- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
A másik PH ment....szóval túléltem.
-
Mr. Y
őstag
Én módfelett örülök, hogy sikerült némi életet lehelni belé, noha még lassúcska, de alakul ez.
Azt azonban mindennél jobban remélem, hogy sikerül az áprilistól-napjainkig mentést is helyreállítaniuk, mert számos szakmai és életviteli cikkem hiányzik jelenleg.
Ezek után viszont egy dolog biztos: Én magam is elmentegetem írásaimat, nem bízom meg többet 100%-osan semmilyen online platformban, mint egyedüli 'adattárolás'... -
xtremist
őstag
Túl sem éltem, ezt is egy oujia táblán írom.
-
Narxis
nagyúr
Én már az utcán mentem oda random emeberekhez, hogy szia segíthetek valami technikai jellegű témában? Szeretnél új telefont venni? Ajánljak appokat? Jól működik az internet? Nézzünk használt laptopokat? és stb.
-
janeszgol
félisten
válasz
Intelligencs #6 üzenetére
+1
-
"Egyedül a Hardverapró érdekel, ha a többi nem menne soha többé, nem hatna meg."
VS
"Hozzászólások 2878 szakmai, 937 közösségi"A Prohardvert olvasgatni olyan, mint a reggeli kávét kortyolgatni. Ha neked nem olyan, akkor nem tudom miért vagy itt, miért van ennyi hozzászólásod. Ehhez a topikhoz is miért szóltál hozzá? Itt nem azzal van baj, akinek hiányzik a reggeli kávé, és ezt be is vallja, hanem aki utálja a kávét, aztán mégis issza...
-
Egon
nagyúr
Mindenekelőtt elismerésemet kell kifejeznem a stábnak, hogy egy ekkora katasztrófahelyzet után - amikor már többen temették az oldalt - is sikerült helyreállni. Remélhetőleg a jövőben sikerül egy hibatűrőbb klasztert építeni, és/vagy átgondoltabb mentési stratégiával élni.
Azokon meg csak röhögni tudok, akik nagy kárörvendve az oldal végé vizionálták, most meg tombolnak, vagy csak csöndben sírdogálnak otthon a sarokban... -
NvidiaRTX
őstag
"Majd kezeltetem..."
Hát aki nem bír meglenni anélkül, hogy ne kommenteljen be napi 200x-or arra én is csak azt tudom mondani, hogy... van baj.
Azért nem érdemes 5090-et venni meg igazából PC-t sem építenie senkinek sem, hogy egy weboldalt nézegessen. (kinek nem inge)
"Kénytelen voltam vaterán nézelődni"
Ti 24/7 vásároltok meg eladtok? Ennyi pénze van a magyaroknak?
De jó nektek.
Hogy éltem túl?
Egyedül a Hardverapró érdekel, ha a többi nem menne soha többé, nem hatna meg.
Hardverapró:
De már ez sem olyan mint régen.. bontatlan gari nélküli termékek... külső key oldalakról vásárolt key-ek eladása itt drágábban... mindenből is alkudozó emberek meg még vigyem is házhoz... bontatlan termék hirdetése úgy, hogy a képen ki van bontva és csak 3 hó gari van rá.
Mitől jobb ez mint bármelyik másik oldal?
A TV-met itt nem tudtam eladni, Jófogáson 3 nap alatt elvitték személyesen.
A komolyabb eladóknak akik nagyban csinálják már mind van külső weboldaluk.
Sőt mióta be lett vezetve sok helyen (iPon-on is) a 4-6 hónapos 0%-os THM-es részletfizetés nem is értem miért itt keresi bárki is a lelakott használt gari nélküli termékeket.
Prohardver cikkek:
Az újdonságokat eddig is külföldi oldalakon illetve a videókban néztem meg.
Fórum:
Inkább hagyjuk. Jobb oda nem beírni semmit mert az ember csak fel...a magát rajta.
Írsz egy saját tapasztalatot aztán megmagyarázzák, hogy az nem úgy van. Hát nem hát persze, hogyne.
65"-os 4K TV-n gépezek 1440p-be DLSS-el és megmagyarázza hogy azon milyen ronda kép lehet. Gyere el aztán nézd meg, lehet élesebb a képe mint az 1440p-s monitorodnak natívban.
Sok embernek fogalma sincsen a dolgokról, de ők már jobban tudják. Nyilván ha 30cm-ről nézel egy ekkora TV-t akkor homály lesz ez tény.
Logout:
Néha van egy két informatív cikk ami tényleg szépen ki van dolgozva, de a 90%-a az ide írt "cikkeknek" sztem csak nettó időpocsékolás. (ahogy az én irományaim is az volt)
Mobilaréna:
YT-on minden fent van videós formában a nagyobb csatornákon szóval felesleges itt olvasgatni a cikkeket.
Úgy is csak annak nézek utána ami érdekel.
Egy szó mint száz, simán túléltem. Ez csak azoknak volt nagy érvágás akik itt élik az életüket. -
janeszgol
félisten
De, csináljunk! Nekem kurvára hiányzott a lapcsalád. És a HA is. Kénytelen voltam vaterán nézelődni, de olyan árak és kínálat van. Néha akad ott is kimondottan jó ajánlat, de csak néha.
Akkor egy nap többször is rájattintottam megszokásból az MA könyvjelzőre.Majd kezeltetem...
-
gyuszos
tag
Azé' ne csináljunk ebből világvégét....
Vagy ha mégis úgy érzed, kezeltesd mert szövődmények lehetnek belőle....
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- XPEnology
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- BenQ ZOWIE XL2566X+
- HP EliteBook 840G7-G8, ameddig a készlet tart!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS