-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Az Xperia P GPS-ének felállásán is sokat javít a GPS Státusz program. Ami letölti a műholdak adatait, így ha ez a GPS használata előtt megtörténik, akkor a teló gyorsabban talál jelet. Van benne néhány egyéb okosság, mint iránytű (mozgatással kell kalibrálni), fénymérő stb...
Meliora sunt bono inimica
-
zerdelyi
tag
Én is így gondolnám, de akkor viszont folyamatosan bekapcsolva marad a 3G modul (oké, hogy csak a vibernek, de akkor is), aminek teljes letiltása a stamina mód egyik fő energiaspórolási húzása...
Persze én örülnék a legjobban, ha érdemes lenne így használni az egészet.iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
-
zerdelyi
tag
Ez a Stamina mód, ha jól értem, lezárt képernyőnél letiltja a mobilnetet, meg a wifit is. Meg háttérben futó programokat, amikben lehet kivételeket hozzá adni. Én hozzáadtam pl. a Vibert. De most azon morfondírozom, hogy most akkor mégis megy a net, vagy nem, és akkor hiába megy a viber, úgysem vagyok rajta elérhető. Ha az utóbbi, akkor staminával értelmetlen vibert, skype-ot stb. használni. És fordítva.
Nem?iPhone 8 - 64 GB + Watch S 4 Nike + AirPods
-
-
mobilefan
aktív tag
Barátnőmnek is i4s van, kb 2 napot megy neki.
Akkor nem tudom mit fogok venni....
csacsi67: 3g off,automata fényerőn szoktam minden telót használni....
Lehet marad a Wave 3 az elmegy 2 napot stabilan,ha nem használom 4-et is...
Igaz nem android hanem bada,de valamit valamiért-
-
mobilefan
aktív tag
Inkább a méret ami meghatározó,mert ez már nagy nekem,kezdem unni egyszóval
Az már csak plusz lenne,hogy ha többet elmenne,mert az S2 ha minimálisan is kihasználod 1,5 nap.
Nem több,aki azt mondja,hogy 2 - 2,5 nap az hazudik....
A 808 az tényleg elment 2 napot,ha nem használtam 3-at is.
Lehet fogok is majd megint venni 1x ha reális áron lesz Jelenleg nagy bukó megvenni.[ Szerkesztve ]
-
-
laca19
csendes tag
Részben igazad van. Az igaz, hogy ha a a szolgáltató nem biztosítja a feltételeket az előfizetett szolgáltatásért, nincs joga azért pénzt kérni. Pontosan ezért ad sim kártyát mikor előfizetsz. De azt ne várd a szolgáltatótól hogy cserélgesse a kártyáid mert te mindig más fajta független telcsit veszel passzióból. Ez a te sarad. A szolgáltatókról pedig saját tapasztalatom, hogy a T rugalmasabb, a Voda már kevésbé. Ügyintézőtől függ hogy cseréli ingyen vagy sem. Van kiskapu, kérdés hogy a pult mögött ülőnek van kedve kihasználni vagy pénzt kér érte...
-
calamites
őstag
Én Telenoros vagyok, mikor a telefont vártam a feleségem bement egy viszonteladóhoz itt vidéken, és ott neki 3600-at mondtak.
Amikor megjött a teló fogtam magam bementem a legközelebbi helyre, és elmondtam ugyanazt, amit a kedvesem, a csávó erre azt mondta, hogy persze kicserélik ingyen.
Most vagy csak a "hülye nőt jól lehúzzuk" gondolkodás volt az első helyen vagy ennyire nem voltak képben. Minden esetre a Telenor ebből a szempontból korrekt társaság.
-
darvinya
titán
Akkor te sem érted amit írtam, írok.
Ha a szolgáltató nem biztosítja a feltételeket az előfizetet szolgáltatásért, nincs joga azért pénzt kérni.
Azt, hogy ezt a szolgáltató teljesen elrejti és nem találod, mert más jogszabály kimondja.
Attól még valós.Személyeskedni meg te kezdtél amikor nem találtad meg, és ezután kérdőre vontál.
Visszakanyarodva gondolathoz.
SIM kártya egységes részét képezi a szolgáltatással, mert annélkül nem tudod használni.
Ezt nem te szabtad a szolgáltatás használatához, hanem a szolgáltató.
Így csak akkor kötelezhet téged a hibás SIM cseréjénél történő fizetésre, ha érdemi bizonyíték áll rendelkezésre a szándékosságra.
pl: a normál SIM-ből kivágod a microSIM-et, ez tagadhatatlan fizikai sérülésÉs én erre mondom, ha szeretsz a semmiért fizetni tedd, de azt mond, hogy csak az van.
Mert nem.A szerződés, két fél között és annak megvalósulásához tartozó eszköz(ök) egysége adja.
Keressünk egy Moderátort, mert tele lett szemetelve a fórum és 1 nap pihi nekem sem árt.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bitpalace
senior tag
Oké csak kérdeztem, reménykedtem is benne, hogy nem csúfítja el ezzel a telót.
Nekem még e52 navim van és azon ott figyel a fém keret alján...
Lehet ez csak az én hülyeségem, de én nem szeretem ezt, és hát mit csináljak szolgáltatónál vagyok hajlandó megvenni jó árak miatt.Dumber: köszönöm neked is! Melyik az az app? és az úgy működik hogy az egész alsó sávot villogtatja bizonyos időközönként?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín