- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagly
tag
Ahonnan elhoztam a telefont, elvileg próbálták és csak a telenort vette be elmondásuk alapján, de szeretek meggyőződni a dolgokról személyesen, csak sajnos microsim hiányában nem tudok jelenleg.
Nem tudom ez jelent e bármit:
http://kepfeltoltes.hu/140908/Screenshot_2014-09-08-20-38-47_1__www.kepfeltoltes.hu_.png -
bagly
tag
válasz
Gizmo94 #41073 üzenetére
Igen, t-s papírokkal, bár garancia levelet még nem kaptam meg, mert nem találták. Ez kikérhető a t-től gondolom, igaz? Mert akkor pótolják, anélkül mondtam is hogy nem veszem át.
ez az imei.info oldal szerint viszont van még rajta garancia.Nincs esetleg valami oldal ami imei alapján kihozza melyik szolgáltató hozta forgalomba, vagy ilyesmi?
-
bagly
tag
válasz
N.otorious #41071 üzenetére
Beírtam, semmi furát nem ír ki, bár egyéb kereséseket(fekete lista ilyesmi nem enged csinálni) mert azt írja az fizetős.
-
bagly
tag
válasz
Gizmo94 #41029 üzenetére
Megnéztem azért a cpuz-t is, teljesen origi mint hogy írtad nem lehet klón, de biztos biztos alapon ránéztem.
Mi lenne a következő lépés? Nem tudom mond e valamit, de beállítások>további hálózatok>mobil hálózatok>mobilszolgáltatók és ott kihozza a telenort, telekomot és a vodát is.. na de nem bírom sajnos kipróbálni hogy beveszi e valamilyen módon a t-s kártyát, mert microsim kellene bele(van is benne most egy telenoros) de az én kártyám még rendes sim -
-
bagly
tag
Bocsi a dupláért.
Hétfőn még bekérem a kezembe, tudtok bármit mondani amit megnézzek rajta, mi alapján döntsek hogy mi lehet vele, vagy használható lesz e vagy bármi? -
bagly
tag
válasz
Gizmo94 #41026 üzenetére
Június-júliusi telefon.
Gondolom a t nem ad ki ilyet, így arra tudok gondolni hogy akihez elvitték függetleníteni vagy kicserélte a készüléket, vagy az alaplapot.. Jövőhéten megnézem megint, és megnézem az imei számát és a dobozát összehasonlításképp, ez sajnos hirtelen nem volt eszemben mikor néztemmigabi24:
60e patika állapotban. -
bagly
tag
Sziasztok! Egy ismerős által vennék egy galaxy s4 készüléket.. Bízok a srácban, de azért fura nekem nem hallottam még ilyenről. A telefont a tnél kapta, lejárt a hűség blabla és ezáltal. Kiszerette volna függetleníteni az asszonynak mert ő vodafoneos.. Elvitte, viszont a készülék maradt függő de már telenoros.. Bekapcsolásnál ott a t-mobile logó meg minden, de telenor függő lett a készülék. Ez mitől-hogy történhetett orvosolható e vagy létezik ilyen probléma vagy bármi?
Nézegettem a telefont semmi arra utaló jelet nem találtam hogy klón lenne meg tudtommal a klónok nem függők egyáltalán.
Valaki hallott már ilyenről vagy látott e már ilyet? Ez orvosolható, vagy mitől lehet ez? Köszönöm előre is ha valaki hozzá tud szólni érdemileg! -
bagly
tag
Sziasztok! Egy ismerős által vennék egy galaxy s4 készüléket.. Bízok a srácban, de azért fura nekem nem hallottam még ilyenről. A telefont a tnél kapta, lejárt a hűség blabla és ezáltal. Kiszerette volna függetleníteni az asszonynak mert ő vodafoneos.. Elvitte, viszont a készülék maradt függő de már telenoros.. Bekapcsolásnál ott a t-mobile logó meg minden, de telenor függő lett a készülék. Ez mitől-hogy történhetett orvosolható e vagy létezik ilyen probléma vagy bármi?
Nézegettem a telefont semmi arra utaló jelet nem találtam hogy klón lenne meg tudtommal a klónok nem függők egyáltalán.
Valaki hallott már ilyenről vagy látott e már ilyet? Ez orvosolható, vagy mitől lehet ez? Köszönöm előre is ha valaki hozzá tud szólni érdemileg!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest