- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Fall-N #64762 üzenetére
Sajnos az iphone-é ugyanilyen. :-/
Most vadàszok jò àrban eredeti samsung s4 töltőt.A baràtnőmé a s4 és az én màsod iphone töltőmet hasznàlja egy micro usb-s nokia adatkàbellel a s4 töltésére.
Esetleg ha tudnàtok egy megbízhatò boltot ahol lehet kapni garantàltan eredeti s4-hez valò töltőt azt megköszönném.Akàr hasznàltban is érdekelne... (Nem hirdetésnek szàntam ezt az íràst..)
-
Keem1
veterán
válasz
Fall-N #63396 üzenetére
Samsung account
Kösz, de abból nem kérek. Samsung fiók, a Gugli "kissé" univerzálisabb
Nekem akkor se opció a Chrome helyett, mivel PC-n nem Samu böngészőt használok. Ez max. annak alternatíva, akinek csak Samsung androidos készülékei vannak és megelégszik az ezek közti szinkronizációval. -
Tesztelo.hu
senior tag
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Fall-N #55311 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Eltávolítottam a Novát, a Prime-ot és a Theme pakkokat. Megszűnt a reklám dobálás.
Nova vissza, utána Prime újra aktiválva (fizetni persze nem kellett megint), nincs is probléma. Valószínű valamelyik theme volt a ludas.
Így viszont kérnék újra egy kis segítséget:
Olyan linkeket kérnék, ahol biztosan reklámmentesek a theme-k. -
Lehiñito
senior tag
válasz
Fall-N #53685 üzenetére
Köszi szépen a kimerítő válaszod.
Nem telekomos vagyok, így marad a 9515 black edition.
Jelenleg egy s3-at nyúzok másfél éve, de cserélni szeretnék és nem akarok visszaépni.
Kíváncsi leszek arra is, hogy milyen a voda 4g-je.A black editionnak hogy más a hátlapja a mérete megegyezik?
Rámennek az s4 tokok rendesen? -
Keem1
veterán
-
gatto_
senior tag
válasz
Fall-N #52278 üzenetére
Én használom másfél éve, amióta megvan az S4. Nem tapasztaltam ilyen drasztikus fogyasztást.
Most ránéztem, és a mai napi fogyasztása 5°% volt, pedig kint van egy 4x2-es, és egy 4x1-es időjárás,
valamint 7 darab 1x1-es kapcsoló widget. Általában ennyi szokott lenni. Nézz szét a beállításaiban, van egy pár akksi kímélő beállítás. Hátha segít.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest