik gyári frissítő programmal, hogy amit a PC Companion vagy a SEUS letöltött egy mappába 3 db fájlt. Ezt a 3fájlt verziószám megjelöléssel feltöltenék valahova, és a letöltő linket ide belinkelnék.
Hogy megtudjuk belőlük csinálni a flashtoolhoz az FTF fájlokat ,amit visszaállításhoz használnátok hogy bármikor vissza tudjátok hozni a garanciátokat észrevétlenül, pl Rootolás, Bootloader nyitás stb. után a későbbiekben.Ha SEUS-sal csináltad a frissitést akkor itt találod
c:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs\
elég ha a blob_fs mappát becsomagolod és felteszedHa PC Companionnal / PCC / csináltad akkor meg itt találod
c:\ProgramData\Sony Ericsson\Update Engine\db\13740270\blob_fs\
elég ha a blob_fs mappát becsomagolod és felteszed[program DATA mappát csak akkor látod ha engedélyezve vannak a rejtett mappák a Windowsodban, ezt legkönnyebben úgy tudod megtenni, hogy a keresőbe beírod hogy rejtett mappák, ott bedob neked egy menüt ahol megkeresheted és bepipálhatod az engedélyezésüket]
A PC Companionos frissítésnek ebben az esetben van egy nagy előnye is, ahogy a cikkben is írtuk itt előbb letölti a szoftvert, és csak azután kell kikapcsolni a telefont és elindítani a frissítést. Ezt az utolsó lépést ha kihagyod a telefonod nem frissül. Ezt azért mondom el hogy tudjátok nem kell valakinek feltétlenül frissítenie ahhoz, hogy megoszthassa velünk az adott szolfogaltatós szoftvert.
Amit tüntessetek fel:
-melyik szolgáltató ROM-ja
-melyik szoftver, (2.3.7, 4.0.4 stb) ROM verzió+build számElőre is köszi mindenki nevében akinek később hasznos lesz!
A feltöltött mappát itt, vagy privátban is linkelhetitek!
Fontos!Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Van a P-nek, valami hardveres vagy szoftveres típus hibája ami esetleg sok embernél előjött?
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Ezt ICSben próbálta már valaki?
Új Power Extended mód azaz kiterjesztett készenléti idő az Xperia P ICS frissítésében
elvileg valahol a beállításokon belül, Power Managment címszó alatt kéne lenni, vagy ha Magyarították akkor valami akkukímélési mód vagy hasonló
-
hurrikan
addikt
válasz palmeriasFAN #2159 üzenetére
android/data mappa
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz spawn21 #2052 üzenetére
Akkor az a gond.
Színek alapján megy a megkülönböztetés.
Ha 1csomagban voltak és úgy rendelted akkor reklamáld meg.
Ha 2csomag 2db-osat rendeltél ugyan abból a szín kombóból akkor viszont sajna a te sarad, ugyanis a másodiknak kék-fehér nek kellett volna lennie.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz palmeriasFAN #2041 üzenetére
Ha szolgáltatónál veszed újonnan, új előfizetéssel akkor eleve MicroSIM-el kéne érkeznie.
Ha meglévő élőfizut hosszabbítasz meg be kell menned kicseréltetni, mert ilyenkor alapban nem jár SIM.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz palmeriasFAN #2038 üzenetére
Akkor nem P-t vettél....
vagy nem MicroSIM-ed van. Ugyanis lehetetlen hogy ne menjen bele.
Nem hagyományos SIM-el próbálkozol véletlenül?Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz neorow1 #1778 üzenetére
Bocsi ezt most láttam... azért reagálok ennyire későn.
nincs külön Mali400 és Mali400 MP, csak Mali400MP létezik.
A honlapjukon és Wikipádiában is csak az szerepel semmi más. Tehát ugyan az a GPU mint az S3-ban. Így nincs elírva a tesztben.....[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
válasz palmeriasFAN #2018 üzenetére
NFS Shift jól megy. FIFA12-t nem próbáltam de szerintem az is.
Warezzel azzal próbálkozol amivel szeretnél, de ne kérdezd meg a fóromban nyíltan mert tilos.
PLAY-en a Google fiókodhoz rendelt bankkártyáddal fizetsz.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz TomWexX #1948 üzenetére
Alkalmazás kezelőben is le lehet.
A minden alkalmazás opción belül. Ott nagyon sok alkalmazást enged letiltani rootolás nélkül is.spawn21:
Nekem is az van Ion-hoz.
Nagyon Über. Én tudtam mit evszek, mert előtte neo-hoz LiveSound-om volt.
HTC-vel is szépen szól, Beats-al is kompatibilis. De Ion sokkal jobb zenei élményt ad.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Az ilyet alkalmazások okozzák.
Ki kell derítened melyik.spawn21:
Mi az új build amire frissíteni akar?
Mert azt is ki szokta írni. ha 6.0 helyett 6.1-ek kezdődik akkor ICS. De kétlem hogy az lesz, akkor már híre volna.[ Szerkesztve ]
-
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
Valaki nem akar megszabadulni a P-hez kapott gyári fülestől?
Árban megegyezünk.
Privát jöhet.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Ez minden gyártónál így van, nem csak a Sonynál. Sehol sem egyszerre frissülnek a régiók.
Egyrészt szerver kapacitási okokból. Másrészt pedig régiónként más más beépített alkalmazások vannak minden gyártó Androidos szoftverében.
Pl vannak Nagybritannia only, USA only, esetleg Német only vagy Japán only alkalmazások. De ott van pl Kína, ahol a Market tiltva van, vagy a G-mail, stb alkalmazások.
Rengeteg dolgon múlik ez. És nem egyszerre készülnek el vele.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
PTCRB-n global update-nek van írva.
Az hogy kikerült nem azt jelenti hogy rögtön az összes független frissül, szépen lassan régiónként, mint mindig. Általában, sőt inkább minimum 2-3hét mire Közép Európai régiókra ideér.
Szolgáltatókra meg min egy hónap ha kiadják egyáltalán, hiszen mire kijönne addigra meg már az ICS következne.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
Kijött egy új szoftver a P-hez.
Még ugyanúgy 2.3.7, tehát nem az ICS. az majd Júliusban jön.
a build szám a mostani friss szoftban: 6.0.B.3.162elvileg:
-böngésző sebesség javítások
-xLOUD hangtorzítás javítása
-kamera szoftver bugfixek
-WHITE MAGIC sárga szín megjelenítési hiba korrekciója
-egyéb stabilitási és sebesség javítási bugfixek
-további üzem időbeni javulásoka nálam lévő teszt készülékre sajna még nem elérhető, pedig független értelemszerűen.
Ha valakinek esetleg felkerülne, visszajelezne, hogy valóban javultak e ezek a dolgok a készülékben?
Bár az üzemidőn nem tudom mit tudnak javítani kb. 50féle androidos masina fordult meg a kezemben de egy sem bírt ki 2napot intenzív használattal. ez viszont igen!Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Júliusban jön az ICS.
Fentebb linkeltem a ciket.
Én már 3hete tesztelem. Bazi jó telefon.
Kijelzőben, üzemidőben, anyagminőségben verhetetlen. Kamera is jó.
Amiben csalódtam az a hangszóró, picit torzít fullon xLOUD-al. Valamint zavar, hogy nincs csuklópánt rögzítési lehetőség.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Itt írtam egy részletes cikket a Sony és mások ICS frissítéseiről, valamint a PLAY történetéről, és a 4.0.3 valamint a 4.0.4-ről amiket a Sony kiadott:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín