- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
válasz
kengyel #13313 üzenetére
De ugyanez van Telenor-nál, ott majdnem 100K.
Ezek nem tudják mit tesznek.Ja most ilyenkor jön, hogy úgy is használsz szolgáltatást akkor meg miért adjon az ember egyszerre annyi pénzt.
Igaz 2 év alatt a rákényszerített hitel+csomag díjjal majdnem a 4x-ét fizeti ki.
Nagyon jó üzlet. -
-
-
sajo13
senior tag
válasz
kengyel #12685 üzenetére
Tényleg érdekes a cikk, de nem rossz annyira, mert az átlagember szemszögéből közelít a telefon felé, és nem geek szempontból, mint minden más teszt
Nem a számok és rövidítések röpködnek benne végig, és nem is a benchmark eredmények. A kamera belső térben, kevesebb fénynél tényleg pocsék(zajos), de ha valaki ez miatt választ telefont(vagy nem választ) annak úgy kell -
-
d3kk
senior tag
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
kengyel #12253 üzenetére
Lehet, hogy az üzemidővel nincsen megelégedve :-)
A hátlap alatt valahol van egy akkumulátor, amely a hivatalos adatok szerint 1305 mAh teljesítményű. Ez igazából tökmindegy, a lényeg, hogy a gyakorlatban mit produkál. Az Xperia P határozottan jobban bírja, mint az ilyen szempontból elég béna Xperia S, nagyjából kétszer olyan hosszú ideig nem kér enni, ami még mindig csak másfél-két nap.
A kamera miatt talán megérné váltani (közel N8 minőség nem verő fényes napsütésben), más miatt nem.
-
werszomjas
addikt
válasz
kengyel #11916 üzenetére
Te hol találtad meg a regisztrációt???Én akartam regelni a telefonom, de nem tudom hol kell, a Sony oldalán csak mindenféle más termékük regisztrálható.Nahát, most nézem, mára bekerültek a rendszerbe a telefonok
szerk: mégse, a telefonokat most sem találom, csak a tabletek kerültek bele a regisztrációnál a kategóriák közé
-
BaLee
addikt
válasz
kengyel #11861 üzenetére
Első körben csak a függetlenek kapják meg, szolgáltatónál ez úgy működik, hogy nekik le kell tesztelni külön, hogy minden szolgáltatásuk működik rajt, ha nem akkor módosíta(t)ni és csak alapos teszt után adják ki az ő féle változatukat. Hülyén nézne ki ha valami fizetős szolgáltatás (ami nekik a lényeg) éppen nem működne a telefonon. Ezért lehet simán több hónap is az eltérés, de olyan is előfordult már, hogy ki sem jött.
Ezért nem veszek szolgáltatónál telefont (meg azért nem, mert drága).
Készülék eladási hullámot én sem értem, nagyon örültem volna egy ilyen hullámnak ~2 hónapja amikor az enyémet vettem. Én sem szándékozom megválni tőle 1-2 évig. Nagyon rendben van a teló..
-
válasz
kengyel #11830 üzenetére
JB kb. ennyit hozhat.
Az firmware-el meg érdemes várni a nyulakra'. Ők első közt cserélnek telót, azon firmware-t... enélkül nem is tudnak aludni én meg nélkülük bebuknék egy viszonylag stabil rendszert. Azért mert lehet, hogy egyet előre, kettőt hátra build van. Azaz a fényképező vakuját javították, de közben meg valamit mást elb@sztak. -
Szendwich
tag
válasz
kengyel #11790 üzenetére
"És teszel bele egy akármilyen kártyát."
Amivel nyilvan ingyen beszelgetsz, internetezel, miazmas...En nagyott csalodtam az ilyen simlizo telefon boltokkal, ep tegnap masodjara. Vagy csak en kaptam ki pont egy szeria hibas telefont, de 2 eve csak kinlodok a sajatommal. Garancia megszunt, a javitas lassu, hosszadalmas, es bonyolult. S a javitasra 3 nap garanciat vallalnak, pedig foelemet csereltek. Bar ez se biztos, mert a szervizes papirra aki irt az sosem jart iras/olvasas orara. Egy szo, mint szaz. Ez privat bajom, de _nem mindig_ jo beleugrani az olcso, fuggetlen megoldasokba.
-
s4tch
veterán
válasz
kengyel #11790 üzenetére
Sőt, akkor a telefontársaság neked fizet, hogy használd a hálózatát!
Nekem 10 éve átlag 10 rongy a havi telefonszámlám, így bevállaltam a Mozaik M-et. Augusztusban, mikor még bőőőőven 100 rongy fölött volt a P dominós ára, nem beszélve a független, garis készüléké, 50e alatt ideadta a T a készüléket. Kiszámoltam, kb. 30-40 ezerrel fizetek összességében kevesebbet így a 2 év alatt, mintha vettem volna egy független készüléket, megtartottam volna a díjcsomagot, és nem írtam volna alá hűséget.
-
válasz
kengyel #11688 üzenetére
Ez a telefon ezek szerint már meg tudja csinálni, ahogy darvinya írta. Ezt meg majd én próbálom ki.
A lényeg, hogy ha létrejött a vcf fájl... tök mindegy, hogy az ajánlott program, vagy maga a teló csinálta meg... azt mentsd el a számítógépedre... ha ellopják vagy sérül a telefon, akkor legyen mihez nyúlni.
Telefont sokat vehetsz, de kapcsolatokat nem! -
-
-
darvinya
titán
válasz
kengyel #11529 üzenetére
Nézd, mint minden festésre / festet felületre érvényes.
Minnél közelebb áll a festék az alapfelület színéhez annál jobban odakötni.
Mert hasonló alapú a festék, mint a festendő felület.
pl: alu felületen ezüst hatású festés.
Ha minnél eltérőbb a szín annál kevésbé köt oda az alapfelületre.
pl: alu felületen a matt fekete festékA több rétegre is igaz az állítás.
pl: gyöngyházszínű festések vagy a metál festések. -
razorka777
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest