Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zzola
titán
Beszéltem online chat-en egy taggal...
"HU003@#samsung :
Megkérem Önt, hogy hagyja meg a profilban a regisztrált készüléket.
HU003@#samsung :
És a kapcsolat@samsung.hu e-mail címre legyen szíves elküldeni a következő adatokat:
HU003@#samsung :
- a számla és a jótállási jegy másolata
HU003@#samsung :
- a vásárlás pontos ideje
HU003@#samsung :
- képernyőmentés a jelenségről.
HU003@#samsung :
Amint ezek megérkeznek, továbbítjuk őket illetékes kollégáink számára.
HU003@#samsung :
Akik intézkednek, és helyreállítják a regisztrációt."User error kizárva!
Végeztem. -
p87
senior tag
Ahh, csak kiderült, hogy GSM bolti garis.
Így viszont felejtős.Nem tudom mit csináljak mert újonnan 135-ért biztos nem veszek, használtan is max. 105ezret adnék érte, ha tényleg hibátlan állapotú, bő 1 hónap múlva fog jönni az S5, az biztos lenyomja az árakat.
Szerintetek akkor újonnan 100ezer köré beesik az S4 ára?Ha valakinek lenne eladó kártyafüggetlen vagy telenoros fekete, Samsung garis S4, számlával, hogy ki lett fizetve, az írhat pm-et.
-
amennyiben eredetileg külfödről származik, és ottani (független) gyártói garis, úgy magyarországon legjobb esetben is csak 12 hónap gyártói garit lehet rá érvényesíteni, és azt is a kinti vásárlástól számítva.
amennyiben kinti szolgáltatós, úgy itthon felejtős rá a gyártói gari.
amennyiben csak gsm bolti garancia van hozzá, úgy pláne felejtős a dolog...
a nem kitöltött gyártói jótállási jegy - ami úgy semmit sem ér - arra enged következtetni, hogy maximum bolti garancia van rá, és kapásból nem érdemes foglalkozni vele, legalábbis szerintem.
nem akarok belemenni, hogy kintről behozták a szolgáltatós készüléket, esetlegesen függetlenítve is lett, talán az imei sem stimmel már...stb. csak feltételezések, de sok ilyet láttunk már, sajnos...
mondanám, hogy kérd el az imei-t, hogy ellenőrizni lehessen, de ez is csak akkor vezethet eredményre, ha tényleg valósat kapsz, és nincs módosítva, és nem kettő van - egy a készülékben lévő matricán, a másik pedig szoftveresen kiíratva -, ami megint csak nem okés.
itt, ebben a témában is több ilyen probléma volt volt már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest