- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
freemanone
addikt
válasz
Allure #21451 üzenetére
ez sem igaz, mert elindul és az ablakban közli, hogy milyen paramétereket használhatsz hozzá, majd be is zárja mielőtt elolvashatnád.
viszont ha a script valamilyen oknál fogva nem tudta elindítani és csak vár és vár és vár az adb server elindulására, akkor a manuális indítás segít ám a dolgon. láttunk már itt automatizált folyamatot nem működni.
de felesleges ezen vitázni, a lényeg, hogy a kollegának ezt a lépést meg kellett tennie ahoz, hogy sikert érjen el. -
freemanone
addikt
válasz
Allure #18802 üzenetére
Az SD általában 480p, ami kevés a kijelzőhöz, de én 540p-s anyagról beszéltem ami qHD, mert az FHD negyede. Ha megnézel egy olyan videot a telefon kijelzőjén, ami 540p-be lett konvertálva egy jó minőségű videoból az ugyanolyan szép lesz mint egy 720p vagy magasabb felbontású tartalom. Natív felbontás! ezt hangúlyoznám ki a legjobban, attól többet nem tud a kijelző!
-
-
-
-
kerobi
senior tag
válasz
Allure #13820 üzenetére
Huh. Nagyon Köszönöm!! De sikerült megoldanom a problémát! Van egy olyan alkalmazás hogy Bluestacks
ez csinálta a galibát. Rárakott egy emulátort a gépre. Szóval erre figyeljetek
-
Deck
titán
válasz
Allure #12857 üzenetére
Köszönöm a Launcher ötleteket kipróbálom mindegyiket. De itt egy új is: Xperia™ Launcher 2.0.0b (Alpha)
-
werszomjas
addikt
válasz
Allure #10970 üzenetére
+1, sztem egy igen jó társaság gyűlt itt össze, én se nagyon láttam olyat, hogy értelmes kérdésre valaki ne kapott volna választ.
És a gyártói garanciás telefonokkal, a Cordon foglalkozik, ezt a Sony Mobile Magyarország mondta nekem, mivel én a vásárlás előtt rákérdeztem, elküldhetem közvetlenül nekik, de leadhatom bármely MediaMarkt üzletben is, de ők is csak tovább küldik a Cordon-hoz.
-
válasz
Allure #10258 üzenetére
Már megvettem, de sógornál van. Elvileg ma este küldi át egy rokonnal. Én is kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz diszkrét... Az ultra clear szótól én elvárnám, hogy ultrára nem lehessen észrevenni.
#pengemetal
Tudom, hogy szép telefon és szép a kijelzője... de néha azért telefonálj is veleArra is jó!
-
Speedy86
aktív tag
Ez tényleg korrektnek tűnik. Találni olcsóbban de szürke importba nem akarok belevágni
A vodánál meg 110ért akarják adni. Nem értem hol élnek
Egyébként jó telefon? Megnyomkodtam, nekem tetszik, nem nagyon van választék 4"on :S
(#9928) tibor452
Tudom, de úgy hallottam, hogy sok ilyen olcsó webshop nem eu-s készüléket ad el és probléma lehet frissítéskor
-
TomWexX
addikt
Köszi!
(#9569) freemanone: Az enyém egyáltalán nem kopik, csak egyszerűen behorpadt.
(#9568) darvinya: Én itt szereztem be egy kedves fórumtárstól, mert júniusban még nem lehetett kapni sehol, most már lehet érdemes lenne megkérdezni egy sony centerben. Máshol nem hiszem hogy lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest