- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CJ4567 #31246 üzenetére
Munkatársamnak, egy hölgynek... egy fehér Alcatel Idol-ja van... mondhatni testvérek... de ő földhöz vagdosná... annyira elégedett vele.
Szóval itt is igaz, hogy valami user error lehet nála... mert ezek telefonok már nem Nokia5110-ek. Aztán, hogy mi fut neki a háttérben és mi okozza a merülést és a gondot.. azt ő, mint 45 éves nő honnan tudná??Én továbbra is tartom, hogy okos telóhoz okos ember kell... .OR. csúcs droidot kell(ene) mindenkinek vennie és abban általában van annyi kraft és mAh, hogy toleránsabb a user errorral szemben .OR. zárt rendszerű telefont kell venni WP, IOS... ezek csak úgy működnek... bár esetenként butábbak... egy droid mágus hamar megunná őket, mert nem csak nem kell velük semmit csinálni, de sajnos/szerencsére nem is lehet.
Mindenki szabadon besorolhatja magát... de az igaz, hogy akik az ilyen topikokban megfordulnak azok többsége az első csoportba tartozik. De a korábbi hozzászólónak az alapfelvetése igaz... az Xperia P-hez Power User-nek kell lenni... és be kell vallani, hogy nem az egyetlen telefon amihez kell a tudás a rendeltetésszerű használathoz.
Szerk a kollégának lehet, hogy IDOL 2-van... de a lényegen nem változtat... akkor uncsitesók...
-
lacy027
tag
válasz
CJ4567 #30995 üzenetére
Nem zavar mert az Xperia P-nél a 2GB tárhelyből pár hónap használat után jelenleg 1.3GB szabad, így elég kevesebb is az alkalmazásoknak. Nem vagyok nagy játékos, telefonon nem játszok, gépen ritkán az ETS2-vel szoktam. Próbáltam már telefonos játékokat, 10 percig le tud kötni, aztán megunom. A belső tárhely mérete zavar, de rendeltem egy 16GB-os SD kártyát, azzal sem lesz gond.
Másban is gyengébb az új telefon, pl. fényképezőben, de arra meg már régóta ott a kompakt gép, így már a fényképező része sem igazán fontos egy telefonnak. -
s4tch
veterán
válasz
CJ4567 #30896 üzenetére
Én sem vagyok kémikus, annyira emlékszem, hogy a szerves anyagoknak a szént tartalmazó vegyületeket neveztük. Az előző definíció sem volt pontos, igazából a polikarbonát _egyfajta szerves műanyag. Léteznek más szerves műanyagok is, pl. PVC, polipropilén, polietilén, stb, a polikarbonát pedig ezek közül egy fajta. A műanyag gyűjtőnév, a polikarbonát specifikusabb megnevezés. A műanyagok között meg a tucatnyi szerves anyag mellett vannak szervetlen vegyületek, pl. a szilikongyanták.
-
darvinya
titán
válasz
CJ4567 #30196 üzenetére
Most mit írtál.
Ő P-re váltana L530-ról.
kamera ugyanaz.
meg vannak bevilágítós példányok(ips glow, nálam a P-n is jelen van, sötét háttérnél pl. bootképernyő látszik)
Boot alatt nem világít be semmi, csak 4. subpixel is aktív.
Igaz vannak rosszul szerelt v. deformált hátlapos telok, amiknél a fekete képnél foltokban fehéredík/színeződik.Rendszer tekintetében, egyén függő, hogy mit mire akarja használni.
-
razorka777
veterán
válasz
CJ4567 #29821 üzenetére
Van lehetőség CM-re zárt BL-re, csak nem biztos, hogy működik.
Itt a másik lehetőség is:
Xperia premium V4 -
válasz
CJ4567 #29528 üzenetére
nekem egy pici bubi van már kb. 1 éve, de fontos, hogy a szalagkábelnek a vezetékeken kívüli részén.
Amíg nem terjed rá a vezetékekre, addig max egy nagyítóval látható esztétikai hibának nevezném.Az alsó kupakon van egy kis kopás, de mivel van cserekupakom, így még mindig nagyon szép állapotban van illetve szép állapotba hozható. Ez a jó egy festett fémben, hogy nem kopik és szép marad! A szappantartók kopnak és fényesednek rendesen.
-
-
válasz
CJ4567 #29273 üzenetére
Én is gondolkodtam már hardveres eltérésen. Nálam sincs hívásbug a gyári JB-vel... a független, de csak rootolt telón. Persze attól, hogy ezt havonta leírom... még nem segít másokon...
ahogyan az sem várható el, hogy pont úgy használja mindenki a telefonját (telepített apok stb...), mint én... egyébként...nem mintha ez garancia lenne.
A P6-os topikban pl. hasonló a Wifi eldobálása... sokakat érint nem mindenkit. Ott is számtalan elmélet van, de megtalálható az is, hogy a Wifi-ben érintett áramkörök vagy antenna nem minden telefonban ugyanaz, vagy ugyanolyan jó... és ez csak félig-meddig nevezhető szériahibának. Van ott számos ex Xperia P tulaj... akik fémről... fémre váltottak.
Bár én már nem fogok... várok őszig (semmi baja a kis P-mnek... imádom!)... hátha lesz egy compact méretű fém droid telefon, vagy ha nem akkor átmegyek WP frontra, akkor a fém egy részéről lemondva pl. 925...
Vigyorogvaolvasgatom a Z1C topikot és nem a teló miatt... hanem mert szeretem a Sonyt.... pörög is rendesen... na ott még nem alakult ki az a szakértő és segítő közönség, mint itt.... és néha nagy ott az isten állatkertje... egykét blood steven bearanyozza a napomat... pedig csak read only vagyok.
Darvinya is tudna mesélni... -
válasz
CJ4567 #29066 üzenetére
találtam valami jelly bean romot a gépemen. elvileg gyári. egyébként meg a faxom tudja. most van maps és navigation is
és nem fagy le semmi. már várom mikor akar majd frissülni. hivásbugról nem tudok nyilatkozni. ma este már nem fogok telefonálni.
....
na közben nyomtam egy frissitést a play bótban. szépen le is frissült minden.. újra van facebook alkalmazásom.és most csak azért is felrakok egy angry birds-öt, mert eddig még játékok sem voltak rajta.
és a rootolást is most kb letojom. lesz ami lesz. úgyis csak gyári programok eltávolitására használtam. most ilyet sem fogok csinálni.
holnaptól újra tesztüzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest