Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtibi
tag
válasz
Footballer #2103 üzenetére
Megéri, azért olvasgass, mert ez egy szubjektív vélemény.
Hiba: Néha nem érzékeli az ujjamat, olyankor letakarítom a képernyőt és az ujjamat és minden jó.
Nekem frissítés előtt és azóta sem volt sem hálózat sem wifi problémám. Elég masszív kiképzést kap a vas (egész nap piszkálom valamiért a képernyőt), így kb. 15-20 órát bír ki, de ez egyénfüggő, valamit kitalálok, hogy több legyen. Ha másnak megy, nekem is.
Nem érzek semmi gázt a fényképezőben (ez nem egy dslr gép, ahogy a többi sem), ugyanakkor zseniális a panoráma és 3D funkciók.
A képernyőt nem lehet elégszer leírni: Zseniális. Nincs kompromisszum, ránézel, látod és élvezed, bármikor, bárhol, akár a legnagyobb napban
A hangszóró teljesen jó és szerintem nagyon jó, hogy nem a hátlapra rakták, így nem takarom le.Ma próbáltam: Olimpia TV alkalmazás elég szépen fut, jó volt a kocsiban hazafelé a kézi meccs végét megnézni élőben. Ingyen van, magyar, jó. Igazán prímának tartom, hogy a közszolgálati tévé az EB után az olimpiára is egy ige korrekt alkalmazással állt elő.
Még nem dobtam le és figyelek a töltő csatlakoztatásnál, így nekem a fekete még nem kopott el sehol. A gyári tokban tartom, várom, hogy a HongKongPost érkezzen a többi opcióval. Tokban is ebay a barátod.
Speedshopban vettem, a tartozékok ugyanazok, mint a Sony márkaboltban, korrekt cég. Náluk van olyan telefon, amit részletre is adnak, meg kell kérdezni, hogy ezzel hogy állnak.
-
AlrightSir
tag
válasz
Footballer #2106 üzenetére
Szerintem a speedshop-nál, ott 115k és gyári garancia van hozzá.
-
spawn21
veterán
válasz
Footballer #2106 üzenetére
ha beviszed egy Sony kereskedésbe természetesen felteszik a frissítést
-
AlrightSir
tag
válasz
Footballer #2101 üzenetére
Nem, pontosan amiatt, mert a szürke nem tetszik. De szerintem jövőhéten megveszem függetlenül, feketében.
-
_Dumber_
őstag
válasz
Footballer #2101 üzenetére
Öööö persze:
Nem csak pár szót, hanem kb 2100 bejegyzést tudok mondani...
Egy szóban: Megéri -
AlrightSir
tag
válasz
Footballer #2094 üzenetére
Én még kérdeztem júliusban a t-mobile-t, és azt válaszolták, hogy nem tervezik más színekben a készülék bevezetését. Egyébként ha raksz rá ilyen kupakot, és veszel hozzá egy tokot, akkor máris nem látszik, hogy szürke.
-
Anulu79
addikt
válasz
Footballer #2094 üzenetére
Fekete szilikon tok és nincs semmi gond.
Én is ezt használok rajta. Nekem ilyen van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest