- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
kengyel #9701 üzenetére
Szia!
Ne aggódj, én szerda reggel 06:30-kor vettem le a töltőről és tegnap (péntek) éjszaka 23:15 körül raktam fel újra. Igaz ekkor már 16%-on volt az aksi. Amúgy ez idő alatt 1 óra 58 perc beszélgetésem volt, kb. 1-1,5 óra böngészés (wifi és mobilnet vegyesen), 4-5 sms és 4 óra 59 perc kijelzőhasználat. Szerintem ez kifejezetten jónak mondható! Én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Annyit azért hozzáteszek, hogy csak GSM only üzemmódban használom, energiatakarékosság bekapcsolva és csak akkor kapcsolódom a netre, ha szükségét érzem (ilyenkor futom át a híreket, letöltöm az e-mail-eket, stb.). Ja és a kamerabug-os legújabb szoft van rajta.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Köszi! El is van mentve nekem ez az internetes felület, de kér egy username-t és egy jeszót. És piszkosul nemtom hogy az mi nekem! Próbálkoztam már pár jelszó és felhasználónév kombóval, de semmi eredmény...
Ez a probléma amúgy csak a P-nél fordul elő? Mert eddig az összes teló, ami itt megfordult Nokia N8, Samsung Galaxy Mini, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Arc S és Sony Xperia Tipo is simán boldogult vele...
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
TomWexX #5787 üzenetére
Azzal próbálom, ami itthon van. T-Home adta az IP tv-hez. De eddig soha, semelyik telóm nem csinált ilyet, pedig azokat is ezen wifiztettem! Mind stabilan tartotta a jelet! Feleségemnek pedig Sony Xperia Tipo-ja van, annál sincs gond.
Csináltam képernyőfelvételeket is a jelenségről. Megpróbálom feltölteni őket.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Visszajöttem T-ből. Nem az a fickó volt most a szervízben (szerencsémre), így azonnal cserélték a készüléket! De!!!! Ez ugyanazt csinálja! Mondjuk kikapcsolni nem mertem, de ugyanúgy dobálja le a wifit, pedig az állapotjelző sávban full a wifi jelerősség, de a beállításokon belül látom, ahogy erőlködik! Csatlakozik, megtartja, ledobja, csatlakozik, nem sikerül, csatlakozik, megtartja pár másodpercig, aztán újra kezdődik minden! Szerintetek mi lehet a baj? Én már nem értem!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #5763 üzenetére
A T-s szervizben mindig akad egy-két jó válasz...
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
Dany007 #5761 üzenetére
Próbálok megnyugodni most már. Szerintem a kettő közt van valami összefüggés (hibás wifi chip vs. aksi), mert amúgy az aksi tök jól nyomta. Nem merült úgy, mint, amitől féltem. Pl. tegnap reggel 8:30-kor vettem le a töltőről és este 10-kor még 71 %-on volt úgy, hogy kb. 30 percet beszéltem, egy órát wifiztem, és volt kb. 20 perc zenehallgatás is meg 1-2 sms. Na mindegy! Majd lesz valahogy. Minden esetre beszámolok majd a fejleményekről!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
Dany007 #5756 üzenetére
Hát elég kemény. Én meg voltam olyan naiv, és megnyugtattam magam, hogy biztos csak egy cache cleaner program csinálhatta (mármint a lemerülést), mert volt olyan, hogy a widget-je beakadt, aztán gondoltam, most úgy beakadt, hogy nullára merített. Mivel nem igazán akartam elhinni - a kisebb vacakolások ellenére sem -, hogy hibás a készülék, ezért jól ki is csúsztam a 3 napból... Faxa!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #5753 üzenetére
Kösz a gyors választ!
Akkor nekikészülök. Jól kifogtam ezt az egyet... Nem tudom, hogy ezt tudják-e javítani, de egy biztos: kb. 2 hétre búcsút mondhatok a telónak!
Pedig tényleg fasza volt minden. Az aksija is szépen teljesített, de ez a wifi miatti nullára merülés... OdaB!
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Sziasztok!
Hétfőn lettem boldog (?) tulajdonosa egy P-nek. Minden szép és csodás volt, ám kedd reggel elkezdett vacakolni a wifi. Pl. kiírta a Play-en, hogy nincs kapcsolat, vagy a böngészőben ugyanezt. Közben wifi jel a maximumon. Gondoltam kikapcsolom a wifit, aztán vissza, de igazából ez sem oldotta meg a dolgot, hanem még annyi történt, hogy az értesítési sávból is eltűnt a wifi jele, viszont a menüben meg be volt kapcsolva és innentől egyáltalán nem bírt csatlakozni. Gondoltam biztos csak egy újraindítás kell neki. Ki is kapcsoltam, vártam pár másodpercet, aztán meg nem tudtam visszakapcsolni! A teló töltöttsége 89% volt! Töltőre, gépre dugva sem reagált semmit. Bementem a szervízbe, ott a manusz elmondta, hogy nem olyan forrón eszik a kását, hogy én itt máris cseréért kiáltok, ezért azt javasolta, hogy hagyjam bent nála nap végéig töltőn és ha akkor sem lesz jó, akkor kicseréli, mert szerinte csak egy beragadt app szívta le. Így is lett, visszamentem addigra jó volt. Vette a töltést és a wifi is jónak tűnt, aztán este már elkezdett bohóckodni megint, de végül jelen maradt. Másnap is néha kiírta, hogy connection lost, de aztán 2., 3. tapicskolásra csak jó lett. Ma viszont megint a keddi állapot állt be. Annyira elment a wifi, hogy vissza se talált, pedig fontos lett volna, aztán megint a jó öreg újraindítás mellett döntöttem és hát ismét beállt a "halál". Talán mondanom sem kell, hogy elborult az agyam...
Tapasztalt már valamelyikőtök ilyet? Én vagyok valamiben tájékozatlan/láma vagy ebből tényleg szerviz lesz megint? Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest