- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spawn21 #21116 üzenetére
Ha visszaolvasol, akkor látod, hogy a kamerával eddig nem volt az 1.100-ban gond.
A 0.400-ban volt mindenféle izgalom, de az új JB-ben főleg user error-os kritikák vannak, amit a skynet lelkű droid nem megfelelő kordában tartása, a nem tiszta telepítés, vagy esetleg különféle külső app-ok okoznak.
Szerintem...
Komolyabb rendszerintű bug-ot, amit tömegesen írták volna... én még nem olvastam erre a kiadásra itt. Pedig idegileg én is borulékony vagyok az ilyen témára, ezért csak akkor szoktam rajta firm-et cserélni, ha már mások, azaz a többség leokézta. -
törölt tag
válasz
spawn21 #21108 üzenetére
Most toltam fel a 100-ast, előtte a darvinya féle volt fent. Na az olyan 1 hónapig kifejezetten jó volt. Aztán valami elmászott benne (igazából nem telepítettem semmi új dolgot rá, csak használtam) és a kamera rendszeresen kilépett memória hibára hivatkozva. Volt amikor a futó progikból kilőve életre lehetett kelteni, de rendszerint restart lett a vége.
Ezen kívül a hívásoknál volt néha tovább csengés, de aztán áttértem a néma üzemre és ez nem okozott gondot többé. -
leviske
veterán
válasz
spawn21 #17505 üzenetére
1. Pörgősebb (vagy rosszul raktam fel anno az ICS-t)
2. Finomhangoltak pár szolgáltatást3. Híváskor nem tudom kivenni a zsebemből úgy, hogy ne baszkurálni addigra valamit, azaz rögtön felold a képernyőzár
4. Már nem enged úgy beállítani csengőhangot, ha total commanderből akarod belőni, szal be kell menni a zenelejátszóba és onnan beállítani
5. Zavaróan világos és átállíthatatlan háttér a menükben (üzenetek, beállítások, etc)
6. Feleslegesen mutatja a képeket az üzeneteknél
7. Többször indítottam újra a telefont, hogy működőképes legyen, mint eddig bármikor...Ha nem lenne kötelező pár alkalmazáshoz a droid 4<, akkor elgondolkoznék a 2.3 visszatételén. Bár azzal se volt egy csoda...
-
rebrov100
csendes tag
válasz
spawn21 #3276 üzenetére
Sziasztok!
Az átlátszó sávban nekem is előjött a buborékos hiba, főleg sötét háttér előtt látszik.
Gondolom ez szervizt jelent, majd összeragasztják valahogy.
A telefonnal egyébként nagyon elégedett vagyok. DE:
Vérlázítónak tartom, hogy 20e forintból előállított kínában ki tudja kik által összetákolt telefont 100 ezer forintét adnak és ezt a minőséget kapja az ember. Ugyanez volt már a tapasztalatom sok nagy gyártóval, pixelhibák, hanghiba, stb....
Ezért a rohadt magas árért igazán letesztelhetnék mielőtt kiadják kereskedelmi forgalomba.
Megérdemelné az összes, hogy egy telefont se adjanak el, kicsit elszaladt a ló a gyártókkal.
Vagy adják annyiért amennyibe a kínai Sony kerül. Én a japánt jobban szerettem.......
Vigyem vissza a T-be, aztán két hétig nincs telefon. Majd a sok "hozzáértő" szervizes meg több kárt csinál, mint hasznot!
Javaslat? -
Robbie85
tag
-
Dany007
veterán
válasz
spawn21 #3812 üzenetére
Ejha, így nem lesz könnyű!
Most olyan 70-80k között van az előfizetésemmel, lehet hogy ennyiért már vigyáznék rá..
(bár az első iphone-om 140-volt egy év után mégis szartam rá :S )Amúgy képek alapján nekem is a fekete jön be. De nem lehetséges, hogy ott nem látszik annyira a fémhatás a hátlapon? Úgyértem nem lesz feketében olyan műanyag hatása? Ez zavarna csak egyedül a feketében.
-
darvinya
titán
válasz
spawn21 #3316 üzenetére
Nem mondom, hogy nagyon kis pénzű lennék, de a NeoV sem a kis újamból ráztam ki.
Nem irigykedek, mert teljesen elégedet vagyok.
Az, hogy P is tetszik az egy dolog.
De csak adományban kellene.Nekem is Ion vagy inkább V lenne ami számításba van.
És ha valaki feltenné ezekre a jó ajánlatot, gondolkodás nélkül venném meg.Viszont a tetoválsz is?
Az irigylésre méltó. -
m.zso
aktív tag
válasz
spawn21 #3258 üzenetére
Eddig hány embernél engedett el az alsó felén a ragasztás ?
Jövő héten készülök megvenni a P-t, mivel a c55-ös bemondta az unalmast.
Azért ennyire gagyi nem lehet már
Ez az egyetlen olyan készülék, amiről azthittem,h készülékház összerakása rendben van, erre tessék
Ha nálam is előjön, fogok egy kis pillanatragasztót, és benyúlok egy vékony eszközzel és összeragasztom. De had ne kelljen már egy majd 90 ezres készüléket ragaszgatni, meg gányolni.
Ettől eltekintve még mindig tetszik, de akkor is... -
wappl
csendes tag
válasz
spawn21 #3258 üzenetére
Enyémnél is ugyanez,de sokkal nagyobb buborék van. Látszik,hogy a műanyag ragasztása adta fel. Ha összenyomom,kis ideig eltűnik. Nézem,hogy ha nagyobbodik elviszem szervizbe. De majd,ha csak nagyon muszáj mert bagatel hiba, az érzékelést nem befolyásolja...gondolom nem rögtön javitanák
-
válasz
spawn21 #3133 üzenetére
...és honnan tudod, hogy pont a tiédben lévőből van több a piacon? Azaz honnan tudod, hogy a Tiéd a "jó" a többié a másik?!
Egyébként meg nem ez az első, hogy hogy egy modellen belül nem azonos alkatrészeket használnak...Specifikációikban megegyezik, de teszem azt más gyártja, vagy egy-két fő darabja (pl a lencse) más gyártótól van...
Ellenben kezdek "félni" az emberektől. Újra, és újra előjön a téma, és ezen lovagoltok, holott egy pofonegyszerű gyártástechnikai tény, amit feltüntetni felesleges, mert a teljesítményt és a működést nem befolyásolja...
-
g0n21
senior tag
válasz
spawn21 #3081 üzenetére
Spawn, a lényegi rész lemaradt.
neorow1 módszere után a telefont lehet OTA-n, vagy PCC segítségével frissíteni, vagy csak flashtool-lal?
Valamint ha igen, lehet OTA-n, ezután is csak a T-s frissítések jelennek meg nálunk, vagy látni fogjuk a nem T-s updateket mondjuk a pcc-n? -
Rhino666
addikt
válasz
spawn21 #3004 üzenetére
Felelőtlenség? Minek? Felénk ezt hívják karcálló kijelzőnek.
(#3015) darvinya: Hát, azért a saját szememmel láttam, van összehasonlítási alapom. Majd megpróbálom vele, ha a szervízben nem lesznek olyan készségesek hogy leszedjék. Nem lesz csere semmire, karcálló a kijelző, fölösleges rá a fólia, csak rontaná a színeket és az érintőkijelző érzékenységét.
-
darvinya
titán
válasz
spawn21 #2895 üzenetére
Elméletben igen, de mégsem.
Mert azok kilépnek, ha kilépsz belőle.
Ebből ha kilépsz betelepül mélyen a rendszerbe.
Anno az India NeoV ICS.en is volt alapból, de azt élből kiírtottam.
Viszont a CE1-n nem is volt integrálva.bozsozso
Az todnod kell, hogy ezek az app-ok is felélesztik a dolgokat.
Hogy miért, mert lecsekkolja mi van vele.
Ezáltal fals amit csinál, az meg pláne fals a kalibrálás.Ha jó adatot akarsz töröld le.
Üsd be a tárcsázóba ezt: *#*#4636#*#*
És ott akkumulátor. -
darvinya
titán
válasz
spawn21 #2841 üzenetére
Hát ez teljesen érhető.
Utángyártottnak biztosan nem felel meg a feszültsége.
Ez számít a legjobban.
Ja hogy nem megy a gépen a dolgok.
Hazavágtad az utángyártottal az USB portját, stb.s4tch
Látom te is játszól a pöcöktetős játékkal.
Hosszan home
Jobbra-balra - bezárás
Hosszan app-on
Listából törlés - talonba
… -
Rhino666
addikt
válasz
spawn21 #2762 üzenetére
Az lehet hogy nem konkrétan nekem szántad, de ezzel kb. mindenkit kizártál a témából akinek nincs és/vagy nem szereti.
Pl. azokat is akik ilyet akarnak.
Kipróbáltuk a Media Markt-ban GB rendszerrel és sokkal folyamatosabb, gyorsabb mint amire számítottam, ha az ICS nem lassít rajta érezhetően, akkor nem lesz gond. Végülis emellett döntött (megértem, jobbat én sem találtam neki, talán a Rhyme lett volna még jó ha forgalmaznák még a T-Mobile-nál), elvileg pénteken érkezik meg, remélem addigra lesz T-Mobile ICS is.
Ha meg nem akkor lesz belőle egy kis force-feeding, sosem okozott gondot a telefonok "zaklatása".
-
-
TomWexX
addikt
válasz
spawn21 #2627 üzenetére
Tetoválni nem szeretnék, de ha ezt a leírást követed, nem fogod tudni elrontani.
Ne tévesszen meg a leírásban szereplő firmware, te csak a menetét kövesd végig!
-
spawn21
veterán
válasz
spawn21 #2625 üzenetére
Értem.
Olyan fájlt látok. Most már kettőt, mert kétszer kattintottam és nem figyeltem oda.
Az egyiket töröljem ki? Utána azzal mit kell csinálni. Bocs, hogy ennyit kérdezek, de ahogy nézem sík hülye vagyok. Vagy csak stresszelek, mert az előbb aláztak le BattelfieldbenAki segít azt meg tanítom tetoválni
-
TomWexX
addikt
válasz
spawn21 #2623 üzenetére
Ha Total Commanderrel akarod kitömöríteni, akkor TC > Beállítások > Általános beállítások > (Bal oldalt lent) Tömörítő > Ott a RAR tömörítőnél elérési útvonalnak megadod a winrar exe fájlját. (megkeresed ahová feltelepítetted)
Ha ez kész, Alt+F9 a part1-re és kicsomagolja az ftf fájlt.De kilehet tömöríteni magával a winrar programmal is, csak én nem úgy használom....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest