- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
S. Szabi #29902 üzenetére
Nemrég tettem fel ezt a (CARBON-KK-UNOFFICIAL-20140629-RC1-nypon) Romot.
Próbaképp gapps nélkül csak a romot tettem fel és láss csodát ebben is ott figyel a play. -
Obyboy
addikt
válasz
S. Szabi #29902 üzenetére
Én ezt raktam fel ma délben:
https://s.basketbuild.com/devs/percy_g2/CyanogenMod-SNAPSNOTS-STABLE-nypon/
Nem is néztem, hogy van-e benne csak megszokásból toltam mellé a gappsot isAz ébren tartás itt is gond volt míg fel nem húztam rajta magam és (a Beállítások/Adatvédelem/Adatvédelmi beállítások menüben) le nem tiltottam a felébresztést és az ébrentartást ezeknél:
- Google Play szolgáltatások
- Google szolgáltatások keretrendszerA wifinél pedig ezeket tiltottam le:
- Tartsa bekapcsolva a wifit alvó üzemmódban
- A keresés mindig elérhető -
lacy027
tag
válasz
S. Szabi #29727 üzenetére
Nekem saját hibámból volt egy kijelzőm amin bátran kisérletezhettem. A szike élét majdnem vízszintesen tartva a saroktól elkezdtem betolni a szikét a fólia és a kijelző közé, szépen feljött a sarka. Utána megfogtam csipesszel, húztam még rajta, végül hozzáfértem újjal és úgy húztam tovább. Erő kell hozzá, rendesen rá van tapasztva.
Egyébként elég jó a gyári fólia, direkt húztam egy vastag karcot szikével a képernyő közepére, leszedés után semmi nem volt ott. -
S. Szabi
őstag
válasz
S. Szabi #29697 üzenetére
Ez a GApps teljesen jó. Friss, semmi felesleg, csak a legfontosabbak, nem írt hibát telepítésnél (volt már olyan másik verzióval, hogy igen, aztán mégis működött minden)
Innen tölthető le: 6-19_GApps_Minimal_4.4.4_signed.zip
-
bossm
csendes tag
-
lacy027
tag
válasz
S. Szabi #29624 üzenetére
A névjegyekkel mindig valamiért szívok, általában gépről teszem vissza mindet. Talán most már rájöttem melyik alkalmazást kell menteni, hogy ne legyen gond. Továbbá: felesleges alkalmazások eltávolítása, beállítások, háttér, Google fiókok, Play Áruház, billentyűzet, kamera, ébresztés és még ami nem jut eszembe. Egyedül a beállítások ami több idő, a többi csak kisebb beállítás, de sok kicsi sokra megy. Bár lehet, hogy ezek közül még sokat le lehetne menteni, de a kezdőképernyőn kívül valahogy nem szoktam rá a gyári alkalmazások mentésére. Nálam eltelik egy-három óra mire azt mondom kész. A kezdőképernyőn a widgetek nálam sem mennek visszaállításból. A gyári rendszeren sem mentek, újra ki kellett tenni mindet.
-
-
-
razorka777
veterán
válasz
S. Szabi #29468 üzenetére
Ez igaz sajnos.
Nagyon megtetszett az M. munkatársam jóvoltából tudom tesztelgetni.
4.3 van rajta és iszonyat smooth a gyári rendszer, a tárcsázó is gyors.
Lehet, hogy egy az egybe el tudom cserélni a telefont.
Ugyan gyengébb a kijelzője, mint a P-nek, de alig észrevehető. -
sesshou
senior tag
válasz
S. Szabi #29361 üzenetére
1-2 alkalmazásban ahogy androidnál us még mindíg eltűnik az értesítési sáv de ellentétben az andoiddal itt koppintással elő lehet hozni
Wifi mobilnet repulő mód ilyenek már itt is megoldható az értesítési sávon és nem kell a menübe mászni (Ez nekem is furcsa volt hogy arra hogy ezt elérjék éveket kellet várni de megvan és ez a lényeg
) "Meg hogy bepakolja a facebook kapcsolatokat a telefonszámok mellé" Ezt beállítások/alkalmazások/kapcsolatok/névjegyablum szűrése menü pont alatt meg tudod oldani azzal hogy ne mutassa a telefonszám nélküli kapcsolatokat
de ha a dialerben keresel akko amúgy sem mutatja
-
sesshou
senior tag
válasz
S. Szabi #29359 üzenetére
Nekem a céges mobil pont egy lumia 520 amire rá frissítettem a 8.1 et és sokat változott. pl lett értesítő sáv mint androidnál és iphon nál ami előtte nem.
Valóban behatároltabb beállítások terén. Viszont úgy érzem a legtöbb olyan "finom hangolás" ami az androidokban van mind inkább arra van hogy az android hátrányait kiküszöböljék és elviselhetőbbé tegyék.
Azzal hogy WP-n "kiveszik a kezedből az irányítást" azt érik el hogy nem állíthatod el a telefont jó beállításokról.Wiszont hiányzik a tényleges multi tasking ami miatt sokkal gyorsabb egy alsó kategóriás készülik is viszont furcsább picivel lassab az alkalmazások közötti ugrálás mert a nem ténylegesen háttérben futó alkalmázosknak vissza kell töltődnia ami 1-2 másodpercet vesz csak igénybe de annyit szinte mindíg. Ez persze csak akkor vállik az android előnyére ha nem fagy sz*rrá mikozben alkalmazást váltassz.
És persze a legtöbb google termék nem elérhető windows phone ra.
és persze vannak még +/- dolgok de két hét párhuzamos használat mellet eddig ezek a tapasztalatim
Ha esetelg bárkit is érdekelt -
-
lacy027
tag
válasz
S. Szabi #29045 üzenetére
Megpróbáltam mégegyszer, újra letöltött zip-el, ugyanúgy nem ment a wifi. Factory reset után igen, de pont a 0-ról való beállítást akartam elkerülni. Majd ha lesz időm, feltelepítem tisztán. Reset után a világítás jó lett, mindhárom gomb teljes fényerővel világított.
-
razorka777
veterán
válasz
S. Szabi #28806 üzenetére
Ez a verzió ami tuti nálam.
A legnagyobb pozitívumot nem is említettem, hogy végre van integrált hívás blokkoló a CM-ben.
-
razorka777
veterán
válasz
S. Szabi #28764 üzenetére
Két napja van fent a W4.Hagytam az AOSP böngészőt, bár butább, mint a chrome, de most legalább nem akad össze a zenelejátszóval.
A procit belőttem az ondemandax/sio kombóra, eddig jól megy.
Második napja megy egyhuzamban, kíváncsi vagyok pár nap múlva, mit tapasztalok.
Egy hiba most előjött.Miközben csináltam egy képernyőmentést a power amp addig leállt. -
-
razorka777
veterán
válasz
S. Szabi #28749 üzenetére
Teszteld már légy szíves, hogy több nap után újraindítás nélkül belassul-e a rendszer, illetve böngésző+power amp kombó együttes használata huzamosabb ideig nem akaszt be a zenelejátszónak.
Csak ezért nem használom jelenleg a 11-et, mert egy idő után lehetetlen volt zenét hallgatni böngészés közben.
Bár lehet, csak a chrome volt a ludas nálam. -
razorka777
veterán
-
razorka777
veterán
válasz
S. Szabi #28685 üzenetére
Semmi gondom nincs a CM11 gyorsaságával, de én is az a felhasználó vagyok-mint itt a topikban elég sokan-aki minden riccenést, minimális lassulást észrevesz.
Na, ilyen a CM11, ami a CM10-ben nem tapasztalható, persze az sem tökéletes, de ami fontos, hogy a tárcsázó azonnal megnyílik, a böngészés nem darabos, vagy akad, nem tördeli szanaszét az oldalakat.
A launcher folyamatos, az appok rögtön indulnak.A zenelejátszó nem akad böngészés közben.
Ami fontos, hogy a CM10 még az eredeti forrást használja, ellenben a 10.2-től felfele, aminek a kernele már patchelve van és nem az igazi. -
nintendojet
tag
válasz
S. Szabi #28558 üzenetére
Az a bibi, hogy nekem a p azt mutatta meg, hogy hiába a szép teló, a jó specifikáció. Ha a gyártó hozzáállása olyan a frissítésekhez, mint a Sonyé, akkor nem ér meg több százezer forintot. Annak idején a P 130000 volt függetlenül, mikor bejött. Ennyi pénzért én többet vártam volna, és ezért nem tudok hinni senkinek se egy marketinges szöveg alapján. Ez viszont ahhoz a szerencsés helyzethez vezet, hogy mire az ember meglátja, hogyan muzsikál rajta a szoftver, kijavítják a bugokat, letelik egy év. Azalatt meg esik az ára, cserébe nem leminősül középkategóriává...
-
nebulo0128
csendes tag
-
darvinya
titán
válasz
S. Szabi #28550 üzenetére
Csak másolni.
De én így szoktam:
App-ot bemásolom /system-be, ott a jogokat rw -r -r állítom.
Utána áthelyezem /system/app-ba, és restart telo.Más:
Most olvastam az új Sony E1 tesztjét amiben mondják, hogy ez az alsó szegmens.
Ami kiakasztot, hogy erősebb CPU-GPU van benne, mint P-ben közép kategóriásként.
Ennyire avult volna 2 év alatt.....? -
rjakab
csendes tag
válasz
S. Szabi #28069 üzenetére
Ha fel tudtam volna valahogy nyomorítani a telefonomra, valószínűleg én is elégedett lettem volna vele, vagy a 10.2-vel, de el sem jutottam odáig.
Függetlennek független az enyém is, nyitottam is a bootloadert, de nem akarta az igazságot mégsem... Ezek szerint léteznek olyan példányok, amikre nem lehet felküzdeni. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest