- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #30394 üzenetére
Majd privátban megbeszéljük, mi a hasznom belőle, ha megosztom azokat veled is
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #30307 üzenetére
Világításra?
Kezdőképernyőn, Apex launcher, be van állítva, hogy átlátszó értesítősáv, de nem átlátszó, CM-nél jó volt
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #30304 üzenetére
Oké
Esetleg az átlátszó értesítősávra megoldás van? Vagy nálad az működik?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #30286 üzenetére
Felraktam a Carbon-t
Hol kell kikapcsolni ezt a pocket izét? És a képernyő kikapcsolós animáció kikapcsolását sem találtam meg benne, vagy azt nem lehet kikapcsolni?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #30068 üzenetére
Mivel mást mondtatok, kérdezném, melyikőtöknek mik a tapasztalatai vele?
-
S. Szabi
őstag
Akik karbon ROM-t használnak, melyiket a kettő közül?
1.: [ROM] [UB] [4.4.4] Unofficial Carbon Builds (RC#1)
2.: [UB][ROM] Carbon 4.4.4 [KTU84P] [HOVER] [12-07-14]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29908 üzenetére
Kipróbáltam, nem állt le
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29906 üzenetére
Mármint ez: https://s.basketbuild.com/devs/percy_g2/CyanogenMod-11.0-NYPON-NIGHTLY
és ez: https://s.basketbuild.com/devs/percy_g2/CyanogenMod-SNAPSNOTS-STABLE-nypon
között milyen "számunkra is észrevehető különbség" van, erre gondolt. Nincs konkrétan egyikhez sem changelog, legalább is én sem találtam, hogy írná valahol, és egy helyen kezeli a kettőt: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/rom-cyanogenmod-11-0-t2626639
FC? Force closed rövidítése? Eddig nem csinálja...
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz Obyboy #29882 üzenetére
Ma felraktam.
Az itt tlaálható 7-es: https://s.basketbuild.com/devs/percy_g2/CyanogenMod-11.0-NYPON-NIGHTLY
Eddig minden oké, van benne alapból Google Play, szóval nekem GApps sem kellett hozzá.
Eddig minden oké vele, gyors, mint eddig, nem laggol vagy ilyesmi. Azt meg nem mondom melyik verzióról váltottam, kb 1 hónapja nem frissítettem
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29804 üzenetére
Ennyire azért nem vészes a helyzet
Az M-t azzal a kijelzővel? Háááát...
Mondjuk engem nem érdekel, milyen a gyári rendszer, mert egyáltalán nem tetszik a Sony féle kinézet, viszont maga telefonok nagyon, és ez a jó az Androidban, hogy ha nem tetszik a gyári, le lehet cserélni A gyári a szoftveren kívül semmi baj sincs a Sonyval szerintem, legalább is nem több, mint a többi gyártó telóival.
Másik telefon, ami esetleg még szóba jöhetne, az a Moto X
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Arra gondolt már valaki, hogy Xperia ZR-re cseréli le a P-t? Most nézegetem, bejövős, annyira nem is régi, és van rá hivatalos CyanogenMod is Ahogy a topikját olvasgattam, inkább csak a gyári rendszerből eredő gondok vannak vele. Mondjuk nem tetszik annyira, mint a P, de azért eléggé bejön, és méretben is a még pont belefér kategória nálam
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Aki leszedte már a gyári fóliát, hogyan csinálta? Írta korábban valaki, hogy szikével nyúlt alá, de én félek, hogy megkarcolom a kijelzőt így, és ronda lesz sarka. Valami egyéb ötlet? És zsebben hordva mennyire karcolódik így, mennyire zavaróan?
-
S. Szabi
őstag
válasz S. Szabi #29697 üzenetére
Ez a GApps teljesen jó. Friss, semmi felesleg, csak a legfontosabbak, nem írt hibát telepítésnél (volt már olyan másik verzióval, hogy igen, aztán mégis működött minden)
Innen tölthető le: 6-19_GApps_Minimal_4.4.4_signed.zip
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Az itt található GApps jó lesz a Nigthly 4-hez? -> http://true-android.blogspot.com/2013/10/download-latest-gapps-or-google-apps.html
Ez -> CynogenMod 11
Android 4.4 - 4.4.1 - 4.4.2 - 4.4.3 - 4.4.4 - Kitkat
HDPI / MDPI / TINY / TEGRA: GApps_Standard_4.4.4._signed.zipAzért kell a signed, mert nem kell a sok felesleges google cucc, csak a legfontosabbak, és így nem kell utólag törölgetni a felesleget.
Ha ez nem jó, tudok linkelni egy frisset? Eddig ezt használtam, de új ilyen kicsit nem találtam: [link]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29682 üzenetére
Óóó, meg van, köszi
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29678 üzenetére
Pro verzió van, de hol van benne ez a rész, amit mutatsz? Nem találom
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Titanium Backupban lehet olyat, hogy kijelölök több alkalmazást, hogy azokról csináljon biztonsági mentést? Nem találom benne ezt, csak egyesével tudom csinálni.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29640 üzenetére
Szerintem elnézted, én az új Nightly 1-re kérdeztem
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29631 üzenetére
Most akkor ez W9 folytatásának tekinthető?
-
S. Szabi
őstag
válasz lacy027 #29618 üzenetére
Titanium Backuppal le lehet menteni szinte mindent, az alkalmazások beállításait is velük együtt. Mi marad ezen kívül olyan sok beállítani való? Telefon beállításai pár perc. Launchert is le lehet menteni minden oldalával, kirakott indítókkal és azok egyedi ikonjaival. Nekem csak a widgeteket nem akarta vissza tenni. Így szinte "pár perc" alatt megvolt az újra telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29611 üzenetére
Egy minimális kis időre csak fekete képernyőt mutat a gomb megnyomásától, kb 1-2 másodpercig ha erre gondolsz, de az csak bekapcsolás utáni első hívásnál, utána gyorsabb. De engem nem zavar, úgy is egyből fülemhez emelem, mikor meg nyomom a gombot, vagyis Exdialernél elhúzom jobbra az adott nevet.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29609 üzenetére
Mi volt vele a gond?
Én exdialert használok azzal nem volt szerintem semmi gond, de megnézem, ha leírod pontosan mit nézzek
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz calamites #29605 üzenetére
Én feltettem tegnap tiszta telepítéssel, Titanium Backuppal programok vissza állításával. Szemmel, érzetre sok különbség nincs a 7, 8-hoz képest. Teljesen smooth, az elején mondjuk a beállításokban kicsit fura volt, meg-meg akadt, de most már ott sem. Érzetre nagyon rendben van. Még a képernyő lezárást, felébresztést érzem gyorsabbnak. És megjavult a Play Store, mint ahogy a changelogban is van írva. Aksiról még nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29600 üzenetére
Ezekről tudna valaki pár szót írni, micsodák?
1 - 2 - 3 - 4 - 7 (ezek mik voltak?) - 8
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29546 üzenetére
Együtt lehet vele persze, csak gondoltam megkérdezem más is tapasztalta-e, ezek szerint igen, gondolom majd javítva lesz. Csak úgy rémlik, hogy nem egyből akkor lett ilyen, mikor felraktam a W8-t, hanem valamivel utána, de lehet, hogy pont akkor.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29496 üzenetére
Hmmm, akkor lehet, hogy friss telepítésnél nincs ilyen gond
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29491 üzenetére
W8-t feltetted már? Majd megnézed nálad is előjön-e ez a bug?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29475 üzenetére
Egyelőre egy bugot vettem észre, hiába nincs bepipálva a Képernyő-kikapcsolás animáció, akkor is előhozza
Plusz ami eddig feltűnt:
Fejlesztői lehetőségekben, ablakanimáció mérte stb-nél már nem kiválasztható, hanem csúszkán állítható -
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29475 üzenetére
Hoppácska
Tegnap este is ránéztem, kijött-e már Egyelőre megint csak ráfrissítés lesz
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29467 üzenetére
Ennyire nem értek hozzá
Csak kezd kihalni a topik, lassan nincs miről beszélni ezzel a telóval kapcsolatban
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29465 üzenetére
Azért linkeltem, mert dolgoznak a 4.4.3-n, hátha érdekel valakit
-
S. Szabi
őstag
Egy kis érdekesség topik felrázás céljából: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/rom-xperia-p-sola-aosx-rom-t2716195/post53121577
Changlog és fejlesztési terv az AOSX-hez:
https://raw.githubusercontent.com/AndroidOpenSourceXperia/android_extra_aosx/master/TODO.txt[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz sesshou #29363 üzenetére
Igen a GPS az tényleg nagyon jó
Az eltűnő értesítési sávot androidnál is elő lehet hozni szinte minden teljes képernyős alkalmazásnál, ugyan úgy le kell húzni, mintha ott lenne, legalább is CM11-nél, nem tudom melyik verziótól van ez benne, lehet korábbitól is ,de a 4.4.2-ben igen.
Az értesítési sáv résznél arra gondoltam, hogy alapból csak az időt mutatja, és rá kell koppintani, hogy mutassa a térerőt, wifit, mobilnetet, akkut (ezt %-osan ki lehet íratni?), ami komplett b@*oms*g ebben a formájában
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz sesshou #29360 üzenetére
A 8.1-nél mutatja már normálisan a térerő, wi-fi stb. ikonokat, vagy még mindig rá kell koppintani az értesítési sávra? És lehet már külön kapcsolóval kapcsolni mobilnetet, wifit, stb, vagy még mindig be kell mászni a menübe? Mert ezek azok a legidegesítőbb dolgok és a legnagyobb értetlenséggel állok előttük, hogy ezt most miért, és nálam teljesen kizáró okok is mert egyszerűen nem kényelmes és semmi nem indokolja, hogy ez jó.... Meg hogy bepakolja a facebook kapcsolatokat a telefonszámok mellé, és ezt nem is lehet megoldani, hogy ne tegye, ugyan már... És most próbáltam finoman kifejezni magam, nem akartam csúnyán beszélni De ha ezeket sikerült ~3 év alatt megoldani, egy szót sem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz sesshou #29358 üzenetére
W7-tel nekem sincsenek fagyogatások, pedig csak ráfrissítettem a W6-ra, majd talán W8-9-nél újra telepítem.
Haverom nemrég vett Lumia 520-t (Win 8), sokat nyomkodtam, de nekem nagyon nem jön be, pedig én is gondolkodtam rajt, hogy Windowsra váltsak, de így élőben már annyira nem az igazi. Androidhoz képest szerintem túlságosan behatárolt, funkcionálisan, beállításokban szegény és olyan idegesítő hülyeségei vannak (számomra), nem hiszem, hogy ez a 8-1-el sokat változik, szóval inkább az Android a nyűgjei ellenére is
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
-
S. Szabi
őstag
Igen jól sikerült a CM11 Weekly 6 kiadása A rendszer szépen "csúszik", kis meg akadások vannak alkalmazás meg nyitáskor, menüben lépegetéskor, de nem zavaró dolgokról van szó, plusz az akku idő is nem kicsit növekedett, legalább is érzetre nekem úgy tűnik, de pár nap használat után erről majd többet lehet mondani, pedig interactive/cfq-ra állítottam egyből ezt is, valamint az alvó módból lassú vissza térés sem jött még elő, az is jól működik most, bugokat nem igazán vettem észre. Úgy tűnik eléggé érik a végleges kiadás, ha a maradék pár alapfunkció is működni fog (HDMI, A2DP stb..), bár ezekből nekem csak a HDMI hiányzik, azt néha azért szoktam használni
[ Szerkesztve ]
-
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #29031 üzenetére
Na, vannak benne "szemmel látható" apróbb változások pl, a beállítások menüben, és elvileg működik az első világítás, de nem az igazi, néha világít néha nem, és van, hogy csak egy-egy XD Tiszta telepítésnél lehet jó lesz az is. A sebessége természetesen maradt igen jó, "smooth" meg minden.
-
S. Szabi
őstag
válasz horvath85g #29024 üzenetére
Naaa, már várós volt
Egyelőre OTA-n ráfrissítek (ha elérhető lesz), aztán majd ha lesz időm teljes újratelepítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
-
S. Szabi
őstag
Közben megérkezett az AOSP újabb verziója, jó sok javítással: link
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz darvinya #28934 üzenetére
Hát nem tudom melyik számít gyárinak, mivel CM van gappsal, de ami abban van teljesen más az ikonja, mint a playes google naptárnak. De lehet hogy az nem a gappsal került fel, hanem az android tartalmazza. De az sem engedett fiók beállítása nélkül eseményt létrehozni. Emellett amik vannak még playen amiket próbáltam, mind a googlesen alapszik, és mndegyik ugyan aut csinálja, fiókot kér, de nem lehet létrehozni. Viszont múlt hétig a frissítés előtt jó volt, simán létrehozta fiókot, működött rendesen.
-
S. Szabi
őstag
válasz darvinya #28930 üzenetére
Nem azt volt a lényege, hogy miért kell net a szinkronizációhoz, nem is a szinkronizáció lényeg, lehet, hogy félre érthetően írtam.
Az lett volna lényege, hogy miért akarja mindenképp összekötni fiókkal a naptárat, miért nem enged simán a telefonban eseményt létrehozni anékül, hogy bejelentkeznék még küön a google fiókomba. És mivel hibát ír, meg csak azt, hogy "betöltés" mikor bejelentkeznék.
-
S. Szabi
őstag
válasz darvinya #28927 üzenetére
Próbáltam már régebbit, azzal sem jó, valami a szinkronizálással nem jó, hibát ír. Nem azzal volt a bajom, hogy szinkronizál, hanem azt tartom értelmetlennek és egyben hatalmas h*lyeségnek, hogy net kell ahhoz, meg szonkronizáció az értesítéshez. Mégis minek? Miért kell hozzá? Miért nem lehet egy sima értesítést beállítani, azt kész? Ha erre valaki értelmes választ tud adni.... Vagy akkor nálam nem stimmel valami, hogy mindenképp fiókot akar hozzá, és ha beállítom neki akkor meg hibát ír, és nem csinál semmit?
Razorka: na, majd ha lesz időm ilyenre (nem mostanában) akkor kipróbálom. Te feltetted?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Tőletek is megkérdezem, mert ott nem válaszolt senki: [link]
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28908 üzenetére
Akkor ezt nem próbálom ki
De más semmi hasonlót nem is találtam. Esetleg nem lehet olyat, hogy átírni valahol, hogy több lépcső legyen?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Arra van megoldás, hogy a hangerő állításnál kisebbek legyen a különbségek? Mindegyik közé kellene legalább még egy
-
S. Szabi
őstag
Szinte 100%, hogy ez a reklám blokkoló okozta a dolgokat, letöröltem, egy pillanatra sem akadt meg a zene, csinálhattam akármit, böngészés, Google Play, videó nézés, Facebook, vissza felraktam, megint akadozott, újra letöröltem, megint minden teljesen oké
Kár érte, de inkább a reklámok... Más normális reklám blokkoló nincs?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28812 üzenetére
Ja, első megnyitásnál elég lassú, utána valamivel jobb, de engem nem zavar, nem sokat telefonálok, az ki lag belefér.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28810 üzenetére
De mi lassú rajt? A számok beírása, vagy a görgetés? A számok beírása nem villám gyors, de nem is lassú, a görgetés gyors.
Azzal a hosts fájlal pontosan mit kell csinálni?
Ezt? -> "Just open 'Root Explorer' and copy the 'hosts' file to '/etc/' or '/system/etc'. tap and hold on 'hosts' file and tap on 'Permissions'. Set it rw-r-r and Owner to root:root. Reboot and Thats It."
És ez a ADBlocking_RESET2STOCK_CWM.zip.zip-ben lévő, system/etc/hosts ? A többi nem kell hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28807 üzenetére
Ejj, sehogy sem jó, más alkalmazásoknál is belaggol. Arra gondoltam még, hátha a reklám blokkoló miatt van. Azt hogyan kell uninstalálni? Az ADBlocking_RESET2STOCK_CWM.zip letörli, vagy mit állít vissza?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28805 üzenetére
És melyik verzió az? Azzal egyáltalán nem akad be?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28779 üzenetére
Én meg vissza állítottam az interactive/cfq-t, az ondemandax-os mégsem bizonyult olyan jónak, most nálam ezzel nincs belassulás, nálam is két napja megy XD Én ezt nem értem XD Lehet semmi köze ehhez a proci beállításnak Viszont a Poweramp nem éppen stimmel, az is lehet, hogy a legutóbbi frissítés óta ilyen, nem rég volt frissítve, meg ha jól emlékszem, ez előtt mintga nem akadozott volna, van olyan is, hogy nem megy swmmi, minden kilőve, csak zenét hallgattam, se mobilnet se wifi, és akkor is szinte minden számnál egyszer megakadt :-$
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28765 üzenetére
Nekem az az interactive/cfq nem jött be, nagyon sokszor belaggol, meg belassul.
Miért nem jó választás az ondemandax/sio?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28756 üzenetére
Nekem nem jött be a SlimBeam. Elég volt vele az a ~két óra
Most ez alapján így állítottam be: CPU: ONDEMANDAX és I/O: SIO. Javított a helyzeten, még mindig meg-meg akad a zene böngészés, és hasonlók közben, de közel sem annyiszor, mint előtte. Talán hamarosan orvosolva lesz, vagy az is lehet, hogy csak a PowerAMP-nak nem tetszik valami, abban is állított a proiritást meg a buffert, de mindegy neki
Ennek ellenére én már maradok ezen a vonalon, nekem ez tetszik a legjobban, és nem olyan vészesek a hibái.
Tárcsázónak, telefonkönyvnek meg Exdialert használok.
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28754 üzenetére
Akkor majd légyszi te is írd le nálad hogyan viselkedik pár nap után. Most a CPU-nál sem állítottam semmit, és más ilyen teljesítménybeállatást sem változtattam.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28750 üzenetére
Oké, megnézem. Nem biztos, hogy Chrome miatt volt, az AOSP-on ugye nálam Operával is csinálta, de majd akkor kiderül ezen mi a helyzet pár nap elmúltával.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28745 üzenetére
Na, végül vissza került a CM11 Weekly 4 Érzetre jobb, mint amikor csak a 2-stől ráfrissítettem a 4-ig
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28743 üzenetére
Lehet, hogy még ma kipróbálom azt a ROM-t ami nálad is fenn van :S
Mégsem annyira jó ez még, mint amilyennek elsőre tűnt :S Az Apex sokszor belassul, beakad, de más programok is belassulgatnak, zene hallgatás közben minden belassul, a zene is meg akadozgat (PowerAMP), ilyenkor a képernyő is lassan kapcsol be...
A mobilnet is szórakozik, már kétszer csinált olyat, hogy nem volt hajlandó csatlakozni, ki-ba kapcsoltam a telefont, semmi... Aztán egyszer csak jó lett megint...
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28741 üzenetére
Hát, elég sok minden van itt
Nekem legjobban az akksi % kiírás a statusbarra hiányzik, ez lehet tud ilyet, nemsokára kiderül: [link] Nem értem az alap androidban ilyen miért nincs
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28731 üzenetére
Egyelőre annyi a gond vele, hogy ezen leírás alapján be kellett neki állítani a mobilnetet.
Ezen kívül, a kijelző egyből felébred, nincs lag, mint a CM11-ben,meg engem az is zavart abban, hogy kijelzőfeloldáshoz csak arra a fix helyre lehetett húzni a lakatot, itt ugye bárhova.
A billentyűzet ebben is bugos, de nem cserélem le, mert szerintem nincs normálisabb, sokat próbáltam, és ha ki van kapcsolva, hogy felvillannak egyesével a karakterek, mikor rányomok, akkor nem is zavaró, így csak a hosszan rányomásnál látszik.
Ezen képen jól látszik, az 5-s alatt, a "képszemét"
Még nem telefonáltam, de haverom megcsörgetett, rezgett, kb. fél másodperc múlva neki állt csörögni, majd behozta a bejövő hívás képernyőt, ez is teljesen rendben van.
És ahogy a fórumban írta a készítő, hogy minimális gapps integrálva van bele, nem kell külön telepíteni, ez kimondottan jó, nem kell törölgetni a sok google-s hülyeséget. Csak Play van benne, meg egy két segédprogi, ilyen maps meg mittudoménmik semmi.
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28707 üzenetére
Na, telepítés után nem sokkal:
Egész jó, gyorsnak tűnik, a Beállítások menü angol, más minden magyar, természetesen jóval kevesebb a beállítási lehetőség a CM-hez képest, de nekem csak az akksi %-os kijelzése hiányzik igazán
Egyelőre ennyi, majd holnap este írok még milyen, addigra lesz nyúzva még kicsit
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz nintendojet #28726 üzenetére
Köszi, közben már neki álltam
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28724 üzenetére
Úgy döntöttem ma ki is próbálom, a héten el leszek vele, aztán ha nem olyan jó még, akkor meg vissza más.
A CM11 van most fenn, elég csak így feltelepíteni, vagy kell előtte még csinálni vele valamit?
Download the ROM
Extract boot.img and flash it
Copy the ROM to your SD Card
Boot into recovery
Wipe data, cache, dalvik cache
Install the ROM
Reboot -
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28707 üzenetére
Ígéretesnek tűnik, majd pár frissítés múlva lehet ezt is kipróbálom
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28683 üzenetére
Na, ez a reklám blokkoló teljesen jól működik, köszi!
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28691 üzenetére
Köszi! Szerintem a héten ki is próbálom, kíváncsi lettem mennyivel stabilabb, jobb A programok működésében, viselkedésében nincs sok változás a kitkathez képest, nem?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28688 üzenetére
Lehet kipróbálom majd, ha lesz időm ilyenre.
Én is Apex-et használok, akkor jó, ha gyors rajtaAz apró, elhanyagolható hibák mit takarnak pl.?
Plusz esetleg tudsz feldobni pár screenshot-t (főképernyő, menük, telefonkönyv, tárcsázó, ilyesmik)?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28686 üzenetére
Ez az amelyik most nálad is fenn van? [link]
Te milyen launchert használsz? Ennek a "gyáriját"?
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28683 üzenetére
Aha, és akkor eddig az stabilabb, gyorsabbnak tűnik, mint a cm11?
Nálam viszonylag egész jól működik, de eddig csak ráfrissítettem a weakly 1 óta, elég sok bug van benne, aminek egy része gondolom emiatt, de lehet én is kipróbálok majd JB-t.
Tegnap volt olyan, hogy zenét hallgattam PowerAMP-al, közben neteztem operával, jött egy hívás, először elhalkult a zene, nem tudtam mi van, kicsit később neki állt rezegni, majd szép lassan akadozva behozta a bejövő hívás képét, közben neki állt csörögni is, nagy nehezen kiírta csak a számot, majd a nevet XD
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Szerintetek van vagy használtok valami reklám blokkoló appot, ami normálisan működik és nem cseszi szét s dolgokat?
razorka777: Hogy-hogy lecserélted a CM11 weakly 4-t erre a CM10 SlimBean-re ami az aláírásodban van?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz darvinya #28566 üzenetére
Igen, a győri MediaMarktban és nem igazán jött be, a hátlapja nagyon ronda kis fogdosás után, persze másrészről elég jó. De majd megnézem még, lehet csak az első benyomás volt rossz.
Hát nem tudom lehetnének-e vételi problémák, gondolom ilyen pár telefonos gyártónál ilyenekre oda figyelnek. De kipróbálás nélkül nem lehet sokat mondani.
Mostanában nem tervezek cserét, de egy ideje már nézegetem az alternatívákat, és eddig ez az amelyik (az árán kívül) minden részében tetszik
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz darvinya #28562 üzenetére
Hát, szerintem nem egy kategória, nekem az üveg hátlap nagyon nem jön be főleg fémmel szemben!, meg a virtuális gombok sem, és ez kisebb is, igaz nem sokkal, emellett sokkal minőségibbnek tűnik, a hardver meg csak egy dolog, nekem annyit nem számít. Az ára meg persze, magas kicsit, de biztos később megy lejjebb, bár sokat biztos nem Ha még kit SIM-es is lenne, szinte teljesen tökéletes lenne...
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Úgy érzem végre megérkezett a P méltó utódja!
Ha azt nézzük, hogy a legkisebb belső tárhelyes 32 GB-s, akkor az ára sem vészes annyira pl. az itthoni iphone árakhoz képest
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28554 üzenetére
Akkor jó, egyelőre marad így
A sáv ledjei neked is fix maxon világítanak a fixszel?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28549 üzenetére
Hogyan kell a rendszer appok közé másolni?
Be kell másolni a system/app mappába és onnan telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
válasz razorka777 #28538 üzenetére
És ez tulajdonképpen micsoda?
Az oké, hogy pl. gyári google-s billentyűzet is ilyen AOSP néven fut, de azon kívül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín