- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Ericsson K800i
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz lacy027 #31122 üzenetére
Én eddig majdnem minden Build frissítésnél fel is tettem az újat.
Az én használatomban a január közepe után megjelentek sebességével nem volt baj, sőt elég gyorsak is.CM11-re teljes wipe nélkül én nem tettem volna fel a CM12-t, túl sokat változott ahhoz, hogy hiba nélkül működjön.
Bug-ok közül én csak a youtube app működésével kapcsolatosat tapasztaltam és azt hogy ha egy bluetooth headsethez csatlakozik a készülék akkor nem megy át a hang a headsetre.
A kamerát csak fotózásra használom az tökéletesen működik.Még kb fél évig ezt tervezem elsődleges telefonként használni, remélem addig nem adja meg magát.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kk831228
addikt
-
őstag
válasz lacy027 #30758 üzenetére
Nekem mindig az volt a tapasztalatom, mobilnet mellett megbízhatóbban jönnek meg az aGPS adatok és úgy tényleg néhány perc alatt talált jelet mindig az Xperia P. Csak Wifi kapcsolat mellett ez nem mindig volt így. Kapcsolat nélkül meg csak akkor ment, ha a GPS Status-os progival előtte már le volt kérve az aGPS adat.
Én a Sygic-et használtam és úgy megvolt a gyári JB-vel a GPS... néhány perc alatt. Tehát működött mindig, csak lassan, vagy oda kellett figyelni, hogy meglegyenek a feltételek tuti biztosan, azaz az aGPS adatok.
A mostani L925-el mobilnet mellett ez kb. fél perc körül van... mindenfajta mókolás nélkül.Meliora sunt bono inimica
-
kk831228
addikt
válasz lacy027 #30756 üzenetére
Na ne legyél már ennyire negatív... Kb. igazad van amúgy... mondjuk ép most futottam egy kicsit gps-el , hát kb 3-4 perc kell nekije...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kopida
csendes tag
válasz lacy027 #30726 üzenetére
Igazad van, M9-re gondoltam. Amúgy van már M10 is...
vicces
Nekem a hívásbug olyan 100 óra bekapcsolt állapot után jelentkezett, majd 600 óra közelében használhatatlan lett a telefon (kb 5-6 óra alatt lemerült, míg az első 100 órában elment 12 órát is, ugyanolyan használat mellett)Érdekes, mert a párom L-je közel 2000 óránál tart és olyan mint amikor bekapcsolta, simán bírja a 2-3 napot, azt se tudja, mi az a hívásbug, pedig nagyjából Ő is azokat használja amit én (kivéve az activesync-et).
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz lacy027 #30710 üzenetére
Nekem nagyon tetszik a Carbon de Razorka írta, hogy Abhinav már nem foglalkozik vele.
Remélem ha kijön az android L azt még CM változatban megcsinálja valaki Pre.
Nagyon nem szeretném visszatenni a gyári ROMot.
Még kb fél évig nekem is jó lenne ha kibírná a telefon addig nem nagyon akarom cserélni."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
lacy027
tag
válasz lacy027 #30599 üzenetére
Senki sem néz videót telefonról? A Youtube mindenkinél működik csak nálam nem? Mentésből ment vissza a cache törlés előtti rendszer, aztán a Youtube alkalmazás egy régebbi mentése, de sehogy sem tudom működésre bírni. Az UC Browser böngészőben is ment a Youtube, most egyik helyen sem megy. Van egy alkalmazás amivel kikapcsolt kijelző mellett sem áll le a lejátszás, ezzel az egy alkalmazással nézhető telefonról a Youtube, miközben pár napja hibátlan volt a lejátszás az összes lehetséges módon. Maga a Youtube alkalmazás teljeskörűen működik, egyedül a lejátszással szívok. 50 próbálkozásból kétszer azért elindul, csak hát eddig tökéletes volt.
Ugyanaz a problémám mint itt, csak a megoldás nem működik. -
kk831228
addikt
válasz lacy027 #30514 üzenetére
Ezt megtaláltam, de ez a jelszót is menti, azt nem akarom...
Chrome-nál pl. amikor belépek e-mail fiókba vagy ahova e-mail címel kell belépni, amikor el kezdem írni alatta kis téglalapban megjelenik a cím és így nem kell végig írni csak rányomni...Ez szvsz nem tudja...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz lacy027 #30479 üzenetére
Űh műg egy fontos kérdésem lenne, rgy kicsit idegesítő hogy pl. Az e-mail cimet mindíg végig kell írni... Nem tudja megjegyezni vèletlenül?? üdv!!
-
kk831228
addikt
válasz lacy027 #30477 üzenetére
Köszönöm!! Meg van... Mégegy olyan kérdésem lenne hogy miért van pl. Ph teljes oldal nézetbe hogy van amelyik hozzászólás kis betűvel jelenít meg, van amelyiket nagy szöveggel...??? Azt hiszem a firefox is ugyanúgy csinálja..?
-
Obyboy
addikt
válasz lacy027 #29867 üzenetére
Most néztem a mai statomat a BetterBatterySat mérése alapján "csak" 200 MHz-en tartja ébren a telefont a rendszer.
Ezt nekem úgy produkálta, hogy kikapcsoltam mindent ami fogyaszt (mobilnet, helymeghatározás, szinkronizálás)
Ha jól gondolom akkor alvóban sem kapcsolja ki a proci(t/kat) így a 200MHz tényleg ébrentartásnak számíthat.
De javítsatok ki ha rosszul sejtem.[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
válasz lacy027 #29847 üzenetére
Eddig azt hittem, hogy én babráltam el valamit és azért pörög folyamatosan a GP szolgáltatások.
Részben megnyugtató, hogy nem csak az én készülékemben van a hiba, remélem hamarosan előrukkol valaki valami megoldással mert már nagyon unom.
Nekem CarbonROM van fent és már két Gappsot is próbáltam de mindkettő folyamatosan ébren tartja a telefont.
Remélem hamarosan jön valami frissítés ami megoldja ezt."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
DraXoN
addikt
válasz lacy027 #29721 üzenetére
A fő gond ezzel a telefonnal az, hogy ST-Ericsson a chipsetje .. sajnos a gyártó idő előtt "feladta" a támogatását a termékeinek és félbehagyott a processzortervezéssel..
Gyakorlatilag maradt a gyártó után egy bugos kernel amire lehetetlen épkézláb rendszert csinálni.. A nyitott bootloaderesek egy fokkal jobb helyzetben vannak mert van pár kernel ami módosítva lett kicsit ami talán jobb, de azok se tökéletesek.Az ST-Ericssonos telefonok sajnos mind "halottak"... Nem lehet velük sok mindent kezdeni.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
darvinya
titán
Hát nem tudom…de a biztos, hogy nekem csak hely hiány miatt állt meg a videózás.
MxPlayer rakás f…s, mint a istenítet felület zene izé.
BSplayer és MoboPlayer ami eddig mindent vitt a telon.
A telon Skype , Viber, Hangouts lazán el van a telon és hallanak rendesen, hang késés pedig net sebesség függő nagyon.
Belassúlni frissítés miatt nem volt, max. megakadt pillanatra játszás közben.A fagyást 1x volt még NeoV-n, amit a nagyobb rakás f…s Firegox app okozot.
Igaz mindig is utáltam FF-t, de ez végkép mutatta igazam van vele.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
freemanone
addikt
válasz lacy027 #29728 üzenetére
Még jó! Amelyik fóliát meg lehet karcolni bármilyen fémdarabbal, az szimplán gagyi.
Egyébként a gyári P fólia az tényleg nagyon erősen van rátéve. Én ugyan szike nélkül, de felkapirgáltam, majd kombinát fogóval megfogva a kis sarkot pillanatok alatt lejött![ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
1.Összehasonlítani egy asztali és egy mobil oprendszert a legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam.
2.Próbálj ki egy windows-os telefont.Egyszerű, mint a faék és nincs vele annyi gond.
3.Ajánlom figyelmedbe.
Hetek óta használom, kisebb, nagyobb megszakításokkal és gondom még nem volt vele.
Hibák persze vannak, de elhanyagolhatóak.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
S. Szabi
őstag
válasz lacy027 #29618 üzenetére
Titanium Backuppal le lehet menteni szinte mindent, az alkalmazások beállításait is velük együtt. Mi marad ezen kívül olyan sok beállítani való? Telefon beállításai pár perc. Launchert is le lehet menteni minden oldalával, kirakott indítókkal és azok egyedi ikonjaival. Nekem csak a widgeteket nem akarta vissza tenni. Így szinte "pár perc" alatt megvolt az újra telepítés.
[ Szerkesztve ]
-
nintendojet
tag
válasz lacy027 #29618 üzenetére
CM10.1 alatt nem lehetett, úgy emlékszem.
Tegyél fel esetleg Nova Launchert a playből, az ingyenes is tök jó, és stabil. Ha fontos feature, akkor ezt meg lehet próbálni.Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
lacy027
tag
-
lacy027
tag
válasz lacy027 #29197 üzenetére
Újra Xperia P-s lettem. Megjött a kijelző, öröm-boldogság. A parts4repair-ról rendeltem egy alsó sávot, még azt kicserélem ha ez már hajlandó lesz helyesen működni. Az eredeti már majdnem tejlesen szétvált, nagy bubi az egész.
Az alsó sávon kívül most már csak annyi a szépséghiba, hogy ezüst színű csavar fogja oldalról a hátlapot. Feketét nem tudok szerezni sehonnan sem, vagy nem éri meg megrendelni.
Az első képen a kijelző jobb szélén a gomboknál az nem hiba, belelógott a kezem.
Kikapcsolt / bekapcsolt kijelző.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz lacy027 #29197 üzenetére
Ha pesti vagy és eredeti a kijelző, akkor én cserélem olcsón.
Amúgy nem véletlenül nem csináltam kijelző csere leírást.
Az ajánlott oldalról lehet rendelni középrészt is.
Meg persze nekem is van bontott csak azon nincs ragasztó.(#29200) BaLee
Érdekes, mert nálam 1x kellett törölni (a LOST.DIR mappával is) és azóta semmi gond.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
kk831228
addikt
-
-
-
kk831228
addikt
válasz lacy027 #28884 üzenetére
Én is rendeltem alsó sávot és az elsőben nekem is több buborék volt mint az eredetiben... utána variáltam egy kicsit és küldtek ingyen még egyet ami már nem buborékos ,azóta ott vannak a szekrénybe... Maradt a működő buborékos gyári a telóba... De ha bármikor kell van 2 -is... . Nagyon normálisak a parts4repair webshoposok!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Deck
titán
válasz lacy027 #21146 üzenetére
Nem a telefon a hibás és nem is a rendszer.. Persze ezekre a legkönnyebb fogni..
Megoldás a gondodra:
"Here's how you turn Background Location Reporting off.
1. Go to System Settings
2. Under accounts, select Google/Maps and Latitude
3. Maps will fire up and it should show the Location Settings screen.
4. On the top tap Location Reporting and select Do not update your location. "Nekem is ez a problémám most, megcsináltam ezt és nem menti el, hogy ne frissüljön vissza megyek és ugyanúgy mutatja, hogy frissíti.. Öcsémnél is megcsináltam ott elmenti.. A rendszer ugyanaz a programok is..
Nem értem nála miért menti el, nálam miért nem?Le fogom törölni a ....ba a Google Mapsot ha még ezt sem lehet kikapcsolni. "Helyközlés a háttérben" ez aztán, már.. Szemét google..
Amíg nem volt fenn a Google Maps nem volt ilyen gondom.. Más alternatíva helyette?
Más: Egymás mellé raktam 2 P-t ami az öcsémé a másik az enyém. Az övén egyértelműen másabbak a színek, a fehér nála sárgás míg nálam szép fehér. Ez garancia? Az övé finoman rezeg míg az enyém hangosan és "durván".
[ Szerkesztve ]
PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Revolut
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Linux haladóknak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- iPHONE 6,7,7+,8,8+,SE2020,SE2022 teljes kijelzős üvegfólia.
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- BASUES 20 W-os USB TYPE-C gyors töltőfej.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest