- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
Sziasztok!
Az aktív flip funkciót ki lehet valahogy kapcsolni root nélkül?
Van egy tokom, ami nyitáskor automatikusan feloldja a kijelzőz, becsukáskor lekapcsolja..
A tok lefelé nyílik, de akkor is csukást érzékel, ha a tokot visszahajtom, rohadt idegesítő..
A beállításokban, csak S cover általi automatikus feloldására találtam kapcsolót, de az sem csinál semmit.
A ha szoftveresen nem lehet tiltani, a tok sérülése nélkül ki lehet valahogy ütni a cuccot, ami aktiválja?
Nem is tudom, mágnes, vagy valamilyen RF cucc van a tokban?MÁS:
Van esetleg megoldás RAWban való fotózásra S4el?
Akár romcserével... -
BalanceR
addikt
Van arra mód, hogy Root nélkül gyári Lollin egy alkalmazást a memóriában tartsak?
Pl a nova launcherben van olyan lehetőség, hogy a memóriában tartsa, ha kevés a RAM akkor is..
Van egy kínai FitnessTrackerem, ami remekül működik, ha fut a kliensprogija, de néha, ha sok app fut, a rendszer kilövi, és ilyenkor bukom at értesítéseket...
Ötletek? -
BalanceR
addikt
Egy villámkérdés:
Van a beállításokban egy olyan opció, hogy megbízható eszköz...
Ez elvileg olyat tud, hogy ha BT-n kapcsolódik egy eszköz, ki lehet nevezni megbízhatónak, vagyis amég az kapcsolódik a telefonhoz, nem kér feloldómintát, PIN-t... Ha pedig elveszíti a kapcsolatot ( otthagyod valahol a telót, akkor autómatikusan Mintát kér a feloldáshoz...Ezt használja valaki?
Nagyon hasznos cuccnak tartom, de valamiért nem tudom összehozni a Sony SmartWatch2-órámmal, hiába állítom be, minig kér pint. hiába van egymás mellett a két eszköz...
Ötletek? -
BalanceR
addikt
válasz
Dzsana #54346 üzenetére
Az üvegfólia jó cucc, de csak karc ellen, egy leejtés energiáját nem tudná elnyelni.
A szilikontok is szerintem maximum a stabilabb fogást, karcmentes hátlapot biztosít, de egy leejtést az sem fogna fel.(Havernak székről csúszott le pofára, az s4, hiába volt S-line tokban, repedt a képernyő...)
Komolyabb védelmet, csak valamilyen protective case, vagy fliptok adhat.
Én ilyen tokokat használok, eddig beváltak, volt már benne padlózás, de a tok sarka felfogott mindent. -
BalanceR
addikt
válasz
#61600768 #53612 üzenetére
Azért nem működik(látszólag) mert az egy dolog, hogy a telefon desktopnak azonosítja magát, de a webviewen kersztül látszik, hogy pontosan milyen eszközről vagy, és ha hanyagok a webfejlesztők/ vagy szánékosan a típusszámra mennek, hiába kéri a teló a desktop nézetet, a mobilt adja vissza az oldal.
Tipikus pl amikor egyes oldalak vírussal riogatnak, ott pl ki is írja, hogy milyen telefonról vagy, milyen android verzióval...
Végleges megoldás a puffin browser. -
BalanceR
addikt
Chromeban szerintem root nélkül nem lehet, a gyári webkit böngészőben viszont egyszerű:
A címsorba beírod ezt: about:debug
Majd enter.
Ezután a beállítások menüben megjelenik a hibakeresés opció, és itt van egy olyan, hogy UAString, ezt androidról át tudod kapcsolni desktop böngészőre. Ha megvan, böngésző újraindít, és kész... -
BalanceR
addikt
Egy kis Lolli-stabilitási infó:
369 óra folyamatos üzemben fagyás, lassulás,FC, újraindulás nem volt.Minden remekül, reszponzívan ment.
Csak most kellett újraindítanom a telefont, mert nem volt wifin adatforgalom, 3G ment, de a wifihez hiába csatlakozott, nem kapott rajta adatot. Újraindítás után megint minden rendben.
Szerintem ez egész jó eredmény, eddig csak egy telóm ment ennél többet egyhuzamban (Dell Streak 632óra).
Teló: I9505
Rom:Angol BlackEdition -
BalanceR
addikt
Olcsó...
Ez elég relatív...
Ha sima fülest keresel, akkor Sennheiser CX200, 4-5K körül van, szépen szól, nem törik a kábel, és olcsó...
Ha headsetet, akkor meg CX200G (Galaxy edition). Ez belül ugyanaz, mint a Sima CX200, de van rajta multimédiavezérlő (hangerő, számléptetés, play/pause) meg mikrofon... 12-15K -
BalanceR
addikt
Egy kis érdekesség, lehet hogy csak nekem új..
360 fokos Youtube videó
A linket Youtube appal nyissátok meg, aztán lehet forgolódni... -
BalanceR
addikt
Anno SGS II-n az amoled a világos hideg színeknél (cián, kék, zöld)elég szépen beégett egy játéktól...
A fórumban mindenki óva intett ezeknek a szineknek a tartós használatától témázásnál.
A lolli, meg pont ezeket a színeket használja szinte mindenhol...
Akinek régebben van Lollija, megnézné egy Amoled tester appal, minimum fényerőn, szürke és fehér háttérnél, hogy a vékony világos csíkoknál ( fényerőszabályzó, értesítési sáv...) nincs-e némi burn in? -
BalanceR
addikt
Most ment fel BE..
Wazz, szólhattatok volna, hogy ilyen csúnya a Bootanim...
Mint valami GayPride banner... -
BalanceR
addikt
Szerintem meg jogilag nem tudnak belekötni, mert gyári rom van a telefonon, szóval, ha pl kimegyek angliába, és a nemzetközi garanciának köszönhetően kérek ott egy frissítést, akkor nyilván az ottani romot teszik fel...
Ha a Knox nincs ugrasztva, és gyári rom van a telefonon, bármelyik régiból, fel kell venniük szervízre... -
BalanceR
addikt
Najólvan.. Feldobom énis a lollit...
Valaki tudna egy gyors linket adni az az I9505 - United Kingdom (Black Edition) ROMhoz?
A sammobileos 15 kB/Sec est nem fogom kivárni... -
BalanceR
addikt
Valahol igazad van... 1.6 os Android óta használom a rendszert, és szerintem is felesleges a korai romokat telepíteni. mert hamar jön bugfix, akár gyári, akár főzött Rom...
Viszont ez a BlackEdition ha jól számolom , már a harmadik Rom Lolli alapon (1.German leak,2.Greek) szóval ez már talán hosszabb távon is jó lehet...
Ezért kérdeztem fentebb az uptimeot a lollisoktól. Ha egy két hetet (360-370 óra) folyamatos üzemben elmegy a rom akkor stabil. -
BalanceR
addikt
Van valaki, aki a "szivárgás" óta gyári lollit használ I9505ön?
Mik a leggyakoribb bugok?
A kamerára van valamilyen hatással?
A 120fpses videót milyen felbontáson rögzíti?
És egy körkérdés: Lollin kinek mennyi az uptime? (Reboot, kikapcsolás, fagyás nélkül?) -
BalanceR
addikt
válasz
sebijani1982 #51421 üzenetére
Kb mindenben jobbak a fóliáknál...
- könnyebb feltenni
- sokkal strapabíróbbak
- nem fakulnak, kopnak
- valóban 100%osan átlátszóak
- lényegesen jobb a tapintásukÉn régebben fóliát használtam, rémálom volt felrakni, egy idő után a drágább 2-3ezer forintos fóliák is vesztettek fényességükből, tapadtak, jobban megmaradt rajtuk az ujjlenyomat..
Most egy 4ezres H9es keménységű üveg van fennt, ég és föld a különbség. Amellett, hogy szinte nem is látszik, teljesen más érzés tapintásra,hideg, üveg, nem tapad, ha esetleg zsíros ujjal nyúl hozzá az ember, egy pólódörzsölés leszedi, és nem elkeni, mint a fólia esetében.Biztos ebből is van ótvar minőségű, de szerintem 2-3ezerért már nemnagyon lehet sz@t venni...
-
BalanceR
addikt
Mostmár nagyon gondolkodom, hogy felteszem a Leaked Lollit... (I9505)
Viszont a jelenlegi 4.4.2vel nincs semmi bajom gyors, nem fagy, nem indul újra...
(Egyetlen egy bugot találtam benne: a gyári samsungos zenelejátszó pattog, ha sleepben van a kijelző, mintha olyankor kevés lenne neki az az egy mag, ami olyankor ébren van, de a playMusic nemcsinája, szóval biztos apphiba...)
A lolli tetszene, de sokan írták, hogy melegszik tőle a teló, egyeseknél gyorsan merül, lassan tölt, itt-ott wifi problémát, FullHD youtube lejátszási problémát is emlegetnek...
Nem lenne gond, ha lenne visszaút, de ha jól tudom nincs mód downgrade-re, ha esetleg nálam is gixer lenne, nincs mit tenni... -
BalanceR
addikt
BTW Ez a "kiszivárgás" nekem gyanús...
Valaki hozzáfér a Samsung Német DWHhoz, és lekapja onnan a romot, majd felteszi public repóra?
Inkább elhiszem, hogy a Samsungnak kellett egy pár béta teszter ingyen, ezért "kiszivárogtatta" és most figyelik a webet, hogy mik a kritikus pontok ...
Az átlaguser ugysem találja meg a romot, a buherátorok, meg nem szidják a samsungot az esetleges bugok miatt, mert elvileg kinnt sincs még a rom... -
BalanceR
addikt
válasz
Dj.Mike #50921 üzenetére
Köszi.
Nagyon nagy baj ez.. Mármint, hogy fel lehet tenni...
Kb. Egy hetes a telóm, épphogy belaktam...Neked akkor szintén T függő a telód, érintetlen Knoxal, és ráment ez a rom gond nélkül?
Csakmert anno SGS1en, és SGS 2-n is volt, hogy eldobta a hálózatot egy ilyen manőver után...
Meghát ugye ez a teló nem volt még buherálva, EFS mentésem sincs, kicsit aggódok...Melyik Odinnal toltad fel? Repart volt?
-
BalanceR
addikt
Hoppá...
Egy-két napig nem követem a fórumot, most meg már szinte mindenki nyalja a nyalókát...Pár villámkérdés:
1.Ez a kiszivárgott lolli hogy került ki? Azt látom, hogy Fritz, de a samsung DataCenterből nyúlta le valaki, vagy egy bétateszter szegte meg a szabályokat?
2.Té függő I9505re ez felmehet , vagy Tésre csak Tés?
3.Van valamilyen gyakori bugja a Romnak? (Úgy láttam, sokaknak nem megy a wifi...)
4.A kameradriver tartalmazza ebben a Romban azt az APIt, ami tud Rawba (DNG) menteni? (PL Camera FV5)
5.A downgrade gond nélkül megy 4.4.2re? -
BalanceR
addikt
válasz
Sly189 #50148 üzenetére
Hát nem tudom, nekem SGS1en semmilyen beégés nem volt, pedig folyton nyomkodtam, és akkoriban még fixen ott volt a világos starusbar... Aztán az S2t sikerült elég szépen beégetni az Ingress játékkal pedig abban már 2.generációs amoled volt, és direkt alacsony fényerőn használtam...
Ha mindig máshová pakolja az órát, elvileg nem lehet baj, de én inkább vettem egy LEDes órát kib@#$tt nagy kijelzővel éjjelre...
BTW mit tud a dokkoló?
Olyan létezik, amin normál USB, és HDMI is van? -
BalanceR
addikt
9505öm van az FM rádió helyett LTE chippel.
A rádió, bár nem létfontosságú, de néha hiányzik...
Tud valaki mondani olyan appet, ami képes valamilyen AMR, AAC, vagy egyéb durván tömörített kódolású online rádióhallgatásra? Az adatcsomagomat hamar túllépem, és olyan kellene, ami 32kbps esetén is hallgatható...
Amiket eddig nézem, mind 128kbps mp3at használ... -
BalanceR
addikt
4.4.2 alatt nem megy az MHL?
Specifikáció szerint MHL képes az USB, de meg sem nyikkan, ha rádugom...
Az adapter tuti jó, az S2 vígan kilövi a jelet a TVre... -
BalanceR
addikt
Sziasztok.
Egy kérdés:
SGSII-ről váltottam s4re... Azzal a telóval Camera FV5el (hosszú+ záridő móddal) vagy a gyári kamera appal (tüzijáték módban) ki lehetett tolni a zársebességet 1sec-re.
S4en bármilyen appal próbálom legjobb esetben is csak 1/15s a maximum...( CameraFV5 hosszú+ mód, vagy mivel a gyári appban nincs jelenetmód, Better Camera Scene mód -Fireworks)
Van esetleg mód hosszabb zárat kihozni ebből a telóból, vagy ennyi a max?
Szeretek éjjel fotózni, szóval fontos lenne.. van rengeteg app ami hosszú záridőt emulál multiexpóval, borzalmas minőséggel...
Ötletek?
Illetve szintén SII-n videórögzítésnél LGCamerával a gyári 5-6MBites tömörítést ki lehetett tolni 40-50MBitre, az S4el meg sehogy nem megy a gyári 14-18MBit fölé, és sötétben, mintha nem is lenne meg a 30 FPS...
Esetleg erre valami megoldás? -
BalanceR
addikt
válasz
chubby2o6 #49970 üzenetére
Ha jól veszem ki , ez a Towel nem ugraszt knoxot, felrakja a SU-t, és írhatóvá teszi a /ExtSDcard-ot?
9505öm van, szóval jónak tűnik, csak nem értem, hogy nem nyúl a Knoxhoz, amikor a roothoz kernelcsere kell...
Recowery nem érdekel, a gyári Rommal jól elvagyok, az sem zavar, hogy a Knox a háttérben garázdálkodik...
Viszont ha így rootolom, a gyári OTA-is működik? Illetve , ha valami gebasz lenne, tudom unrootolni, és Odinnal visszaflashelni egy gyári romot, hogy minden "gyári" legyen? -
BalanceR
addikt
Fél napja van S4esem, eddig az androidos cuccaimon 4.1 /4.2 volt , ezen gyári T-s 4.4 és most döbbenten látom, hogy a kitkaton read only az ExtSdcard.
(káromkodáshegyek)
Gondolom root nélkül ez nem orvosolható..
Kérdésem a következő , ha rootolom, a telót, a gyári rommal stabil marad? (knox nem érdekel..) -
BalanceR
addikt
Tud esetleg valaki olyan widgetet, ami a páratartalmat, és a hőmérsékletet folyamatosan mutatja?
-
BalanceR
addikt
Sziasztok...
Sajnos ma elhalálozott az S2esem, gyorsan kell egy másik teló, ezt nézem ki (I9500),pár kérdés:
1. FM rádió van benne, vagy nincs? (egyes oldalakon azt írják a 9500ban van a 9505ben nincs)
2. Gyári Lolly várható-e rá, ha igen, a RAW(DNG)-be való fotózás elérhető lesz-e?
3. Van valamilyen típushiba, amire érdemes odafigyelnem? (használtan venném)Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Facebook és Messenger
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest